Fiind unul din cei care s-a ocupat de cenzurare in ultima vreme,in special dupa afisarea rezultatului tragerii la sorti Steaua-Rapid din Cupa UEFA,imi cer scuze daca am sters din greseala vreun mesaj care nu contravinea regulilor acestui site.
Sunt convins ca am facut erori,insa majoritatea mesajelor sterse au continut insulte,injurii,mesaje obscene.
Trebuie sa intelegeti ca fcsteaua.ro nu accepta acest gen de mesaje si le va cenzura indiferent ca se
adreseaza rivalilor sau unor parteneri de discutie.
Deasemenea trebuie sa intelegeti ca mesajele care raspund unui mesaj care contine cuvinte obscene vor fi sterse,aceasta este regula noastra.
Ex:userul x scrie"Nu va suportam aurolacilor"
userul y raspunde "m...e Poli"
Userul z scrie:" Amice am sa te rog politicos sa iti vezi de treaba...esti in plus"
Toate 3 mesajele vor fi sterse chiar daca ultimul nu contravine regulilor noastre...Se sterg toate mesajele colaterale.
@Kamm:nu trebuie sa ai o reactie asa de adversa vizavi de pozitia noastra..Trebuie sa intelegi ca in calitate de administratori ai acestui site trebuie sa ne ocupam de imaginea siteulu,sa avem grija ca regulile cu care dvs. ati fost de acord in momentul inregistrarii pe acest site sa fie respectate.
Da este normal sa facem si greseli,este la fel de normal sa ne cerem scuze si sa explicam pozitia noastra.
In cazul tau am gresit,din lipsa de timp am cenzurat mesajul pentru ca avea in continut cuvantul aurolaci,o jignire la adresa noastra,a stelistilor-nu am avut timp sa citesc in intregime,ceea ce in majoritatea cazurilor fac!
imi cer scuze personal si dupa cum sper ca ai observat dialogul face minuni.