FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

«1464748495059»
Le reseau pansant19.08.2011 13:11
Nu.

De acum inainte avancronica precum si cronica vor fi semnate FcSteaua pentru ca este avancronica/cronica unei echipe pentru a evita comentariile si atacurile la adresa cronicii doar pentru ca apare un nume sau altul acolo.

Doar articolele individuale vor putea fi semnate cu numele de scena.

Trist, nu imi place dar asta e trebuie sa ma supun, nu stiu cate comentarii malitioase va evita dar prelungeste starea de vegetatie in locul masurilor radicale fata de utilizatorii problema. Daca apar jigniri sau alte lucruri trebuie sa fie sanctionat aspru cel care o face, oricum peste 90% din cei care comentam regulat pe sait o facem in principiu la subiect, restul nici nu sunt foarte importanti pentru ca fie sunt inregistrati de maxim o saptamana fie intra pe aici din aduceri aminte.

Am observat ca daca cineva se plange de ceva imediat se schimba, pe Maye l-a injurat unul de atunci nu se mai pot edita postarile, la o cronica a lui Adrian nu stiu ce a zis un neica nimeni si de atunci sunt cronici anonime etc. s-a ajuns si aici cam de ceea ce ne plangem zilnic in viata de zi cu zi -de majoritatea discriminata de minoritate.

Dau un exemplu, urmand logica asta ar trebui ca Sony si Philips sa dea faliment ca asa nu vor mai aparea CD-uri si implicit pe ce sa inregistreze tiganii manele de unde va rezulta ca in orase nu va mai fi muzica tare.

Dragoshel19.08.2011 20:13

existau mai multe comentarii/aprecieri/pareri despre autor decat despre articol. si de cele mai multe ori se nota articolul cu 1 Steluta/5 stelute, depindea tot de autor. Sper ca in cel mai scurt timp posibil sa terminam si sistemul de postare pentru fiecare user. este ceva mai complicat va vom explica la momentul potrivit.

stockton15.09.2011 09:30

Am o intrebare...daca tot exista topice "Champions League" sau cu fiecare campionat in parte, ce rost isi mai au cele dedicate strict unui club anume gen "FC Barcelona" sau "Real Madrid" etc...pentru ca de multe ori la un astfel de meci se va vorbi de acelasi lucru pe 3 topice.

Maye15.09.2011 12:51

Pentru ca stirile despre respectiva echipa vor fi postate in respectivul topic. De exemplu, daca moare Cristiano Ronaldo, postam la Real Madrid, nu ? :)

blindica18.09.2011 10:45

Salut !

Va propun,daca aveti posibilitatea si daca doriti,sa faceti si un buton opus celui de ''Thanks''. Eu unul ma trezesc in multe situatii in care nu sunt de acord cu cineva care ne impartaseste o idee,dar stiu ca daca as raspunde as intra intr-o polemica fara sfarsit,fara rost. Oricum,multe ''Thanks''-uri primite nu vin in urma unor postari utile ( cand zic ''util'',ma refer la : nivelul de noutate sau de incredere in informatie,amuzament de bun gust ).

Merci!

Kellerman18.09.2011 11:07

Da, asa ceva si redenumiti butonul in LIKE nu THANKS, ca doar nu ii multumesti.

*Alecs*18.09.2011 11:12

Da, si schimbati si numele site-ului in www.fcfacebook.ro

blindica18.09.2011 11:36

@Alecs : Eu nu am spus de Like si Unlike,nu e cazul sa spui la plural ca trebuie sa schimbam in fcfacebook,eu unul neintelegand nici acum utilitatea maxima a acelei retele de socializare.

Mi-am exprimat o parere pe pagina anterioara cu doua argumente pe care le-am crezut eu ca pot sustine parerea.Intr-adevar,cu Like si Unlike ar arata ca pe facebook(desi la baza paginii de site avem acest buton ).

Daca aplicarea propunerii mele aglomereaza forumul sau nu este posibila d.p.d.v. tehnic,ori nu se intersecteaza cu ideile celor care administreaza,asta e,mergem mai departe linistiti!

Ronnie18.09.2011 11:58

Eu nu cred ca ar fi util un buton de unlike. Ar putea sa inceapa si mai multe conflice p-aici din cauza asta.

De acord cu Kellerman, daca s-ar putea schimba din Thanks in Like ar suna mai bine.

