Ogararu nu e asa folosit, dar Para, Oprita, Gurita ( :laugh: nu poti sa injuri ca hop, apare jucatorul :laugh: ).
Si inca ceva, e vreun motiv pentru care ca nu apare ca si kappa?
LE: kkkkkkkkkkkkkkk
Ogararu nu e asa folosit, dar Para, Oprita, Gurita ( :laugh: nu poti sa injuri ca hop, apare jucatorul :laugh: ).
Si inca ceva, e vreun motiv pentru care ca nu apare ca si kappa?
LE: kkkkkkkkkkkkkkk
am scos din filtru cuvintele oprita si para
ar trebui scos si Munti din filtre, ca eu sunt in Munti acum ![]()
rezolvat
daca mai gasiti astfel de cuvinte faceti o lista si postati-o aici
@Cristi
Mi-a trimis cineva un PM cum ca vrea sa-mi dea nu stiu ce in Gurita. Normal, m-am gandit la fostul jucator... ![]()
@CristiMi-a trimis cineva un PM cum ca vrea sa-mi dea nu stiu ce in Gurita. Normal, m-am gandit la fostul jucator...
))))))))))))))))...ce tare
@ ronnie
Este exact ce scrie acolo. Cea mai buna echipa este cea care nu joaca - vezi cazurile Dayro, Rada, etc. pe care "lumea" ii vrea titulari.
Despre antrenori mai vorbim? Nu la fiecare meci se diseca tactica, schimbarile si altele?
Mie descrierea mi se pare excelenta ![]()
am si eu o intrebare de ce site-ul fcsteaua.ro nu pune la dispozitia utlizatorilor si o adresa de e-mail?
u***@*** de ex
Steaua.com a avut dar vad ca de anul trecut numai functioneaza
se poate face asa ceva?
in acest moment nu este posibil dpdv tehnic.
poate intr-un viitor apropiat
Un arcade section ar fi fain cu cv jocuri nu neaparat legate de Steaua ![]()
http://www.suportersteaua.net/misc.php?do=showsmilies
Azzido check that link out!
Nu poti sa furi niste smiliuri de acolo? ![]()
![]()
smile-uri dastea sunt FREE nu se fura...
Dacã scriu "d" sau "c", apare "de" și "ce". Dar dacã eu sciriu "cã" sau "vãd", de ce trebuie sã aparã "ceã" și "vãde"?
Exemplu: Vãde ceã e noapte.
@ 1on
Literele sunt bagate in filtru pentru a evita "celebrul" si deranjantul "dc" pe care il folosesc tot mai multi.
M-am prins, dar, prin asta, mã afecteazã pe mine, care folosesc absolut toate literele alfabetului românesc. ªi, oricum, ãia care folosescu "dc", folosesc multe alte "abrevieri" tot la fel de "celebre și deranjante" și analfabete, care e imposibil de a fi trecute prin filtru. Pe principiul ãsta, ori sã fie trecut și "plm" prin filtru, și sã aparã varianta corectã și neaoș româneascã, ori sã fie cenzurat.
În secțiunea "Palmaresul echipei Steaua" de pe site, scrie așa:
"Castigatoare a Cupei Romaniei de 21 de ori in editiile:
1949, 50, 51, 52, 55, 62, 66, 70, 71, 76, 79, 85, 86, 87, 89 (Cupa retrasa de Steaua), 92, 96, 97, 98, 99."
Cupa la care Steaua a renunțat a fost, de fapt, în 1988.
Iar la pagina lui Bãnel scrie în continuare cã a venit în iarna 2005-2006, când, de fapt, a venit în iarna 2004-2005.
am modificat partial.
o sa rezolv si faza cu Nicolita curand
M-am uitat și mai atent în lista cu edițiile de Cupã câștigate și am vãzut cã mai sunt greșeli: Steaua a câștigat Cupa și în 1967 și 1969 și nu a câștigat-o în 1986 (când a câștigat Dinamo, imediat dupã finala de la Sevilla) și 1998 (când a câștigat Rapid).
ªi lipsesc din palmaresul de acolo Supercupele României (1994, 1995, 1998, 2001, 2006). Iar eu aș include și Semifinala de CCE din 1988 și de Cupe UEFA din 2006.
test
Eu nu am deloc aceasta optiune ![]()
Una dintre primele imbunatatiri la care ar trebui sa va ganditi ar fi marirea ecranului de pe pagina pricipala in care se pot vedea rezumate si goluri. e destul de mic si nu se vede ca lumea decat daca bagi ochii in calculator.
Mult succes in continuare in tot ceea ce faceti pentru noi, pentru suporteri !
lasati forumul cum era inainte , adica comentariul sa fie postat complet
huh ?
fii mai explicit pt ca nu inteleg ce vrei sa spui
postarile nu mai apar complet pe forum , imi apare numele userului si un pic din comentariul lui , trebuie a dau click pe comentariu ca sa il vad complet , inteles?