Pentru ca noi nu ne inoim vestimentatia cu ocazia fiecarei petreceri.
Pentru ca noi nu ne inoim vestimentatia cu ocazia fiecarei petreceri.
74. pentru ca putem striga "Sa va iau mor** in p***" din peluza fara sa se uite toata lumea la noi"
75) Pentru ca nu coboram dintr-un Q7 daca ne loveste cineva si strigam: tu stii cat am su*t yo pu** pentru masina asta
=))
76)Pentru ca putem sa f...m cat vrem fara sa urle cineva dupa noi ca suntem c...ve.
77. pt ca doar barbatii sunt medici ginecologi
78) Pentru ca puteam sa stam oriunde cracanati faza sa zica nimeni nimic
79) Pentru ca curu nostru nu e subiect de barfa
80)Burta e un subiect de mandrie
81) Nu trebuie sa mergem pe tocuri ca sa aratam mai bine
82) pentru ca nu nastem..
83) pentru ca noi chiar gandim ![]()
84) Pentru ca noua nu ni se lasa țîțele! Sau pentru ca noi nu alaptam copii.
85) Pentru ca noi avem o singura gaura si nu ne trage curentul.Femeile au probleme cu ,curentul din cauza gaurilor!
86.Pentru ca noua ne cresc toate maselele mintii!
87.Putem sa ne dam jos tricoul cand e prea cald.
88. Noi terminam de s**t la un an si nu ne apucam la 14 ![]()
89.Nu trebuie sa iti schmbi look-ul zilnic
pt ca nu purtam geanta pe antebrat si nu stam cu mana in "erectie" ![]()
@micutZu' Deni
curul vostru nu e subiect de barfa?nici nu stii cat adoram sa ne uitam dupa cururile voastre si sa le comentam!(eu in special
)
@4_ever_steaua
Deni mai are de copilarit putin...inca nu stie ![]()
are timp...o sa vorbim noi peste vreo 2 ani sa vad daca mai spune asta..curul comentat la un tip e ca o bere la un meci!
bine...poate peste 2 ani nu esti pe topicul asta sa vorbim..
sunt sunt..nu scapati asa usor de mine!trebuie sa lamurim treaba cu curul..e interesanta
@4_ever_steaua
ASL? pls!
@micutZu' Denicurul vostru nu e subiect de barfa?nici nu stii cat adoram sa ne uitam dupa cururile voastre si sa le comentam!(eu in special
)
Tot nu barfiti despre cururi mai mult ca barbati ... deci tot io am dreptate ..... noi barbati cand mergem pe strada si cand trece o femeie mai calumea tot zicem ceva de curu lor ... da voi nu >
...
Nu cred ca voi va uitati pe tube8 sa vedeti cururi de femeie ... deci victorie ![]()
@micutZu' Deni
barfim,barfim..nu spunem nimic pe strada cand trece un tip bun?wrong! nici nu iti imaginezi cate spunem(eu ma refer strict la cur,unele la tot)deja intram in off`topic si parca vad cum ne iau oamenii astia la injuraturi...te-am pupat si intr-o zi o sa-ti barfesc curul!promit ![]()
91. Fara noi n-ar avea copii
92. Pentru ca n-o sugem.
93.Prietenii tai sunt de incredere: nu te vor suprinde niciodata cu o intrebare de genul "Observi ceva diferit la mine azi?"