*Alecs*18.09.2011 13:24

@blindica

Am spus "schimbati" referindu-ma la cei care administreaza site-ul si se ocupa cu asa ceva, nu la tine si Kellerman.

In rest, nici eu nu inteleg utilitatea acelei retele, prin urmare nici a butoanelor like, unlike, mike sau spike.

Dragoshel18.09.2011 13:34

butoane ca like,share ajuta la promovarea articolelor prin diferite cai. Altii aleg sa puna la statul link catre un articol, altii vor sa le promoveze pe facebook.

nu cred ca vor aparea pe forum ca inca nu am ajuns la un nivel la care discutiile intre utilizatori sa fie promovate

MoWeed19.09.2011 11:03

Eu vad treaba in felul urmator: nu cred ca un buton opus celui de Thanks ar fi util. Tocmai din opinii divergente se nasc polemici interesante. Asa o sa ajungem sa postam 10 insi carora majoritatea sa le dea thanks sau [cum s-ar numi butonul opus]

Eu cred ca riscam in modul acesta sa ajungem mai degraba site de socializare decat de dezbateri.

Si daca ar fi sa-l redenumim, eu as vota pentru varianta romaneasca "multumesc".

Daniel-Ionut19.09.2011 11:39
Si daca ar fi sa-l redenumim, eu as vota pentru varianta romaneasca "multumesc".

Pai cu butoanele DELETE, EDIT, REPLY pe langa el, ala de ce sa fie in romana?

Marius19.09.2011 11:40
In rest, nici eu nu inteleg utilitatea acelei retele, prin urmare nici a butoanelor like, unlike, mike sau spike.

ciudat ca nu intelegi, parca s-a discutat inainte.

decat sa ai posturi gen "+1", "asa e", "zici bine", "bravo" etc. ai butonul asta, ca sa nu poluezi diversele topice.

ca se numeste "thanks" si nu "multumesc", "danke" sau "谢谢" e o chestie relativ minora, important e ca butonul exista.

ba chiar ar fi indicata sancionarea celor care continua cu "+1" si alte asemenea posturi.

Gandalf the White19.09.2011 13:04

Deranjez cu o propunere/sugustie:

Sunt niste becalisti (unii chiar obraznici), care maculeaza de ceva timp incoace discutiile referitoare la Steluta!, provocand invariabil o avalansa de off-topic, de flame si de deturnare a discutiilor in detalii neimportante. Ei intra doar la meciuri, bineinteles, dar cu atat mai mult se impunea controlarea lor. Nu sunt multi, dar sunt foarte deranjanti, prin ce efecte produc.

Propun adoptarea unui format standard, prin care sa se judece trolii.

Adica, in momentul in care, in loc de raport simplu, se aduc in citat (si indicare clara a sursei: ex.: postul nr. 123, scris la data de 7 noiembrie 2010, la articolul cu titlul cutare, sau la topicul cutare de userul cutare) un numar de, sa zicem, 10 pozitii separate, intinse pe o perioada de minim 6 luni/1 an, care arata clar pozitiile respectivului.

Un raport simplu, la postul cutare, nu poate sactiona, prin prevederile regulamentului, nocivitatea respectivului user, caci, interpretarea izolata e invariabil: si-a spus si el parerea; daca asta e parerea lui, si-o exprima civilizat, ce sa-i faci?, regulamentul nu prevede sanctiuni.

Si, cum moderatorii nu analizeaza prestatia respectivului in perspectiva, normal ca ala e liber sa intre si saptamana viitorae si sa spuna ca nu-i nimic c-a fost demis Levy, hai sa avem incredere in Marius, mai merita o sansa. Pe urma o sa vina sa traga pe altii de ureche ca nu sunt stelisti, voi ce mai cautati pe-aici? , peste 1 luna o sa spuna ca Ilie mai merita o sansa, hai sa-l sustinem, in decembrie o sa spuna ca trebuie sa asteptam transferurile, care ne vor scoate din rahat, in primavara o sa vorbeasca entuziasmat de noul antrenor, Ionut Popa, care-i un bun meserias, iar prin aprilie o sa faca galerie in semifinala Cupei, acolo unde Steaua va razbuna un alt sezon mizerabil si va indemna la incredere in noul sezon, caci de data asta Becali (pe care el nu-l place, dar ce sa-i faca, asta e) chiar si-a dat seama ca fara investitii nu se poate. Apoi, in vara o luam de la capat. Iar toate pozitiile astea determina alte pozitii si reactii off si jignitoare (pe buna dreptate) impotriva lighioanei.

