E E minunata ideea adusa de axl23 , si in acelasi timp si geniala si practica .........dar sper sa nu sar calu , venind si cu propunerea mea , care poate fii aplicata in timp o saptamana , doua . Deci , propun , sa se mute sondajul , de jos , unde se afla el acum , sus de tot , in locul lincului cu abzuri ale jandarmilor , ca si asa e pus degeaba acolo , ca in prezent nu mai fac jandarmiii abuzuri , acum suporterii fac abuzuri si bat pe jandarmi , mai ales aceia de la Dinamo . Motivul acestep propuneri de a muta sondajul sus de tot , este pentru a vota mai mult lume , cum intra pe sait , sa vada imediat sondajul sa voteze , eu personal pe orice sait care intru si e un sondaj ma duc repede sa votez , sa stiu ca s-a facut vazuta si parerea mea , chiar si 0,00001% conteaza . Si eu uneori uit sa ma mai uit la sondaj , chiar cu saptamana , pentru ca nu imi aminteste nimic de el , dar daca l-as vedea imediat sus , as vota . Metoda asta da rezultate foarte bune pe siteul oficial al clubului Steaua : http://www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=sondaje . Unde orice sondaj trece de 10000 , si sa recunoastem ca siteul oficial e vai de mama lui , nu am putea zice ca intr multa lume pe el . A fost doar o propunere , sper sa nu supar lumea prin acest post .