FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comisia de disciplinã depuncteazã Steaua!

«12348»
radoi8604.06.2008 16:53

Ce hoti astia de la comisii. Cum pot ei sa aiba un regulament care incalca legile tarii???

Becali avea dreptate cu articolul care prevedea clar ca este vorba de coruptie numai atunci cand sunt dati bani pentru "INCALCAREA OBLIGATIILOR SALE", iar zdrentele astea de la comisii vin si ne depuncteaza. Mama lor de hoti, nu s-au uitat cum a jucat dinamu, crrapid cu ungurii de la Cluj. Insa vin acum sa ne depuncteze in mortii mamii lor!!!

Sper ca sa se invete minte Gigi si sa cumpere jucatori adevarati sa nu mai fie nevoie la anul' sa stam la mana altora!

The Flyer04.06.2008 16:57

o decizie de rahat!luata pentru a a-i impaca pe toti!noi nU pierdem locul,crapidul se zbate!da' sa vedeti smecherie:noi nu vom paticipa in CHL si ciorile vor ajunge acolo!sa-mi bag ****,daca moare ciobanul de oftica ASTEPTIND DECIZIA FINALA,sunt de acord!

daca nu,nu!DA' SA MOARA OIERUL!

**** OIERULE,**** Rapid!

alexmk1704.06.2008 16:58

Vad ca unii de aici, nu vorbesc de cretini gen Chiotea, Geambasu sau Bancica, nu prea se pricep la lege!

De data asta Analfabetul chiar nu a comis o ilegalitate! Si v-o spun eu care i-am urat scurt si la obiect: MORI JIGODIE! Si probabil ca ii vom ura in continuare!

Aici e vorba de un abuz facut de unii care nu se pricep la lege! Unde este coruptia??? Sau poate nu am vazut eu bine si becalicul a dat bani lu' cefere sa se dea la o parte!

Chiar nu se intelege ca nu e coruptie aici si nu e aranjament??

Deci, oamenilor care nu va pricepeti la lucruri si legi, mai studiati!

Cand greseste dobitocul luminii este clar, dar nici sa acuzi pe cineva pe nedrept nu e corect!

Deci aici este un abuz evident al unor comisii dupa legi adoptate de Adunarea Generala a FRF care incalca legea Romaniei si a FIFA si UEFA!

Este clar ca decizia a fost luata pentru ca UEFA sa ne suspende 1 an din competitiile europene dupa modelul FC PORTO care a mituit arbitrii!

Aici se da in analfabet dar se loveste in noi! Sa dea draku de nu ma duc la vot si votez PNG numai ca se la fac in ciuda! Deci, cretinii astia care lovesc politic intr-o nulitate ii dau de fapt valabilitate! Nu am votat de mult timp, dar acum in mod intentionat o voi face! Oricum va fi rau, dar macar sa fie si distractie! Daca ei asta vor si dau in Steaua atunci o sa votez un analfabet ordinar sa ajunga in functie de conducere si asta doar pentru a nu mai vedea abuzurile astea impotriva Stelei! Pentru Steaua facem orice!

Astristul04.06.2008 16:58

Pe mine cel mai mult m-a enervat idiotul de Radu Banciu. Ala sa se duca dracu sa comenteze ciclism NU FOTBAL, ca nu se pricepe!!! Mai mult, asta nu l-a jignit pe Becali, ci pe FC Steaua, deoarece inainte sa intre in direct la Sport.Ro, Gigi, Banciu cerea retragerea Stelei din UCL, un an de pauza, sau chiar retrogradarea. Daca si asta e "mare ziarist" atunci s-a intors lumea pe dos. Imputitul drq!

Plus pedepsele date azi sunt aberante! La ce dovezi sunt in dosarul ala, asa ceva este inexplicabil.

Vad ca unii de aici, nu vorbesc de cretini gen Chiotea, Geambasu sau Bancica, nu prea se pricep la lege!

