Nota 10 de la admin, nu prea stii tu ce-ai spus pe aici, da' da bine la public oricum...poate ajungi moderator, cine stie?!
Ba, hai sa o luam asa ,,pe cinstite"....fara ,,limbaieli", fara ,,iubiri neimpartasite", fara minciunele puerile, fara aberatii poleite in cuvinte frumoase, fara alte rahaturi cu gust si miros de trandafir, fara sa am niciun fel de ,,greturi" recunosc fara regrete, lacrimi si suspine ca mie nu-mi place adminul Azzido, asta e situatia, il consider partinitor ( asta in cele mai multe cazuri ), actioneaza in functie de interesele lui de moment ( pot da exemple garla ), cateodata este rau intentionat si in general pot spune ca pentru bunul mers al site-ului ar trebui sa fie pus in ,,functie " ALT ADMIN.
Aramanovici, Lari sau Axl ( nu neaparat in ordinea asta ) ar crea o ,,armonie " perfecta si toata situatia de pe site s-ar schimba radical....in bine, moderatorii s-ar .,,mula'' pe profilui site-ului, redactorii la fel, poate si o triere a userilor n-ar strica si treaba ar merge cu totul si cu totul altfel, s-ar vedea diferenta, cel putin din punct de vedere calitativ ( nu stiu daca si cantitativ).
Eu am mai spus si poate ma repet, imi cer scuze daca fac asta, apreciez mult acest site cat timp este ANTIBECALIOT, cat timp promoveaza boicotul pe stadion ( nu stie care la ora actuala ), cata vreme respinge ideile cretine ale suporterilor indobitociti si fara perspectiva, incurajeaza lupta AISS -ului ( metodele nu conteaza, rezultatele sunt importante pentru eliberarea Stelei ), promoveaza orice forma de protest importiva becaliotului ( a facut-o in trecut si o va face si in viitor, sper eu )....