FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

«18910111259»
razvan198309.05.2006 10:07

Daca Prosport era singurul mijloc prin care suporterii Stelei aflau informatii despre echipa mai ziceam ca era anormala interdictia primita, dar atata timp cat numai acel cotidian a folosit acele jigniri, in paranteza adaug criticate de toata lumea, eu inteleg si sustin decizia clubului Steaua, in calitate de simplu suporter al acestei echipe. In plus, de ce niciodata un ziar de sport, o televiziune cand gresesc nu isi cer scuze? Este chiar asa de greu? Frustrarea pierderii calificarii a fost in sufletele tuturor suporterilor stelisti, dar pe langa aceasta eliminare trebuie sa privim si partea plina a paharului, si anume calificarea in semifinalele Cupei UEFA. Numai pentru acest lucru echipa Steaua, a doua zi dupa meci trebuia felicitata pe prima pagina a tuturor ziarelor de profil, cel putin. Iar in ceea ce priveste critica la romani aceasta nu poate fi facuta decat prin jigniri, din pacate. Il auzeam pe redactorul-sef al cotidianului amintit mai sus ca in Germania Bild ii facea castraveti s.a.m.d. Pai ii amintesc "domnului" acesta ca echipele de club germane sunt obisnuite cu performantele in Europa an de an, la noi dupa o pauza de 17 ani o echipa a ajuns in semifinalele unei cupe europene. Deci, este o mica mare diferenta. Iar in ceea ce priveste atitudinea obiectiva a site-ului onlinesport imi mentin parerea ca nu are o atitudine obiectiva in ceea ce priveste echipa Steaua, si aici ma refer la conducere si echipa deopotriva. Oricum este treaba site-ului ce politica adopta, mie imi ramane sa nu-l mai accesez. Oricum discutia a inceput de la publicitatea care i se face acestui site pe fcsteaua.ro, lucru care mie acum nu mi se pare normal. Dar asta este parerea mea si oricum nu am putere de decizie pe acest site.

axl2313.05.2006 09:45

mai, eu mi-as dori niste interviuri cu jucatorii Stelei, e chiar asa de greu sa se ajunga la ei? am observat ca in ultima vreme sunt mai deschisi fata de presa, probabil ca ar accepta mai usor un interviu pentru saitul asta(pruteanu e cel mai tare), nu credeti?

armanovici13.05.2006 09:55

Urmatorul obiectiv.

axl2313.05.2006 10:03

asta e bine, poate reusiti sa vorbiti direct cu Gigi, presupun ca el taie si spanzura in domeniul interviuri. o abordare omeneasca cred ca ar fi cea mai buna, uite, nea Gigi, suporterii vor interviuri cu jucatorii, ce-ar fi sa ne lasi? :D

armanovici13.05.2006 10:06

Nu Gigi se ocupa de partea aceasta...Nu am fost priviti cu ochi buni de conducere...Nu suntem siguri ca suntem nici acum...Fii sigur ca am incercat;vom mai incerca...Cert este ca nu depinde de noi...Cel putin asa credem.

Managerul General,MM Stoica este deranjat de atitudinea unor cititori,care in opinia lui il jignesc gratuit,desi,spune dansul,criticile le accepta.

axl2313.05.2006 10:12

pai sa stii ca sunt multe jigniri gratuite, are dreptate, pe langa criticile constructive. nu e el un sfant, ba dimpotriva, dar lumea exagereaza uneori cu ofensele, ceea ce, iata, se rasfrange asupra activitatii voastre. nu sunt un fan MM dar ii recunosc meritele la Steaua, si ii critic actiunile zanatece cand am ocazia. si daca din cauza prea multor jigniri v-ar restrictiona accesul la jucatori, asta nu poate decat sa-mi confirme parerea ca e un necizelat.

axl2316.05.2006 14:41

credeti c-ar fi posibil un montaj cu toate golurile inscrise si primite de Steaua in UEFA, anul asta, cu reactiile comentatorilor si ale tribunelor, acolo unde este posibil? cred c-ar fi foarte simpatic.

scuze, n-am bagat de seama ca tot eu postasem mai inainte.

SebaS20.05.2006 20:41

Ar fi bine sa aflam si noi informatii despre echipa a doua a clubului...rezultate, lot, clasament!

In acest moment Steaua II se afla la mijlocul clasamentului in div C seria 4 :)

S-ar putea realiza aceasta chestiune la secutiunea "CLUB". Sa fie un link si pt Steaua 2!

multumesc.

Forza Steaua

felix4you200203.06.2006 20:03

pe toate forumurile pe care am intrat puteam sterge anumite mesaje proprii postate. pe acest forum nu exista posibilitatea decit ca la mesaj sa poti cita sau modifica mesajul initial, nu insa si de a sterge mesajul (am apasat din greseala de 2 ori pt postarea unui mesaj si nu am putut sterge unul dintre ele)

sindrom04.06.2006 14:13

Sunt multi oameni care fac versuri, si nu putine dintre ele sunt cu Steaua. As dori sa existe o seciune, (imporant!!!) cu link direct din prima pagina, unde oamenii ar putea posta cantece noi cu si despre Steaua. Va multumesc, si sper ca aceasta propunere nu a fost deja scrisa (nu am stat sa citesc toate cele 9 pagini de propuneri :D ).

Motanu D07.06.2006 14:59

Schimbati imaginea aia cu "spre 23". Nu mai e de actualitate. Un "Spre 24" ar fi ideal ! 8) :twisted:

SteauaToronto07.06.2006 20:34

Se rezolva treaba cu banerul va fi pus un baner nou maine cel tarziu...

