YNWA @ celtic-Liverpool
YNWA @ celtic-Liverpool
jeez
la noi e cam bagare de picioare ..macar aia or avea o scoala generala , 8 clase,un liceu , o academie demna , nu ca la noi , toti taranii de pe camp adusi sa fie stewarzi sau jandarmi . Toti frustratii tinuti sub papuc de neveste sau de soacre ..
In Romania, unde se termina logica, incepe Armata si politia..in special ultima. steagro
Coregrafie Steaua.......posibil ultima ![]()
ma uitam pe filmuletul postat pe Maresal si ma intrebam cum pot sa aplaude aceasi oameni care acum ne injura. Pe filmulet se vede o mare bucurie cand este prezentata coregrafia... si acum ne acuza de ce il injuram pe Gigi si nu incurajam echipa, ca ei sunt mai multi etc.
Si pe film se mai vede cum toata lumea striga **** Dinamo, dar injuraturile la adresa lu` Gigi sunt de nesuportat...
Coregrafie Steaua.......posibil ultima
Doar pozele au mai ramas...
Coregrafie Steaua.......posibil ultima
am intrat mai tarziu pe stadion si n-am vazut-o. chiar a iesit bine ![]()
daca ne lasa si pe noi cu coregrafiile :-<
Rugaminte:
Bai, baieti, la articolul asta http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/10212 in primul slide-show, la pozele 7-11 apare un banner pe care scrie "3 medicale/capitale" si are 3 desene. Bannerul e ceva mai micut, e pe fond negru si e pe undeva pe la mijloc.
Cine vrea sa bea o bere la kil, sa-mi zica si mie, va rog mult, ce inseamna si, daca aveti si o poza ceva mai mare cu banneru' (sa ma lamuresc si io ma bine), dau o bere la 3 kile.
Multzam anticipat! ![]()
3 medicale capitale : spital , deplasari, fotbal .
fotbalul mai presus de munca !!
BESTIAL!!!
Vreo poza, ceva?
din pacate nu p-aici , daca are cineva rugam sa posteze.
@ Lari
Este un steag pe 2 bete facut de un 'bandit'( in vremuri mai bune ) dupa 3 deplasari externe consecutive in care si-a luat concediu medical de la munca, pentru a fi alaturi de Steaua.
@Kustino
Multam mult!
Sa ai gatu' uscat data viitoare cand ne vedem. Si tu si AG! ![]()
o sa beau o tarie inainte ![]()
o sa beau o tarie inainte![]()
si aia data de mine ! ![]()
esti prea om
esti prea om
data viitoare tu alegi ! eu propun : Unirea sau saniuta .
Unirea clar .. de la saniutza vomit
Absolut...fara cuvinte!
astia de ce pot si noi nu ?
min 7:00 ..o o o o ooo ooo Steaua buuuucuresti
ritmul ..
tot ce pot sa zic dupa c am vazut acest clip este k MI-E DOR DE Steaua! ..mi-e dor d Peluza Sud, de polivalenta plina la handbal ori flamaropol la hockey
(
@S.S. Lazio
Pentru ca noi, ca popor, nu ne comparam cu sarbii
Pentru ca asa au fost crescuti. ![]()