Asa, bravo, uite ca mi-ai dat o idee ce-o sa ma tina treaz toata noaptea.
Asa, bravo, uite ca mi-ai dat o idee ce-o sa ma tina treaz toata noaptea.
Nu ma bag la portrete deocamdata, decat niste mesaje.
Sa vad.. o sa studiez maine programele sa vad daca ma descurc.
Mersi oricum!
eu incerc maine, acum sunt prea obosit
Care-i faza cu banner-ul ala cu Panduru?
a primit niste respecte de la sud Dinamo.
am si eu o intrebare: de la ce fel de magazine se pot cumpara spray-uri pentru graffiti?
gasesti la hymermarketuri, gen Cora sau Carrefour sau la alte magazine asemanatoare
praktiker, bricostore, cere MONTANA si asigura-te ca au capac,unele vin fara.

In a doua poza a fost folosit MONTANA, se vede diferenta la grosime si claritate ![]()
derbedeilor ![]()
Ce vremuri ![]()
spor la pictat baieti ![]()
am gasit la un magazin de vospele si alte materiale de constructie. in orasul meu (de 100k locuitori) nu sunt magazinele de care ati zis. oricum ms mult.
Dragos, daca chiar nu gasesti spray special graffity incearca si cu un spray de vopsea pt masini.
Dragos, daca chiar nu gasesti spray special graffity incearca si cu un spray de vopsea pt masini.
asta am si cumparat
ms
cred ca Borussia Dortmund are cei mai fanatici suporteri si cei mai organizati.
de la Frankfurt imi place asta -
, dar si Shalke si Werder au galerii frumoase.
ieri m-am uitat putin la inceputul meciului lui Stutgard si am vazut cateva cantece insipirate de la ultasii greci, mai ales de la cei de la Paok.
la polul opus se situeaza Bayern Munich. stadionul lor e invadat de suporteri ai fotbalului modern iar din 60K de oameni, galeria lor nu are nici 1000. cand jucau pe Olimpia Stadium parca era altceva...
mai este si Dynamo Dresden
Comunisti astia? /:)
e naspa...e ca pe timpu' lu Nea Nicu' ! Si se numeste " fenomenu ultra in imagini" ... si aici nu e nimic ultra ![]()
e naspa...e ca pe timpu' lu Nea Nicu' ! Si se numeste " fenomenu ultra in imagini" ... si aici nu e nimic ultra![]()
se numeste, nu se numeste....
In a doua poza a fost folosit MONTANA, se vede diferenta la grosime si claritate![]()
lol ma .. sunt foarte veki pozele mai ales aia de pe fostul albinutza pantelimon, si nu este vorba de spray pentru ai da grosime , este vorba de caps ( capac ) dute la rulez pe stirbei voda nr.87 si gasesti la 1 leu capace de orice grosime ![]()
ba daca zici tu, asa o fi...
lol ma .. sunt foarte veki pozele mai ales aia de pe fostul albinutza pantelimon, si nu este vorba de spray pentru ai da grosime , este vorba de caps ( capac ) dute la rulez pe stirbei voda nr.87 si gasesti la 1 leu capace de orice grosime![]()
Eu stiam ca pozele alea sunt facute la Profi ala din Ghencea....da ma rog....noname stie mai bine ![]()
Da chiar, aia nu era scrisa la Albinuta, (Profi) din Ghencea?! si acum au colorat dungile albe in albastru...