Există vreo posibilitate să se implementeze o opțiune de a insera tabele in postări? Treaba asta ar fi utilă la situații de genul ăsta: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...st&p=418907
Există vreo posibilitate să se implementeze o opțiune de a insera tabele in postări? Treaba asta ar fi utilă la situații de genul ăsta: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...st&p=418907
ioane, am vazut ca baietii de la fifa fac niste tabele misto de tot la clasamentele lor ![]()
Or fi făcând. Io nu prea dau pe-acolo...
Minunatele diacritice ce mai fac? Sau m-apuc și io să scriu in engleză la comentariile de pe prima pagină? Alfabetul englez, in engleză scriu.
As avea de comentat doar asupra unui mic detaliu al forumului.De ce cand scriu Becali su Dinamo imi apar ambele cu litera mare?Consider ca nici unul dintre aceste substantive proprii nu merita aceasta onoare! ![]()
pt ca asa este corect gramatical
Uneori regulile gramaticale pot fi "ocolite" pentru o exprimare mai exactă a anumitor gânduri, idei, sentimente...
PS: Nu știu cât de corect e gramatical . Gramatica nu se ocupă cu literele mari sau mici.
riiiight, iar daca le ocoleam spuneai ca nu e scris corect. sincer, m-am cam saturat de capriciile unora de pe aici.
daca aveti propuneri sau cereri demne de luat in seama, rog sa le postati aici.
Măcar dacă nu se pot băga diacriticile la articole, nu merg trecute prin filtru și inlocuite cu literele de bază ca să nu mai apară linii de C in locul lor? Dar numai la articole.
Bine v-am gasit si la multi ani!
Am si eu problema de vreo o saptmana, cand incerc sa intru pe site imi apre urmatoarea eroare, si indiferent ce as face imi apare mesajul acela-internet explorer nu poate afisa pagina.
Pana acum nu am avut nicio problema de felul asta, si lucru ciudat doar pe fcsteaua imi apare tipul asta de eroare.
Un an minunat tuturor!
Poti deschide pagina pe alte browsere?
Poti deschide pagina pe alte browsere?
nu am incercat decat cu internet explorerul, nu folosesc alte browsere. Mi se pare destul de ciudat, ca mi se intampla asta si cand incerc sa intru pe forum, acum nu stiu cum de a mers.
E de la prostia de internet explorer. Incearca Mozilla Firefox ultima versiune. O poti downloada de aici: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html , disponibil in toate limbile Pamantului. Am renuntat la ie de vreo 4 ani. Firefox, pe langa faptul ca nu are erori, incarca si mai repede paginile si nu cere atatea permisii sa activeze tot felul de prostii.
era beat IE-u, daca iti merge cu mozilla inseamnaa ca e de la IE
eu cred ca e o problema cu browserul.
incearca in firefox, chrome su opera si spune-ne daca mai sunt probleme.
Bine v-am gasit si la multi ani!
Am si eu problema de vreo o saptmana, cand incerc sa intru pe site imi apre urmatoarea eroare, si indiferent ce as face imi apare mesajul acela-internet explorer nu poate afisa pagina.
Pana acum nu am avut nicio problema de felul asta, si lucru ciudat doar pe fcsteaua imi apare tipul asta de eroare.
Un an minunat tuturor!
Semnalez si eu aceasta problema. Pot accesa forumul, articolele, dar pentru pagina principala apare acea eroare si nu se incarca. Folosesc IE 7. Sper sa se rezolve pentru ca de schimbat browser-ul nu se pune problema in cazul meu! ![]()
posteaza un screenshot !
si specificati ce sistem de operare folositi, ce antivurus sau firewall aveti
Screenshot? Pai apare la fel ca in poza postata de LRP, doar ca interfata e de Win 98! ![]()
Sistem de operare Windows XP SP2, Antivirus NOD32! Firewall, default de la SO!
http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/927917Why do I receive the following error message when I visit a Web page in Internet Explorer? Internet Explorer cannot open the Internet site http://<Web site>.com. Operation aborted. Answer: Internet Explorer 7 cannot display a particular element on a Web page on that Web site.
Back to the top <h3 id="tocHeadRef">How do I fix this problem?</h3> loadTOCNode(2, 'symptoms'); The easiest way for you to fix the problem is to upgrade to Internet Explorer 8. This problem no longer occurs in Internet Explorer 8. To upgrade to Internet Explorer 8, visit the following Microsoft Web site:
Parerea mea este ca apar probleme astea din cauza lui IE si a codului pt facebook, drept pt care am scos facebook de pe prima pagina.
Mai apar probleme ?
Macar dacă nu se pot baga diacriticile la articole, nu merg trecute prin filtru si inlocuite cu literele de bază ca să nu mai apară linii de C in locul lor? Dar numai la articole.
Repet. Numai la articole. C-a aparut si aici fenomenul.
Parerea mea este ca apar probleme astea din cauza lui IE si a codului pt facebook, drept pt care am scos facebook de pe prima pagina.Mai apar probleme ?
Done! ![]()
Pot sa accesez prima pagina fara probleme acum! ![]()
Multumesc!
Repet. Numai la articole. C-a aparut si aici fenomenul.
am incercat, dar nu merge.
ramane sa mai investigam.
nu vad sa fie o rezolvare in viitorul apropiat. din pacate...
@Astristul
cu placere.
ps: internet explorer este shit.
incearca un alt browser!
Atunci, mai bine scoate-le, că oricum suntem 2-3 care scriem asa.
Și totusi inainte (cand a fost refacută fatada), de ce mergea si apoi nu mai?
Parerea mea este ca apar probleme astea din cauza lui IE si a codului pt facebook, drept pt care am scos facebook de pe prima pagina.Mai apar probleme ?
bai, de ce-ai scos mha facebookul?
N-auzi, mah, ca nu mai vede lumea site-u' in Explorer?
Alune am, bere am, sa inceapa bataia! ![]()