FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fenomenul Ultra In Imagini

«1293031323345»
Arian10.05.2010 09:03

partizanbelgrad10crvenaw.jpg

:))

inzaghi4ever10.05.2010 09:51

Asta cu stemele Zvezda\Olympiakos pe fond de steag al gaylor a fost maxim :)))) As vrea sa vad unul asa la noi,despre caini si u Cluj!

I-au spart Grobari la derby la mai toate capitolele,pirotehnie,coregrafii,mesaje(mai ales ala cu "tigani=> 100 m" ceva de genul asta:))). E fenomenal tipul ala Lider011 ce filmari poate sa faca dupa fiecare derby sau meci mai important de prin Serbia.

ps:apropo de Grobari...se tot vehiculeaza atata ca din cauza ca si ei sunt echipa Armatei,si sunt frati cu CSKA Sofia,iar noi la fel,echipa Armatei si frati cu CSKA,se zice ca si noi suntem frati atunci(celebra "Army Brotherhood").Pana la urma noi Romanii ne-am avut mereu bine cu Sarbii si cum si ei sunt echipa Armatei si au o fratie comuna cu noi,se tot aud vorbele astea.Dar au vreun adevar in ele? Eu nu am auzit sa fi venit Grobari vreodata la noi,sau noi la ei..:-??

*Alecs*10.05.2010 12:00

Tinand cont ca cei de la Partizan sunt buni prieteni cu PAOK Salonic si TSKA Moscova, se putea face la fel de bine un steag si invers din partea celor de la Delije.

Dragos_G10.05.2010 17:24

Steagul ala pe nu e facut doar pentru ca sunt galerii infratite.

Multe grupuri de gay si care militeaza pentru egalitate s-au declarat fani ai Stelei Rosii.

Grobarii au foarte multe prietenii, mult mai multe decat Delije.

Delije au doar cu Olympiakos si Spartak M (3 cluburi, 2 culori, o religie), in schimb Grobari au:

62493099.jpg

Sincer mie nu mi se pare ca duelul galeriilor a fost castigat de alb-negrii. Au avut doua coregrafii dar cam modeste, in schimb cea alb-rosiilor a fost mult mai frumoasa. Singurul lucru care l-au castigat a fost pirotehnia (au avut mult mai multe torte) iar la capitolul sonor cei de la Delije au avut pe langa o peluza arhiplina inca cateva mii de oameni la tribune in cele 2 parti. Cred ca de multe ori ii acopereau.

Pe langa asta eu urmaresc foarte mult prestatia celor de la Delije si pot sa spun ca nu am vazut un meci in care sa nu aiba coregrafie si pirotehnie, indiferent ca a fost meci acasa sau in deplasare.

Urmareste canalul astea si o sa vezi:

http://www.youtube.com/user/delijenet

http://www.youtube.com/user/FCRedStarBelgrade

Pe un forum extern, unul de la Levski intreba daca grobarii nu au prietenie si cu noi avand in vedere ca suntem un club al armatei. Cska are cu toate 4, Partizan doar cu 3. Poate un meci in cupele europene ar lega prietenii. Oricum din cate stiu, au fost cativa baieti sarbi alaturi de cei bulgari la un meci de-al nostru in europa, cu o zi inainte sa mearga la Timisoara pentru meciul lor.

PS: Iubesc cantecul asta:

inzaghi4ever10.05.2010 21:03

Dragos da,ai dreptate,la coregrafie i-au depasit,foarte frumos realizata!Si eu frecventez canalul lor de youtube si sincer etapa de etapa sunt impresionat!Aproape meci de meci coregrafie,nu pot sa uit prestatiile cu Napredak,Mladi Radnik si Rad acasa pe "Marakana",coregrafie(la primele) si pirotehnie(la celalalt) cum nu vezi la noi in derby macar!

Pe langa delijenet de pe YT si delije-caffe recomand tuturor sa intre pe Vimeo,la canalul Delije-Caffe,toate meciurile acasa si deplasare de anu asta in HD!Am ramas prost cand am vazut filmatele cu ei la o asa calitate(vizual mai ales,audio are probleme in unele,dar ce mai conteaza)!

ps:e frumos si cantecu acela,dar cel mai mult il ador pe ala cand se tin toti de umeri si cand le da tonul incep toti sa sara,SI FRATE SAR TOTI DE LA PRIMUL PANA LA ULTIMUL IN TOATA PELUZA,incep sa cred ca la ei nu exista cetateni,cel putin in peluze;asta ma impresioneaza cel mai mult la sarbi,in peluze nu vezi frate terminati care sa stea degeaba sa sparga seminte!

Cel mai bine le-a iesit cantecul asta in derby-ul cu Partizan,minutul 3:35 cam asa,in filmatul de pe Delijenet si in filmatul de la finala de cupa cu Vojvodina,al lui Lider,dar numai stiu minutul!

