da, acum arata 0 mesaje, ceea ce e mult mai deprimant. multumesc.
O mesaje noi(necitite)!
Alta chestie.
Am facut un grup numiti "Seniori". Este in principiu un grup normal dar cu anumite facilitati pe care nu vreau ca membrii noi sa le aiba. De exemplu posibilitatea de attachments. Ma scot din minti cei care ataseaza poze la orice post doar pentru ca exista acele butoane acolo.
La grupul seniori se promoveaza automat de la grupul "members" atunci cand se ating 50 de posturi. Pentru userii care au deja mai mult de 50 de posturi trecerea am impresia ca se face in urma unui logout login dar nu stiu sigur, deocamdata vad ca s-au convertit doar vreo 20 de useri.
In orice caz e posibil ca pe viitor, grupul "members" sa fie chiar si mai restrictiv pentru ca noi de la fcs am vrea ca acest forum sa nu fie lovit in plin de generatia haifaiv sai aidi.
In stanga, imi apare avertizat 0%, doar mi-e din cate vad... E de bine?!?
In stanga, imi apare avertizat 0%, doar mi-e din cate vad... E de bine?!?
Da, am setat ca userii sa-si poata vede propriul nivel de avertizare. 0% este, evident, nivelul minim.
P.S. Nu ati puttea sa renuntati la forumul asta nou...? Inainte era mult mai eficient
Si acum se vad comentarii in articol, care e MAREA diferenta? Te rog explica si putem discuta.
Formatul fostelor comentarii la articole era gen blog (aproximativ ce face mazeta sporturilor cu editorialele), acum este prin forum, in afara de faptul ca nu se vad decit ultimele 10 comentarii la articol (excelenta idee) eu personal nu vad decit o diferenta de format... ar fii mai bun un blog? ma intreb daca este chiar asa o mare diferenta pina la urma :? ... cine are ceva de spus va depune efortul sa deschida o noua pagina, cine nu... nu.
Cit priveste noul forum si dorinta de a se reveni, cred ca trebuie precizat (poate moderatorii/administratorii :?) ca vechiul forum isi atinsese si depasise limitele fizice, fara nici o exagerare. De asemenea, cei care administreaza forumul au o sarcina mult mai usoara in noul format iar curba de invatare a noului forum nu cred totusi ca este chiar asa de groaznica.
Mie personal imi suride foarte mult ca nu mai primesc erori cu depasirea limitei tablei de useri, ca se incarca mai rapid chiar si cind sunt 200+ useri logati si ca am un editor muuult mai bun decit ce era.
Singura observatie pe care as faceo este ca nu ar trebui permisa rularea de cod in comentarii/semnatura de genul: accesati aceasta pagina de la IP-ul cutare, cu providerul cutare si folosind browserul cutare... caci cine stie ce idei mai au unii.
s-ar putea oare reintroduce sistemul de notare a jucatorilor dupa fiecare meci jucat? nu numai ca e placut sa dai note dar presupun ca aveti o arhiva destul de mare cu notarile astea de-a lungul timpului si ar fi pacat sa se piarda. in plus s-ar putea adauga la lista jucatorilor si antrenorul, ceea ce ar fi o schimbare interesanta.
aa, si sa-mi explice si mie cineva bunavoitor cum se foloseste "quote", "reply"-ul e anost.
s-ar putea oare reintroduce sistemul de notare a jucatorilor dupa fiecare meci jucat? nu numai ca e placut sa dai note dar presupun ca aveti o arhiva destul de mare cu notarile astea de-a lungul timpului si ar fi pacat sa se piarda. in plus s-ar putea adauga la lista jucatorilor si antrenorul, ceea ce ar fi o schimbare interesanta.
aa, si sa-mi explice si mie cineva bunavoitor cum se foloseste "quote", "reply"-ul e anost.
@axl23 apesi quote, apoi reply-ul de langa el... si o sa`ti apara in casuta unde comentezi tu citatul userului pe care vrei sa`l comentezi, exact cum am facut eu acum!
sper sa intelegi ![]()
@axl23 apesi quote, apoi reply-ul de langa el... si o sa`ti apara in casuta unde comentezi tu citatul userului pe care vrei sa`l comentezi, exact cum am facut eu acum!
sper sa intelegi
ia incearca tu sa apesi numai pe "reply" si vezi ce-o sa iasa.
sper sa intelegi.
Daca se poate sa avem mai multe fisiere video cu galeria si mai mari daca se poate filmate din fata galeriei nu din galerie
chiar din teren daca se poate, si mai ales in momentul cand inscriu ai nostri. sau sa filmeze baietii aia care stau de paza, pompierul, baietii de mingii, brancardierii sau cine mai sta pe-acolo.
s-ar putea oare reintroduce sistemul de notare a jucatorilor dupa fiecare meci jucat?
Dar cine zice ca s-a scos acel sistem?
@George
da, e clar, nu e cea mai buna zi a mea azi.
stiu ca am intrat la vreo 10 minute dupa meci si nu l-am gasit nici in forum, nici la articolul de pe prima pagina. acum vad ca este.
later, dupa notare: mai dar ce note mari!
ia incearca tu sa apesi numai pe "reply" si vezi ce-o sa iasa.
sper sa intelegi.
nu stiam asta...deci si eu sunt la fel ca tine.. astept pe cineva sa ne explice ce face quote-ul ![]()
cea mai buna imbunatatire pentru site, ar fi sa nu-l mai lasati pe somanescu sa scrie ![]()
mai, pe mine ma enerveaza formatul asta nou de pe site... puneti la loc toate raspunsurile la articol pe aceeasi pagina
ai zis bine tare. e aiurea rau faza cu comentariile.
Ce nu intelegeti la optiunea de citare? Inca nu ma prind ce vreti sa spuneti.
Ca sa citezi o persoana apesi butonul reply din dreptul postului lui. Iti va aparea casuta de reply completata deja de vorbele lui inconjurate de tag-ul quote.
Ca sa citezi mai multe persoane apesi pe rand butonul quote in dreptul posturilor fiecaruia, butoanele rewspective vor deveni rosii, iar apoi apesi butonul reply de la finalul pagini si iti va aparea casuta de reply completata cu citate din fiecare.
De fapt e simplu ![]()
am inteles acum
mersi
mai, pe mine ma enerveaza formatul asta nou de pe site... puneti la loc toate raspunsurile la articol pe aceeasi pagina
si eu sunt de acord. Sa se revina la forma initiala, era mai usor de urmarit si raspuns la un subiect de discutie... asa trebuie sa stau sa dau pagini inapoi...
Inchei cu traditionalul: "Cu Oli panã la moarte! Oli pe viațã la Steaua"
Da' ce-i asa greu in acest format?
Mie chiar mi se pare benefica aceasta schimbare...si chiar e mult mai usor de utilizat decat cel vechi...
N-ar fi mai bine daca, la descrierea fiecarui utliziator, ar fi inlocuit acel "de la"? Suna agasant sa tot vezi "de la Bucuresti", "de la Oradea", "de la valcea"... :smile: