ce legatura are Coman cu toate astea??? ![]()
ce legatura are Coman cu toate astea??? ![]()
Ma chiar daca bcali a gresit aceste decizii sunt total aiurea. cum mai spunea cineva pe aici asta e mana celorlalte cluburi ca rapid, Dinamo, CFR, Timisoara si mana presei. Exact cum spunea cineva mai sus chiar daca ne calificam sau nu in Liga tot ne va face presa praf pentru ca asta stie sa faca sa atace Steaua. de ce nu au atacat rapidul sau Dinamo cand sau dat la o parte din fata cfg-ului? nimeni nusti pune aceste intrebari. De ce FRF nu sa sesizat la ce sa intamplat in uta-CFR la declaratiile lui zaharia. Ma unii din voi chiar nu gaditi. Chiar daca eii prost sau nu stiu ce Becali are de fiecare data acte sau ceva cu care sa demonstreze contrariu la ce il acuza astia. Cu banii sunt acte semnate si de selectioner, la fel sa petrecut si in campionat cand a zis ca sa dus in pauza la cabine si a avut martori ca nu a fost desi cred sincer ca a vizitat cabinele atunci. Becali stie de fiecare data ce face si lasa de fiecare data porti mari de scapare(nu portite). Aceasta decizie nui definitiva. UEFA nu ne va exclude pentru ca dovezile nu sunt clare si nu are ce face.
Va dati seama ce se intampla daca facea egal cefere cu u Cluj? Am fi iesit in strada sa sarbatorim titlul si apoi ni l-ar fi luat si l-ar fi dat cefereului. Data viitoare sper sa il amendeze cu 1 miliard de euro si sa-l excluda pe viata din fotbal. doar asa putem scapa de cioban
Mai baieti...stati linistiti...nu se va intampla nimic........fara dovezi e ca Cioaca cu Elodia....mai se bate cate unu cu caramida in piept dar la recurs se limpezesc apele.Nu poate face nimeni dovada ca acei bani erau destinati echipei din Cluj.
Astea-s facute asa de cateii lui "Mezelu"...
Pana mai ieri toate curvele astea masculine din DNA se bucurau pt succesul Stelei an europa(si nu numai)acuma au crescut si ei mari ,si-au facut partide,echipe,iar pt faptul ca nu au ros un os pe langa club,sau mai bine zis ca nu au fost bagatzi an seama,ancearca sa arunce cu noroi an cea mai valabila echipa din Romania,din toate timpurile!Am antzeles ca aceasta decizie cu depuntarea Stelei s-a luat anainte sa se fi terminat ancheta,ok,iar daca tot sa luat aceasta decizie trebuia sanctionat Badea Gigi nu echipa,"nu au vreo lege care sa-l faca pe Jiji sa plece de la echipa"?Ar fi prea frumos!dar sa speram ca dupa acest pas anapoi sa fie 20 anainte,si poate o prinde dracu la minte sa nu mai faca aceleasi greseli,sa nu mai inplice Steaua an jocul lui politic!Ar fi bine sa se termine aici toate magariile astea,iar Steaua sa devina de 10 ori mai puternica,sa le anchida gura la totzi guralivii astia care vor sa sa vada Steaua an alt loc.Nicaieri nu am auzit prin europa, ca un strain sa stie de o alta echipa din Romania decat Steaua,e si normal sa fie asa!An final toata manaria asta e un joc politic,la care Steaua ia parte fara voia ei!
Forza Steaua!!!
" sã iasã toți suporterii Stelei pe stradã, ca la Revoluție și sã-i dãm jos pe oamenii ãștia... "
Mai baieti voi va dati seama de cine suntem noi condusi ?
Mi-e rusine de mine ca am crezut in el odata.....
Eu zic sa iesim in strada sa facem revolutie sa il dam jos pe cioban. NU IL MAI SUPORT.
O sa ajungem sa fim dreacu retrogradati din cauza lui.
Ce legatura are toata intamplarea cu politica ? Principala entitate afectata este, din punct de vedere sportiv, clubul Steaua. Daca ar fi fost o decizie luata de DNA impotriva domnului George Becali, am fi putut sa o legam cumva de alegeri. Dar asa ?