Pai de Chiotea ce sa mai zici? N-ai vazut cum radea ca prostu? Cica era obisnuit. Cred si eu ca era obisnuit sa fie prost. Asa a fost toata viata!

:steagcruce:

FortuneTeller04.06.2008 16:58

Ce ziceati, ca nu e conspiratie si ca ne-a lovit scenarita in cap? Ei dragii mosului, iata ca se poate!! Deci nu se depuncteaza tonele de meciuri mizerabile facute de coop-ul Ligii I dar se loveste Steaua pe baza declaratiei numitului Goga. Flagrantul a esuat, tone de mizerie coop au iesit la iveala pt cine vrea sa vada, dar se pedepseste Steaua conform unui scenariu gen Minority Report, pe baza la "ce o sa fie". deci putem sa ne asteptam sa fim arestati din clipa in clipa pt o crima viitoare gen "ii dau in cap lu' Banciu cand il prind". Jeeeegggggg.... Apropos, Becali e un bou, dar asta tot nu justifica aplicarea legii in felul asta futuristic. Singura intrebare reala este: cand intra Steaua in coop si se alineaza la jegul Dinamo-Rapid-CFR-Tim, in scopul pastrarii linistii? Liniste tovarasi, sa fie liniste...

makaan04.06.2008 16:58

ba...macar vedeti partea buna:ciobanul nu va mai avea voie in Ghencea...ce sa mai spun...

P.S.ma *** pe milogii care pandesc poate poate le da lor cineva locul de Liga, sa se poata face vazuta tigania in Europa

calinel04.06.2008 17:00

Steaua ar trebui sa dea dovada de caracter si sa-si caute dreptatea la lausanne

decizia de astazi e total abuziva din mai multe motiva

in primul rind toate deciziile de suspendare din italia si portugalia s-au dat dupa decizia instantelor civile, ale procurorilor care au venit cu dovezi concrete

infractiunea nu a avut loc u Cluj nu a cistigat si nu si-a primit banii practic s-a pedepsit o posibila intentie ca in filmul ala cu tom cruise

flagrantul nu s-a realizat banii erau in masina iar nimeni nu a putut demonstra de ce sunt acolo nu trebuie Becali sa motiveze de ce se plimba teaia Sponte cu 1,7 mln si procurorii trebuie sa demonstreze pentru ce erau banii

Steaua trebuie sa ajunga la lausanne si sa ceara absolvirea totala de orice vina si nu din cauza jocurilor din cupele europene ci datorita blazonului

si sunt sigur ca va cistiga

poate este vreun jurist in retea sa isi spuna parerea

MoWeed04.06.2008 17:00
unde esti tu Victor sa ne explici ca de fapt Lacatus este vinovat :)

Nu cred ca mai zice nimic acum, isi varsa frustrarile numai cand nu este clar cine e vinovat....

O decizie aberanta, complet ilegala. Unde a disparut celebra prezumptie de nevinovatie? Nu a existat nici un flagrant, nu s-au transferat bani. Cine sunt cei de la comisie sa ia o decizie inainte de a finaliza DNA ancheta?

Toti stim de ce erau banii acolo, dar asta mai trebuie si dovedit.

Asta nu-l scuza cu nimic pe gunoiul asta care se numeste creditor al Stelei. Pentru un gest cretin si necugetat acum platim noi. Renumele Stelei va fi iremediabil patat pe plan international datorita acesei fiinte(pe plan intern deja am ajuns cea mai antipatica echipa din Liga 1 datorita tampeniilor lui)

Desigur pe el nici ca-l intereseaza asa ceva, pe el il doare ca a pierdut milioanele din CL si ca nu va mai putea aparea la TV ca oficial al Stelei cu declaratii cretine.

Sunt mari sanse sa ne scoata din Liga Campionilor pentru ca el a crezut ca de obicei ca e deaspura tuturor legilor.

Banciu e un ziarist infect, cu nimic superior lui Chiotea de exemplu...

AdrianUltras2504.06.2008 17:01

ATENTIE!

