FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

«1262728293059»
bodanelu18.10.2008 20:09

si cu reportul meu? :)

Marius18.10.2008 20:10

Vrei sa sanctionam retroactiv?

Astazi e un nou inceput, te astept cu cat mai multe reposturi.

bodanelu18.10.2008 21:36

ok.. am inteles...

o sa fiu pe faza :)

bodanelu24.10.2008 08:32

@Admins, Mods, cine da newsletterul? Ca e un mare spam. Are aproape 1,5 MB, si foarte multe lucruri se repeta in el. Un e-mail pe privat si dau un forward.

George Stan24.10.2008 09:01

A fost o greseala din partea noastra, o greseala tehnica ce a dus la un e-mail foarte mare, in care se repetau chestii.

Nu se va mai intampla

bodanelu24.10.2008 09:14

@George, am primist newsletter de doua ori, de doua ori foarte mare :)

andyro24.10.2008 10:08

Same here....

sabin130724.10.2008 15:17

S-a rezolvat problema cu ¨X membrii isi sarbatoresc ziua de nastere¨, acum fiind cum e corect in limba romana: ¨X membri isi sarbatoresc ziua de nastere¨.

Ori n-a vazut ochiul meu pana acum, ori problema similara e mai recenta:

¨Membrii nostri au trimis un total de 286,457 mesaje.

Avem 39,270 membrii inregistrati.

Cel mai nou membru este CipSteaua¨.(si la nostri apare cu 2 de ¨i¨)

Daca prima scapare a putut fi rezolvata ma gandesc ca si a doua poate fi.

Cei de la Invision Power Board trebuie huliti mai cu spor de data asta pentru ca recidiveaza.

Azzido24.10.2008 17:13

da, sunt in continuare greseli gramaticale.

o sa facem tot posibilul sa scapam de ele.

Azzido24.10.2008 17:27

gata, am corectat.

daca mai gasiti greseli gramaticale, va rog sa le postati aici.

Vandorsky29.10.2008 08:22

salutare,

nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt satul de piesa maria. de ce?

- in primul rand nu poti sa o numesti piesa... e un fel de manea a muzicii electronice, motiv pt care toti cocalarii sunt indragostiti de ea

- este o piesa ce ma duce cu gandul la becalism. cand o aud ma gandesc doar la Steaua din era becalista si la suportetii ce il sustin. promoveaza mediocritatea. pe unde aud melodia asta apar si stelistii becalisti. indivizi ce au devenit suporteri Steaua doar pt ca il venereaza pe cioban.

sugestia mea e s-o schimbati, macar voi, pe site-ul fcsteaua.ro! pls! m-am saturat ca de fiecare data cand dau drumu la un film de-al vostru sa dau volumul la minim pana trece piesa respectiva. sunt stelist nu becalist si nu ma reprezinta cu nimic maria.

si ca sa nu apara discutii ca doar critic si nu vin cu feedback constructiv propun si 2 piese de schimb desi nu intra neaparat in genul de muzica pe care il ascult:

1. stop the rock - destul de clasica... dar totusi ar arata/suna fain tribunele fredonand refrenul ("Stop the rock, can't stop the rock / You can't stop the rock, stop the rock")

2. we come one - aici s-ar pune mai mult accent pe sound desi nici versurile nu ar deranja ("I'm not afraid / never never scared / Worries washed / pressed air / I am the left eye / you're the right / Would it not be madness to fight / We come one")

oricum primul pas ar fi sa scapati de maria :)

Cry.Baby718.11.2008 21:42
:steag_cruce_invers: se poate face un sondaj pe site cu urmatoarea intrebare L-ATI VREA INAPOI PE JEAN PAVEL? fular-campionii
Lari07.01.2009 22:31

Am vazut ca exista o problema. Daca cineva scrie "Asta nu Neaga nimeni", de exemplu, apare ca si cum am vorbi despre Adrian Neaga.

Sper ca am nimerit bine topicul. Stiu ca Azzido a spus, la un moment dat, ca daca mai sunt astfel de probleme sa anuntam, dar nu mai stiu unde a formulat rugamintea.

Sorry daca am postat aiurea!

Azzido08.01.2009 07:10

am scos din filtru cuvantul neaga

Lari09.02.2009 12:32

Le Reseau Pansant da o idee:

Felicitari Andrei, sunt excelente articolele de istorie, abia astept sa apara si urmatoarele.

Totusi am o intrebare/sugestie nu se poate ca acestea sa fie facute pdf si puse undeva pe site (mai la vedere) de unde sa poate fi descarcate de toti stelistii? e pacat ca se pierd in arhiva siteului, dupa o saptamana devin aproape imposibil de gasit pe site/forum.

