-Ati putea adauga un 6.6.1. la Penalizari,banuri,suspendari prin care sa impiedicati,regulamentar,aplicarea de sanctiuni (de catre cei care au dreptul s-o faca) asupra userilor cu care sunt in conflict public.Asta ca sa nu mai vedem Axl ---> Kellerman
O secunda, te rog. De unde si pana unde sunt eu in conflict cu Kellerman? Cine spune asta? Kellerman?
Cum e logic si normal eu ma consider a fi in conflict cu o persoana pe care o jignesc fatis. Asa si definesc conflictul forumistic, jigniri de o parte si de cealalta. In conflict ma consider cu Adrian si cu Gandalf. Nu cu Kellerman.
Pe Kellerman nu cred sa-l fi jignit vreodata. El pe mine da, dar nu pun la inima, din contra, este una din sursele mele de amuzament. Cum era si Deni, Bogdinho, etc. Nu cred sa fi fost altceva decat politicos cu Kellerman. Se poate sa ma insel, sunt obosit.
Kellerman e un utilizator al acestui forum care are prostul obicei sa incalce regulamentul foarte des. Ca moderator, e de datoria mea sa iau masuri.
Aici poate fi stabilit un precedent periculos, orice user poate napadi cu reclamatii la "Nemultumiri" creind falsa impresie ca el si moderatorul respectiv se afla in conflict, punandu-se astfel la adapost de eventualele masuri pe care acesta ar trebui dar, datorita acestui precedent si datorita 6.6.1 nu mai poate.