Haideti sa n-o dam in conspiratii si stafii scoase din dulap atunci cand nu e cazul...
Explicati-mi si mie care e abuzul ?
Exista un regulament ? Da.
A fost acel regulament incalcat ? Da. (stim cu totii asta, doar credulii cred ca banii aia erau acolo pentru terenuri)
Exista dovezi pentru a proba incalcarea regulamentului ? Nu avem de unde sa stim, dar putem presupune ca exista (telefoane inregistrate, marturii ale jucatorilor, etc). Daca nu exista aceste dovezi, atunci nu avem de ce sa ne temem, urmatoarea comisie de apel - chiar daca se va merge pana la TAS - ne va face dreptate.
Este acel regulament corect din punct de vedere moral - datorita faptului ca interzice premierea echipelor pentru a juca corect ? NU CONTEAZA, pentru ca nu e vorba de decizii morale, la fel cum nu a fost vorba in cazul meciului din Giulesti.
Deci, unde e abuzul ?
Eu vad o decizie normala si corecta, si mai vad un individ care dupa ani de zile in care si-a batut joc de toata lumea, vede ca ii fuge pamantul de sub picioare, si atunci incepe sa viseze revolutii si iesiri pe strazi.
bravo.
@Joga: bravo ![]()
Nu am citit toate comentariile dar as vrea sa mai specific o alta tampenie inerenta.
Peste 4 zile jucam primul meci la Euro. Echipa nationala are in componenta mai multi stelisti. Credeti ca baietii nu vor fi deloc marcati? E specific romanesc se ne dam cu tesla-n..stiti voi unde...
Nu mai puteau sa astepte cateva zile? Asa graba e? Oare de ce? Sa se faca loc vreunei alte echipe in CL? Plus ca DNA nu a comunicat verdictul. Ar fi fost si acela un punct important in luarea unei asemenea masuri.
Nu mai comentez de jegurile din presa, au comentat destui. Dar sa ne amintim cand presa incerca sa stranga bani pt nationala Finlandei...atunci era altfel ipocritilor?
Mai mult. Presa internationala ne va pune stigmatul de corupti din cauza unor neica-nimeni de la o comisie de 2 bani. Ne-au facut ei in fel si chip pt mai putin, da pai acum cand suntem si depunctati.
Cat despre Gigi...bie ca l-au suspendat macar nu mai da declaratii dupa meciurile din deplasare, pt ca in Ghencea nu vad cum i-ar putea interzice accesul.
Hai baieti! Capul sus! Jucati pt voi, nu pt altii. Poate faceti o figura frumoasa si plecati undeva unde sa fiti apreciati/judecati doar pt ceea ce faceti in teren, ca la noi nu se poate...
acum este momentul sa aratam intregi tari ce inseamna Steaua pentru noi,rog pe sefii de galerie sa organizeze un meting in ziua cand se va judeca cazul la comisia de apel iar noi stelisti sa aratam ca santem uniti si sa aparam trecutul si viitorul Stelei,chiar nu vreau sa citeasca baiatul meu peste cativa ani ca Steaua a fost prima echipa depunctata si exclusa din cupele europene pt coruptie.Acum nu trebuie sa ne mai gandim la Becali ,raul a fost facut dar decizia o consider impusa si daca pe Becali nu l-a interesat sa apere Steaua este randul nostru sa protestam impotriva tuturor si mai ales impotriva javrelor de ziaristi care isi bat joc de trecutul Stelei ,apar pe la sport .ro toti fraieri care nici macar nu stiu regulamentul de joc dar in schimb isi dau cu parerea despre Steaua,in legatura cu ziaristi va rog dati-mi un pont sa stiu pe unde sa-i intalnesc ca au reusit sa-mi intreaca ura fata de catei,I OMOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu mai asteptati sa fim umiliti de ziaristi si de toti fraieri din federatie,organizati un meting si sa fie cateva mii .
A fost acel regulament incalcat ? Da. (stim cu totii asta, doar credulii cred ca banii aia erau acolo pentru terenuri)
Cum bine a subliniat andyro, regulamentul a fost incalcat, Becali prins cu valiza de bani si pac-pac minus 7 puncte si afara din CL.
