Etapa 23
blind1ro v laurentiu_state 3 - 0 ![]()
Etapa 23
blind1ro v laurentiu_state 3 - 0 ![]()
Etapa 19:
danny1ok v bezmetiqu_alex 2-1
etapa 22 ( restanta )
mihainho_86 v fifa_for_fun 2-2
nu l-am vazut pe emporio mai deloc ... si nici cu cozo nu m-am prea sincronizat ![]()
aman cu cozo daca nu reusim sa jucam
si eu aman ce nu joc,am fost plecat zilele astea si nu am avut cum sa anunt ca plec
aman meciul din etapa 25 cu Mihai (laurentiu_state - Mihai) .
Mi-a murit calculatorul de tot. procesorul a luat foc, placa de baza la fel.....
va tzin la curent. e posibil sa fac rost azi de altul pana imi configurez ceva bun.
Etapa 23
mihai1411 v marianbolohan 0-0
f1or si marseillais ... le`am tot dat buzz, dar nu am primit nimic inapoi ... nu as cere 3-0 pentru ca oamenii sunt de treaba , dar mi s pare ca nu mai am amanari ... de azi dimineata de la 11 ii astept si nu am iesit deloc dupa mess ... nici unul dintre ei nu a intrat ![]()
marseillas s-a retras ![]()
Mersi maestre !
etapa 23
marseillais_666 v fifa_for_fun 0-3 ![]()
aman si eu cu cei care nu au fost online ... in contul lor
nu l-am vazut pe emporio mai deloc ... si nici cu cozo nu m-am prea sincronizat![]()
Nu mai face valva. Lasa-ne cu mass-urile tale in care intrebi lumea daca joaca etape, abia am scapat de God. Daca observai pe forum, emporio e plecat la mare. Pe cozo nu-l gaseste lumea oricum. Dar e mai misto sa dam un mass ca sa parem interesati.
Etapa 22
puricele88 v f1or_cs 0-0
din cate stiu nu se mai amana in contul adversarului ....asa ca cer 3-0 cu cozo
pai atunci si eu cer la fel ![]()
Nu sunt sigur ca puteti amana in contul adversarului ...
Etapa 25
klaus_e89 v mihainho_86 2-0
Etapa 23
f1or_cs v mihainho_86 ...nu l-am vazut deloc pe mess..i-am lasat offline.Vad ca a jucat cu puricele,eu n-am auzit nimic de la el.Cer 0-3
nu l-am vazut pe emporio mai deloc ... si nici cu cozo nu m-am prea sincronizat![]()
Nu mai face valva. Lasa-ne cu mass-urile tale in care intrebi lumea daca joaca etape, abia am scapat de God. Daca observai pe forum, emporio e plecat la mare. Pe cozo nu-l gaseste lumea oricum. Dar e mai misto sa dam un mass ca sa parem interesati.
nu am reusit sa par interesat ? la naiba, speram sa nu isi dea nimeni seama ... amice e simplu : da-mi ignore ... chiar nu vad care este problema ...
si totusi blindi ia spune tu sincer, s-a intamplat treaba aia despre care vorbeam noi ? eu nu prea cred, judecand dupa cat de irascibil esti ...
eu asi vrea sa aman cu cei doi (cozo si emporio) dar daca nu mai pot amana, atunci cer 3-0 ...
am primit un buzz de la f1or ... nu vreau sa cer 3-0 , dak se poate sa aman, aman meciu ... dar dak vrea, eu dupa ora 19 pot juca ... ![]()
Etapa 23
f1or_cs v mihainho_86 8-1
O sa joc in seara asta cu fifa_for_fun,scuze de intarziere
Cozo e plecat la mare...
atunci inseamna ca are etapele amanate ... dar de emporio stie cineva ceva ?
plec la mare...vin duminik...vox maris& kudos week
Etapa 25
mihai1411 v laurentiu_state 4-2