FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comisia de disciplinã depuncteazã Steaua!

«1234568»
AdrianUltras2504.06.2008 19:54

E doar o joaca politica.

Le e frica ca becalii poa' sa faca mai mult de 5% si in tara, acum daca a facut in Bucuresti (din cate am ineteles, ca nu sunt la zi cu politica)

Daca existau dovezi cadeau de mult capete dar asa...

E doar un mic exces de zel al unor oameni care vor sa faca pe plac sefilor.

1uLy4Nn04.06.2008 19:58

du-te Gigi du-teeeee du-teeeeeeeeeeeeeee...fratilor asta face din Steaua o bataie de joc :| nu se poate asa ceva. din vina lui putem rata si ce abia am castigat :((

AdrianUltras2504.06.2008 20:04

1uLy4Nn

Ce am castigat?

Fratilor stati calmi!

Cel mai fain ar fi fost sa ne retrogradeze.

Zic asta pt ca dna-ul nu are nimic.Nici o dovada!

Si asta le e fatal.Daca aveau vreo dovada il aveau pe becalii de mult. Dar asta asteapta si cauta noi dovezi.

Doar au mai facut asta pana acum.

Sar din dosar in dosar pt ca nu au dovezi concrete.

In momentul in care dna-ul il va declara pe becalii nevinovat, si asa se va intampla, FRF-ul se va face de rahat in ultimul hal.Si atunci, daca cei de la Steaua sunt destepti, vor cere daune de cateva sute de milioane.Daune morale bineinteles pt murdarirea imaginii.

Si dupa aceste sute de milioane, va cere ca cei care au decis asta, sa fie anchetati pt abuz in serviciu.

Si uite asa se curata sistemul!

fsorini04.06.2008 20:12

Retrageti jucatorii stelisti de la nationala.

Simionesei04.06.2008 20:16

Petre Marin suspendat 6 luni ? De ce ? :|

AdrianUltras2504.06.2008 20:21

Simionesei

de tot :))

Joga Bonito04.06.2008 20:21
1uLy4Nn

Ce am castigat?

Fratilor stati calmi!

Cel mai fain ar fi fost sa ne retrogradeze.

Zic asta pt ca dna-ul nu are nimic.Nici o dovada!

Si asta le e fatal.Daca aveau vreo dovada il aveau pe becalii de mult. Dar asta asteapta si cauta noi dovezi.

Doar au mai facut asta pana acum.

Sar din dosar in dosar pt ca nu au dovezi concrete.

In momentul in care dna-ul il va declara pe becalii nevinovat, si asa se va intampla, FRF-ul se va face de rahat in ultimul hal.Si atunci, daca cei de la Steaua sunt destepti, vor cere daune de cateva sute de milioane.Daune morale bineinteles pt murdarirea imaginii.

Si dupa aceste sute de milioane, va cere ca cei care au decis asta, sa fie anchetati pt abuz in serviciu.

Si uite asa se curata sistemul!

Un milion jumate de euro? Nu au dovezi? Crezi ca actiunea DNA-ului a fost intamplatoare? :))))

Ca nu are presa acces la dovezi si implicit tu, e alta poveste.

@Simionesei, intreaba-l pe Petre Marin ce telefoane a dat in ultima vreme si o sa intelegi.

Gabyc04.06.2008 20:27

Ma stie cineva totusi pana la urma ce se intampla? Se pare ca multi vor Steaua jos cu orice pret. Trist. Oricum nui asta decizia finala pun pariu. Sincer cred ca dna nu are nici o dovada si nici FRF totusi de ce nu au luat si meciul Dinamo-Cluj sau Cluj-rapid?

AdrianUltras2504.06.2008 20:30

Joga Bonito

Te-am ignorat complet de cateva luni si m-am simtit super bine.

Te-am lasat sa vorbesti si nu am zis nimic.

Dar nu pot sa nu iti raspund acum.Nu de alta dar vad ca vorbesti fara sa gandesti.

1,7 mil euro intr-o geanta nu inseamna nimic!

Nu e ilegal sa porti bani la tine.Indiferent de suma.

De asemenea, nu e ilegal sa te intalnesti cu prieteni daca ai bani la tine.

Ca s-a intalnit in Cluj Teia Sponte cu Coman e fix 0.

Ce dovedeste asta?

Ca stie Coman unde se bea bere mai ieftina?

Poate.

Becaliii s-a dus la dna si le-a aratat o foaie de hartie care demonstra ca acei bani erau pt un teren si ca ei trebuiau dati in ziua aia.

Pai frate, hai sa analizam dovezile.

Ce dovezi are dna-ul?

