Daca Prosport era singurul mijloc prin care suporterii Stelei aflau informatii despre echipa mai ziceam ca era anormala interdictia primita, dar atata timp cat numai acel cotidian a folosit acele jigniri, in paranteza adaug criticate de toata lumea, eu inteleg si sustin decizia clubului Steaua, in calitate de simplu suporter al acestei echipe. In plus, de ce niciodata un ziar de sport, o televiziune cand gresesc nu isi cer scuze? Este chiar asa de greu? Frustrarea pierderii calificarii a fost in sufletele tuturor suporterilor stelisti, dar pe langa aceasta eliminare trebuie sa privim si partea plina a paharului, si anume calificarea in semifinalele Cupei UEFA. Numai pentru acest lucru echipa Steaua, a doua zi dupa meci trebuia felicitata pe prima pagina a tuturor ziarelor de profil, cel putin. Iar in ceea ce priveste critica la romani aceasta nu poate fi facuta decat prin jigniri, din pacate. Il auzeam pe redactorul-sef al cotidianului amintit mai sus ca in Germania Bild ii facea castraveti s.a.m.d. Pai ii amintesc "domnului" acesta ca echipele de club germane sunt obisnuite cu performantele in Europa an de an, la noi dupa o pauza de 17 ani o echipa a ajuns in semifinalele unei cupe europene. Deci, este o mica mare diferenta. Iar in ceea ce priveste atitudinea obiectiva a site-ului onlinesport imi mentin parerea ca nu are o atitudine obiectiva in ceea ce priveste echipa Steaua, si aici ma refer la conducere si echipa deopotriva. Oricum este treaba site-ului ce politica adopta, mie imi ramane sa nu-l mai accesez. Oricum discutia a inceput de la publicitatea care i se face acestui site pe fcsteaua.ro, lucru care mie acum nu mi se pare normal. Dar asta este parerea mea si oricum nu am putere de decizie pe acest site.