La bara de titlu al topicului ai un buton "Opțiuni". Apasã pe el și alege mod de afișare "Standard".
PS: Nu s-a rezolvat nici problema de la Bãnel, nici cu palmaresul, în special cu edițiile de Cupã câștigate.
La bara de titlu al topicului ai un buton "Opțiuni". Apasã pe el și alege mod de afișare "Standard".
PS: Nu s-a rezolvat nici problema de la Bãnel, nici cu palmaresul, în special cu edițiile de Cupã câștigate.
ok...ms
am si eu o intrebare pt ce-i care administreaza site-ul, chiar nu se poate face ca fiecare utilizator al acestui site sa aiba o adresa de e-mail cu n***@***? as plati lunar pt aceasta adresa de e-mail de ex de ce sa platesc 5 euro pe un site sa pot sta pe chat etc cand pot plati 5 euro pt o adresa de e-mail.
singurul site stelist care punea la dispozitia userilor o adresa de mail din pacate numai exista sau nu stiu ce sa intamplat cu site-ul, Steaua.com
![]()
![]()
miar placea schimbarea bannerului de pe inndexu pagini nu al forumului
si un stil mai....abstract
nu imi prea plac simplele Dreptunghiuri cu scrsi in ele ... :-s
am si eu o intrebare pt ce-i care administreaza site-ul, chiar nu se poate face ca fiecare utilizator al acestui site sa aiba o adresa de e-mail cu n***@***? as plati lunar pt aceasta adresa de e-mail de ex de ce sa platesc 5 euro pe un site sa pot sta pe chat etc cand pot plati 5 euro pt o adresa de e-mail.
singurul site stelist care punea la dispozitia userilor o adresa de mail din pacate numai exista sau nu stiu ce sa intamplat cu site-ul, Steaua.com
deocamdata este in stadiul de simpla discutie propunerea ta.
ramane de vazut daca o s-o implementam
miar placea schimbarea bannerului de pe inndexu pagini nu al forumului
si un stil mai....abstract
nu imi prea plac simplele Dreptunghiuri cu scrsi in ele ... :-s
nu
(daca scrii o singura data crezi ca nu vad ?)
De ce nu mai apare butonul de delete la fiecare postare?
eu n-am avut niciodata butonul de delete
exista permisiuni specifice fiecarei sectiuni ale forumului.
pe alocuri mai exista optiunea sa iti poti sterge postarea.
cam asta e tot, oricum nu aveti nevoie de ea.
În loc de "c.u.r.ând" (fãrã puncte), apare "funând". Mãcare înlocuiți în filtru "c.u.r." (fãrã puncte) cu " c.u.r. " (fãrã puncte și cu spațiu înainte și dupã. Mi se pare cam aiurea ca filtrul sã acționeze și pentru mesajele private. Nu se poate dezactiva în situațiile astea?
am scos toate filtrele pentru grupurile Seniori, Membri AISS, Moderatori.
Plus marit numarul de PM-uri ce se pot stoca la 1000 pt toata lumea, capacitate de stocare de 100 MB pt grupul Members, 500 MB pt Membri AISS, Moderatori, Seniori.
cred ca aveti o eroare cu scriptul care citeste notele jucatorilor , dupa ce-am votat (le-am dat 9 si lui Mirel si lui Lovin) s-a schimbat ierarhia, dar scriptul il afisa in continuare pe Lovin chiar si dupa cateva refreshuri
aveti mai jos print`ul

nu e chiar o problema dar multumim de atentionare. Daca vrei detalii tehnice, clasamentul se incarca live intr-un iframe iar restul paginii este o versiune salvata pe server, un fel de cache daca vrei, care se modifica odata la ceva timp, de aceea pot aparea inadvertente dar in timp se corecrteaza de la sine iar informatia care ramane este mereu cea corecta.
Ce se intampla cu clasamentul?
nu prea are cine sa-l editeze.
Sa ajunga SteauaToronto acasa. Am vrut eu sa il fac dar nu pot
Sper ca am nimerit topicul bun pentru ceea ce vreau sa zic, si anume ca pe pagina de start a forumului, jos de tot, unde scrie cine e online si cati sunt pe forum, ati scris cuvantul membri astfel "membrii". Rusine pentru un forum al echipei cele mai indragite din Romania ![]()
Sper ca am nimerit topicul bun pentru ceea ce vreau sa zic, si anume ca pe pagina de start a forumului, jos de tot, unde scrie cine e online si cati sunt pe forum, ati scris cuvantul membri astfel "membrii". Rusine pentru un forum al echipei cele mai indragite din Romania![]()
Nu fi rea!Se mai intampla!![]()
1) Nu fi rea! Iimperatiivul negatiiv al acestuii verb se scriiiiie cu un siingur "I", cum nu e cazul artiicolului nehotarat sau daca se hotaraste (artiicolul) sa deviina hotarat, hotarat in cazul pluraluluii "membru".
2)Eu propun sa se scriie "membre". Sa inlaturam oriice "nehotarare" sii sa apara astfel: " X viiziitatoriii, Y membre, diintre care 2 superiioare, 5 iinferiioare sii restul membre reproductiive. Merciic, Aliina!
Cred ca se remediaza in cel mai scurt tiimp.
Sper ca am nimerit topicul bun pentru ceea ce vreau sa zic, si anume ca pe pagina de start a forumului, jos de tot, unde scrie cine e online si cati sunt pe forum, ati scris cuvantul membri astfel "membrii". Rusine pentru un forum al echipei cele mai indragite din Romania![]()
problema asta este cunoscuta de mai mult timp.
chestia asta nu tine de gramatica noastra, in schimb poti sa-i hulesti pe cei care fac softul forumului, mai exact Invision Power Board.
Chiar si asa o sa vedem ce putem face.
Timp sa avem...
problema asta este cunoscuta de mai mult timp.
chestia asta nu tine de gramatica noastra, in schimb poti sa-i hulesti pe cei care fac softul forumului, mai exact Invision Power Board.
Chiar si asa o sa vedem ce putem face.
Timp sa avem...
Am specificat ca nu stiu daca am gasit topicul bun si cred ca s-a vazut si data mea de inscriere pe acest forum, astfel ca nu aveam de unde sa stiu ca nu s-a observat. Ma gandeam ca unii au vazut, dar n-au avut ce face, ca e o problema de la site sau ceva de gen. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Repet, este un site foarte vizitat, si poate si de persoane din alte tari, iar prima impresie conteaza.
urmatorul meci,cel de acasa cu Gaz Metan va fi transmis de Antena1 conform gsp.ro si nu de GSPTV asa cum scrie pe site la noi
ok, s-a rezolvat.
o adresa de e-mail ar fi ceva fantastic
ex: u***@*** am mai spus si acum cateva luni de ce sa dau un credit de 5 euro unui site cand pot da aici 5 euro sa am o adresa de e-mail.
ps. rog adminii sa se gandeasca eu zic ca se merita ![]()
Asa, dupa cum ati observat, a reaparut butonul report post. Daca vi se pare ca un mesaj postat pe forum este neregulamentar, folositi-l cu incredere.