FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

«1394041424359»
Adrian25.06.2010 16:21

Nu ai voie sa filmezi meciul pentru ca doar cei care au contracte cu Liga o pot face(digisport, antenele, etc). Ai contract cu Liga? :))

cristescuvlad25.06.2010 16:26
Nu ai voie sa filmezi meciul pentru ca doar cei care au contracte cu Liga o pot face(digisport, antenele, etc). Ai contract cu Liga? :))

Youtube-ul e plin de filmari din tribuna si altele...la alea ma refer... nu cred ca iti trebuie contract sau ceva...

Adrian25.06.2010 16:27

Alea-s cu telefonu' sau cu aparatul de fotografiat.

cristescuvlad25.06.2010 16:29
Alea-s cu telefonu' sau cu aparatul de fotografiat.

pei da... si se filmeaza super bine... eu am un aparat foto cu care am filmat vreo juma de ora la Steaua-ujpest si se vede perfect :P

Daniel-Ionut25.06.2010 16:33

Pai vezi ca depinde... de la un anumit numar de pixeli, nu te lasa sa intri.

cristescuvlad25.06.2010 16:36
Pai vezi ca depinde... de la un anumit numar de pixeli, nu te lasa sa intri.

7.2 megapixeli sunt arhideajuns...si nu m-a blocat nimeni :)) le-am si aratat aparatu :bananadance:

Dan Preda29.07.2010 16:34

As dori sa pot posta si eu la articolele de pe prima pagina a site-ului, daca se poate :) Nu am putut posta decit pe forum si la un articol principal, la cele secundare e cenzura sau ce ? Daca "e vreo defectiune" imi cer scuze anticipat.

LE: Se pare ca s-a remediat. Multumesc oricum.

LLE: Si totusi, la unele merge, la altele nu.

Azzido29.07.2010 17:17

poti posta la orice articol prezent pe prima pagina. daca nu functioneaza, e posibil sa fie probleme cu browserul tau

Robert Aeroth03.08.2010 22:12

Nu ar fi mai misto daca de fiecare data cand primesti un avertisment sa sti si motivul ca sa nu mai gresesti iar? Ca eu m-am trezit in aceasta situatia si nu stiu motivul:)))

Poate daca suntem trasi de maneca la timp se poate scapa de multe probleme :-"

Desi e mai mult o sugestie pt admini am postat aici, eu inca descopar situ-ul:))

MoWeed03.08.2010 22:14

Pai, in mod normal, cel care ti-a dat sanctiunea trebuie sa deschida un topic in forumul de sanctiuni, ca sa vada toata lumea de ce ai luat ban.

Sau sa-ti dea mesaj

Dragoshel03.08.2010 22:17

ai fost sanctionat de catre axl la data de Jul 13 2010, 09:49 PM

Motivul: Jigniri aduse unui coleg de forum.

Adrian03.08.2010 22:18

Mah Robert, da' si tu te-ai apucat sa injuri? :))

Cred ca e ceva boala pe site care ne face sa fim super irascibili :))

Robert Aeroth03.08.2010 23:40

Bine nu ma intereseaza acum ce am facut eu o ziceam ca o sugestie ca sa fie imbunatatita activitatea p'aici, dar vad ca deja aveti pus la punct un "sistem" :hypocrite: . my bad

axl05.08.2010 14:03
ai fost sanctionat de catre axl la data de Jul 13 2010, 09:49 PM

Motivul: Jigniri aduse unui coleg de forum.

@Robert

De obicei cand sanctionez pe cineva trimit si mesaj privat cu motivul. Daca in mesageria privata nu gasesti nimic de la mine in legatura cu subiectul de mai sus imi cer scuze.

weedandweird09.08.2010 22:24

Consider ca ar fi extrem de util ca moderatorii sa mai arunce un ochi si pe thread-ul

dedicat romanismului.Este un dublu standard impins la extrem sa-i dai lui Georgica

warn ca l-a jignit pe Ionica dar sa nu sanctionezi niste nauci care jignesc istoria,eroii,

,martirii acestui popor,integritatea teritoriala s.a.m.d.

Daca acest site nu face politica,care este rostul acestor topicuri?

Daca nu considerati ca trebuie sa luati atitudine,atunci,este preferabil ca acestea sa fie desfiintate decat

sa ajunga loc al exhibarilor anti-romanesti si de promovare a separatismului in aceasta tara.

BAF-kimi10.08.2010 23:33

Cred ca cel mai bine ar fii, ca toti membrii noi, care in primul post incep cu "Becali baga bani", "huliganii sunt de vina", "incurajati echipa", etc. ar trebui sa primeasca ban. Eu cred ca ei se inscriu pe forum doar ca sa enerveze pe ceilalti. Pana acum de ce nu si-au facut cont, ii gaseste acum.

Lari10.08.2010 23:50

Sunt curios mort daca lumea e de acord cu ce zice Kimi...

Robert Aeroth11.08.2010 00:52

Personal sunt de acord:)))) dar stiti ca nu se poate asa ceva pe un site care se vrea democrat :innocent:

BAF-kimi11.08.2010 01:05
Personal sunt de acord:)))) dar stiti ca nu se poate asa ceva pe un site care se vrea democrat :innocent:

Eu credeam ca este un site al stelistilor, nu al becalistilor. In plus nici nu stim daca sunt macar becalisti, poate sunt caini sau ciori care nu au ce face si se gandesc sa provoace cearta pe forum. Este normal sa nu gandim toti la fel si sa privim diferit situatia Stelei, dar este clar ce urmaresc noii inscrisi care in primul post incep cu cele enumerate mai sus, cearta.

MoWeed11.08.2010 07:16
Consider ca ar fi extrem de util ca moderatorii sa mai arunce un ochi si pe thread-ul

dedicat romanismului.Este un dublu standard impins la extrem sa-i dai lui Georgica

warn ca l-a jignit pe Ionica dar sa nu sanctionezi niste nauci care jignesc istoria,eroii,

,martirii acestui popor,integritatea teritoriala s.a.m.d.

Daca acest site nu face politica,care este rostul acestor topicuri?

Daca nu considerati ca trebuie sa luati atitudine,atunci,este preferabil ca acestea sa fie desfiintate decat

sa ajunga loc al exhibarilor anti-romanesti si de promovare a separatismului in aceasta tara.

Cand exista postari de genul acesta, anunta-ma pe mine.

@BAF-kimi

Si eu, personal, sunt de acord

Azzido11.08.2010 07:52
Sunt curios mort daca lumea e de acord cu ce zice Kimi...

da, lumea e de acord. Si eu le-am dat ban direct la aia care i-am vazut ca sunt provocatori

Lari11.08.2010 10:23

ESSSTTTTEEEE, MAAAAAAH!

ADU CUTITZE, ADU TOPOARE,

SA FACEM CRIME VIRTUAAAALLLLEEEEE!

:punk:

Elvis12.08.2010 13:14

Stiu ca exista "Arta conversatiei ..." dar poate ar fi bine sa puneti, la vedere, o nota gen

"NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:

* - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).

* - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.

Multumim!

echipa fcsteaua.ro"

plus link-ul catre "Arta conversatiei ..." .

David18.08.2010 16:11

Un mare DA!Sunt de a dreptul penibili si nu inteleg nimic din ce le argumentezi.

Azzido18.08.2010 21:01

unii nu citesc nici macar continutul articolului si comenteaza, iar voi vreti sa citeasca arta conversatiei ? vise...

In Armata imi zicea un nene: "ma, din taran nu faci papetar".

No comment !

«1394041424359»