http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=2534 - Am vrut sa adaug un site cu Steaua aici si am primit urmatorul mesaj:
Eroarea aparuta a fost: Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa trimiteti un raspuns pe aceasta tema.
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=2534 - Am vrut sa adaug un site cu Steaua aici si am primit urmatorul mesaj:
Eroarea aparuta a fost: Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa trimiteti un raspuns pe aceasta tema.
Fa un topic nou.
Am setat ca in acea categorie sa nu se poata da reply-uri, tocmai pentru ca cineva sa nu puna un link cu reclama si sa isi tot dea reply-uri pentru ca topicul lui sa fie primul.
Ok, mc de raspuns!
sunt un spurkat prost, intotdeauna am fost invidios pe voi
am o sugestie
sa fie introdusa confirmarea adminilor pentru 1 zi pentru noii useri
sa nu avem pb cu spurcatii sau alte zburatoare ca cel de sus ![]()
E de studiat intradevar o metoda de a controla primele N posturi. Dar nu stiu daca merita avand in vedere ca spurcaciunile apar destul de rar.
am si eu o reclamatie vreau sa imi pun la Semnatura o poza sau sa scriu cu B,I sau font diferit etc/nu merge imi apare exact cum am scris si daca va uitati la alti useri au scris in culori sau au la semnatura imagini cu html ![]()
ps : va rog daca puteti sa imi raspundeti ,multumesc anticipat
Am o propunere pentru acest site : eu zic ca e o idee foarte buna sa punem fereastra cu sondajele sus de tot , in coltul din stanga. Si propun ca moderatori sa fie mai indulgenti cu toti utilizatori.
Si propun ca moderatori sa fie mai indulgenti cu toti utilizatori.
Adica in ce sens, da un exemplu unde nu am fost indulgenti. ori dai exemple concrete, ori nu mai vii cu asemenea afirmatii, doar de dragul de a face posturi sau altele.
Pai mi`ar placea sa datzi meciurile Stelei in direct pe site :biggrin: Mi se pare o idee destul de buna
Si reclamatii nu am ce sa zic..Am tot spus despre ei mereu ca sunt prea duri nca nu stiu ce..Abia ACUM mi`am dat si eu seama ca sunt prea corecti si ca vor ca acest forum sa fie "civilizat" cu un limbaj potrivit si toate cele...
@Astept un Reply de la un moderator sa`mi spuna parerea despre sugestia cu meciurile in direct pe site si sa spuna daca am dreptate cu parerea despre moderatori ![]()
Meciurile din campionat aproape toate sunt LIVE scris pe site.
As avea si eu cateva intrebari:
1. Cand intru, intru din "Bookmarks" si in mod normal ar trebui sa fiu logata, sa scrie bobochyka17 sus, dar la mine scrie vizitator. I-am dat "autentificare" si tot vizitator scrie desi eu sunt logata. Mi s-a mai intamplat si altadata de cateva ori si ii dadeam "autentificare" si aparea sus scris bobochyka17, dar acum de cateva zile nu mai apare. E din cauza site-ului sau a calculatorului?
2. Daca vreau sa ma autentific de pe alt calculator nu pot, nu-i asa?
3.Mi-am deschis acum adresa de mail ca nu mi-o mai deschisesem de foarte mult timp si am vazut un mail interesant, care imi spunea ca Danny 4 _ The Prodigy m-a adaugat in lista lui de prieteni, iar mail-ul era trimis de Steaua Bucuresti Forum. Are legatura cu acest site? Si daca da, imi puteti spune cine e acest Danny 4 _ The Prodigy? Totusi nu cred ca are legatura cu acest site (acum mi-am dat seama), pentru ca ar fi trebuit ca mail-ul sa fie trimis de "fcsteaua.ro", nu?
Va rog sa imi raspundeti in aceasta seara sau cel tarziu maine deoarece luni ma operez de apendicita, iar dupa ce ies din spital plec acasa la tara si nu cred ca o sa mai trec pe aici inainte de a pleca.
Multumesc.
A, si mi se mai intampla ca atunci cand raspundeam la un articol, daca dadeam "enter" ca sa incep un nou rand mi se inchidea site-ul si trebuia sa intru din nou si de cele mai multe ori mi se intamla din nou astfel incat ma enervam si renuntam sa mai raspund. De ce se intampla asta?
Salutare,
Nu stiu daca e browser-ul meu sau nu...dar am folosit acelasi browser pe mai multe calculatoare (mozilla firefox & iceweasel, pe linux) si primele doua articole din pagina sunt suprapuse. Pana acum nu a fost problema asta, indiferent de browser. IE merge, in continuare, fara probleme
Confirm si eu. Stirile principale sunt suprapuse.