Fireste ca userul nu a incalcat niciun punct al regulamentului, prin analiza izolata, dar daca aducem minim 10 pozitii de-ale sale, din ultimele 18 luni (sa zicem), la articole si evenimente separate, dar care vor arata clar ca-i doar un troll jegos, convins si care care vrea sa convinga si pe altii - ori ticalos, ori prost (nu conteaza) - si ca fiecare post al lui determina alte 5-6 posturi off, favorizand jigniri si degradarea climatului, deturnarea discutiilor, atunci n-ar fi mai bine?

Minim 6/12/18 luni de activitate, minim 10 posturi pe probleme diferite, in citat (cu sursa indicata), care sa demonstreze, cu marele beneficiu al perspectiva prestatiei, cine-i jegul respectiv.

Si, bineinteles, cum unii au primit pentru mai putin decat atat, efectul imediat: ban! Postul-reclamatie (care trebuie sa indeplineasca toate conditiile stabilite) sa fie judecat prin vot deschis de toti membrii echipei de moderare cu argumentarea publica a celor care voteaza impotriva denuntarii ca troll jegos a respectivului.

Nu cu artificii de tot felul, ca la chiorix. Nu! Ai ban pentru ca esti un troll jegos! Uite dovada: ce-ai spus in 10 situatii diferite, in ultimele 12 luni. Nu o data, nu de doua ori, nu intr-o anumita conjunctura, de cel putin 10 ori (la subiecte diferite), pe cel putin 12 luni.

Altfel, saptamana viitoare o luam de la capat, ori, de scarba, nu o sa mai posteze destui stelisti sanatosi, cand vad cum sunt toleratii sustinatorii vocali ai cancerului, ori, tot de scarba, o sa le ia toti mortii la rand respectivilor (ori ticalosi, ori idioti, nu conteaza).

Multumesc.

*Alecs*19.09.2011 13:34
ciudat ca nu intelegi, parca s-a discutat inainte.

decat sa ai posturi gen "+1", "asa e", "zici bine", "bravo" etc. ai butonul asta, ca sa nu poluezi diversele topice.

ca se numeste "thanks" si nu "multumesc", "danke" sau "谢谢" e o chestie relativ minora, important e ca butonul exista.

ba chiar ar fi indicata sancionarea celor care continua cu "+1" si alte asemenea posturi.

Nu e vorba de forum, e vorba in general de aparitia termenului asta de like. Auzi pe strada "i-am dat like lui cutare" sau "ai vazut cine mi-a dat like" si tot felul de expresii de genul asta. Am vazut pana si tricouri cu buton de like. Inainte era disperata lumea sa aiba cat mai multe vizualizari si comentarii pe hi5, acum e important cine are cele mai multe like-uri.

Buna vorba recenta a celor de la Pepsi cand au scos sticla in formatul vechi: "Din vremurile cand ne dadeam like-uri cu un compliment si o mangaiere."

Gandalf the White24.09.2011 12:40

Acum fix 5 zile, am postat o sugestie/propunere pe acest topic si am tot asteptat o pozitie de atunci.

Am o alta sugestie/propunere/reclamatie:

Atunci cand se posteaza o sugestie/propunere pe topicul de sugestii/propuneri/reclamatii, echipa fcsteaua sa raspunda, printr-un reprezentant de-al sau, la acea sugetie/propunere/reclamatie, in orice fel crede de cuviinta - respingere ("multumim, nu ne intereseaza", sau "multumim, dar nu e fezabila sugestia") acceptare, amanare a raspunsului ("o sa discutam intern problema, vedem la ce concluzii ajungem..."), acordarea unui termen (" revenim peste peste 1 ora, peste o luna, peste un an... cu un raspuns"), avertizare de spam a celui care a postat ('nu ne intereseaza ce propuneri ai TU, deci nu mai spama"), sau un simplu "hai sictir!", sau ban -, si asta intr-un timp rezonabil.

Deci, sugerez ca celor care posteaza o propunere de imbunatatire a activitatii siteului (ca-s ei complet tampiti, sau ca-i propunerea complet tampita, nu conteaza) sa li se raspunda intr-una din modalitatile de mai sus (sau altele), intr-un termen de bun-simt.

