FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

«1444546474859»
Le reseau pansant20.07.2011 12:32
Ar fi fost frumos un chat jos/sus , sa mai vorbim intre noi cand nu avem ce face...

Mai bine nu, eu ma opun ca pe sait sa fie introdus un chat, daca s-ar face asta fcsteaua ar deveni un loc de agatat, nivelul utilizatorilor si al discutiilor ar scadea dramatic, vor ramane/intra foarte multi oameni doar pentru a "socializa", a vorbi despre te miri ce aici.

Este arhisuficient forumul, mesageria privata, stelist.ro, sau pe messenger, plus ca multi ne/se cunosc personal asa ca mai multe discutii la meciurile Stelei cu berea-n mana decat aiurea-n tramvai pe sait.

Si in plus de asta din experienta mea, vor fi 20-30 de insi non-stop pe chat care o sa-l spameze cu tot felul de aberatii sau discutii tembelistice.

Dragoshel20.07.2011 12:52
stix20.07.2011 22:09
ma, voi credeti ca eu glumesc, dar vorbind foarte serios: chiar nu vine nimeni cand nu ies bani din chestia asta.

NIMENI pe lumea asta nu-i de neinlocuit, in absolut niciun domeniu......se va gasi intotdeauna cineva care sa umple ,,golul", poate sa fie mai bine, mai rau, nu asta-i important.

Asta imi aduce in minte ideea becaliotului si a idolilor lui: ,,daca nu mai sunt/e asta, ce se intampla cu Steaua?!, absolut nimic, Steaua va fi la fel de iubita, de respectata, de invidiata de rivali, numai numele patronului va suna altfel...atata tot.

Alex21.07.2011 12:15

Asta cu nimeni nu e de neinlocuit e o minciuna crasa si o idiotenie crunta.

Exista multe situatii in care oamenii aceia sunt de NEINLOCUIT. Ca daca pleaca/mor etc continua sa functioneze sistemul este pentru ca sistemul de schimba, se adapteaza, dar exista destule cazuri in care oamenii nu au putut fi inlocuiti.

stix22.07.2011 18:11

Nota 10 de la admin, nu prea stii tu ce-ai spus pe aici, da' da bine la public oricum...poate ajungi moderator, cine stie?!

Ba, hai sa o luam asa ,,pe cinstite"....fara ,,limbaieli", fara ,,iubiri neimpartasite", fara minciunele puerile, fara aberatii poleite in cuvinte frumoase, fara alte rahaturi cu gust si miros de trandafir, fara sa am niciun fel de ,,greturi" recunosc fara regrete, lacrimi si suspine ca mie nu-mi place adminul Azzido, asta e situatia, il consider partinitor ( asta in cele mai multe cazuri ), actioneaza in functie de interesele lui de moment ( pot da exemple garla ), cateodata este rau intentionat si in general pot spune ca pentru bunul mers al site-ului ar trebui sa fie pus in ,,functie " ALT ADMIN.

Aramanovici, Lari sau Axl ( nu neaparat in ordinea asta ) ar crea o ,,armonie " perfecta si toata situatia de pe site s-ar schimba radical....in bine, moderatorii s-ar .,,mula'' pe profilui site-ului, redactorii la fel, poate si o triere a userilor n-ar strica si treaba ar merge cu totul si cu totul altfel, s-ar vedea diferenta, cel putin din punct de vedere calitativ ( nu stiu daca si cantitativ).

Eu am mai spus si poate ma repet, imi cer scuze daca fac asta, apreciez mult acest site cat timp este ANTIBECALIOT, cat timp promoveaza boicotul pe stadion ( nu stie care la ora actuala ), cata vreme respinge ideile cretine ale suporterilor indobitociti si fara perspectiva, incurajeaza lupta AISS -ului ( metodele nu conteaza, rezultatele sunt importante pentru eliberarea Stelei ), promoveaza orice forma de protest importiva becaliotului ( a facut-o in trecut si o va face si in viitor, sper eu )....

Azzido22.07.2011 20:01

1. Stii ce e ala un admin si cu ce se ocupa ?

2. Cred ca tu ai probleme cu userul Azzido, nu cu adminul.

3. Stix, pe lumea asta exista doua tipuri de "admini": aia care apasa pe butoane pe forum si aia care se ocupa de lucrurile mai putin transparente, dar care tin siteu(rile) in viata. Eu (din pacate,nefericire,tristete,etc) trebuie sa le fac pe amandoua, dar tre' sa recunosc ca as renunta oricand la butoane si poate chiar si la lucrurile alea care nu se vad.

Concluzie: asteptam CV-uri (fara 'sto)

PS: astept detalii despre "actioneaza in functie de interesele lui de moment ( pot da exemple garla ), cateodata este rau intentionat si in general pot spune ca pentru bunul mers al site-ului ar trebui sa fie pus in ,,functie ""

PS2: sa-mi zici daca vrei sa stii care sunt chestiile alea netransparente, ca iti pot da si eu exemple "garla"

stix22.07.2011 20:32

Admine, nu sunt asa de jigodie cum par in general:))))), apreciez munca voastra de pe site, ca daca nu-mi placea, nu eram pe aici, asa-i?!, cum ai tu ,,nervi' si actionezi pripit . asa mi se intampla si mie cateodata....no offence........totusi, desi iti apreciez munca de pe site ( stiu ca-i benevola ), te rog ca in viitor sa respecti ai alte pareri diferite de ale tale privind Steaua......avand tot timpul ideea in cap ca si ,,NOI" am iubit-o si respectat-o ca si si voi, niciodata nu i-am dorit raul....numai ca la ora actuala nu stim exact ce-i de facut.....

p.s De ajutat, nu prea stiu cu ce v-as putea ajuta.......poate cu prezenta mea pe aici, altfel nu stiu cum:)))))))........daca ai vreo ideee spune-o:))))

Lari24.07.2011 23:04

@Stix

La modul cel mai serios: fara Azzido, o BELIM!

