Ca multi dintre voi si eu consider ca aceasta depunctare reprezinta un abuz. Dar de ce sa ne mai mire ? Ma doare fix in cot de cele 7 puncte pierdute, pana la urma tot acolo suntem, insa prin acest lucru s-a demonstrat ca CFR-ul avea titlul asigurat indiferent de jocul ultimelor etape. Dupa parerea mea, e o chestiune clara ca lumina zilei. Nu s-a dorit ca Steaua sa castige acel campionat, nu ca ar fi fost si indreptatita si mai grav e ca vom fi tratati in aceeasi maniera execrabila in continuare.
Pe de alta parte ma "bucura" depunctarea, ca tot faceau t i g n i i caz ca suntem in fata lor datorita celor 3 puncte. Atunci ni s-au dat 3, acum ni s-au luat 7 si una peste alta tot Steaua ocupa pozitia secunda. Stiu ca distinstii c i o r o i din mahala doresc Steaua in B,C, Judeteana, afara din Romania, Europa, de pe Glob, din Univers, insa e cam greu sa ne ia locul in Champions League.
In legatura cu Becali, o sa vedeti ca se va linisti imediat, fiind la adapostul participarii in Liga Campionilor, iar iesirile lui de-aici inainte vor fi si mai pline de patos si grobianism. Ca...nu stiu de ce am impresia, dar a cam devenit singur impotriva tuturor.
Romania nu merita o echipa ca Steaua, si aici ma refer la fostele glorii si oamenii de caracter, fie ei suporteri sau jucatori, care au iubit neconditionat culorile clubului.
In tot acest circ cel mai mult ma deranjeaza suspendarea lui Petre Marin, pe o perioada de 6 luni, care probabil il va determina sa se retraga mai curand decat ar fi fost cazul. In rest nu-mi pasa, de puncte, suspendarea lui Becali, bucuria ziaristilor de carton sau acuzele venite din toate directiile. Din pacate asistam pe zi ce trece la un spectacol prost, al carui principal personaj, Becali, distruge putin cate putin ce-a mai ramas din spiritul Stelei.
Si pentru ca sunt dezgustat de tara de rahat in care traim, de perspectivele ce lipsesc cu desavarsire si de tot acest circ ieftin alimentat pe zi ce trece de oameni marunti, incorsetati in clisee, in tipare gata facute, greu de urnit dintr-o inertie pur si simplu ucigatoare, pentru ca sunt satul de lumea in care traiesc, lume ale carei valori sunt negociabile si pentru sunt satul de Romania care 'nu te accepta si nu te tolereaza decat cu pretul complicitatii', parafrazand un bine cunoscut personaj literar, pentru toate astea, voi fi impotriva 'nationalei lui Mutu si Chivu' la Euro. Nu merita !