1.S-a intalnit Teia Sponte cu un fost jucator al Stelei la cj.

2.Teia Sponte avea bani la el.

Ce dovezi are gigelinho?

1. Banii nu au schimbat nici o mana.

2. Hartia care arata dorinta de a realiza o tranzactie si suma care trebuia platita: 1,7 mil euro.

Nu trebuie sa fii judecator ca sa vezi care dovezi sunt mai tari.

Hai sa va mai intreb ceva.

Cum se face ca l-au prins pe becalii fix in Cj?

Sa reformulez.

Cum se face ca l-au prins pe becalii fix in clujul lui paskaniii, prietenul numarul 1 al lui base?

Steaua a fost depunctata pe declaratii si fantezii.

Daca voiau sa depuncteze pe cineva, puteau depuncta pe cefere.

Nu de alta, dar dupa meciul uta-cefere, Zaharia a aparut la teve si s-a trezit sa zica ca cica sefii i-au cerut sa nu joace cu cefereul pe bune.

Asta nu e coruptie?

TAM TAM TAM!

MoWeed04.06.2008 20:35
Un milion jumate de euro? Nu au dovezi? Crezi ca actiunea DNA-ului a fost intamplatoare? :))))

Ca nu are presa acces la dovezi si implicit tu, e alta poveste.

@Simionesei, intreaba-l pe Petre Marin ce telefoane a dat in ultima vreme si o sa intelegi.

Tu chiar crezi ca daca existau dovezi clare si obtinute legal(iti trebuie mandat pentru ascultare telefonica si nu am auzit de existenta unui asemenea document inca) acum mai discutam de Becali liber?

Iti dai seama daca erau dovezi ce bine dadea acum in prag de alegeri o arestare importanta ca a lui Becali. Asa ca daca erau dovezi clare, probabil se facea ceva pana acum....

Dupa cum zice si AdrianUltras25 poti sa umblii cu orice suma de bani la tine. Acum toata tara stie ca banii aia erau pentru U Cluj, dar mai trebuie sa si dovedesti deoarece exista prezumptia de nevinovatie. Atata timp cat ancheta DNA nu s-a terminat, nu s-a dovedit irefutabil vinovatia analfabetului asa ca nu vad ce competenta au membrii comisiei FRF in acest caz. Ma indoiesc sincer ca sunt mai calificati decat angajatii DNA in acest sens

A nu se intelege ca ii iau partea ciobanului, chiar as vrea sa-l vad in parnaie pentru a intelege ca desi are bani nu este mai presus de lege. Pentru tot ce i-a facut Stelei ii doresc sincer moartea (Doamne iarta-ma!). Dar nu sunt de acord cu aceasta campanie prin care se loveste in Steaua pentru a-l afecta pe oier...

alexblaja04.06.2008 20:54
nu sunt de acord cu aceasta campanie prin care se loveste in Steaua pentru a-l afecta pe oier...

Da, dar asta este, trebuie sa intelegem ca numele Steaua a devenit, din pacate, sinonim cu numele Becali.

the_ace04.06.2008 20:57

iar ne "taraste" ciobanul spurcat prin tot felul de scandaluri(si asta nu e partea proasta).....partea proasta e ca un sfer ii luati apararea (si sunteti fericiti ca iese cu bine si de data asta) si jumatate ati devenit imuni (nimic din ce se intampla nu va mai atinge nici o jignire adusa echipei noastre nu va mai inteapa in "corason" ) pacat .....acum multi o sa sariti si o sa spuneti ca nu e adevarat dar ca sa ma convingeti pe mine ar fi cazul sa inepeti cu voi ;)

AdrianUltras2504.06.2008 21:01

the_ace

Nu ii iau deloc apararea ciobanului.

Sa fim seriosi. NU CRED CA POATE ZICE CINEVA DE MINE CA SUNT PRO cioban!!!

Dar nu pot sa raman impasibil cand vad alti corupti cum isi bat joc de noi.Ca oricum lui nu ii fac nimic.Ii sifoneaza un pic imaginea.Atat.

Le e frica ca baiatu' poa' sa stranga mai mult de 5% si poa' sa ajunga un fel de partid conservator, ghimpe in coasta lor, picatura care sa rastoarne paharul de 50% + 1.

Asta e.

Atat.

Joc Politic!

Repet.Nu ii iau ciobanului apararea.

Dau in cei care fac abuzuri!

Atat!

andyro04.06.2008 21:23

Ce legatura are toata intamplarea cu politica ? Principala entitate afectata este, din punct de vedere sportiv, clubul Steaua. Daca ar fi fost o decizie luata de DNA impotriva domnului George Becali, am fi putut sa o legam cumva de alegeri. Dar asa ?

