FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imbunatatiri pentru fcsteaua.ro

«1161718192059»
Dragoshel24.04.2007 05:33
si eu sunt de acord. Sa se revina la forma initiala, era mai usor de urmarit si raspuns la un subiect de discutie... asa trebuie sa stau sa dau pagini inapoi...

Inchei cu traditionalul: "Cu Oli panã la moarte! Oli pe viațã la Steaua"

Daca nu iti place cum arata acum poti folosi butonul Optiuni, din dreapta sus, si selectezi mai multe moduri de a vedea mesajele pe pagina, are multe optiunii acest forum, dar cred ca inca nu le-ati vazut voi... ;) , rascoliti bine forumul ca vezi invata multe:)

axl2324.04.2007 07:17
Ce nu intelegeti la optiunea de citare?

Ca sa citezi mai multe persoane apesi pe rand butonul quote in dreptul posturilor fiecaruia, butoanele respective vor deveni rosii, iar apoi apesi butonul reply de la finalul pagini si iti va aparea casuta de reply completata cu citate din fiecare.

ASTA nu intelegeam eu!!!

acum sunt lamurit, multumesc.

godsaveultras24.04.2007 23:45

NU FORUMULUI MODERN! au mai spus multi....

LET US LIVE THE OLD TIMES AGAIN

trebuie sa faca unii pe "cei mai destepti"

George Stan25.04.2007 09:41

gsu, chiar e asa deranjant? inteleg ca poate de deranjaza ca nu se mai fac acele liste interminabile cu comentarii la articole, insa forumul in sine mi se pare mult mai bun decat ceilalti. Poate are unele chestii in plus fata de ce avem nevoie, poate ne e mai greu sa ne obisnuim cu el, insa eu cel putin il consider mai bun.

Cine face pe desteptul?

IONUTZ-CIPRIAN25.04.2007 14:58

Abia am revenit dupa o mare perioada de timp,ca nu am mai putut sa intru si am ramas placut surprins ca s-au facut multe schimbari,mie imi place cum a fost refacut si felicit pe cei care se ocupa de acest minunat site!!

bodanelu25.04.2007 15:25

@George, se poate scoate violetul de aici?

Dragoshel25.04.2007 15:32

la mine se vde si intr-o parte si alta a forumului, pentru ca forumul este inclus in site:)

godsaveultras26.04.2007 21:34
insa forumul in sine mi se pare mult mai bun decat ceilalti.

Cine face pe desteptul?

pai daca tie in sine ti-se pare mai bun!!! atunci....care e sensul discutiei???!!!2 opinii diferite dau nastere la controverse!!! si la partea cu "desteptul": daca 80 la suta din userii de pe forum sunt copiii care nu au ce face!!!cum sa nu ii atraga ceva "extravagant" precum NOUL FORMAT?! =)))) hai pa! la revedere! p.s. uite pun si ceva "trandy" fular-campionii =)))) bafta si capul sus!

George Stan26.04.2007 22:01

Da am scris gresit, am vrut sa spun "forumul in sine mi se pare mai bun decat celalalt".

"Noul format" sa stii ca nu e o chestie agreeata numai de copii, este folosit pe forumuri mult mai serioase decat asta.

Nu am inteles nimic din ce ai raspuns la intrebarea mea "cine face pe desteptul?" (am intrebat asta pentru ca tu ai scris "trebuie sa faca unii pe "cei mai destepti"), de fapt in mare parte tot post-ul tau de raspuns este oarecum criptic pentru mine.

Icon-ul trendy pe care l-ai pus era pa vechiul forum de 1 an si ceva sa stii.

Spune punctual ce te deranjeaza si putem discuta, asa si eu pot spune ca nu-mi place ceva "pentru ca nu-mi place" dar daca chiar m-ar interesa problema n-as face-o.

Bafta si tie.

axl2329.04.2007 07:43

mai, nu fiti absurzi si obtuzi (sau obtuji?), puneti mana si jucati-va cu optiunile noului forum, o sa ajungeti sa va placa. infantililor!

bodanelu07.05.2007 11:08

@moderatori, in sectiunea articole fcs parerea mea ca este un haos total. posturi care includ citate din mesajul anterior, mesaje off-topic, majoritatea de la userii proaspat inscrisi, abuz de caps.

@George, chiar tu aveai doua mesaje consecutive :D

Dragoshel07.05.2007 11:18

mesajele consecutive se pot scrie doar daca sunt la zile diferite

bodanelu07.05.2007 11:23

stiu asta, am citit regulamentul :D

fedora08.05.2007 12:35

Un mic bug: la lista golurilor lui Vali Badea, meciul Steaua - Real figureaza la meciuri din campionat. Multumesc.

