FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

«1789101159»
spre_2414.04.2006 10:56

auziti..admini...daka fac emoticoane...stiti sa le puneti ? :):)

George Stan14.04.2006 11:11

Incercam. Daca nu stim, ne inveti tu. Mersi anticipat.

spre_2414.04.2006 11:45

ok..incercam...nici io nushtiu sigur da o sa aflu 100% ! contactatima pe mess un admin ! ID: MAFIA_TIGANU

Theo@Steaua15.04.2006 06:32

Mai baieti, ce se intampla cu concursul "Articolul tau"; topicul este inca deschis, cand el trebuia sa se fi inchis la data de 12.04.2006 ora 22.00 GMT. Astept un raspuns... :roll:

hex191118.04.2006 17:03

Am vazut pe site-ul javrelor ca pentru 20$/6 luni sau asa ceva iti dau acces la un stream unde vezi meciurile in direct plus meciurile nationalei.De ce nu puneti mana sa faceti si voi ceva asemanator eu as plati 200 nu 20 de dolari sa pot vedea meciurile in direct si cred ca sunt foarte multi plecati din tara care ar face la fel.

Motanu D18.04.2006 17:05

Site-ul javrelor e sponsorizat de club. Asta e facut din buzunarul unor persoane fizice !

hex191118.04.2006 18:41
Site-ul javrelor e sponsorizat de club. Asta e facut din buzunarul unor persoane fizice !

Pai tocmai de aia cred ca persoanelor astea fizice care scot bani din buzunar/banca/portofel/ciorap nu le-ar strica o afacere aducatoare de profit care sa contribuie la dezvoltarea site-ului.La javre e 20$ - puneti voi 100$ ca noi avem mai multe meciuri in cupele europene ( :D ) daca macar cei 250-300 care il asculta pe Safta pe net la fiecare meci platesc se face de 30.000 $ ma rog nu ma apuc eu sa dau lectii de afaceri dar cred ca ar fi foarte bine pentru ambele parti.

Vladinho20.04.2006 15:06

Vedeti voi cand dati Quote apare in imagineaia un fel de linii asa...cercuri.Puteti sa modificati sa apara in locu lor emblema Stelei...de ce nu o faceti?

Mirel_Radoi21.04.2006 10:24

Va plac?

icon_javre.gif

icon_mori_tigane.gif

icon_steaua.gif

icon_fcsteaua.gif

Mirel_Radoi21.04.2006 10:28

dar nu stiu ce sa va spun.Sunt de pe steauaonline.com.Eu sunt admin cu stelistul_1000 si cu unu Florin.Daca vreti voi sa le puneti nu am nimic impotriva.Dar sa stiti ca sunt de pe siteul nostru(sper sa nu va suparati) :D:D:D:D

SteauaToronto21.04.2006 16:29

stelistul_1000 ce amintiri imi trezeste pustiul ala...Cati peri albi imi scotea, chiar ca mi-e doar de el, sa vina aici haha :lol: :arrow: :lol:

Ionut_stelistu21.04.2006 20:18

hahaha..........de mult nu a intrat :lol: :lol:

Vladinho22.04.2006 07:35
Va plac?

icon_javre.gif

icon_mori_tigane.gif

icon_steaua.gif

icon_fcsteaua.gif

Super tari :P

Motanu D22.04.2006 07:46

"Plictiseala dauneaza grav imaginii forumului" :P

_yang22.04.2006 08:56

Bai fratilor stiu ca nu prea are legatura cu topicul dar cand bagati Steaua-Boro full pe site????

Ne-ati face o mare bucurie...

SteauaToronto24.04.2006 00:22

La video news audio dedicat Stelei! MULTUMIM Stelei! :lol:

AmuntBoy24.04.2006 00:30
La video news audio dedicat Stelei! MULTUMIM Stelei! :lol:

un mare minus pt voi

ce e cu maneaua aia acolo ????

:x

SuperSteaua24.04.2006 19:18

O îmbunãtãtire la îndemânã ar fi ca (mãcar) voi, administratorii acestei pagini, sã folositi corect limba românã.

La fereastra de download e trecut "locatia 1", "locatia 2". Oameni buni, "locatie" nu e tot una cu "loc" !!!

Verificati si voi in Dictionarul Explicativ sau la adresa asta:

http://dexonline.ro/search.php?cuv=locatie&source=

Ca înlocuitor as propune "adresã" sau "sursã" ori unul din termenii englezesti "link" sau "url".

De asemenea folosirea "ã", "â", "î" si "Î" ar fi de recomandat mãcar în titluri.