Ceea ce s-a intamplat astazi este un abuz.

Steaua a fost depunctata din nimic.A fost depunctata doar ca asa vor cei de sus.Sa se dea ei mari corecti incoruptibili, acum in perioada alegerilor.

Repet.Steaua a fost depunctata dintr-un zvon.Iar Petre Marin a fost suspendat pt ca a vorbti cu o ruda de a lui(Coman).

In nici un caz ce s-a intamplat nu e legal si nu seamana deloc cu cazul FC Porto.

FC Porto a fost depunctata si exclusa din Europa pt mituirea unor arbitrii.Deci coruptie!

Clar caz de CORUPTIE.

Pai Steaua, in primul rand ca nu a dat bani(ca nu a dovedit nimeni ca acei bani erau pt cei de la u Cluj) si daca i-ar fi dat, nu i-ar fi dat ca cei de la u Cluj sa arunce meciul, sa nu isi faca treaba.

La fel cum Steaua a fost depunctata acum din nimic, asa ar trebui si rapid, Dinamo, cefere, Gloria Bistrita si uta sa fie retrogradate, pt blaturi.

A cam uitat lumea ca dupa meciul UTA-cefere, Zaharia a zis la TV ca i-au cerut sefii sa nu joace, ca nu are rost.

Sau ca rapidistii au declarat inainte de meci ca vor ceda punctele cefereului sau ca gloria a jucat cu juniorii impotriva cefereului(si-a batut joc de campionat netratandu-l cu seriozitate!!!)

Legal, ce au facut cei de la comisie, nu are cum sa fie.

Am spus si o mai spun, parerea mea e ca totul e politic, mai ales ca partidul ciobanului a reusit din cate am auzit sa stranga peste 5% in Bucuresti.

Nu cred ca va ramane aceasta decizie!

sisu_stelistul04.06.2008 17:02

Incredibil. toti care intra pe acest site si care sunt stelisti , pregatiti-va se apropie cea mai grea perioada pentru Steaua. Nu credeam ca o sa vad oameni ( ziaristi) care sa rada in fata la TV de toata nenorocirea care pandeste peste Steaua. Mie greu sa scriu acest comentariu cand ma gandesc cum poate fi numele de Steaua jerpelit cu atata usurinta si nu inteleg cum un om poate fi pedepsit ca ofera bani unei echipe ca sa joace corect. In aceste timpuri trebuie sa ne unim pentru ca Steaua este intr-o criza.... daca va-ti uitat la sport.ro sa vedeti cum 2 ziaristi il face pe Becali in toate felurile, pe cand Becali incerca sa vb calm ( ce a urmat a fost o normalitate din parta lu Becali), dar sa razi in asemenea hal de necazul altora. Cand a venit Becali acuma cativa anul si a spus ca duce Steaua in grupele cl radeam cu totii. stiu ca Becali are cea mai mare vina din fotbalul romanesc dar nu poti spune ca a furat bani din fotbal, eu raman la parerea ca de cand a venit Becali cu banii, a cm ridicat nivelul ligii I.

Steaua Spain04.06.2008 17:04

"Rapid trebuie sa-i ia locul Stelei"

Asta spune patronul CFR Cluj. RUSINE!!! RUSINE !!!!

TRADATI IN PROPRIA TARA!!!

Au mai si modificat regulamentul. M*** COMISIA !!!

dee04.06.2008 17:05

daca Comisia de Disciplina a hotarat sanctionarea Stelei cu 7 pct pentru tentativa de mita, in cazul in care ancheta DNA se va finaliza si va da verdictul impotriva lui Becali, atunci ne paste retrogradarea in B.

MoWeed04.06.2008 17:07

@AdrianUltras 25

Ai dreptate decizia este una fara nici un fundament legal, dar cei de la UEFA sunt foarte stricti: daca a fost vreo echipa penalizata pentru nereguli, aceasta nu va participa in cupele europene. Nu vor sa repete cazul Milan din 2006 si acum vor scapa de posibilitatea ca doua echipe romanesti sa participe in grupele UEFA Champions League....