Adica, nu e nimeni absurd sa ceara raspuns intr-o ora, sau 6 ore, sau 24 de ore, sau 48 de ore. Dar, dupa 5 zile, ar cam fi cazul, daca nu se cere prea mult, de a primi un raspuns.

Pe scurt, sugestia/propunerea mea e sa nu mai fiti atat de nesimtiti si sa mai subtiati din soriciul ala care atarna pe voi.

Multumesc.

axl24.09.2011 13:19
Propun adoptarea unui format standard, prin care sa se judece trolii.

Multumim pentru sugestie, aceasta propunere va fi discutata si o hotarare se va lua.

Apreciem efortul tuturor celor ce se implica atat in partea informationala cat si "politieneasca" a site-ului si asteptam in continuare ideile si sugestiile voastre.

Am o alta sugestie/propunere/reclamatie:

Atunci cand se posteaza o sugestie/propunere pe topicul de sugestii/propuneri/reclamatii, echipa fcsteaua sa raspunda, printr-un reprezentant de-al sau, la acea sugetie/propunere/reclamatie, in orice fel crede de cuviinta - respingere ("multumim, nu ne intereseaza", sau "multumim, dar nu e fezabila sugestia") acceptare, amanare a raspunsului ("o sa discutam intern problema, vedem la ce concluzii ajungem..."), acordarea unui termen (" revenim peste peste 1 ora, peste o luna, peste un an... cu un raspuns"), avertizare de spam a celui care a postat ('nu ne intereseaza ce propuneri ai TU, deci nu mai spama"), sau un simplu "hai sictir!", sau ban -, si asta intr-un timp rezonabil.

In legatura cu aceasta propunere sau mai bine zis stare de fapt, colectivul moderational fcsteaua.ro anunta ca s-a luat in considerare si s-a discutat intens, ajungandu-se la o hotarare in ceea ce priveste topicul de "Nemultumiri/Sugestii in legatura cu activitatea moderatorilor" din cadrul subforumului "Propuneri/ Sugestii /Reclamatii", topicul "Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro" ramanand momentan nerepartizat unor persoane anume, situatie care credem ca va fi remediata cat de curand.

Gandalf the White24.09.2011 13:50

@axl, multumesc pentru raspunsul prompt.

Ma bucur sa vad ca problema e pe cale de rezolvare si ca, desi inca nerepartizata cuiva anume, problema bunului-simt nu mai este o problema pentru colectivul care a discutatat intens si e pe cale sa ajunga la o solutie.

Daca nu e prea mult, poate ar fi de interes sa aflam (cand se va ajunge la o hotarare) si cui i se va repartiza sarcina de a se ocupa de lucrurile de bun-simt, aspect absolut obligatoriu in ce priveste colectivul moderational fcsteaua.ro.

axl24.09.2011 13:52
Daca nu e prea mult, poate ar fi de interes sa aflam (cand se va ajunge la o hotarare) si cui i se va repartiza sarcina de a se ocupa de lucrurile de bun-simt, aspect absolut obligatoriu in ce priveste colectivul moderational fcsteaua.ro.

Nu stiu daca va fi considerat de interes public numele celui/ celor care se va/ vor ocupa cu raspunsurile din acest topic. Inclin sa cred ca se vor semna anonim.

Gandalf the White24.09.2011 14:02

De interes nu e cine sunt cei care se ocupa, prin prisma raspunsurilor, de interes este cine se ocupa prin prisma tacerilor. Pentru ca acolo toti semneaza anonim.

Ronnie28.09.2011 12:38

Propun sa fie scoasa avertizarea verbala prin PM cand un utilizator greseste si este pentru prima oara. Atunci cand te inregistrezi pe acest forum trebuie bifata o casuta unde confirmi ca ai citit regulamentul si ca esti de acord. Din cauza asta multi utilizatori isi arata partea feminina prea des si se plang usor agatandu-se de acest lucru. Ma refer la cei care un 10% pe un forum inseamna mai mult decat o palma peste fata.

dee16.01.2012 16:27

De luni bune de zile nu-mi functioneaza mesageria privata, cand doresc sa raspund unui mesaj imi apare:

mspm.jpg

Spuneti-mi remediul :)

axl16.01.2012 16:30

Salut Dee. Vezi daca-ti merge cu alt browser.

Azzido16.01.2012 16:59

softul pe care ruleaza forumul este vechi, iar browserele noi, deci s-ar putea spune ca sunt incompatibile. incearca cu alt browser!

«1464748495059»