Alex25.07.2011 17:24

@stix

1. Uita-te mai atent la culoarea numelui si grupul din care fac parte. Da esti mai tinerel pe forum, nu cunosti istoria, ca atunci nu ai fi scos aberatia aia maxima:)

2. Azzido in acest moment este de NEINLOCUIT din simplul motiv ca NU EXISTA altcineva care sa faca tot ce face el asa benevol. Capisci?

Apropo de oameni din astia care se inlocuiesc asa usor, ia zi de cand nu mai exista Eusebio cam cate cupe europene a castigat Benfica, asta ca sa dau un exemplu din asta pur aleator din sport fara sa ma extind la alte domenii.

Sau hai si mai simplu. Bucsaru era de NEINLOCUIT la Urziceni sau nu?

Le reseau pansant26.07.2011 17:32

Salut,

Din nefericire iarasi am ceva probleme cu buna afisare a saitului. De data aceasta mesajele forumului nu sunt mai sunt afisate, cand intru pe un topic imi apare prima postare din acel topic si un sir de mesaje dedesubd in coloana.

Precizez ca am Mac OS versiunea din acest an si utimizez Safari ca navigator, atasez si o poza print screen, poate este edificatoare, asa mi-a aparut cand am intrat pe acest topic, la fel si pentru restul topicelor.

Capture_d_____cran_2011_07_26____19.41.06.png

Ronnie26.07.2011 17:45

Ai in dreapta sus (pe coloana albastra) "optiuni" - se vede si in poza pusa de tine. Click acolo si da "schimba in standard".

Le reseau pansant26.07.2011 17:52

Multumesc Ronnie, asta era am rezolvat, dar totusi am o intrebare de ce mi-a aparut asa? pentru ca eu nu am modificat modul de afisare?

Ronnie26.07.2011 17:55

Nu stiu de ce, n-am idee :)

Adrian26.07.2011 18:26
Multumesc Ronnie, asta era am rezolvat, dar totusi am o intrebare de ce mi-a aparut asa? pentru ca eu nu am modificat modul de afisare?

Pentru ca ai verificat arhiva postarilor cuiva. Ai cautat postari mai vechi iar acele topice sunt afisate in acel mod.

Apoi probabil ca ti-a modificat topicul respectiv modul de afisare pentru restul postarilor.

danimarcu31.07.2011 10:46

Stie cineva de ce nu pot sa editez dupa ce am postat?

MoWeed31.07.2011 10:57

Poti sa editezi numai in primele 5 minute.

danimarcu31.07.2011 11:02

Interesant... :hmmm:

De obicei observi greselile dupa ce postezi,deci in 90% din cazuri dupa mai mult de 5 minute...

E o masura noua,sau ceva temporar?...

MoWeed31.07.2011 11:39

E o masura noua.

Le reseau pansant31.07.2011 12:38
E o masura noua.

Nu mi se pare ca este cea mai stralucita masura si nici logica introducerii ei nu o vad, adica ce ar putea aduce nou la forum?

Cum a spus si danimacru, greselile sau ce ai de corectat le observi mai greu si nici nu poti adauga sau modifica ceva la postare, ori acest lucru duce implicit la o marire a off topicului fie prin faptul ca toti vor mai posta inca un mesaj unde vor spune scuze de greseala era x si nu y, sau vor intreba de ce nu merge editarea. Si partea a doua, traditionalele mistouri prilejuite de greselile care nu mai pot fi corectate.

Eu unul spun ca nu este deloc profitabila masura pentru forum, nu vad ce consecinte negative sa aibe daca se lasa posibilitatea editarii mesajelor.

Multumesc pentru atentie

Mihai

Dragoshel31.07.2011 12:42

ba au fost consecinte negative. utilizatorii au postat injuratori sau au scris un anumit post, dupa care l-au editat necrecunoscand ca au injurat sau ca au spus ceva.

red&blue_boy31.07.2011 12:53

Cum spune si LRP, probabil au sa apara acum multe postari consecutive, double post sau cum le zice ...

Le reseau pansant31.07.2011 12:55
ba au fost consecinte negative. utilizatorii au postat injuratori sau au scris un anumit post, dupa care l-au editat necrecunoscand ca au injurat sau ca au spus ceva.

In cazul asta pedepse pentru amandoi, oricum din ce am observat voi puteti vedea daca a fost modificat sau nu un post asa ca aveti motiv de sanctionare. Oricum, utilizatorii normali, cei care intra regulat si care constituie majoritatea celor care posteaza au doar de suferit de pe urma inlaturarii editarii posturilor.

Cu 10-15 insi in plus sau in minus aici care injura mare pierdere nu este, dar cu greseli frecvente in posturi situatia se schimba.

Le unim noi moderatorii, daca se intampla asta.

Eu stiu cum e, acum 3 zile am fost facut nebun de bogdinho.

pedeapsa, ban x zile sau ce merita, nu recunoaste pedeapsa tripla, se intampla a doua oara ban permanent, oricum baietelul in cauza este o sursa de laturi pe sait si nu stiu ce mai cauta aici.

De ce trebuie sa suferim noi cei corecti din cauza unor frustrati de 14 ani?

Maye31.07.2011 12:55

Le unim noi moderatorii, daca se intampla asta.

red&blue_boy31.07.2011 12:57

Ok atunci .

Poti sa te superi pe bogdinho?

Un simpatic! :D

Dragoshel31.07.2011 12:58

@Lrp va putem modifica noi posturile daca sesizati greseli. dai pm unui moderator care este pe forum in acel moment si se rezolva.

«1444546474859»