168.Pentru ca barbatii sunt mult mai relaxati,oprinisti si putin stresati decat femeile! ![]()
168.Pentru ca barbatii sunt mult mai relaxati,oprinisti si putin stresati decat femeile! ![]()
169: Pentru ca femeile sunt o bomba cu ceas
170. pentru ca daca am fi femei ne-ar placea Banel Nicolita! ![]()
170. pentru ca daca am fi femei ne-ar placea Banel Nicolita!![]()
Mi-e mila de fetele pe care le cunosti tu.
Mi-e mila de fetele pe care le cunosti tu.
si mie ![]()
nu pe bune acu..stiu multe fete nebune dupa Banel...
sa le zica cineva ca Banel nu e negru...e doar tigan ![]()
Banel era un copil ca toti ceilalti, la fel de alb ca noi ,doar k intr-o zi cand mama sa, bucatareasa , a topit niste ciocolata pentru ai da o alta forma, iar Banel pofticios.. s-a scaldat in ciocolata fierbinte care s-a impregnat in pielea sa, ca un tatuaj, el nu este tigan, el este Banel copilul de ciocolata
Banel era un copil ca toti ceilalti, la fel de alb ca noi ,doar k intr-o zi cand mama sa, bucatareasa , a topit niste ciocolata pentru ai da o alta forma, iar Banel pofticios.. s-a scaldat in ciocolata fierbinte care s-a impregnat in pielea sa, ca un tatuaj, el nu este tigan, el este Banel copilul de ciocolata
da...si avem Banel copilul de ciocolata si autogolurile de zahar ars sau cum?![]()
Mai degraba a cazut in vreo buda, ca si-asa jocul lui e de tot cacatul
Bai, vorbeste frumos ca te banez!
macar din off-uri tinem tinem topicul asta deschis...daca inspiratie nu mai avem niciunul ![]()
171. Pentru ca noi continuam topicul si fara motive
172. PENTRU CA NOUA NE PLACE BEREA :x
173.Pentru ca putem scrie acelasi motiv de 100 de ori pentru a avea 200.
173. pentru ca sunt mai mult de 200 de motive pentru care este mai bine sa fii barbat
174. pentru ca barbatii pot tranti usile rotative ![]()
175.Pentru ca exista 1001 de lucruri ilogice pe care noi le putem face.
176.Pentru ca regii coltului vesel sunt barbati.
178. Pentru ca le dominam, am facut-o pe Dee sa plece ![]()
179. Pentru ca mai putem sa gandim si dupa pragul de 100 de motive
180.Fiindca suntem aproape de al 200-lea iar noi inca aberam.
188. Pentru ca putem sari de la 180 la 188 fara ca femeile sa poata face vreoceva.
189 . pentru ca le punem in 69 si pe alea din 68
190 . pentru ca femeile fac ce face Gigi http://www.youtube.com/watch?v=peYQypP0o70
184.Pentru ca noi nu sugem ****
184.Pentru ca noi nu sugem ****
185.Pt ca voi bagati botul cat mai adanc
))))))))
186.Pt ca nu stiti nici sa numarati si sariti de la 180 la 188 si de la 190 la 183