Comentariul a fost scris aici: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5847

Subscriu la aceasta idee.

axl28.02.2009 19:32

Cam toate virgulele din imaginea de mai jos ar trebui sa dispara.

snap0001.jpg

bijoux_bz12.03.2009 13:21

Facem reclama la site-ul antrenorului timisoarei?? n-am nimic cu Balint ca om stiu ca a facut multe pt Steaua dar nici chiar asa. pe langa faptul ca a jucat la Steaua si a contribuit la trofee importante mai e si antrenorul timisoarei; si n-as avea nimic nici cu ei pana la urma dar sunt frati cu gunoierii. ce ne facem? nu ne respectam si noi putin blazonul? macar scoateti-l de acolo pana pleaca de la Timisoara.

Adrian12.03.2009 13:31

Bijoux

Iti propun sa accesezi acel site sa vezi cat de mult vorbeste Balint acolo despre Timisoara.

bijoux_bz12.03.2009 13:37
Bijoux

Iti propun sa accesezi acel site sa vezi cat de mult vorbeste Balint acolo despre Timisoara.

nu are nicio importanta. nu am zis sa nu mai intram de acum pe site-ul lui sau ca sunt impotriva lui sau a site-ului sau dar macar sa nu mai facem reclama aici. e antrenorul timisoarei ce naiba...

Dragoshel12.03.2009 13:46

facem reclama la acel site de cand s-a infiintat. Nu cred ca are vreo legatura sau cel putin pentru mine nu conteaza ca este antrenorul la Timisoara acum. A fost si este un simbol pentru Steaua si asa va ramane indiferent unde va antrena ;)

Hai sa il scoatem si de pe forum de la "fostele glorii" ... nu?

bijoux_bz12.03.2009 13:54
facem reclama la acel site de cand s-a infiintat. Nu cred ca are vreo legatura sau cel putin pentru mine nu conteaza ca este antrenorul la Timisoara acum. A fost si este un simbol pentru Steaua si asa va ramane indiferent unde va antrena ;)

Hai sa il scoatem si de pe forum de la "fostele glorii" ... nu?

nu. doar de acolo. ziceam doar ca parca nu arata prea bine .... ca e un site despre Steaua si despre suporterii ei ; acest lucru il implica intradevar si pe Balint dar el are acum treaba la una dintre echipele rivale sau ma rog cu care suntem in competitie directa. daca e asa mare problema lasati-o blata. oricum dupa parerea mea nu da bine deloc acest lucru. nu vreau sa fiu inteles gresit inca o data nu am nimic cu el nici cu site-ul lui, il apreciez pt ce a facut si as fi scos site-ul lui de acolo temporar.

"A fost si este un simbol pentru Steaua si asa va ramane indiferent unde va antrena ;) " - nu cred ca site-ul lui va mai fi acolo daca va ajunge atrenor la Dinamo

Dragoshel12.03.2009 13:57
"A fost si este un simbol pentru Steaua si asa va ramane indiferent unde va antrena ;) " - nu cred ca site-ul lui va mai fi acolo daca va ajunge atrenor la Dinamo

pai crezi ca vrea el sa antreneze acolo?? :))) ahahaha

bijoux_bz12.03.2009 14:01
pai crezi ca vrea el sa antreneze acolo?? :) )) ahahaha

nu stiu... nu mi se pare 100% imposibil... sper sa nu ajunga acolo dar stim cu totii exemple care ne pot demonstra contrariul(Dan Petrescu la rapid)... adica pentru Radoi sau Lacatus as baga mana in foc dar pt Balint nu...

Azzido12.03.2009 14:17
Facem reclama la site-ul antrenorului timisoarei?? n-am nimic cu Balint ca om stiu ca a facut multe pt Steaua dar nici chiar asa. pe langa faptul ca a jucat la Steaua si a contribuit la trofee importante mai e si antrenorul timisoarei; si n-as avea nimic nici cu ei pana la urma dar sunt frati cu gunoierii. ce ne facem? nu ne respectam si noi putin blazonul? macar scoateti-l de acolo pana pleaca de la Timisoara.

site-ul ramane ;)

Robinson Rufay Zapata14.03.2009 22:09

Dragi administratori , moderatori etc. vreau sa se faca un topic pentru cei care vor sa puna linkuri spre diverse saituri/bloguri , pentru ca am pus pentru a ajuta stelistii blogul meu in topicul meciului Steaua - Poli Iasi si a fost considerat reclama , daca voiam sa fac reclama zic ca scriam mai pompos pentru a aduna vizitatori , dar chiar nu acesta a fost motivul , ci pur si simplu m'am gandit ca ar fi benefic pentru stelisti , nu toti prind gspTV

«1262728293059»