1:in derby-ul cu Partizan,minutul 3:32 => http://www.youtube.com/user/delijenet#p/u/19/81tKMPW_K38

2:in finala de cupa cu vojvodina,minutul 1:16 => http://www.youtube.com/watch?v=eycBh7M_rl4

Altul care imi place foarte mult,dar doar aici in filmatul asta l-am auzit,nu am mai gasit niciunul cu el :

AG10.05.2010 21:45

m'au rupt astia

1on14.05.2010 14:35
Frumos, n'am ce sa zic... :rolleyes:

1272484193_extras_albumes_0.jpg

Mi se pare ca mai mult seamana cu asta:

North_korea_mass_games.jpg

Daniel-Ionut14.05.2010 15:20

Ti se pare... :)

Azzido14.05.2010 18:06

eu nu cred ca i se pare. ceea ce fac aia de la Barcelona nu prea intra la capitolul coregrafie. Miroase a bani de la club.

Maresal15.05.2010 18:03

Inseamna ca galeria lu' Dinamo a avut in toata istoria o singura coregrafie :)) ))

godsaveultras15.05.2010 22:15
Inseamna ca galeria lu' Dinamo a avut in toata istoria o singura coregrafie :)) ))

sau poate nici una! alergatul si vanzarea de "pecsic",se pune? :whistle:

Maye17.05.2010 08:34

Aseara in Turcia , dupa ratarea campionatului de catre Fener :

LanDSharK17.05.2010 09:32
Aseara in Turcia , dupa ratarea campionatului de catre Fener :

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=I0_h8P4Hcg4&hl=en_US&fs=1&"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=I0_h8P4Hcg4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=I0_h8P4Hcg4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Poate cainii or sa sarbatoreasca acum si 16 mai. Se vor gasi vreo cativa sa spuna ca, de fapt, eu au dat foc lu Șükrü SaracoĂŸlu. :))

Dragos_G19.05.2010 20:51

8548.jpg

O coregrafie copiata in detaliu de la OFK Belgrad.

2h4mg50.jpg

Aveam 2 poze cu coregrafia asta in calculaor de mai mult timp.

Bogdan20.05.2010 07:23

dar nu facusera si aia de la Craiova ceva asemanator?

Daniel-Ionut23.05.2010 15:09

Finala UCL:

Internazionale

Inter-2-0-Bayern-2010-05-23_153134.jpg

Bayern

Inter-2-0-Bayern-bayern.jpg

Razvypitesti30.05.2010 09:24

fain

31675_124988507530711_100000586877538_237512_2050971_n.jpg

Dragos_G08.06.2010 20:51

Peluza Milanista in finala cu noi din 1989.

http://nuajungenimeni.wordpress.com/2010/0...an-Steaua-1989/

Le reseau pansant10.06.2010 20:19

Salut,

stie cineva dintre cei care urmaresc in general coregrafiile baietilor nostri sa imi spuna la ce se refera coregrafia de fata, eventual sa dea niste detalii gen meciul, contextul etc.

va multumesc frumos

Mihai

coregrafie.jpg

AG10.06.2010 20:46

se referea la faptul k suporterii dinamovisti sunt sponsorizati de conducere, pentru coregrafii, deplasari.. etc , bancomatul, unde scrie FC Dinamo, si cont pch daca observi, undeva in dreapta era si chitanta care a iesit d undeva d sus si cobora in jos, iar pe chitanta era mesajul insine.

noname10.06.2010 21:08

"mereu finantati. O, voi unicii ultrasi adevarati!"

Pe chitanta erau trecute diferite deplasari si coregrafii de-ale lor si cuvantul "ACHITAT" :). In fond, cam ce si-au reprosat ei acum in ultimul timp cat s-au certat... tot ce au facut, au facut pe banii conducerii.

Amintiri frumoase ... "baaaa, s-a blocat chitanta"

Le reseau pansant10.06.2010 21:45
"mereu finantati. O, voi unicii ultrasi adevarati!"

Pe chitanta erau trecute diferite deplasari si coregrafii de-ale lor si cuvantul "ACHITAT" :). In fond, cam ce si-au reprosat ei acum in ultimul timp cat s-au certat... tot ce au facut, au facut pe banii conducerii.

Amintiri frumoase ... "baaaa, s-a blocat chitanta"

multumesc dragut pt lamuriri,

stai domne ca acum mi-am amintit de meciul ala, am fost la el, daca nu ma insel a fost in toamna lui 2007 si am castigat cu 1-0 a dat neaga gol, stiu ca la putina vreme dupa m-am intalnit cu un baiat din peluza si chiar el mi-a spus ca au fost nevoiti sa schimbe un pic, ideea initiala fiind in loc de chitanta o mana care la arata m*uie, dar bgs-ul nu le-a dat voie cu el, si de aia l-au schimbat.

noname10.06.2010 21:54

nu chiar ... ideea e ca mana aia care scoate banii de la bancomat avea degetul mijlociu mai lung. doar pentru ca asa era poza (daca te uiti pe bancomatele care au semne de genul asta, asa sunt toate) si capetele goale de la BGS au zis ca e un semn obscen, drept pt care s-a facut o improvizatie pe loc. Insa chitanta era in plan :).

Bogdan11.06.2010 06:46

Ce meci frumos. Coregrafie, mesaje si putina pirotehnie la sud, mare de steaguri la t2, pirotehnie si multe steaguri la nord.

Costi11.06.2010 06:48

probabil nu tii minte coregrafia pentru ca nu s-a vazut nimic pe stadion...a fost ceata dracu si am mai contribuit si noi cu nitel fum :))

«1293031323345»