Nu dati un nou-look la forum?E aceeasi versiune de ani de zile.![]()
Nu dati un nou-look la forum?E aceeasi versiune de ani de zile.![]()
E aceeasi versiune de ani de zile.![]()
Si pe unii chiar nu ii deranjeaza asta, dimpotriva.
Nu e chiar de ani de zile, s-a mai schimbat.
diavolu'...
mi se pare mai degraba un photoshop. de unde o ai si cine/ce se lauda cu ea?
Nu era niciun photoshop. Captura am facut-o eu. Si azi mai dupa-amiaza mi-a aparut in locul ala ceva cu Neamt, sau nu mai tin minte exact.
Cainii imi apareau doar daca eram logat. Daca intram din alt browser, nelogat, aparea logoul saitului, asa cum trebuie.
Cred ca browser-ul tau are o problema cu cache-ul.
Imaginea aia se numeste logo.png si, nu stiu din ce motiv, ti-o inlocuieste cu alta de la tine din cache-ul local, alt logo al altui site pe care l-ai vizitat.
Mi-e greu sa cred (pana la proba contrarie, sau alt exemplu de la altcineva) ca problema e de la site.
Vezi ma Ioane ce se inatmpla daca vizitezi site-uri dubioase...
Nu stiu a cui a fost ideea de a baga in filtru numele "Bekali" si de a-l inlocui cu "Oierul". Asta chiar si in mesajele private.
Parerea mea este ca atat timp cat individul cu pricina va mai fi patronul Stelei n-ar trebui sa-i cenzuram numele, asta pentru ca trebuie sa constientizam tot timpul raul care ne macina, nu sa-l cosmetizam, chiar si sub forme "nostime".
Sa speram ca vom apuca sa traim si ziua in care acest nemernic isi va lua catrafusele si se va cara de la Steaua, iar abia atunci voi fi bucuros sa salut cenzurarea definitiva si irevocabila a acestui nume spurcat.
Ori sunt eu cu o ora inainte , ori e site-ul cu o ora inapoi.
a baut golanu .. ori a fugit din tara
Cred ca era de la laptop.
Ca am 2 ceasuri ![]()
Vreau sa va multumesc pentru ca ati reparat site-ul. De 2 saptamani mergea incredibil de greu (folosesc IE 8).
Pentru admini: folosesc internet explorer de la Windows 7 si forumul are font foarte ciudat si cand incerc sa trimit mesaj privat nu merge ca background e fara unele butoane.
incearca sa te folosesti de compatability view din IE si vezi daca e vreo schimbare sau treci pe alt browser.
o sa incercam sa facem un update la forum, dar pana atunci trebuie sa te descurci singur.
ai portul 81 pe iesire blocat. Pozele sunt luate pe acel port si de accea nu le vezi.
Acelasi lucru il patesc si eu la munca.
nu are legatura cu portul 81
update la forum la versiunea noua, nu? ![]()
cam asta ar fi solutia
salut azzido,
frate eu lucrez la microsoft acuma, am un job legat de facultate, iti dai seama ca nu pot sa folosesc alt browser
deci poate faci un update , mersi ![]()
ai portul 81 pe iesire blocat. Pozele sunt luate pe acel port si de accea nu le vezi.
poti sa dai mai multe detalii, chiar daca nu este locul potrivit, dar sunt convins ca intereseaza foarta multa lume, nu neaparat pentru probleme dupa sait, ci asa in general.
Sarbatori fericite
Sa zicem asa ca unele firme prefera sa blocheze portul 81. Cazul meu la munca, proxy-ul local. Proxy-ul global nu are probleme.
Si forumul are toata partea grafica apelata prin portul 81. Gen imaginea pentru butorul report se afla la: http://fcsteaua.ro:81/forum/style_images/2/p_report.gif ![]()
Ok. Astept o imbunatatire pe viitor pentru ca, de exemplu, daca n-ar fi existat optiunea "fast reply", n-as fi putut posta nicaieri pentru ca se lateste imaginea de vreo 100 de ori. Si ar mai fi ceva ... reparati fluxul de informatii RSS. Ultima stire disponibila e din 16 decembrie.
PS: Tot IE folosesc si eu (v8).