Haideti sa n-o dam in conspiratii si stafii scoase din dulap atunci cand nu e cazul...

Explicati-mi si mie care e abuzul ?

Exista un regulament ? Da.

A fost acel regulament incalcat ? Da. (stim cu totii asta, doar credulii cred ca banii aia erau acolo pentru terenuri)

Exista dovezi pentru a proba incalcarea regulamentului ? Nu avem de unde sa stim, dar putem presupune ca exista (telefoane inregistrate, marturii ale jucatorilor, etc). Daca nu exista aceste dovezi, atunci nu avem de ce sa ne temem, urmatoarea comisie de apel - chiar daca se va merge pana la TAS - ne va face dreptate.

Este acel regulament corect din punct de vedere moral - datorita faptului ca interzice premierea echipelor pentru a juca corect ? NU CONTEAZA, pentru ca nu e vorba de decizii morale, la fel cum nu a fost vorba in cazul meciului din Giulesti.

Deci, unde e abuzul ?

Eu vad o decizie normala si corecta, si mai vad un individ care dupa ani de zile in care si-a batut joc de toata lumea, vede ca ii fuge pamantul de sub picioare, si atunci incepe sa viseze revolutii si iesiri pe strazi.

DanStan04.06.2008 21:52

Interesant e faptul ca si Universitatea Cluj a fost depunctata desi NU a primit vreun ban si nici nu exista vreo dovada ca ar fi solicitat vreun ban. Ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca omu' lu' Jiji ar fi bantuit prin jiulesti cu o geanta de bani inainte de meciul (blatul) rhapid - cfrcluj. Ar fi fost si rhapid depunctata ?

p.s : cica nea porumboiu nu e de acord cu interzicerea accesului pe stadion dar e de acord cu depunctarea. Iar toti ailalti urla ca vor pedepse drastice da' nici unu' nu-si exprima satisfactia ca oieru' nu-si va mai putea expune mecla pe stadioane. Acu' se vede cine-s slugile ...

Joga Bonito04.06.2008 22:00

@Adriane, aberezi la foc continuu, dar suntem pe un forum si e voie... Mai nou vad ca te crezi si avocat, pe langa meseria ta consacrata de antrenor. Insa imi esti simpatic cu gandirea ta mioritica si chiar nu mi-am dat seama ca ma ignorai. :happy:

Cum bine a subliniat andyro, regulamentul a fost incalcat, Becali prins cu valiza de bani si pac-pac minus 7 puncte si afara din CL. Numai cauta conspiratii si alte bazaconii ca o dai in penibil. Si apoi crede lumea ca postezi ca sa te iei la intrecere cu nea Virgil. :yeahh:

DanStan04.06.2008 22:08

Joga, o conspiratie exista. Daca nu exista barosanii ar fi asteptat sa se incheie ancheta DNA. Nu conta daca ancheta aia dura 6 luni sau 5 ani. Nu uita ca in Portugalia sanctiunile au fost aplicate la 4 (PATRU) ani dupa comiterea faptelor. E clar ca la noi sanctiunile trebuiau aplicate ACUM.

edit : in acest moment pentru Steaua ar fi avantajos sa nu participe la preliminariile CL. Daca ratam calificarea gunoaiele din presa vor isca un scandal pe tema faptului ca imputiti de la rhapid ar fi TREBUIT sa ia locul Stelei, ca oricum Steaua n-are valoare si doar aia s-ar fi putut califica. Va fi un mega scandal. Daca ne vom califica jigodiile vor livra la greu materiale presei europene in asa fel incat 'emblema' noastra in CL sa fie reprezentata de manariile oierului.

A, inca ceva : imi poate explica cineva cum se face ca shpagasinii din presa pun botul la sponsorizarile oierului atunci cand e vorba sa-i perie imaginea in schimb devin brusc incoruptibili atunci cand e vorba sa ia apararea Stelei ? Asta apropo de conspiratie ...

Joga Bonito04.06.2008 22:31

Dane, hai sa vorbesc fara sa gandesc, cum zice amicul meu emo Adrian, nu e mai bine acum o penalizare de 7 puncte? Sau vrei sa ne trezim cu un deficitul asta la inceputul camp. viitor sau mai rau in plina lupta pt titlu?

Depinde cum bate vantul pe la UEFA... In ce directie. Daca bate in ceea potrivita poate scapam de suspendare si invata Becali sa faca un blat ca la carte, ca prea crede ca le stie pe toate. :laugh:

Daca bate in directia gresita poate ne alegem cu un parcurs mai puternic in campionat si cu un coeficient imbunatatit in Cupa UEFA, in caz ca putem participa si acolo.

