Va multumesc ca m-ati dus in "topul thanks" (), dar va rog si eu, alaturi de Azzido si Ebonyc, sa incheiem "the thanksathlon".
hmmm...ne gandim, ce zici danimarcu? ii lasam? ....ce dati bai?
Va multumesc ca m-ati dus in "topul thanks" (), dar va rog si eu, alaturi de Azzido si Ebonyc, sa incheiem "the thanksathlon".
hmmm...ne gandim, ce zici danimarcu? ii lasam? ....ce dati bai?
Inca ma gandesc la ce pretentii sa am... ![]()
RUGAMINTE DE LA AZZIDO!

Ce-ar fi ca aceste materiale sub forma de articol din categoria "starii anti-2gi" sa fie adunate intr-un loc anume, astfel incat unui utilizator care le citeste sa ii fie mai usor de facut legatura intre ele. De exemplu, pe prima pagina sunt doua tab-uri 'Albume recomandate' si 'Articole recomandate', poate se poate crea unul denumit sugestiv 'protest' care sa le contina pe cele care se incadreaza in acest gen, de exemplu cel de astazi.
Daca a mai existat propunerea asta in trecut, imi cer scuze, nu am vazut-o.
Ce parere aveti?
Site-ul arata bine, insa, ar fii ideal sa apara sus si categoria "Protest" in care sa se posteze decizii clare de
protest, sub orice forma, dar si o categorie in care sa avem acces mai usor la articolele foarte bune de genul "Steaua de la MApN la Ciobanul".
Eu stiu ca, daca astia ar sparge Steaua in 1947-2003, respectiv 2003-2011, ambele echipe ar incepe cu doua ligi mai jos. In fine...
Adica am avea un super-derby la matineu intre cele doua Stele...![]()
Cine este acest danimarcu care are acelasi avatar si acelasi numar de comentarii ca si mine?
danimarcu:
Lari:
Eu stiu ca, daca astia ar sparge Steaua in 1947-2003, respectiv 2003-2011, ambele echipe ar incepe cu doua ligi mai jos. In fine...
Adica am avea un super-derby la matineu intre cele doua Stele...
Cine este acest danimarcu care are acelasi avatar si acelasi numar de comentarii ca si mine?
e un baiat fain, dar exista o eroare, cand s-a retras robert ii aparea avatarul meu, banuiesc ca azzido ne poate lamuri
S-a "inchis" tracker"-ul pt meciurile Stelei ?
In opinia mea, tracker-ul era o idee foarte buna. Cred ca si pt traficul site-ului!
Chiar daca echipa nu ar mai prezinta interes pentru strategia site-ului, poate ca unele meciuri chiar merita sa fie puse. Fie si numai pt a revedea bataile incasate de "dusmani". ![]()
In fine, e doar o sugestie de user stelist, care se uita la toate meciurile Stelei, nu o imixtiune in politica site-ului.
@Ivanski
@drvladyk
Atunci cand un user "dispare", in locul avatarului pe care l-a avut el va aparea avatarul vostru, atunci cand va conectati. La mine, de exemplu, la postarile mai vechi ale lui Danimarcu (haaai, breee, inapoooi!) imi apare avantarul meu.
@arhimede
Azzido poate raspunde la intrebarea matale.
@arhimedeAzzido poate raspunde la intrebarea matale.
Banuiesc ca citeste si el aici. Sau trebuia sa postez in alt loc?
Citeste, citeste, fii fara grija.
nu vrea nimeni sa desfiinteze trackerul.
problema este ca eu nu mai am TV tuner iar ceilalti uploaderi nu mai pot nici ei inregistra.
o sa incercm sa resuscitam, dar...
Majoritatea meciurilor Stelei apar pe filelist.
@Azzido
Multumesc pt raspuns.
Scuze pentru off-topic: Unde pot sa vad si eu inregistrarea de la Steaua-Rapid?...mersi mult!
cred ca ar fi util ca video-urile embedded de pe youtube (nu am gasit o formulare mai buna) care nu mai functioneaza sa fie sterse.
Am marit numarul de mesaje private stocabile pentru fiecare grup de utilizatori.
Harald, nu avem un sistem care sa detecteze linkurile respective.
Am o problema la sectiunea "Foto".
Nu pot sa sterg niciun album sau o fotografie uploadata de mine..
pai iti apare optiunea respectiva ?
daca da, ai putea incerca din alt browser ?
e posibil sa fie ramasa in cache-ul siteului poza respectiva.
Da, apare.
La fel e si in IE.
Sunt dispus sa ma ocup de concursul de pronosticuri sa fac clasamente, sa postez etape, daca sunteti interesati un pm
Am si eu un sfat pentru staff, daca va continua sa existe limbajul asta agresivo-suburban pe site, uneori chiar din partea staff-ului, e posibil sa mai pierdeti din utilizatori, ba chiar eu am inceput sa ma gandesc ca nu ma simt deloc bine pe-aici, nu ca asta ar avea vreo importanta. Un pic de mai multa politete, fie ea fortata sau nemeritata n-ar strica.
Sa fie primit.
Administrez un data center, si daca aveti nevoie de un spatiu undeva pe un server cred ca va pot ajuta! ![]()
Apropo nu cer nimic la schimb pentru ca nu sunt fripturist, si daca va pot ajuta cu ceva o voi face cu placere!
Am si eu un sfat pentru staff, daca va continua sa existe limbajul asta agresivo-suburban pe site, uneori chiar din partea staff-ului, e posibil sa mai pierdeti din utilizatori, ba chiar eu am inceput sa ma gandesc ca nu ma simt deloc bine pe-aici, nu ca asta ar avea vreo importanta. Un pic de mai multa politete, fie ea fortata sau nemeritata n-ar strica.Sa fie primit.
Si cine anume din "staff" foloseste "limbajul asta agresivo-suburban pe site" ? Precizati despre cine e vorba, ca mie unuia mi-e greu sa cred ca tot staffu' foloseste uneori un limbaj agresivo-suburban. Faptul ca mai toleram un astfel de limbaj din partea celorlalti membri, se datoreaza penuriei de moderatori. Asta face ca alti membri sa apuce sa "raspunda" acestor postari, facand astfel interventia moderatorului tardiva, inutila, ba chiar daunatoare in ceea ce priveste felul in care decurge rationamentul dezvoltat din comentariile care alcatuiesc discutia.
LSD, e de apreciat ca-ti aperi colegii, cel putin eu unul apreciez atitudinea asta. In schimb nu e de apreciat ca-mi bagi cuvinte-n gura, eu n-am zis ca tot staffu' vorbeste aiurea, cum lasi tu sa se inteleaga ca ti-ar veni greu sa crezi. Eu am zis ca pe site e prezent limbajul asta si uneori staff-ul nu numai ca nu il elimina dar il mai si incurajeaza prin exemplul propriu.
Eu nu am vrut sa atac pe nimeni, ba din contra, am dat un sfat. De-aia n-am scris la nemultumiri, am scris la imbunatatiri.
Nu o sa dau nume, unu' pentru ca nu e necesar pentru ca stii despre ce vorbesc si doi pentru ca nu-s o paracioasa mica, cand am o problema vorbesc direct cu persoana in cauza, nu prin interpusi.