FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comisia de disciplinã depuncteazã Steaua!

«1678»
vlad7506.06.2008 06:34

Dupa ce Dumnezeu l-a mangaiat pe Becali cu o bricheta, acum i-a tras un upercut cu o valiza!

Dar nu-l lasa Dumnezeu pe el!!! Si nici pe noi! Poate ii da o Jillava cu un teren pe la Stefanesti sau vreun Gheorghe Marinescu cu visul de a fi PRESEDINTELE romanilor!

Eu astept totusi un bobarnac de la Justitia Romana! "Ti-am pregatit un loc la noi in celula" ar trebui sa fie material didactic pentru campania lui electoralal!

fsorini06.06.2008 06:52

Mai astia nu sunt zdraveni. Vine unul care are boala pe o echipa si zice ce crede el ca o poate infunda si gata astia iau de bun si sanctioneaza. Este o nebunie in ce tara traim.

MoRRiS06.06.2008 07:08
Din pacate, salut CL anul asta.

Mori, ciobane !

Goga, o sa te injure o tara intreaga pentru ce-ai facut.

Nu shtiu cat va mai juca Goga fotbal in Romania dupa faza asta =))

Il ajuta Becali sa nu mai joace :D

ariven2106.06.2008 10:30

"Prostii de la federatie se bazeaza pe declaratia unui jucator frustrat care isi dorea sa ajunga la Steaua dar la care Steaua a renuntat pt ca e o petarda si astfel e nevoit sa joace in Liga a 2a.

Daca tot se merge pe declaratii atunci ar trebui retrogradate si cefere si uta si asta bazandu-ne pe declaratia lui Zaharia.

Si rapidul poate fi retrogradat pt ca jucatorii si antrenorii aviari au declarat ca ei vor da meciul cefereului.

Pe declaratii se pot face multe..."

Mda. corect sintetizat. De fapt asta ii tot cazul celor de la DNA. Din moment ce nu au surprins un eventual flagrant, singura chestie care o au e declaratia lui Goga.

Oricum, e o mare rusine ce se intampla. Ii pacat pentru ca pierdem enorm la imagine, in cazul viitoarelor transferuri, majoritatea vor refuza Steaua. Foarte smplu sa ajungi din un simbol national un paria.

Totusi, daca ciobanul va pleca de la echipa, asa cum se aude ca va face, ar fi "un sut in fund un pas inainte" pentru noi.

Acum orice lucru are doua taisuri. Odata excluderea ce se prefigureaza. Asta in termen imediat. Dar sa ne gandim la cei care au orchestrat acest joc...Nu o sa mai aiba audienta. Coeficientul in Europa va scadea, nu vom mai avea 2 echipe in chleague, banii din drepturi de televizare vor scadea (credeti cava fi audienta la Cluj in Ch.League?), valoare jucatorilor va scadea (sumele de transfer). Cred ca, am merita sa fim sacrifcati (cat doare sa zic asta) doar ca sa vedem aceste lucruri. Sa primim noi o palma, dar reversul va fi o droaie de pumni. Asta as vrea sa vad.

ariven2106.06.2008 10:35

Ia fiti atenti ce zice gesepe: "Mijlocașul Universitãții Cluj, Fabien Boudarène, a dezvãluit francezilor de la L'Equipe amãnunte din culisele Ligii I.st

"Publicul român este pasionat de fotbal, cald și, de asemenea, exigent. Acolo, chiar este sportul național și se așteaptã la multe de la selecționata lor.

Problema este cã acel campionat este corupt. Au avut loc evenimente nu foarte corecte în ultimele zile. CFR Cluj și Steaua s-au luptat pentru titlu, iar președinții celor douã cluburi au propus sume imense de bani jucãtorilor adverși, printre care și unora din echipa mea.

Cînd am înțeles cã se discutã despre așa ceva, am refuzat sã mai joc în ultimele trei meciuri. Din ce știu, aceastã afacere de corupere nu este prima. De aceea, nu este întotdeauna foarte clar cine este cu adevãrat campioana României."

Deci nu ii exact la fel ca si in cazul lui Goga?

DNA ce faci? De ce nu te sesizezi? Ai interese? Alegi doar ce iti convine?

Joga Bonito06.06.2008 13:13
Acceptand de la bun inceput injuraturile unora, declar: " SUNT FOARTE FERICIT PENTRU CELE INTAMPLATE Stelei, m-as bucura sa nu pupam nici UCL. Trebuia sa se termine o data cu "hegemonia" asta blatista a Stelei, care se stie ca e murdara. Trebuia sa se termine o data cu "legile ciobanesti" si "puternicii lumini" PANA CAND SA_L MAI SUPORTE/SUPORTAM PE Becali ????"

LA M**E CIOBANULE, iti bati joc de istoria Stelei si a fotbalului romanes.

MANDRU CA SUNT STELIST. ACUM MAI MULT CA NICIODATA TREBUIE SA ARATAM CA IUBIM Steaua...LA GREU !!!

Sunt sigur ca pe acest site sunt inregistrati numai stelisti unu si unu, dar au inceput sa devina chiar stresante postarile dinamovistilor, rapidistilor sau dracu' mai stie care **isti posteaza pe site-ul acesta.

,,Trebuia sa se termine o data cu "hegemonia" asta blatista a Stelei, care se stie ca e murdara.''

Mai avem putin si trecem la ,,Next Level'' ,,m**e Steaua'' sau m**e steoaia'' .

:laugh: , maestre... ring a bell?

Cu antrenor de divizia B, obiectiv de divizia B...

La anul' vom avea emotii la derby-urile cu Inter Gaz sau Chiajna.

Eu unu' momentan o sa ma orientez spre fotbalul international,ma auto-suspend momentan din calitatea de suporter stelist.Sa fii batut si umilit cu goluri din foarfeci de echipe ca u Cluj sau bragadiru coviltiru' e deja prea mult...

Si e asa fain PREMIER LEAGUE...

:naughty: , nu judeca prea rapid oamenii, cine stie in ce conjuctura a scris postul...

Living_Dead_Stripper06.06.2008 17:12

@ Joga Bonito:

Macar postul cu pricina era dupa meciurile pierdute de la Cluj si Timisoara. Plus perioada in care eram niste simpatici sparring - partners pentru Arsenal si Sevilla in Champions League.

Ce m-a deranjat a fost expresia "hegemonia" asta blatista a Stelei, care se stie ca e murdara.'' De parca numai Steaua ar face magarii, alde Paszkany, Borcea sau Iancu fiind niste mielusei inocenti

Noroc ca sunt altii mai curati, alfel ce ne-am face numai cu blatistii astia de la Steaua... :P

Cu totii avem momente de dezamagire atunci cand iubim pe cineva sau ceva.

fsorini06.06.2008 19:11

Bai fratilor stelisti problema e la voi. Sariti de trei coti in sus ca va injura suporterii altor echipe. Pai sunt suporter stelist de 50 da ani si am auzit injuraturi la adresa Stelei in fiecare an cu miile. Evident ca din 1986 situatia s-a schimbat pentruca pe an ce trece ceilalti si-au dat seama ca nu vor obtine niciodata ce a obtinut Steaua. Asa ca lasati pe ceilalti sa sufere ca asta este treba lor sa sufere uitandu-se la cel mai bun club din Romania. Sa sufere si sa isi arunce veninul ca oricum altceva nu au ce face.

«1678»