FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

«1181920212259»
George Stan09.08.2007 21:52
George si ceilalti.

orice user nou inregistrat nu putea sa posteze o perioada de 30 de zile de la activarea contului.

...................................

Cred ca ar fi o solutie excelenta si pentru fcsteaua.ro.

E o idee buna. Nimanui nu-i plac mess-kiddies :)

Sa vedem daca se poate realiza dpdv tehnic si daca nu afecteaza prea mult dinamica si ideea de "comunitate" a site-ului.

Eu totusi ma gandesc ca 30 de zile e prea mult.

axl2309.08.2007 21:55

@George

Da, la asta cu 30 de zile ma gandeam si eu ca-i prea mult. As aproxima ca leal si corect din punct de vedere politic ar fi vreo 27 de zile.

Glumesc, evident, 5 sau 7 ar fi de ajuns.

p.s. Pentru curiosi: Da, n-am somn!!!

Aaa, si eventualul nou inregistrat ar putea primi un mail care il anunta politicos ca incepand cu respectiva data poate posta, downloada, injura, etcetera pe site-ul fcsteaua.ro, asta ca sa nu fie afectata, cum foarte plastic dar totusi elegant te-ai exprimat, dinamica si ideea de "comunitate" a site-lui.

c.ronaldo1710.08.2007 08:00

Nebunii se inregistreaza azi si peste 5 zile devasteaza forumul... Propun sa ii impuscam!!!

pak pak.

-=Danny=-12.08.2007 21:19

E E minunata ideea adusa de axl23 , si in acelasi timp si geniala si practica .........dar sper sa nu sar calu , venind si cu propunerea mea , care poate fii aplicata in timp o saptamana , doua . Deci , propun , sa se mute sondajul , de jos , unde se afla el acum , sus de tot , in locul lincului cu abzuri ale jandarmilor , ca si asa e pus degeaba acolo , ca in prezent nu mai fac jandarmiii abuzuri , acum suporterii fac abuzuri si bat pe jandarmi , mai ales aceia de la Dinamo . Motivul acestep propuneri de a muta sondajul sus de tot , este pentru a vota mai mult lume , cum intra pe sait , sa vada imediat sondajul sa voteze , eu personal pe orice sait care intru si e un sondaj ma duc repede sa votez , sa stiu ca s-a facut vazuta si parerea mea , chiar si 0,00001% conteaza . Si eu uneori uit sa ma mai uit la sondaj , chiar cu saptamana , pentru ca nu imi aminteste nimic de el , dar daca l-as vedea imediat sus , as vota . Metoda asta da rezultate foarte bune pe siteul oficial al clubului Steaua : http://www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=sondaje . Unde orice sondaj trece de 10000 , si sa recunoastem ca siteul oficial e vai de mama lui , nu am putea zice ca intr multa lume pe el . A fost doar o propunere , sper sa nu supar lumea prin acest post .

Raduccio13.08.2007 13:11

Propun sa facem sectie de ... propuneri. Pentru oficialii Stelei. Sa facem petitii si sa le trimitem la Argaseala sau Ilie. Daca o sa vada ca cativa mii de stelisti sustin o idee poate ca macar o sa le citeasca. De exemplu, eu as vrea sa sa faca siteul ala oficial mai bine ca acum e de toata jena. Si sa termine de lucrat la magazinul online, toate cluburile au, noi de ce nu? Si nu in ultimul rand sa creeze statutul de asociat, sau suporter card. Daca din 4 milioane de suporteri cateva sute de mii isi dau seama ca pot sa ajute clubul cu 10-20 de euro pe sezon ar fi bine.

Za Best13.08.2007 17:52

As vrea sa felicit redactorii acestui site si toti cei care se ocupa de el!Faceti o treaba extraordinara!Am insa o propunere:daca se poate sa fie puse mai multe wallpapere,cat mai actualizate desigur!

Dragoshel14.08.2007 12:27

@Za Best, pai aici avem nevoie si de ajutorul vostru, daca veniti cu wallpapere, video, orice despre Steaua le vom publica pe site. Sunt cateva topicuri deschise pe aceste teme;)

bodanelu19.08.2007 10:17

@Admins, nu se poate face ceva ca pana la 50 de posturi sa nu poti folosi steguletele?