Firefox 2
^ Idem. Mozila
Gata, rezolvat, scuze ![]()
1. Cand intru, intru din "Bookmarks" si in mod normal ar trebui sa fiu logata, sa scrie bobochyka17 sus, dar la mine scrie vizitator. I-am dat "autentificare" si tot vizitator scrie desi eu sunt logata. Mi s-a mai intamplat si altadata de cateva ori si ii dadeam "autentificare" si aparea sus scris bobochyka17, dar acum de cateva zile nu mai apare. E din cauza site-ului sau a calculatorului?
Aceeasi problema si aici, ce este necesar sa fac pentru a aparea autentificat si in dreapta sus ... si sa nu apar ca fiind Vizitator ... dupa autentificare acolo raman tot ca 'Vizitator' ... apar logat doar pentru forum ...
Folosesc Mozilla Firefox last update ... am sters tot ce tsine de "Clear Private Data - Ctrl+Shift+Del" .. am incercat si cu IE7 .. la fel
Alte idei
? pentru a rezolva problema ? .. nu m-ar deranja asa mult faptul ca apar ca Vizitator dak as fi kiar logat .. da' vreau sa dau save la un tricou editat pe prima pagina .. si evident apar nelogat ...
Zic sa incercam sa punem wallpaper-suri mai noi ....nush ceva de genu cu Steaua in Champions League si poze cu Dica ca sunt la mare cautare .........daca imi cititi topicu bagati id meu de mass [...]...... steagsimplu ![]()
![]()
Zic sa incercam sa punem wallpaper-suri mai noi ....nush ceva de genu cu Steaua in Champions League si poze cu Dica ca sunt la mare cautare .........daca imi cititi topicu bagati id meu de mass [...]...... steagsimplu![]()
Baieti, wallpapers si alte chestii misto urmeaza la :
ce altceva ati vrea sa vedeti? poze? articole? filme?
Intodeauna am apreciat faptul ca pe site nu exista reclame, si inteleg perfect faptul ca trebuiesc facute compromisuri pentru a tine siteul in viata, dar va rog nu mai puneti pe site reclame cu sonor, ma deranjeaza nespus reclama aia la paine, stau destul de mult pe site si am boxele date foarte tare pentru ca TV tunerul se aude incet, este obositor si enervant sa dau sonorul mai incet de 10-20 de ori pe zi pentru a scapa de o aceeasi reclama.
Nu as vrea ca fcsteaua sa ajunga ca gsp unde reclamele in flash, cu sonor si in miscare sunt pe tot ecranul.
Credeti ca se poate trage o linie pana unde se poate merge cu reclamele?
Doua buguri:
1. Dupa "pentru" apare intotdeauna "."
2. La acest topic - http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/4142 - nu apar mesajele afisate dupa postu' meu inclusiv. O fi din cauza ca postu' scris de mine e prea lung? Din cate tin minte, posturile de pe prima pagina, spre deosebire de cele de pe forum, aveau un numar limitat de caractere.
George si ceilalti.
Am intrat mai de mult pe un forum strain si avea urmatoarea optiune: orice user nou inregistrat nu putea sa posteze o perioada de 30 de zile de la activarea contului. Dadeau aia si niste justificari foarte elegante, care nu lezau cu nimic, spuneau ceva de respectul datorat muncii altora, de pasiunea care nu te impiedica sa stai 30 de zile pe bara, prostioare, etc. Cred ca ar fi o solutie excelenta si pentru fcsteaua.ro. Nu numai ca s-ar curata forumul de de-alde Danny, Inima_ros_albastra si, mai nou, amzaciprian, dar ar rezolva si problema celor care se cloneaza dupa ce au primit ban pe cateva zile, doar pentru a raspunde contestatarilor, cat si pe cea a suporterilor altor echipe care intra sa-si faca de cap pe-aici.
Cititi, va rog, pana vor fi sterse, post-urile lui amzaciprian din topic-urile rezervate campionatului de fifa. Sunt criminale.
George si ceilalti.Am intrat mai de mult pe un forum strain si avea urmatoarea optiune: orice user nou inregistrat nu putea sa posteze o perioada de 30 de zile de la activarea contului. Dadeau aia si niste justificari foarte elegante, care nu lezau cu nimic, spuneau ceva de respectul datorat muncii altora, de pasiunea care nu te impiedica sa stai 30 de zile pe bara, prostioare, etc. Cred ca ar fi o solutie excelenta si pentru fcsteaua.ro. Nu numai ca s-ar curata forumul de de-alde Danny, Inima_ros_albastra si, mai nou, amzaciprian, dar ar rezolva si problema celor care se cloneaza dupa ce au primit ban pe cateva zile, doar pentru a raspunde contestatarilor, cat si pe cea a suporterilor altor echipe care intra sa-si faca de cap pe-aici.
Cititi, va rog, pana vor fi sterse, post-urile lui amzaciprian din topic-urile rezervate campionatului de fifa. Sunt criminale.
.....stiam eu ca ma bazez pe tine !...de cand te asteptam.. ![]()
io vroiam sa vin cu alta propunere..astia care au 0 mesaje ar trebui sters userul...
care are 0 mesaje si nu s-a mai logat.. de ex de 6 luni..