In primul rand, Axl, te-ai exprimat in felul urmator: " Am si eu un sfat pentru staff, daca va continua sa existe limbajul asta agresivo-suburban pe site, uneori chiar din partea staff-ului... " Corecteaza-ma daca gresesc, dar cand spui " uneori chiar din partea staff-ului " asta nu inseamna ca faci trimitere la toti cei care "au o putere de decizie pe acest sait" ? Eu unu' asta inteleg prin notiunea de "staff".
In al doilea rand, aici nu suntem la scoala ca sa existe repercusiuni asupra cuiva, gen mustrare la sedinta cu parintii, scaderea notei la purtare sau exmatriculare. Nici nu suntem la militie si nici la securitate, ca in urma unui "denunt" omu' sa aiba de suferit sanctiuni drastice, alaturi de familia lui eventual... Prin urmare, nu se aplica stigmatul de "paracioasa mica" daca cineva anume are de reprosat altcuiva o deviere de la conduita, un comportament abuziv sau ceva asemanator. Pur si simplu, aici suntem o comunitate virtuala unde se fac pledoarii "pro bono", munca "staff-ului" nu e nimic mai mult decat un simplu mecenat... De aceea spun si chiar va rog, daca exista cineva despre care considerati ca trebuie aratat cu degetul, nu ezitati sa o faceti, la fel si in cazul inconvenientelor, aduceti-le la cunostinta !
Animati de bune intentii dar nefiind specifici in doleantele voastre, nu faceti altceva decat sa aruncati un vot de blam asupra tuturor.