AdrianUltras2504.06.2008 17:11

MoWeed

Nu e asa de usor.

Ca vrea comisia sa depuncteze o echipa nu e motiv destul de bun pt cei de la UEFA.

Acolo vor fi cerute dovezi clare.

Si daca cei de la FRF nu reusesc sa produca aceste dovezi...hopa!!!

MoWeed04.06.2008 17:15

@AdrianUltras 25

Pai nenorocitii astia nici macar nu au asteptat sa finalizeze DNA ancheta. Eu sper sa nu patim nimic pe plan european, desi din punct de vedere al imaginii vom pierde extrem de mult...

stelist pe veci04.06.2008 17:15

asta e cea mai mare idiotenie posbila pana aqm....adik nu vi se pare corect ca intai sa se astepte decizia DNA pentru a se vedea clar dak a fost mita sau nu???? dak mai nou recompensa pt un joc bun se numeste mita atunci se alege praful de tara noastra...... Bag seama ca aqm se face tot posibilul ca Steaua sa fie umilita.....sa se terfeleask numele sh reputatzia noastra...... LA PUSCARIE CU TOTI!!!!! CU Steaua LA BINE SI LA RAU!!!! :steag_sah_mic:

sile-jardel04.06.2008 17:15

nu se mai poate,trebuie sa iesim in strada!!!pasnici,normal.daca erau ciorile sau ciinii in locul nostru ei erau acolo,noi suntem smecheri numai aici!m..e Jiji!!!!!

MoWeed04.06.2008 17:16

@AdrianUltras 25

Pai nenorocitii astia nici macar nu au asteptat sa finalizeze DNA ancheta. Eu sper sa nu patim nimic pe plan european, desi din punct de vedere al imaginii vom pierde extrem de mult...

colaps04.06.2008 17:16

@dee, nu stiu daca retrogradarea are suport regulamentar, dar astea sunt chichitze avocatesti, va fi aplicat noul regulament pe baze calendaritice sau doar cu inceputul noului sezon? campionatul trecut nu a functionat pe noile reglementari..

exista doua aspecte aici: in primul rand Becali a gresit pentru ca a incalcat cu buna stiinta regulamentul in vigoare, in care scira negru pe alb ca astfel de stimulari sunt interzise... pe de alta parte se speculeaza in draci pe impactul mediatic si pe faptul ca UEFA va sti una si buna: Steaua depunctata pentru coruptie, restul amanuntelor fiind nesemnificative pt ei, chiar daca aceste amanunte inseamna ca fapta lui nu are nimic de a face cu motivele pentru care au fost sanctionate Juventus si Porto...

AdrianUltras2504.06.2008 17:18

Daca avocatul Stelei e baiat destept va cere sa vada dovezile in baza carora a fost depunctata Steaua.

Si daca nu reusesc baietii sa produca dovezile, ii dai in judecata pt ca ti-au murdarit imaginea.

MoWeed04.06.2008 17:19

AdrianUltras25

Nu a dat in judecata jurnalistii astia nesimtiti, nu-i va da nici pe cei de la comisie. Orice am face, imaginea a fost oricum afecatata

I.N.Money04.06.2008 17:24

Sa vedeti de acum Speciale / Directe / Fanatik-uri pentru ca deja a iesit axa Milog-Cefere-Poli Aek la atac . Sa vedeti de acum incolo acuze si revolta din partea celor corecti sustinuti in spate de mass-media .

Iancu sare in sus " Steaua trebuia retrogradata" , Muresan "Rapid ar trebui sa ia locul Stelei " sau favoritul meu papagal , Zotta " "Steaua trebuia retrogradatã , Romania e in UE la fel ca Portugalia ! Sa se aplice aceleasi legi !"

Nu cred ca doar prostul pamantului ( Becali ) este vinovat de aceasta inversunare impotriva Stelei , eu as paria ca totul ni se trage de la acea semifinala de Cupa UEFA .