Wally19.08.2007 11:29

O alta ideea excelenta, alaturi de cea a lui Axl. Unii au boala pe steagurile alea, cred ca de-asta se si inregistreaza. Ar fi in stare sa umple o pagina intreaga numai de steaguri. Bravo, Bodanelu!

stifler_cale19.08.2007 15:53

cea mai buna idee mi se pare cea a lui Axl....desigur ca mai sunt propuneri foarte bune...acum ar trebui puse in practica!!

-=Danny=-19.08.2007 16:13

Si eu am o porpunere ..... propun sa fie mutat sondajul de jos , sus , in loc linkuli "abuzuri ale jandarmilor " , sper sa fie o idee buna , si sper ca sa fie pusa in practica , pentru ca atunci cand intra un on pe site , sa vada direct sondajl , si sa voteze , ca asa e greu sa il vezi ... sa te dci jos de tot dupa el .

**alex**19.08.2007 16:44

Daca nu stii sa scrii fara sa te uiti la tastatura nu mai incerca ca la fiecare post al tau au moderatorii o munca in plus sa-ti editeze mesajul.. sau editeaza-l tu dupa ce il postezi.. uite-te unde ai gresit.. altfel o sa fi in curand primul user avertizat pentru ca e certat cu limba romana.

stifler_cale19.08.2007 21:07

@alex

la cine te referi??

Wally19.08.2007 22:40

Inca un motiv, in afara de cele prezentate de Axl, pentru care ar fi bine ca noii inregistrati sa nu poata posta timp de 30 de zile este acela ca dupa fiecare meci mai cu "scandal" sau dupa fiecare basina de a lui beeeeecali un numar foarte mare de copii isi fac cont si umple forumul de bazaconii. In acest fel avantul revoltator sau mai grav, de cele mai multe ori PRO-JJ le va trece in 30 de zile.

Azzido20.08.2007 11:05

Tinand cont ca se abuzeaza la greu de folosirea steagurilor, am considerat ca este mai bine sa scot majoritatea iconitelor care contin steaguri.

Au mai ramas doar steagro si steag3

In rest am mai adaugat cateva iconite emotive.

Ramane sa implementam si propunerea voastra referitoare la perioada de 30 zile in care sa nu se poata posta.

Asteptam in continuare sugestiile voastre.

fane_casieru20.08.2007 11:38

Este buna ideea cu cele 30 zile pentru noii intrati.

c.ronaldo1720.08.2007 11:44

Nu e cam mult 30 de zile? Nu stiu, ma gandesc ca e cam mult sa te inregistrezi azi si abia peste 30 de zile sa iti vina mesajul de confirmare...

Wally20.08.2007 11:59

Nu mi se pare deloc mult. In aceste 30 de zile pot urmari mesajele de pe forum sa vada cam care e treaba, sa invete regulamentul si gramatica limbii romane.

bodanelu20.08.2007 13:32

e cam mult 30 de zile. eu zic ca 14 e suficient.

LE: Azzido, eu pot sa folosesc steguletele, sau cel putin asa imi apar cand dau fast reply. sau ai restrictionat pe nr de posturi?

**alex**20.08.2007 15:12
@alex

la cine te referi??

La Danny.

Ce ati facut mi-ati scos steguletele ? :sad2:

bodanelu20.08.2007 15:28

eu le am :D steag2 cred ca au fost scoase pentru cei nou inscrisi, pana la un nr de posturi...

Azzido20.08.2007 16:15

a mai ramas un singur model de steag cu Steaua si un singur model cu Romania, valabil pt reply normal dar si pt fast reply (valabil pt toti userii)

**alex**20.08.2007 18:16

@bodanelu

La mine nu apar..

-=Danny=-24.08.2007 08:30

Io nu mai am decat doua steaguri steagro steag3 .... in rest sunt plin de banere si fulare :Dfular-campionii sprecl2

JDERUL24.08.2007 20:53

Subscriu pentru 14 zile

«1181920212259»