Nu. Exista o diferenta esentiala intre "regulamentul a fost incalcat", "presupunem ca regulamentul a fost incalcat" si "avem motive sa banuim ca regulamentul a fost incalcat". Prima afirmatie este extrem de tare, insa pentru a o putea face trebuie sa ai probe reale iar nu indicii circumstantiale, oricat de suspecte ar parea actiunile oierului si acolitilor sai. Tehnic vorbind, nu poti sa actionezi doar in baza unei banuieli. Pentru ca, in definitiv, la asta se reduce totul: banuim cu totii ca banii aceia erau pentru stimularea financiara a jucatorilor Universitatii Cluj in scopul de a isi apara sansele asa cum ar fi trebuit sa o faca, insa nu putem sti ca este intr-adevar asa. Iar diferenta ar trebui sa se reflecte in inexistenta consecintelor juridic intemeiate ale actiunii. Decizia comisiei este motivata emotional -- probabil si din alte motive (presiunea presei de pseudo-specialitate care abia asteapta un nou subiect zemos, presiunea tuturor celorlalte cluburi direct interesate de slabirea unui adversar din campionat, presiunile de "corectitudine politica" ale FRF care vrea sa arate cu cata decizie stie sa taie in carne vie dand astfel un exemplu de imagine; in sfarsit, presiunile politice din partea unora interesati in afectarea imaginii oierului in calitate de personaj de pe scena politica ce poate fi afectat prin ricoseu de orice sanctiune impotriva clubului pe care il dirijeaza), nu juridic. Ceea ce o face o decizie abuziva.
Are insa grija ciobanul sef sa ofere probe prin noi si noi declaratii inconstiente si iresponsabile.
Numai cauta conspiratii si alte bazaconii ca o dai in penibil.
Cuvantul "conspiratie" este excesiv, insa momentul luarii deciziei este prea ciudat pentru a nu presupune ca interesele unora au fost mai importante decat linistea "nationalei" inainte de turneul final. Readuc aminte ca in scandalul mult mai grav din Italia, soldat in cele din urma cu retrogradarea lui Juventus si penalizarea Milan-ului, Fiorentinei si SS Lazio, prima decizie a FIGC a fost facuta publica dupa turneul final al CM, tocmai pentru a nu afecta mai mult decat era cazul atmosfera la lot (in care se gaseau juventinii Cannavaro, Buffon, Camoranesi, Del Piero, milanistii Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Nesta). Exista doua motivatii posibile pentru luarea si anuntarea acum a acestei decizii: cea electorala (legata de "locale") si cea a eficientei in excluderea Stelei din preliminariile LC (prin legarea abuziva insa automata cu chestiunea FC Porto), ceea ce ne duce cu gandul la influenta la FRF a clubului direct interesat de locul Stelei in aceasta competitie.
Bai voi sunteti maniaci!
Nicaieri in lumea asta nu poti sa judeci pe cineva si sa dai sentinta fara dovezi!
Domnu ANDYRO
Poti tu demonstra ca regulamentul a fost incalcat?
Poti tu demonstra ca banii aia erau pt motivarea uistilor?
Nu au putut pana acum sa faca treaba asta procurorii dna.Poti tu?
Nu ma intereseaza ca e clar ca lumina zilei ca banii aia erau pt uisti.Ori ai dovezi ori nu ai!
Repet, daca mergem pe gandirea asta cum ca povestile pot constitui dovezi clare, atunci rapid,dinam,cefere,uta,Gloria Bistrita si u Cluj ar trebui retrogradate!
Pt ca a fost clar ca au facut blat intre ele! Toata tara asta a vazut!
In ziare au aparut la fel de multe povesti ca in cazul "valiza cu bani".
In afara de povesti alte dovezi nu exista.
Nu exista! Pt ca daca existau, de mult cadeau capetele!!!
Vezi, aici e abuzul!
Fara probe, pe povesti, noi am fost sanctionati.