Daca facem un exercitiu de memorie , dupa eliminarea noastra pe langa injurii si atacuri de toata jena din presa am avut si manifestari de bucurie din partea generatiei crescute in spiritul " frustrarii provocate de 7 mai 1986 " . Din acel moment a inceput un curent anti Steaua in presa cum nu mi-a fost dat sa vad .

Probabil nu am reusit eu sa vad , insa nu am auzit de sanctiuni pentru delicventul de Teia Sponte si pentru "Stan si Bran" care il insoteau in Cluj . Daca sistemul nostru de justitie opereaza pe baza marturiei lui Goga inseamna ca avem mari probleme , insa nu este ceva ce ne poate mira .

Problema nu o reprezinta excluderea din Liga , poate asa o sa consideram si noi ca doar locul 1 conteaza pentru un club de talia Stelei , ci mai degraba aceasta noua imagine a clubului nostru . Nici nu vreau sa stiu ce a vrut sa zica tanarul Thiago cand a declarat ca Becali este cunoscut in toata Portugalia . E curios ca au actionat inainte ca DNA-ul sa ofere o decizie finala , chiar daca acestia au cerut ca decizia FRF/LPF sa vina dupa raportul pe care ei il vor realiza .

De acum se ingroasa gluma , daca FRF l-a gasit pe Becali vinovat ma intreb daca si DNA-ul o sa aibe aceeasi decizie , asta insemnand probabil trimiterea in instanta a lui Becali , fiind pasibil de puscarie !

cristian01404.06.2008 17:25

Ca multi dintre voi si eu consider ca aceasta depunctare reprezinta un abuz. Dar de ce sa ne mai mire ? Ma doare fix in cot de cele 7 puncte pierdute, pana la urma tot acolo suntem, insa prin acest lucru s-a demonstrat ca CFR-ul avea titlul asigurat indiferent de jocul ultimelor etape. Dupa parerea mea, e o chestiune clara ca lumina zilei. Nu s-a dorit ca Steaua sa castige acel campionat, nu ca ar fi fost si indreptatita si mai grav e ca vom fi tratati in aceeasi maniera execrabila in continuare.

Pe de alta parte ma "bucura" depunctarea, ca tot faceau t i g n i i caz ca suntem in fata lor datorita celor 3 puncte. Atunci ni s-au dat 3, acum ni s-au luat 7 si una peste alta tot Steaua ocupa pozitia secunda. Stiu ca distinstii c i o r o i din mahala doresc Steaua in B,C, Judeteana, afara din Romania, Europa, de pe Glob, din Univers, insa e cam greu sa ne ia locul in Champions League.

In legatura cu Becali, o sa vedeti ca se va linisti imediat, fiind la adapostul participarii in Liga Campionilor, iar iesirile lui de-aici inainte vor fi si mai pline de patos si grobianism. Ca...nu stiu de ce am impresia, dar a cam devenit singur impotriva tuturor.

Romania nu merita o echipa ca Steaua, si aici ma refer la fostele glorii si oamenii de caracter, fie ei suporteri sau jucatori, care au iubit neconditionat culorile clubului.

In tot acest circ cel mai mult ma deranjeaza suspendarea lui Petre Marin, pe o perioada de 6 luni, care probabil il va determina sa se retraga mai curand decat ar fi fost cazul. In rest nu-mi pasa, de puncte, suspendarea lui Becali, bucuria ziaristilor de carton sau acuzele venite din toate directiile. Din pacate asistam pe zi ce trece la un spectacol prost, al carui principal personaj, Becali, distruge putin cate putin ce-a mai ramas din spiritul Stelei.

