FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

«1383940414259»
LDS15.04.2010 20:26

La articolul de pe sait "Dragomir a dat DNA-ului actele infiintarii Stelei lui Becali" au disparut comentariile de la numarul 37 pana la 50. Pe forum, la comentariile articolelor, se vad toate.

Aveam si eu un comment acolo, altfel nu reclamam la Razboiu'.

Azzido16.04.2010 12:16

la prima vedere pare totul ok. investigam!

Maye11.05.2010 12:50

Stie cineva de ce nu mai pot posta clipuri direct pe site?

Adica nu imi mai apare la add reply chestia aia cu "mod automat" bla bla.

Pe nici un topic!

Marius11.05.2010 13:42

pentru ca pui clipuri naspa

Maye11.05.2010 13:44

Iar debordezi de inteligenta.

Azzido11.05.2010 13:57

era dezactivata optiunea pt html. am activat-o

Maye11.05.2010 13:58

Merci frumos.

Le reseau pansant14.05.2010 20:25

multa sanatate si tot ceea ce isi doreste programatorului care a avut geniala idee de a implementa urmatoarea gaselnita tehnica:

Aceasta sectiune va permite sa setati lista utilizatorilor ignorati de dumneavoastra.

Atunci cand adaugati un utilizator la lista celor ignorati, toate mesajele pe care le trimite vor fi ascunse, pana cand veti afirma ca doriti sa le cititi. S-ar putea sa nu reusiti sa ignorati utilizatorii, daca acestia fac parte dintr-un grup de membri care nu le permite sa fie ignorati.

azzido, George si tot tehnicu' :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: plecaciuni in fata mintilor voastre luminate.

Harald16.05.2010 18:31

eu am adaugat 2 utilizatori in lista asta, dar tot le pot vedea postarile. Cel putin unul din ei nu cred ca face parte din vreun grup. Oare mai este ceva ce gresesc? Am intrat si iesit de mai multe ori pe site si in continuare vad postarile respective.

Mersi pentru ajutor.

LE: se pare ca regula se aplica pe postarile care apar dupa ce regula este activata.

Le reseau pansant19.05.2010 15:34

Am si eu o intrebare pt un moderator sau ma rog pentru cine stie, care este treaba cu categoriile de useri dupa sait si cum se obtin? am vazut ca multi sunt "seniori", "stelisti pana la moarte", "stelisti infocati" etc ce inseamna fiecare grad si cum se obtine.

Sper ca nu deranjez prea mult, da tare ma roade curiozitatea

Dragoshel19.05.2010 15:38

5. BONUSURI:

5.1 Utilizatorii forumului pot primi, in timp, urmatoarele facilitati:

Ranguri (textul care va apare sub nume la fiecare post si indica vechimea voastra pe forum):

-membru : 0 - 50 de postari

-senior: peste 50 de postari

sunt niste ranguri si se obtin dupa numarul de postari

Daniel-Ionut19.05.2010 15:49

Ar trebui urcate mai mult aceste ranguri.

-membru 0-500

-senior 500

Dar cum era vorba aia... tara arde si baba se piaptana...

*Alecs*19.05.2010 15:56

Eu ma gandisem mai demult ca acele ranguri sa fie schimbate cu grade militare:

0-100 postari = Soldat

......

pana la General

Oricum nu e asta problema, dar mi-am adus aminte daca tot ati deschis subiectul.

Le reseau pansant19.05.2010 16:16
5. BONUSURI:

5.1 Utilizatorii forumului pot primi, in timp, urmatoarele facilitati:

Ranguri (textul care va apare sub nume la fiecare post si indica vechimea voastra pe forum):

-membru : 0 - 50 de postari

-senior: peste 50 de postari

sunt niste ranguri si se obtin dupa numarul de postari

pai si faza cu stelist pana la moarte, stelist si dincolo de moarte, general , etc care este ca si aici sunt in ceata, cine si pe ce criteriu se face "botezarea" cu stelism?

Dragoshel19.05.2010 16:29

adica cele scrise sub avatar...

intra in panoul meu , si apoi in Editare profil, iar unde scrie Titlul Membrului scrii ce vrei :D

axl19.05.2010 18:13
pai si faza cu stelist pana la moarte, stelist si dincolo de moarte, general , etc care este ca si aici sunt in ceata, cine si pe ce criteriu se face "botezarea" cu stelism?

Erau vechile clasificari, in functie de numarul de postari. Cand s-a trecut la noul format al forumului si la noua clasificare ceva n-a facut click si multe au ramas asa.

Eu ma gandisem mai demult ca acele ranguri sa fie schimbate cu grade militare:

0-100 postari = Soldat

......

pana la General

Oricum nu e asta problema, dar mi-am adus aminte daca tot ati deschis subiectul.

S-a discutat chestia asta si s-a ajuns la concluzia ca se incurajeaza off-topicul. Personal sunt multumit de actuala categorisire, cu membri si seniori.

Joga Bonito29.05.2010 11:37

Nu stiu daca a mai observat careva pana acum, dar a devenit un cosmar sa citezi/editezi posturi la articolele ce nu tin de forum. :no:

Bodanel31.05.2010 12:41

Vreau sa fie schimbat nick-ul bot-ului de reclame din Andreea in altceva.

Azzido16.06.2010 14:24

nu se poate!

nu mai faceti offtopic!

Le reseau pansant17.06.2010 18:19

am si eu o mare problema, cine poate sa imi converteasca 2 fisiere docx in doc, va rog mult trebuie sa fac o prezentare pentru maine, iar persoana cu care lucrez mi le-a trimis in formatul asta.

are cineva word 2007, si e dispus sa piarda 2 minute pentru mine? va multumesc mult

scuze pentru dublu post, dar l-am pus si la coltul vesel in speranta ca o sa fie cat mai vizibil

Mihai

Azzido17.06.2010 20:05
Lari17.06.2010 23:33

@LRP

Sau, daca ai windows d-ala nou, salveaza wordu' intr-o chestie care are 1997-2005 in coada si ti-l salveaza .doc.

Frate, cu chestia asta cre'ca i-am bagat mortu'-n casa lu' Azzido, sigur ii e baiatului frica c-am de gand sa-i iau postu' de admin la site. :punk:

cristescuvlad25.06.2010 13:00

Propunerea mea ar fi urmatoarea: desi una greu de realizat...ca meci de meci, cineva sa filmeze scandarile si cantecele din ambele peluze si apoi sa le uploadeze pe site in sectiunea video...acolo ar trebui si alea grupate cumva gen Suporteri (videouri din Liga 1, din europa, alte videouri cu fostele glorii etc.) si echipa (golurile inregistrate live de la TV sau cva de genu ).

Asta ar putea ajuta si pe suporterii care nu pot veni meci de meci :steag_cruce_invers:

Sper ca va fi luata in considerare propunerea mea :D si in continuare FORZA Steaua

axl25.06.2010 14:41
meci de meci, cineva sa filmeze scandarile si cantecele din ambele peluze si apoi sa le uploadeze pe site in sectiunea video

Este interzis accesul cu camere de luat vederi, si decat sa filmezi cu aparatul foto sau telefonul mai bine te lasi pagubas.

cristescuvlad25.06.2010 16:20
Este interzis accesul cu camere de luat vederi, si decat sa filmezi cu aparatul foto sau telefonul mai bine te lasi pagubas.

Cum? Ba ce urat...ultima oara cand am fost eu m-a lasat...cu brasovu... zicea Becali ca uita tot si ca permite orice...

«1383940414259»