115 Pentru ca nu deranjeaza sa f*** nici morti.(exemplul de mai sus @ yang) :laugh:
daca e s-o luam asa...
115 Pentru ca nu deranjeaza sa f*** nici morti.(exemplul de mai sus @ yang) :laugh:
daca e s-o luam asa...
![]()
116. Pentru ca realizam ca o injuratura ramane de cele mai multe ori doar atat...
113. Pentru ca noi putem sa injuram cu Date-n .... sau Fu@#$% mortii m@#$ fara ca acest lucru sa para ciudat....adik voi ce ziceti cand vedeti o femeie k zice Bagamiash #$%@-n mata ?![]()
116. Pentru ca realizam ca o injuratura ramane de cele mai multe ori doar atat...
Adevarat... ![]()
117. pentru ca desi trebuia sa nu mai avem o coasta...chiar avem una in plus dar ceva mai jos ![]()
118. Pentru ca noi nu facem jurnale de sport topless ![]()
118. Pentru ca noi nu facem jurnale de sport topless![]()
119. Pentru ca chiar daca am face-o nu ar fi indecente...
120. Pentru ca noi putem sa ne pisam langa un copac fara ca lumea sa ne fluiere
)
121.Poti sa te asezi cu picioarele desfacute, si ce daca! :laugh:
122. pentru ca noi nu avem toane in functie de sindromul pre sau post menstrual. ![]()
123. Pentru ca avem totdeauna argumente la ceea ce spunem, spre deosebire de consoarte care sunt la polul opus, si mai mult, in culmea frustrarii ca nu sunt intelese.
Colegii de suferinta (cu catusa pe inelaru' mainii stangi) stiu de ce.
124. Pentru ca nu noi vrem sa fim egali cu ele ci ele vor sa fie pe aceeasi treapta cu noi.
124. Pentru ca nu noi vrem sa fim egali cu ele ci ele vor sa fie pe aceeasi treapta cu noi.
125. Vor egalitate caci nu vor sa cresti...
pentru ca nu racim jos.
Ba raciti la oo
77. pt ca doar barbatii sunt medici ginecologi
Si femeile ce sunt?
V-ati frecat oleaca neuronii (aia de jos)ca sa scoateti toate nebuniile de mai sus
)
"Lumea e condusa de barbati...Iar barbatii de femeile din umbra "
Pentru ca putem sa ne bagam p..a-n toate femeile care contesta vreun motiv enumerat aici
![]()
![]()
![]()
si limba in acelasi timp
)))))))
Pentru ca putem sa ne bagam p..a-n toate femeile care contesta vreun motiv enumerat aici
si limba in acelasi timp)))))))
Cum ?
Ba raciti la oo
Eu nu racesc la oo.
127. Pentru ca putem sa ne bagam p..a, limba si un deget in acelasi timp,in 3 "locatii" diferite. ![]()
Cum ?
Chestie de dexteritate......
de la R.A.C.L.A. ???
bai vrem motive, nu explicatii!
pentru ca am fost pe Luna, iar fetele sangereaza odata pe luna
Pentru ca putem debita 6 pagini, neglijand ca descriptionul si prima postare a topicului sunt marcate de o flagranta greseala de scriere a conjunctivului.
Fight sexism:)))
Pentru ca cea mai buna vopsea pentru oua este rujul de buze.
131. Pentru ca noi nu iubim trecator sau conditionat. ![]()