Si pentru ca sunt dezgustat de tara de rahat in care traim, de perspectivele ce lipsesc cu desavarsire si de tot acest circ ieftin alimentat pe zi ce trece de oameni marunti, incorsetati in clisee, in tipare gata facute, greu de urnit dintr-o inertie pur si simplu ucigatoare, pentru ca sunt satul de lumea in care traiesc, lume ale carei valori sunt negociabile si pentru sunt satul de Romania care 'nu te accepta si nu te tolereaza decat cu pretul complicitatii', parafrazand un bine cunoscut personaj literar, pentru toate astea, voi fi impotriva 'nationalei lui Mutu si Chivu' la Euro. Nu merita !

unuspecial04.06.2008 17:28

Stati linistiti , ca vom face apel , vom merge la Laussane , nu se v-a termina aici. Si daca ar ramane decizia asta iar noi vom patzii ca FC Porto , un PROTEST GIGANT nu ar strica. NU stiu daca ar indrepta lucrurile insa macar tragem un semnal de alarma . Dar acest protest sa vina inainte de decizia UEFA sau de apelurile pe care le vor face cei din conducerea Stelei. Vinovat nu este decat un singur personaj: ciobanul! Nu p Marin nu dobos nu Coman , nu u cj ci pur si simplu ciobanul , trebuia sa i se infunde odata , a luat tzeapa si acum trebuie sa suportam noi.Tare mie teama ca aceasta decizie sa nu fie in compensatie la ceea ce sa intamplat la rapid-Steaua. Iar dupa cum stim UEFA nu prea vrea 2 echipe in Grupele UCL , asa ca orice este posibil , sa ne asteptam la ce este mai rau.

Astristul04.06.2008 17:29
Sa vedeti de acum Speciale / Directe / Fanatik-uri pentru ca deja a iesit axa Milog-Cefere-Poli Aek la atac . Sa vedeti de acum incolo acuze si revolta din partea celor corecti sustinuti in spate de mass-media .

Iancu sare in sus " Steaua trebuia retrogradata" , Muresan "Rapid ar trebui sa ia locul Stelei " sau favoritul meu papagal , Zotta " "Steaua trebuia retrogradatã , Romania e in UE la fel ca Portugalia ! Sa se aplice aceleasi legi !"

Nu cred ca doar prostul pamantului ( Becali ) este vinovat de aceasta inversunare impotriva Stelei , eu as paria ca totul ni se trage de la acea semifinala de Cupa UEFA .

Daca facem un exercitiu de memorie , dupa eliminarea noastra pe langa injurii si atacuri de toata jena din presa am avut si manifestari de bucurie din partea generatiei crescute in spiritul " frustrarii provocate de 7 mai 1986 " . Din acel moment a inceput un curent anti Steaua in presa cum nu mi-a fost dat sa vad .

Probabil nu am reusit eu sa vad , insa nu am auzit de sanctiuni pentru delicventul de Teia Sponte si pentru "Stan si Bran" care il insoteau in Cluj . Daca sistemul nostru de justitie opereaza pe baza marturiei lui Goga inseamna ca avem mari probleme , insa nu este ceva ce ne poate mira .

Problema nu o reprezinta excluderea din Liga , poate asa o sa consideram si noi ca doar locul 1 conteaza pentru un club de talia Stelei , ci mai degraba aceasta noua imagine a clubului nostru . Nici nu vreau sa stiu ce a vrut sa zica tanarul Thiago cand a declarat ca Becali este cunoscut in toata Portugalia . E curios ca au actionat inainte ca DNA-ul sa ofere o decizie finala , chiar daca acestia au cerut ca decizia FRF/LPF sa vina dupa raportul pe care ei il vor realiza .

De acum se ingroasa gluma , daca FRF l-a gasit pe Becali vinovat ma intreb daca si DNA-ul o sa aibe aceeasi decizie , asta insemnand probabil trimiterea in instanta a lui Becali , fiind pasibil de puscarie !

Asta am observat si eu. Dar aici este si senzationalul, care, daca mai e vorba si de Steaua, este foarte bine, pentru ca se vinde (sau aduce rating in cazul televiziunilor).

Dar normal nu trebuia sa astepte FRF decizia DNA?

«12348»