@George Stan:
La mine merge bine. Am dat vreo 30 de refreshuri si nu mai apare.
@George Stan:
La mine merge bine. Am dat vreo 30 de refreshuri si nu mai apare.
@George Stan
Dar laude de ce nu astepti? ![]()
Si la mine merge fara nici o problema .
si la mine totul e ok accum! good job!
mie imi apare site-ul cu culori rosu si albastru...nu se pot schimba in alb visiniu sau alb rosu ca e un impact vizual mai puternic. 8)
alb visiniu sau alb rosu
urate combinatii de culori! cele mai frumoase: steag2 steaua_ro fularsteau2 ![]()
Sectiunea "Despre Noi" a fost imbunatatita in viitorul apropiat toti adminii vor avea un id si un articol unde vor fi criticat/apreciati de cititori...
Aici:
http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2358
serios alexdm? abia astept sa vad noi informatii despre mebrii echipei fcsteaua.ro :wink:
si eu :o ![]()
fularsteau2 ![]()
![]()
![]()
![]()
se poate face ceva sa mearga mai bine forumul?
@bodanelu:
subscriu !
schimbati layout-ul pe orizontala
mariti rezolutia la ceva de genul 1000:600 ca sa tineti cont si de toolbar-urile din browsere+taskbar si de scrollbar-ul din browser.
mai scapati de galbenul asta in exces, desi stiu ca e parte a Drapelului, faceti un script care sa puna un jpg cu steagul Romaniei pe fiecare pagina si in loc de galbenul asta folositi albul, e mai elegant si mai visually pleasant.
bara de meniu restructurata (sunt doua search-uri), continut w3c standard, opera.com e exemplu pentru mine in materie de simplitate si usurinta de acces la continut.
fara pop-up-urile alea odioase de download. inserati direct mirro1/2/3 in html in loc sa incarcati codul cu javascripturi (cred)
schimbati tema generala ca e OLD NEWS. nush ce exemplu sa va dau: www.sun.com si www.apple.com mai imi plac pentru orientarea pe orizontala.
mai renuntati la continutul de pe prima pagina care o ingreuneaza f.mult si e si destul de inutil.
de asemenea, faceti torrenti cu fisierele mai mari ca sa scadeti load-ul de pe serverul care gazduieste site-ul.
am si o mica propunere: in pagina principala se poate schimba ordinea postari mesajelor? sunt foarte greu de citit, si aici ma refer ca le citesc pe cele de acum, de ex 50, si cand intru peste 2-3 ore sunt 60, dar nu sunt la sfarsit si trebuie sa stau sa le caut, uneori negasindu`le pe toate!
am zis odata si mai zic odata
..delete topicuri sunt prea multe e prea multa aglomeratie
...delete la toate cele vechi de cel putin peste o luna
..pt ca sunt foarte multi useri si se aduna multe topicuri
...no offence...anticipat
Nu ca sunt prea multe topicuri, dar se inscrie nu stiu care de 13-14 ani si dezgroapa toate topicurile de anul asta :roll:
imbunatatire : bannerul de pe prima pagina ce ziceti de el ? ( acela cu " O STEA PRINTRE STELE " ) ???
voi face unul mai perfect si mai frumos inaintea meciului cu Real
promit
Poza e misto, dar in dreapta nu ai contrast.
E unul nou pus acum ia vedeti daca e bun
?
Asta nou este exceptional!!!
Ba frate nu te supara ca eu inteleg ca ai muncit acolo dar nu are ce cauta o poza cu Beckham sau Real Madrid pe prima pagina a site-ului !
Arata mai bine ca precedentul, dar trebuia sa pui si tu o poza cu Steaua de acum, nu cand era Dorinel... ![]()
http://www.fcsteaua.ro/index/section/team_stats
Pozele si profilele jucatorilor au fost actualizate...
Alte sugestii postati aici!
e naspa bannerul
ce cauta acolo real madriz
(
vreau altul numai cu Steaua
Cand dau sa intru la fosti jucatori/antrenori apare asta : Ne pare rau dar doar moderatori pot citi subiectele din acest forum :roll:
Subscriu la ce a zis alex...
Eu vreau sa mearga! :twisted:
imbunatatire : bannerul de pe prima pagina ce ziceti de el ? ( acela cu " O STEA PRINTRE STELE " ) ???voi face unul mai perfect si mai frumos inaintea meciului cu Real
promit
draculas, primul era cam urat (pacat de poza)! Al doilea mai merge, cu toate ca e cam simplist!
PS: Daca esti novice cu Photoshop/Illustrator, te pot ajuta cu cateva tutoriale sau site-uri cu tutoriale.
Da-mi un PM!