Este absolut la fel ca si cazul Goian.L-au suspendat pe Goian inainte de meciul cu Dinamo pt declaratii.Asta desi tot turul, trica, baga la prostii in ziare si la teve de crapau si pietrele de rusine("becalii este un prost"-desi adevarata, a fost o jignire a lui trica.a fost oare suspendat?)
joga bonito
Stiu ca ti-e greu, dar serios acum, incearca macar un argument sa aduci ca sa sustina toate aberatiile pe care le scoti pe gura!
La tot ce am zis eu pana acum, am adus cate un argument micut.
Eu inca astept sa vad cum cei de la comisia de disciplina vor iesi la TV si vor prezenta dovezile pe care le-au gasit ei si care demonstreaza ca Steaua a incalcat regulamentele.
In Romania a mai avut mai de mult loc o depunctare.Un meci pe care probabil il stiti.Dinamo-ciaklau'!
Atunci cei de la comisie stiau ca e blat.toata lumea stia asta.
Si nu aveau dovezi.Si ce s-a intamplat?
NIMIC!
Domnu' Adrian, iti recomand sa fii... mai putin inflacarat ![]()
Tu poti demonstra ca nu exista dovezi? Nu prea. Pentru ca decizia nu s-a motivat! S-au dat publicitatii sanctiunile... atat!
Poate ca procurorii aia retardati de la DNA aveau mandate de ascultare (cine stie cate au vorbit astia la telefon), poate ca unele din declaratiile de la Comisie sunt... surprinzatoare ![]()
Si totusi tu ii ataci, neloial as putea spune, pe cei ce nu sunt de acord cu tine. De ce? Stii tu ceva in plus fata de noi?
Poate ca procurorii aia retardati de la DNA aveau mandate de ascultare (cine stie cate au vorbit astia la telefon), poate ca unele din declaratiile de la Comisie sunt... surprinzatoare![]()
pai Coman si Sponte au luat pranzul impreuna si au urmarit integral meciul, cu milioanele de ero sub masa, fiind tot timpul ascultati. Ma indoiesc ca n-au facut nici o referire la bani, timp de 2 ore
Oricum, cazul asta e extrem de ciudat si trebuie o data solutionat.
Becali acuzat de tentativa de dare de mita
Dobos - tentativa de luare de mita
Tea Sponte -tentativa de complicitate la dare de mita
Coman- tentativa de complicitate la luare de mita
Petre- tainuire ( asta doar pot sa presupun)
astept apelul , dar mai ales decizia finala DNA
Nu am atacat pe nimeni.
Discutam in contradictoriu. Cu Andyro asta e.Discutie in contradictoriu.Dezbatere.
Eu am zis doar atat.
Daca erau dovezi, intai cadea ghilotina dna-ului si abia apoi prostia asta a ferefeului.
Prin faptul ca becalii e inca liber si din cate se pare o sa fie si in continuare eu inteleg ca dna-ul e condus de niste incompetenti care nu stiu sa faca un flagrant sau sa adune niste dovezi.
Nu poate comisia de disciplina a FRF sa demonstreze ce nu poate dna-ul!
Sa fim seriosi.
Hai sa dau un exemplu.
Daca tu ai o masina.Si vine unu' si zice ca masina e a lui si ca tu ai furat-o.
Si cheama politia pe tine si te ia si se ajunge la judecata.
Zi si mie, tipul respectiv intra in posesia masinii din momentul in care el face declaratia sau de abia dupa ce se decide cazul?
Eu zic ca e destul de clar.
Telefoane, netelefoane, dovezi, nedovezi, sa prezinte ce au si sa bage la puscarie pe vinovati, daca exista vinovati.
Daca nu au nimic, atunci sa ne lase in pace si pe mine si pe restul romanilor si sa se duca sa isi dea palme.
Suferim pt ca traim intr-o tara de corupti incompetenti!
Dar ce a spus jucãtorul?Goga a zis cã eu îi promisesem bani ca ?U? sã încurce pe CFR Cluj. Întreaga decizie s-a luat pe vorbele jucãtorului. Practic, el a mințit, iar în viziunea lui Cernat, eu trebuia sã demonstrez cã minte Goga.
Interviu Gigi becalii in prost sport
Deci practic Steaua a fost depunctata pt vorbele unui jucator.