Ati putea traduce articolele în urma unor meciuri importante si în englezã. Lucrez ca translator si mã ofer sã fac asta "for free".

Mai sunt si alte propuneri, dar astept un rãspuns mai întâi.

Melku24.04.2006 19:18

Ideea pe care o am nu vine neaparat ca o imbunatatire...mi-as dori mult un interviu cu cei de la ultras, revenirea lor, etc.

_yang24.04.2006 19:54

Bai fratilor stiu ca nu prea are legatura cu topicul dar cand bagati Steaua-Boro full pe site????

Ne-ati face o mare bucurie...

axl2329.04.2006 14:32

domnilor, ce m-am imbatat, nu pot ca sa descriu prin cuvinte! de can s-a terminat meciul si pana la ora asta am stat be at nons-top din cauza de pierdere si ca sunt in concediu. n-am cuvinte! nu-mi pot exprima sentimentele prin vorbe, dupa cum spune prietena mea mea care e plecata norocu meu, ca m-am imbatat si ma duc cu doo fete in vama sa ma distrez ca sa mai uit marasmu asta de joc care l-au facut baietii asti a magnifici, ca sa zic asa. ceea ce ma intristeaza.

armanovici29.04.2006 17:13

M-am intalnit cu o parte din ei intr-un pub din din Middlesbrough si erau "la inaltime"...au cantat fara intrerupere!

SuperSteaua03.05.2006 13:31

de ce ati mai facut rubricile cu "propuneri" din vreme ce le ignorati?

razvan198303.05.2006 15:21

Eu am o nemultumire in ceea ce priveste site-ul nostru, si anume pe prima pagina a site-ului se scrie ca se recomanda onlinesport.ro. Imi pare rau ca pe site-ul suporterilor stelisti se recomanda vizitarea unui site care in ultimele saptamani a dovedit a avea o atitudine total impotriva echipei Steaua dar si a conducerii ei, si aici ma refer la finantatorul Gigi Becali (spunandu-se ca el este very important papagal si nu tariceanu, in ceea ce priveste problema acordarii stadionului pe o perioada mai lunga clubului de fotbal Steaua, subiect pe care l-am abordat inclusiv pe forumul site-ului fcsteaua.ro) si la managerul-general Mihai Stoica. Dar cel mai grav este ca s-a luat in deradere de catre acelasi site, pe care nu vreau sa-l mai numesc, nemultumirea lui Ghionea la adresa articolului rusinos din prosport, nemultumire pe care jucatorul nostru si-a exprimat-o duminica dupa meciul cu rapid. Iar astazi, pe acelasi site, este atacata intr-un stil comunist, invocandu-se ca este ziua internationala a libertatii presei, decizia clubului Steaua de a retrage acreditarile acelui cotidian de sport, acest lucru dovedind, in opinia site-ului de sport respectiv, ca este un atentat la libertatea presei. Mie mi se pare chiar corecta atitudinea clubului Steaua si sper ca de data asta sa nu mai renunte asa usor in acest conflict cu ziarul de sport respectiv. De aceea mie mi se pare inadecvat si nepotrivit ca site-ul fcsteaua.ro sa faca reclama site-ului onlinesport.ro datorita atitudinii incorecte pe care acest site o are fata de echipa de fotbal Steaua. Mie mi se pare corect ca site-ul suporterilor stelisti sa fie alaturi de echipa Steaua si nu alaturi de adversarii ei. Imi cer scuze daca prin aceasta postare am jignit pe cineva, nu stiu ce relatie este intre site-ul fcsteaua si onlinesport dar daca este o relatie care pe noi simpli vizitatori ai acestui site ne depaseste si exista avantaje pentru site-ul nostru atunci imi cer inca o data scuze fata de cei pe care i-am nedreptatit cu aceasta opinie. Tot ce cer este ca atitudinea acelui site de sport sa fie corecta si obiectiva dar din pacate pana acum s-a dovedit a fi total pe invers.

onlinesport09.05.2006 08:01

Am scris in acel articol ca Steaua trebuia sa dea in judecata ProSport, daca voia dreptate.

A interzice presei accesul la informatii nu este un raspuns, ci o incalcare a libertatii presei.

Sper ca acum ai inteles diferentele.

Legat de faptul ca spui ca onlinesport nu este corect fata de Steaua, este parerea ta. Nu vreau sa o contrazic, ci sa spun numai ca Onlinesport a criticat cand a avut de criticat si a laudat cand a fost de laudat pentru toate echipele. Onlinesport nu este un site de suporteri ai Stelei, ai lui Dinamo etc, ci un site care analizeaza obiectiv si spune cand are ceva de spus...

«1789101159»