care mesaj in maghiara ?
care mesaj in maghiara ?
Mesajul legat pe gard?
Dreptate pt UKVS?
:biggrin: "Dreptate pt UROS" era mesajul. Nu era in maghiara. Uros Misic e sarbul condamnat la 10 ani de inchisoare pt "tentativa de omor".

si care e povestea lui ?
nu inteleg... de obicei la mesajele gen "dreptate pentru ... " sau "libertate pentru ... " inseamna ca s-a facut o nedreptate lui "...".. dar in cazul asta ?
In cazul asta incadrarea si sentinta sunt considerate exagerate, deci nedrepte ![]()
Mariuse vezi ca ti-am trimis un pm
nu inteleg... de obicei la mesajele gen "dreptate pentru ... " sau "libertate pentru ... " inseamna ca s-a facut o nedreptate lui "...".. dar in cazul asta ?
tentativa de omor nu ti se pare o incadrare exagerata?cert e ca au vrut sa dea un exemplu prin aceasta condamnare...insa dupa cu sunt cunoscuti sarbii nu cred ca se vor schimba nici macar dupa acest eveniment
personal,nu mi se pare exagerata
Totusi, nu-mi pare ca a vrut sa-l omoare, dar cel mai probabil au vrut sa dea un exemplu
personal,nu mi se pare exagerata
atunci explica-mi si mie cum poti sa omori un om cu o torta?doar daca i-o bagi pe gat,dar nu cred ca asta a fost intentia...sau asa ti s-a parut?
da,ai dreptate,my bad...
totusi,cei 10 ani sunt pe deplin meritati ![]()
mai astept pm-uri :>
am trait s-o vad si pe asta, Depou Klan -CFR Cluj
![]()
am trait s-o vad si pe asta, Depou Klan -CFR Cluj
Nu inteleg??
asa se cheama brigada....daca exista asa ceva , probabil ei se cred brigada ![]()
Oricum de mare senzatie denumirea...La depou acolo le e locul.
Nu cumva asta e Clan la Counter Stricke?? ![]()
Daca nu ma insel, sunt fostii Gruppo Gara, disparuti dupa o intalnire cu prietenii de la U...
Mie imi place mult mesajul.Cu atat mai mult avand in vedere conditiile in care a fost facut.Pacat ca au cam lipsit mesaje din partea brigazilor din Bucuresti.
Pentru ce era nevoie de mesaje ? Ce rivalitate exista intre suporterii stelisti si cei din Cluj ? ce treaba avem noi cu unii care practic nu exista ? de ce sa le dam importanta ? de dragul 'derby'-ului nascocit de ziare si a unor suporteri care tin cu echipa aia de maxim 2 ani ?
Pai poate este o echipa cu care ne batem an de an,ba pentru locul I,ba pentru locul II.
Pentru ce era nevoie de mesaje ? Ce rivalitate exista intre suporterii stelisti si cei din Cluj ? ce treaba avem noi cu unii care practic nu exista ? de ce sa le dam importanta ? de dragul 'derby'-ului nascocit de ziare si a unor suporteri care tin cu echipa aia de maxim 2 ani ?
Ne-au furat din cantece si scandari.
A trebuit sa ii pedepsim cumva.Nu puteam sa ii lasam in pace.