Dupa meciul uta-cefere, Zaharia a iesit la TV si a zis ca sefii utei i-au cerut sa nu joace tare in meciul respectiv pt ca nu are rost, ca uta era deja retrogradata.
Declaratie care arata clar ca meciul ala a fost blat!
Atunci de ce nu s-au dat sanctiuni?
Adriane, ti-am mai spus eu tie ca tu confunzi ciorba cu friptura?
Fii atent (astea sunt doar presupuneri... unele)
DNA-ul are o ancheta. Pentru ca cineva sa intre la inchisoare, trebuie ca acei procurori sa respecte anumite proceduri: ancheta, probare, plm, argumentare in sala de judecata, si apoi sentinta judecatorului. Asta dureaza.
FRF poate cere ( ce a si facut) DNA documentele care privesc strict partea spotiva a cazului si poate judeca in baza probelor FARA a astepta decizia instantei. Deci... ![]()
Vin si eu cu o ipoteza.
Deja decizia sportiva o stim. Ramane sa aflam ca ne suspenda UEFA din CL un an. O aberatie daca e sa facem analogia cu cazul FC Porto, dar am zis e o ipoteza.
Apoi, peste cateva saptamani, luni DNA finalizeaza ancheta cu NUP (ca majoritatea anchetelor de pana acum). Ce se va intampla?
pai sa arate dovezile.
eu doar atat am zis.
sa vina la emisiune la TV.sa zica "bla bla bla...si uitati aici convorbirea dintre becalii si dobos in care se vorbeste despre motivarea uistilor"
Si gata treaba.
Nu mai zice nimeni nimic.Nu mai face nimeni nici o schema.
Dar daca aia au depunctat Steaua si au acuzat-o de coruptie doar pt ca un frustrat care nu si-a luat banii a vrut sa se razbune zi si mie unde e corectitudinea?
P.S. Dosarul "valiza cu bani" este strict despre sport!
Despre "motivarea" unei echipe.Tot ce au strans dna-istii este despre sport si are legatura cu decizia FRF-ului.
Asa ca, FRF are nevoie de absolut tot ce au strans aia.
A mai fost acum cateva luni un caz foarte fain.
decebal traian remes, prins clar in flagrant cum lua mita si discuta despre asta.
Si ce s-a intamplat?
CIPPER
Intr-o tara normala, daca s-ar intampla cum ai zis tu, Steaua ar da in judecata FRF.Si ar cere pe langa banii pierduti din neparticiparea in CL si daune morale pt patarea imaginii clubului.
Desi am inteles ca regulamentele zic ca ai voie sa mergi doar la judecatorii sportive.Si cum toti sunt prieteni acolo, nu cred ca am avea sanse de castig.
Daca mergi in instanta civila cica te dezafiliaza!
Bai, voi puteti sa intelegeti ca ancheta DNA si decizia FRF sunt 2 lucruri DIFERITE?
DNA ancheteaza un grup de persoane in vadru penal (cu toate implicatiile lui) iar FRF a decis in plan SPORTIV!
Adriane, ma uimesti, pe bune.
Unde naiba ai mai vazut tu ca procurorii sa prezinte opiniei publice probele unei anchete aflate IN CURS DE DESFASURARE?
Chiar vorbim sa ne aflam in treaba?
LE: chiar vorbesti aiurea... regulamentele spun sa te adresezi INTAI instantelor sportive, iar daca esti nemultumit in continuare poti sa te duci linstit in instante civile
Eu pot sa inteleg diferenta. Da aici nu e vorba de un fault. Ambele anchete au acelasi funament din punct de vedere al dovezilor.
S-a aratat ca si dpdv penal a da bani unui club pt a juca corect se incadreaza la mita. In cazul asta particular, tentativa de mita.
Dpdv sportiv a da bani unui club se penalizeaza cu 3-9 p (pana la modificarea adusa regulamentului care prevede si retrogradare, dar aceasta este ulterioara cazului de fata).
Deci aceleasi probe, pedepse diferite. Una penal, una sportiv.
Sportiv s-a dat pedeapsa. Daca penal nu se da, inseamna ca o comisie FRF sau LPF e mai tare decat DNA-ul...nu?