In schimb in aceasta vara vrem sa imbunatim site-ul FCSTEAUA.RO...Veniti aici cu propuneri...

SebaS08.06.2006 21:14

Mai multe informatii despre Steaua 2, stadion, downloaduri, skinuri si teme cu Steaua :D

Forza Steaua

_yang08.06.2006 22:14
Nu Gigi se ocupa de partea aceasta...Nu am fost priviti cu ochi buni de conducere...Nu suntem siguri ca suntem nici acum...Fii sigur ca am incercat;vom mai incerca...Cert este ca nu depinde de noi...Cel putin asa credem.

Managerul General,MM Stoica este deranjat de atitudinea unor cititori,care in opinia lui il jignesc gratuit,desi,spune dansul,criticile le accepta.

Da dar ati reusit sa vorbiti cu Gabi Safta si el poate pune o vorba buna...

Pacat ca nu organizati un concurs de pronosticuri la Cupa Mondiala !!! :cry:

Motanu D09.06.2006 07:40

S-a rezolvat. Cam tarizu... :oops: dar pana la umra am reusit sa o fac si pe asta !

_yang09.06.2006 08:11

S-a rezolvat. Cam tarizu... :oops: dar pana la umra am reusit sa o fac si pe asta !

Bravo esti tare...(sa nu uiti ca eu am avut ideea :lol: )

***alex***09.06.2006 19:36

Daca s-ar putea sa fie un singur filmulet per meci si sa fie puse toate golurile in el...

armanovici09.06.2006 19:45

Participati la discutiile despre cupa mondiala si puteti castiga dvduri cu meciurile Stelei.

Plus ca aveti golurile topului ca sa le vizualizati!

axl2310.06.2006 00:35

poate postez aiurea dar n-am gasit nicaieri o arhiva foto bine pusa la punct. am dat de arhiva suporterilor dar dureaza in jur de 37 de ore pana se incarca pagina, la dimensiunile cu care sunt puse pozele.

ce sugerez eu e o arhiva sau galerie foto organizata, pe teme, cu un link mare, pus pe prima pagina, la vedere, sa-l vada tot romanu'.

felix4you200210.06.2006 08:05

am un mesaj postat de pe 3 iunie la aceasta sectiune, dar se pare ca moderatorii nu prea au de gind sa dea un raspuns la acesta. cit despre rezolvarea problemei respective, nici vorba. cititi numai ce va convine, sau pe sarite ??

armanovici10.06.2006 08:09

pe toate forumurile pe care am intrat puteam sterge anumite mesaje proprii postate. pe acest forum nu exista posibilitatea decit ca la mesaj sa poti cita sau modifica mesajul initial, nu insa si de a sterge mesajul (am apasat din greseala de 2 ori pt postarea unui mesaj si nu am putut sterge unul dintre ele)

De acest mesaj e vorba?

Doar George stie sa raspunda la intrebarea asta si cred ca nu a observat-o...scuzele de rigoare...am sa ii aduc acest mesaj in atentie!

George Stan10.06.2006 08:59

Nu stiu pe ce forumuri stai tu. Uite, de exemplu, pe nici unul din forumurile pe care mai stau eu, stergerea mesajelor nu este posibila. Asta pentru se poate ajunge la situatii ciudate, cand lipsesc posturi cheie dintr-o discutie pentru ca unii fac misto sterganu-si posturi.

Asadar nu vom introduce aceasta facilitate, daca ai postat din greseala de doua ori un moderator va sterge, cand vede are timp, nu e moarte de om.

felix4you200210.06.2006 10:15
Uite, de exemplu, pe nici unul din forumurile pe care mai stau eu, stergerea mesajelor nu este posibila. Asta pentru se poate ajunge la situatii ciudate, cand lipsesc posturi cheie dintr-o discutie pentru ca unii fac misto sterganu-si posturi.

Asadar nu vom introduce aceasta facilitate, daca ai postat din greseala de doua ori un moderator va sterge, cand vede are timp, nu e ... de om.

acelasi lucru se intimpla si in situatia in care voi stergeti un mesaj pentru limbaj indecent dar cu anumit continut poate obiectiv, sau mesajele scrise cu majuscule dar cu continut bun, asa cum am patit eu cu unul dintre primele mesaje, si la care se dadusera niste reply-uri
George Stan10.06.2006 10:30

Corect, insa una e sa stearga moderatorii care, cel putin teoretic, isi pot da seama daca topicul mai are sens sau nu dupa stergere si il pot bloca, altceva e sa existe oricand 'pericolul' ca insasi userii sa-si stearga posturile.

Alextds12.06.2006 11:43

Off topic: Era un site despre fostii jucatori ai Stelei pe care am incercat sa il gasesc dar n-am reusit intreba cineva de o baza de date despre jucatori exista un site cu asa ceva: http://www.romaniansoccer.ro/

On topic: mai mutati si voi in arhiva unele topicuri care nu isi mai au rostul (cateva ex: meciurile de la partea in engleza,sau Discutii ros- albastre: Sticky: Stelistii contraataca: cerem URGENT retrogradarea rapidului!, Tiganiada continua, Walter Zenga, EVENTUL cu Steaua Rosie in Serbia! - in care foarte probabil nu se va mai scrie, si altele in care nu s-au mai scris de min o luna la Discutii ros-albastre sunt deja 23 de pagini de topicuri nu pot sa cred ca toate mai sunt viabile) pentru ca deja gasesti greu unele topicuri.

«18910111259»