hai ca am urmarit Roma-Lazio...si a fost cam altceva !
vreo 6-7 minute a fost intrerupt din cauza fumigenelor din peluza si chiar s-a cantat !
hai ca am urmarit Roma-Lazio...si a fost cam altceva !
vreo 6-7 minute a fost intrerupt din cauza fumigenelor din peluza si chiar s-a cantat !
hai ca am urmarit Roma-Lazio...si a fost cam altceva !vreo 6-7 minute a fost intrerupt din cauza fumigenelor din peluza si chiar s-a cantat !
Meciul n-a fost intrerupt din cauza fumigenelor(care au fost putine fata de alte dati), ci din cauza zgomotului puternic produs de petardele(de fapt bombele) aruncate pe pista de atletism a stadionului Olimpico din Roma.
"recesiune ultra" si la roma-lazio , mai ales in curva nord.
http://nuvomrenunta.wordpress.com/
ziceti-mi si mie ultimul meci al lor fara coregrafie. la meciul asta = 2 coregrafii plus nelipsita pirotehnie. impresionant. la fel si portarul cu torta in mana.
..pirotehnie folosita cum trebuie nu aruncata in teren inutil !

si eu care credeam ca pirotehnia a murit in italia. asta e poza de la ultimul derby al capitalei. oricum cred ca incep sa isi revina italienii. As Roma a avut cateva deplasari frumoase, de Bari nu mai zic...
Superba atmosfera de la meciul de Hochei.
finala cupei la hochei..unde se joaca?se joaca un singur meci?sau gen tur retur?
un singur meci: Bucuresti sau Brasov, saptamana asta se decide
Doamne da Brasov ![]()
mi'e indiferent, cei d la Brasov au cerut anularea finalei pana pe 7 feb. pt k patinoarul e in renovare
patinoarul e in constructie, nu in renovare ![]()
mi'e indiferent, cei d la Brasov au cerut anularea finalei pana pe 7 feb. pt k patinoarul e in renovare
De fapt pationarul e in constructie si, ca de obicei in Romania, nu pot asigura faptul ca va fi gata pana pe 30 ianuarie. Asta desi trebuia sa fie gata din octombrie.
pacat k e nou, il devastam =))
pacat k e nou, il devastam =))
la naiba acum nu mai pot sa merg..
daca e Brasov,prevad o deplasare in numar mare...Brasov,munte,meciul e sambata...
daca e Bucuresti,cred ca putem umple patinoarul avand in vedere miza meciului.
nici miercurea ciuc n-ar suna rau.
~~
si eu care credeam ca pirotehnia a murit in italia. asta e poza de la ultimul derby al capitalei. oricum cred ca incep sa isi revina italienii. As Roma a avut cateva deplasari frumoase, de Bari nu mai zic...
ultimul derby ?
cu collina arbitru si favalli capitam la lazio? ![]()
=)) chiar ma miram. Ultimul derby la care am asistat a fost destul de slab colorat.
=)) chiar ma miram. Ultimul derby la care am asistat a fost destul de slab colorat.
rumenoooooo zingaro oooooooo
ah ce nor colorat ![]()
ultimul derby ?
cu collina arbitru si favalli capitam la lazio?
pfff.. ai dreptate. poza am gasit-o uploadata pe un blog imediat dupa derbyul lor din campionatul asta.
si conteaza asta, pentru ca in ziua de azi nu mai vezi asa ceva in italia, chiar daca mi se pare ca sunt in crestere

sper sa nu imi iau teapa si cu poza asta. de remarcat 2 mesaje foarte bune jos. "against occasional fans" - asta se potriveste pentru fanii romani in general. si "against modern ultras" - asta e culmea. italienii vorbesc despre asta. ei care fac afaceri cu materialele grupurilor.
e o buna metoda de finantare (cu materialele grupurilor), se cam practica prin toata europa, si grupurile de hool de prin rusia si ucraina fac la fel