@AdrianUltras
Ti-a raspuns Marius foarte bine - tu, ca sa poti acuza comisiile de rea-vointa si abuz, trebuie sa fii sigur ca nu au nici o proba. Chestie de care sincer, ma indoiesc. Si nu inteleg de ce trebuie sa arate dovezile, ca nu e vot popular. Daca acele dovezi nu exista, o instanta a FRF sau a TAS va decide ridicarea suspendarii, simplu as that. Sistemul functioneaza pe legi si pe organe care aplica acele legi, nu pe vointa populara.
DNA-ul e alta chestie. Nimeni nu iti zice ca Becali trebuie acuzat de DNA inainte de a se decide comisiile FRF (ar fi si stupid, de altfel). Poate exista deja cercetari facute de DNA, poate va fi acuzat. Asta n-are nici o legatura cu decizia comisiilor FRF.
UEFA ne-ar face un mare bine daca ar suspenda Steaua din CL. Si nici chiar o suspendare pe 2-3 ani din Europa n-ar fi asa mare paguba. Oricat de socant suna, ar fi o sansa de a scapa de oligofren. Daca nu are cum sa joace in CL, poate vinde dracului echipa si ne lasa in pace. Altfel pierde bani multi (milioane de euro, cel putin) in fiecare sezon.
Sportiv s-a dat pedeapsa. Daca penal nu se da, inseamna ca o comisie FRF sau LPF e mai tare decat DNA-ul...nu?
Amice, poti sa intelegi ceva?
Ancheta DNA se desfasoara IN PLAN PENAL, iar un eventual proces se va judeca dupa CODUL PENAL!
Decizia FRF s-a judecat in plan sportiv dupa REGULAMENTUL SPORTIV!
concluzie: CODUL PENAL NU ESTE SIMILAR CU REGULAMENTUL SPORTIV AL FRF!!!
Intelegi pui? E chiar simplu. FRF poate sa decida ceva in plan sportiv iar judecatorul altceva in plan penal si nicio decizie sa nu fie gresita. Hai ca stiu ca poti.
UEFA ne-ar face un mare bine daca ar suspenda Steaua din CL. Si nici chiar o suspendare pe 2-3 ani din Europa n-ar fi asa mare paguba. Oricat de socant suna, ar fi o sansa de a scapa de oligofren. Daca nu are cum sa joace in CL, poate vinde dracului echipa si ne lasa in pace. Altfel pierde bani multi (milioane de euro, cel putin) in fiecare sezon.
de "oligofren", n-avem noi norocul sa scapam dar poate sa mai potoleste cu tampeniile si cu banii pe la altii.
Oricum raman la parerea ca gestul de la Cluj a fost imoral, asa ca trebuie sa plateasca, si din pacate trebuie si Steaua nu numai GB.
Poate e mai bine pentru calitatea fotbalului romanesc. ![]()
@Cipper, cred ca iti raspunde postul asta - http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=253814 ; da, se poate sa fim penalizati pe linie sportiva si nu pe linie juridica.
Of a dracu' superioritatea asta. A dracu rau. Cum ne dam cate unii mai destepti.
E destul des implu de inteles dar tu vrei sa o intortochezi. Alb pe negru.
Aceeasi actiune, acelasi dovezi. Pe baza lor se pedepseste atat penal cat si sportiv. Sportiv ne-au pedepsit. Penal inca nu. Nu am zis ca trebuie sa fie o anumita ordine in care trebuie luate cele doua decizii. Nu am zis ca nu il vor pedepsi pe Gigi dpdv penal. Dar daca nu-l pedepsesc? Ce concluzii tragem?
Poate argumentezi ceea ce spui. Zi-mi unde gresesc.
Si ca sa-ti fac o paralela. Aici nu e vorba de un fault. De ex un jucator ii rupe altuia un picior. Penal nu pateste nimic, sportiv e suspendat. Daca i-l rupea pe strada era alta poveste.
Insa in cazul de fata sunt stipulate pedepse si penal si sportiv pt aceeasi actiune. De ce ar putea diferi deciziile?
Si lasa-ma cu pui ca nu esti nici mama, nici iubita superiorule.