SteauaToronto08.05.2007 17:28
Un mic bug: la lista golurilor lui Vali Badea, meciul Steaua - Real figureaza la meciuri din campionat. Multumesc.

Am fixat...mersi!

bodanelu08.05.2007 21:47

un mic... nu stiu cum sa`l numesc, pentru ca nu stiu daca il pot incadra la categoria bug-uri.

de ex sectiunea articole fcs. sunt 10 topicuri in care sunt mesaje noi, pe care nu le`am citit. incep sa citesc la ele folosind "patratelul magic". citesc cateva, si cand revin inapoi in sectiune (fara sa intru in alta parte (alte sectiuni) sau sa inchid browser-ul) imi reapar acele topicuri cum nu ar fi citite. uneori si in alte topicuri care le citisim cu cateva ore inainte.

nu mi s-a intamplat numai in accea sectiune, ci in mai multe.

sper ca m-am facut inteles.

EDIT: Alta problema!

incerc sa`mi schimb avatarul si nu reusesc. cand intru in panoul meu, apare la avatar poza cea noua, care am uploadat-o. in mesaje imi apare poza veche!

sper sa ma ajute cineva in problemele mele :D

se poate sa fie din cauza ca sunt membru AISS si`mi apare stema asociatiei?

fedora09.05.2007 12:09
Am fixat...mersi!

La mine tot asa apare:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/team_...27371/stage_id/

Meciul cu Real apare la cele din campionat...

c.ronaldo1711.06.2007 17:28

Nea. Explica-mi si mi-e cum e ora la romani? Ca am vazut ca la cei mai activi useri pe forum eu am 11 mesaje, dar nu am dat decat in seara asta vreo 2... :twisted:

Danny13.06.2007 18:57

Domnilor moderatori si administratori , va propun sa mutati fereastra cu sondajul (acolo unde se voteaza cand ti cu natuionala , daca mai vrei portari la Steaua etc) , sa fie mutata sus , cat mai sus , undeva unde sa se poata vedea imediat cum intrii pe site , si sa fie colorata cu culori mai saritoare in ochii si scris mai gros , astfel incat sa voteze toti vizitatorii acestui site .

Sper sa mai asculte si pe mine cineva acolo un moderator cineva .

axl2313.06.2007 21:16

Danny, ma omori cu zile, frate, ai mila. Sunt inca tanar.

Danny14.06.2007 19:30

De ce nu ma asculta nimeni ?? Pe siteul www.steauafc.ro sondaju e pus cum zic io , si acolo voteaza oameni cu zecile de mii , sa intrati sa ma uitati .

axl2314.06.2007 19:43
Danny, ma omori cu zile, frate, ai mila. Sunt inca tanar.
George Stan14.06.2007 22:29
Domnilor moderatori si administratori , va propun sa mutati fereastra cu sondajul (acolo unde se voteaza cand ti cu natuionala , daca mai vrei portari la Steaua etc) , sa fie mutata sus , cat mai sus , undeva unde sa se poata vedea imediat cum intrii pe site , si sa fie colorata cu culori mai saritoare in ochii si scris mai gros , astfel incat sa voteze toti vizitatorii acestui site .

Sper sa mai asculte si pe mine cineva acolo un moderator cineva .

Dani, am luat nota de propunerea ta.

Faza cu culorile pica pentru ca noi nu punem chestii tzipatoare pe site, nefacand parte din nici o caracatitza de site-uri.

De pus mai sus cine stie, poate vor fi puse sondajele mai sus, dar poate ca tocmai daca un utilizator are rabdarea sa gaseasca sondajul mai jos va avea si o parere mai relevanta, nu ? ;)

c.ronaldo1721.06.2007 19:33
Sarbatoritii Zilei

calendar 4 membrii isi serbeaza astazi ziua de nastere!

Est(26), bog_militaru(26), Dreadnought(19), xparfum(23)

Evenimente calendaristice din urmatoarele 5 zile

calendar Nici un membru nu isi serbeaza astazi ziua de nastere...

Din lipsa de ocupatie intr-o noapte fara somn, am gasit si eu ceva de criticat (unde'i mai emoticonu' ala cu dracu' meu). In fine, cum vine faza asta, 4 membrii isi serbeaza azi ziua de nastere, dar defapt niciunul nu'si serbeaza aceasta zi?

George Stan22.06.2007 06:30

E traducerea proasta. Corect este in varianta in limba engleza:

Forthcoming Calendar Events within the next 5 days

calendar

There are no forthcoming calendar events

«1161718192059»