Si UTA a aprins torte!
Si UTA a aprins torte!
poze ba, nu tinem aici evidenta!
"ba", in ritmul asta o sa postezi in curand si tortele de la Dinamo. Torte in Liga a II-a s-au mai dat si se vor mai da. Posteaza ceva special, o realizare ultra de exceptie, nu 3 torte aprinse de cei de la U Cluj pe un stadion de Liga a II-a unde nu te verifica nimeni.
Te verifica si acolo, si avand in vedere ultimele legi si consecinte ale lor, chiar e o realizare ultra.
Cine te verifica in b?
Pai pun pariu cu cine vrea ca pot baga in stadion o fumigena sau o torta fara pb.Pe oricat pun pariu.Nu poti baga o sticla cu apa sau suc.Dar o torta sau fumigena poti introduce fara probleme.Astea se ascund mai bine.
Da.Asa ca,"realizarea" clujului e intr`adevar frumoasa,dar nu ceva iesit din comun.Oricum,jandarmeria si mITICA urmaresc sa distruga peluzele din A in general.Cu cele din B nu cred ca au nimic special!
Mitica Dragomir si LPF nu au nici o legatura cu Liga a 2a.
lepefeul se ocupa doar de Liga 1.
Oricum,jandarmeria si mITICA urmaresc sa distruga peluzele din A in general.Cu cele din B nu cred ca au nimic special!
Ce te face sa crezi asta?
Pai,peluzele din B nu sunt foarte numeroase.Si in afara de U Cluj si probabil Uta,nimeni nu il contesta.De asemenea,stadioanele sunt penibile si oamenii nu sunt controlati asa exigent.
ai uitat de corvinul, petrolul-csm si altele noi aparute. Cu cat peluzele( ma refer la numarul de oameni) sunt mai mici cu atat riscul de a fi identificat cand dai torte este mai mare.
Uite si CSM si in ce hal ploua si erau condusi cu 1-0,dintr-un autogol stupid.
echipe ca UTA,U Cluj ,Petrolul(CSM Ploiesti) sunt in B cu mai multi spectatori decat echipe ca gaz metan,otopeni si buzau.
S-a cantat incontinu tot meciu.
oricum de otopeni, buzau, gaz metan vom scapa.
Dar sa revenim la Steaua ![]()
http://uncoltuitatdelume.wordpress.com/200...oscova-nec-1-2/
Nijmegen a facut spectacol la Moscova !
da, frumoasa atmosfera facuta de olandezi.
tortele alea in culori diferite fac toti banii.
cu adevarat speciala atmosfera.
nu stiu insa cum ati ajuns voi la concluzia ca cei de la nec au dat tortele...
nu stiu insa cum ati ajuns voi la concluzia ca cei de la nec au dat tortele...
Mea culpa ![]()
Ar putea sa-mi spuna cineva care au fost bannerele de azi? Nu am inteles decat o parte din ele.
Ar putea sa-mi spuna cineva care au fost bannerele de azi? Nu am inteles decat o parte din ele.
iti zic eu cateva..
nord:
Mutule, iti sangereaza narile
Mutu = dealer la nationala
Mutu are nasu mare
t2:
Un taran afemeiat, betiv si drogat. Voi ii spuneti briliant
sud:
Pleaca din Ghencea!
Who's livin' la vida loca... Sta acasa si-o arde pe coca!
Ai avut doar 2 la sutã și te-a mai bãtut și-o tutã
au mai fost la Sud vreo 2, dar nu stiu cu ce erau..
"Armata e cu noi"
Multumesc
Who's livin' la vida loca... Sta acasa si-o arde pe coca!
Prea tare! ![]()
Steaua Rosie Belgrad:
de remarcat melodia de la final.
linia melodica fiind preluata de la Boney M- By the rivers of Babylon
Red Star Belgrade's fans light torches during the Serbian First Division soccer match against Mladost Lucani in Belgrade, Serbia on March 29, 2008.