Ce crispat e omu`!
Ce crispat e omu`!
A primit informatii ca va fi Elodia la meci.
ce ar mai fi de zis ?au parte de tot respectul meu pentru astfel de gesturi
Poate ar fi cazul sa luam si noi atitudine impotriva acelei scandari odioase: "Catalin Haldan/ are usa....".
Oricum, desi nu credeam ca o sa spun asa ceva vre-odata, respectul meu pt caini pt gesturile de mai sus.
lasa ca nici ei nu sunt mai prejos, nu-i mai ridica in slavi atat...
pentru simplul fapt ca au facut niste gesturi frumoase in anumite ocazii, asta nu inseamna ca nu sunt capabili si de chestii foarte parsive si scarboase.
cainii tot caini raman...
Foarte frumos! RESPECT celor care au lucrat la acele benere! ![]()
pentru simplul fapt ca au facut niste gesturi frumoase in anumite ocazii, asta nu inseamna ca nu sunt capabili si de chestii foarte parsive si scarboase.cainii tot caini raman...
Multi de la noi nu ar fi fost in stare sa faca ceea ce au facut cainii. Am spus ca-i apreciez pt acest gest. Atat si nimic mai mult. In rest, multa M**E pt javre...
doamne ce idioti !
..alearga cate 5 pt o torta sa o arunce inapoi.
Doamne ce coregrafie ![]()
http://www.uncoltuitatdelume.net/2009/08/i...d-3-1-millwall/
incredibil ce au facut astia.
la ce legi au ei nu credeam ca o sa mai pot vedea asa ceva vreodata in Anglia.
bravo lor
de asta iubesc eu west ham ![]()
ce-i mai adevarati hools ... ![]()
se merita sa nu mai fi suspendat pe viata de pe stadion pentru un astfel de meci, avand in vedere ce e pe stadioanele lor.
daca peste o luna joaca din nou intre ele, la fel o sa fie.
ar fi interesant sa promoveze Milwall.
spiritul nu a murit in anglia. anul trecut suporterii lui Newcastle s-au batut cu cei ai lui Sunderalnd. daca nu ma insel e derby local. acum 2 saptamani s-au batut englezii cu olandezii. asa mai merge.
Millwall e in Liga a 3-a engleza, mai are mult pana sa ajunga in Premier League...
Ca tot a fost azi Stuttgart - Timisoara , care sunt cele mai tari galerii din Germania ?
Mie imi place cea a lui Shalke. Am si vazut o bataie pe iutub intre Koln si Frankfurt si cred ca aman2 au o galerie tare.
Si mie la tot a lui Schalke imi place.Mi se pare ceva extraordinar ca la fiecare meci tot stadionul sa cante , sa fie imbracat in albastru si sa fuzioneze cu echipa.Intr-adevar al 12-lea jucator.
Stai linistit ca nu promoveaza Milwall.O sa aiba unii grija,
Ca tot a fost azi Stuttgart - Timisoara , care sunt cele mai tari galerii din Germania ?
St. Pauli ? ![]()
care sunt cele mai tari galerii din Germania ?
cred ca Borussia Dortmund are cei mai fanatici suporteri si cei mai organizati.
de la Frankfurt imi place asta -
ieri m-am uitat putin la inceputul meciului lui Stutgard si am vazut cateva cantece insipirate de la ultasii greci, mai ales de la cei de la Paok.
la polul opus se situeaza Bayern Munich. stadionul lor e invadat de suporteri ai fotbalului modern iar din 60K de oameni, galeria lor nu are nici 1000. cand jucau pe Olimpia Stadium parca era altceva...
Despre deplasarea de la Galati, as avea o intrebare. Se vehiculeaza ca cei prezenti acolo ar fi fost batuti/ bruscati de galateni, e adevarat? Adica stiu ca si anul trecut se vorbea cam acelasi lucru, sunt doar povesti sau devine Galati-ul o deplasare dificila?
Despre deplasarea de la Galati, as avea o intrebare. Se vehiculeaza ca cei prezenti acolo ar fi fost batuti/ bruscati de galateni, e adevarat? Adica stiu ca si anul trecut se vorbea cam acelasi lucru, sunt doar povesti sau devine Galati-ul o deplasare dificila?
ete scartz. aia erau un peluza lor cati eram noi
din cate stiu eu in materie hool FC koln e cel mai tare.
basme moldovenesti...ce viseaza noaptea,pun ziua pe hartie.