Etapa 26:
mihainho_86-danny1ok 3-4
Etapa 26:
mihainho_86-danny1ok 3-4
Astazi am venit de la mare,imi voi juca etapele in cel mai scurt timp.
Salutare 22ror,acum am ajuns si eu aksa si astept cu nerabdare noul sezon....
Cer amanarea etapei impotriva lui Mihai1411
vreau sa aman, (daca nu mai apucam sa jucam) meciul cu bezmeticul (bezmetiqu_alex v laurentiu_state - etapa 27). abia am apucat sa vb o data si de atunci. nimic
de cozo1983, nu dau deloc, desi l-am cautat de cateva ori, si nici chef de alta amanare nu am. macar din bun simt trebuia sa dea si el un buzz, mai ales ca eu zilele astea am fost non stop pe net. Daca nu apare, va las pe voi sa luati decizia corecta.
Etapa 28
f1or_cs v danny1ok 5-3
Etapa 29
blind1ro v f1or_cs 2-3
vreau sa aman, (daca nu mai apucam sa jucam) meciul cu bezmeticul (bezmetiqu_alex v laurentiu_state - etapa 27). abia am apucat sa vb o data si de atunci. nimic
de cozo1983, nu dau deloc, desi l-am cautat de cateva ori, si nici chef de alta amanare nu am. macar din bun simt trebuia sa dea si el un buzz, mai ales ca eu zilele astea am fost non stop pe net. Daca nu apare, va las pe voi sa luati decizia corecta.
eu cred ca nu sunteti sanatosi...
eu cred ca nu sunteti sanatosi...
Eu zic sa-ti masori cuvintele
cer amanare cu emporio ,nu prea ne-am sincronizat
Etapa 29
ady_adinho-fifa_for_fun 3-2..ionutz sa imi amani celelate meciuri ca nu ne-am sincronizat
amanare cu fior ca nu l-am mai vazut de ceva vreme ...
Etapa 26
f1or_cs 0 v 3 fallenangell002000
Cozo a plecat in Anglia omule,mai citeste si tu forumul.
Etapa 30
f1or_cs v ady_adinho 2-0
etapa 32
fifa_emporio vs laurentiu_state 1-1
Etapa 27 : klaus_e89 2 - 5 f1or_cs ... incredibil ; bafta omule
Etapa 30 : klaus_e89 1 - 4 danny1ok ... ![]()
Etapa 31 : blind1ro 0 - 0 klaus_e89
Etapa 32 : klaus_e89 0 - 1 ady_adinho ... nu imi pot explica cum din ocazii clare de 1v1 cu portaru se rateaza si dintr-o trozneala de sut din afara careului incet pe jos se da gol x( ; bafta mai departe ady ![]()
ce serie reusita ![]()
Etapa 30
fifa_for_fun v mihai1411 0-0,meci echilibrat,putine ocazii
Etapa 30
fallenangell002000 1 v 0 blind1ro, dominare cap-coada. qw cum avea ocazia:)
Etapa 30
fallenangell002000 v blind1ro 1 -0 , eu ti-am zis din tur ca esti cumva aerian, sau limitat in gandire. Cred ca ai vazut alt meci. Sau probabil vorbesti de dominatia mea,cum sa dai gol, si dupa aia sa te aperi si sa vii pe forum sa zici asa ceva...
Etapa 32
danny1ok v blind1ro 3- 3. Cel mai urat meci cu danny din ultimii 3 ani. Paradoxal, cel mai spectaculos.
et: 30 : fifa_emporio v marianbolohan
et 31: marianbolohan v puricele88 0-1
et 32: mihainho_86 v marianbolohan 1-2
et 32 f1or_cs v alexxx_tzupy 2-3 min 90
et 30 mihainho_86 v alexxx_tzupy 2-3
Etapa 30
fallenangell002000 v blind1ro 1 -0 , eu ti-am zis din tur ca esti cumva aerian, sau limitat in gandire. Cred ca ai vazut alt meci. Sau probabil vorbesti de dominatia mea,cum sa dai gol, si dupa aia sa te aperi si sa vii pe forum sa zici asa ceva...
Esti total pe langa. Dominatie ? 20/7 suturi eu, 5/1 suturi tu. Da, ai dominat cumplit.
Imi pare rau ca nu poti sa retrogradezi direct, ca la ce elucubratii emiti aici meriti in divizia C.
@ fallen : Daca tragi de la mijloc sa scapi de ea, cred si eu ca faci 20 de suturi, se si vede eficacitatea lor. Iti doresti raul altuia, o sa te pedepseasca Dumnezeu. Ai uitat ca ai ajuns aici fiindca ai cersit 3-0 de la toti retrasii.
DoctorLov joaca cu suturi de la distanta nu am jucat vreodata cu el sa o faca ca sa scape de minge...deci desi m-am bagat ca musca in lapte...ati prins ideea