Ha ![]()

Ha ![]()

Este poza anului 2009, la categoria ultra', in Polonia ![]()
Real - Atletico:

(fiecare zi de derby - cel mai rau cosmar al vostru)

(10 ani fara sa castigati, cosmarul continua - mesaj afisat la finalul jocului
)
Cat de tare,au lipit scorul chiar in timpul meciului.Super,ca sa nu mai zic de coregrafia de la inceput.
aveau cifrele facute dinainte ![]()
astia de la real au acelasi pictor ca timisorenii.. ![]()
Deci Realul da clasa si la suporteri pot sa zic ![]()
Deabia astept sa vad ce pregatesc la derby-ul cu catalunia.
Deci Realul da clasa si la suporteri pot sa zicDeabia astept sa vad ce pregatesc la derby-ul cu catalunia.
nici eu..
nici eu..
mai bine zis ce pregateste clubul....
azi e mare derby in italia. sper ca e televizat de un program din Romania.
ce derby ma ? ![]()
Sampdoria - Genoa
Sampdoria - Genoa.
Si nu e televizat Dragos.
Pacat. O sa il caut pe net. E frumos sa te uiti la astfel de meciuri. Rivalitate mare, galerii frumoase pentru ambele echipe, peluze aporape de gazon.
Asta a fost la meciul tur.
Cred ca la ora asta doar derbyul capitalei mai rivalizeaza cu asta, pentru ca stadionul mai mare si pentru cu cei de la AS Roma sunt in forma buna...
pe stilul barbar cu care s-au consacrat
. e bine ca revin si echipele olandeze
nedoritii, neintelesii, cei care sunt nimic, cei care nu iubesc Steaua
Dc nu jucam noi in Polivalenta toate meciurile, eu nu pot sa inteleg. Cu putina publicitate ar fi 2-3000 de spectatori.
sa-mi trag palme ![]()
Superbe coregrafiile astea care acopera intregul stadion.
eu as fi impartit placute si in sectorul oaspetilor ![]()
nu mi se pare atata de wOw .. o coregrafie ca asta e usor de realizat .. conducatorii nemtilor au pus pe cineva care sa se ocupe de asta, au pus cate o placuta pe fiecare scaun si inainte de meci fiecare cetatean a ridicato ![]()
coregrafii impresionante sunt alea facute de fani ..
nu mi se pare atata de wOw .. o coregrafie ca asta e usor de realizat .. conducatorii nemtilor au pus pe cineva care sa se ocupe de asta, au pus cate o placuta pe fiecare scaun si inainte de meci fiecare cetatean a ridicatocoregrafii impresionante sunt alea facute de fani ..
da..asa e.dar faza e ca la ei cetatensis sunt educati intr-o anume maniera..nu folosesc placutele pe post de coifuri sau pt a-si sterge scaunele(oricum pe stadionul ala cred ca e totul luna dar ai inteles ideea).
si nu intreaba in stanga si dreapta cat o tine sus ca ia obosit manuta sau ca nu vede inceputul meciului...nu e greu de facut la ei la noi iesea tot nu ![]()