Fsoica cred ca zburda zilele astea, pe umbli nenorocitule.... pierzi momentul tau de glorie! :w00t:

ssinpadureacualune04.06.2008 22:38
Joga Bonito

Te-am ignorat complet de cateva luni si m-am simtit super bine.

Te-am lasat sa vorbesti si nu am zis nimic.

Dar nu pot sa nu iti raspund acum.Nu de alta dar vad ca vorbesti fara sa gandesti.

1,7 mil euro intr-o geanta nu inseamna nimic!

Nu e ilegal sa porti bani la tine.Indiferent de suma.

De asemenea, nu e ilegal sa te intalnesti cu prieteni daca ai bani la tine.

Ca s-a intalnit in Cluj Teia Sponte cu Coman e fix 0.

Ce dovedeste asta?

Ca stie Coman unde se bea bere mai ieftina?

Poate.

Becaliii s-a dus la dna si le-a aratat o foaie de hartie care demonstra ca acei bani erau pt un teren si ca ei trebuiau dati in ziua aia.

Pai frate, hai sa analizam dovezile.

Ce dovezi are dna-ul?

1.S-a intalnit Teia Sponte cu un fost jucator al Stelei la cj.

2.Teia Sponte avea bani la el.

Ce dovezi are gigelinho?

1. Banii nu au schimbat nici o mana.

2. Hartia care arata dorinta de a realiza o tranzactie si suma care trebuia platita: 1,7 mil euro.

Nu trebuie sa fii judecator ca sa vezi care dovezi sunt mai tari.

Hai sa va mai intreb ceva.

Cum se face ca l-au prins pe becalii fix in Cj?

Sa reformulez.

Cum se face ca l-au prins pe becalii fix in clujul lui paskaniii, prietenul numarul 1 al lui base?

Steaua a fost depunctata pe declaratii si fantezii.

Daca voiau sa depuncteze pe cineva, puteau depuncta pe cefere.

Nu de alta, dar dupa meciul uta-cefere, Zaharia a aparut la teve si s-a trezit sa zica ca cica sefii i-au cerut sa nu joace cu cefereul pe bune.

Asta nu e coruptie?

TAM TAM TAM!

Gresesti.Scuze si iar scuze.Adevarul este in fata ta.Nu te mai pacali singur.Tu si toti ceilalti lasati scuzele si priviti realitatea in fata.Priviti Steaua pt ce a fost si pt ce ar tb sa fie EA INSASI,nu in comparatie cu alte echipe.Numai asa se gasesc scuze...in comparatie cu altii.Steaua nu mai exista de mult timp.Realizati asta!!!Ajunge cu atatea scuze pt cioban!!

DanStan04.06.2008 22:44

Joga, la anul vei vedea si minuni mai mari. Astea 7 puncte sunt un mizilic. Tare m-as mira sa mai avem treaba cu 'lupta pentru titlu' anul viitor. Si stii ce e hilar ? Ani de zile presarii au muncit din greu pentru a insufla ideea ca in Romania castiga dor aia care au purcoiul de bani mai mare. Acum toti de dau mari justitiari desi EXACT ASTA a incercat prostu' ala de oier sa aplice. Nu s-a prins ca regulile s-au schimbat si deci ca in Romania castiga doar cine are 'pile' mai tzapene la DNA ... Ar fi cazu' ca oieru' sa-si vanda Maybach-ul, ca oricum nu mai inseamna nimic.

doar_radu04.06.2008 23:20

[

dupa mine totul este o inscenare politica venita de la ``prietenul ``basescu.

trebui santajat Becali pt a da bani pt campanie si uite asa a cazut in plasa Steaua

din pacate boul de Becali nu si-a dat seama deloc si inca se mai crede autoputernic

vai de el

si Hai Steaua!

w3bmaster04.06.2008 23:24

Mie scarba de tara asta

La noi incurajrare corectitudini = MITA

Il urasc pe Jiji si oricum din vina lui suntem in situatia asta dar mita inseamna alceva sau coruptia inseamna alceva ... in fine enigmatica romanie ...

maye05.06.2008 00:20

PLEACA ODATA CIOBANULE!

GabySS05.06.2008 02:17

mai bine il bagau pe Gigi la jilava si lasau Steaua in pace

GabySS05.06.2008 02:26

oare cand isi va da Gigi deama ca face putin sau deloc bine Stelei si fffff mult rau? va ajunge sa retrogradeze Steaua si atunci va realiza cat de mult greseste? oricum ar fi tot pe Steaua am s-o iubesc!!!!

«1234568»