wtf?
baaaaaaaaa
tu te iei de Dayro???????
I'ma cut you up like a pig... ![]()
L.E.(sau asa ceva)
De fapt, Dayro, in poza aia, se ruga pt voi mai animale emo sa nu va mai taiati venele...
wtf?
baaaaaaaaa
tu te iei de Dayro???????
I'ma cut you up like a pig... ![]()
L.E.(sau asa ceva)
De fapt, Dayro, in poza aia, se ruga pt voi mai animale emo sa nu va mai taiati venele...
Pai cu parul ala...are fata asa de emo! ![]()
bai, parul ala al lui Dayro e natural! PLACA NU ARE NICIUN MERIT!
spre deosebire de podoabele capilare ale unora...
si normal ca emo kidul l-a lasat pe fotbalist sa il bata si in timp ce primea, incerca sa ii dea fotbalistului pantalonii jos...incredibil...
damn emo gays!
bodanelule, trebuie sa demonstrezi neaparat ceva pentru a`ti indrepta parul de cateva ori ? Doamne![]()
si de ce il indrepti? esti femeie? e mai sexy asa? ai mai multe ***** pe langa tine? te simti mai special?
Da,criss ai dreptate.si eu am parul indreptat cu placa in poza de la profil asta inseamna ca sunt emo-girl ? e mama masii,mai bodanelule,lasa baiatul in pace ( profiti de "singuratea" lui fara diva in spate ) ..intelegi tu![]()
`nteles!
las-o-n sange ma cu samponu'...
is barbat...
ma spal cu sapun si apa...
ma barbieresc...
ma dau cu deo...
si cam acolo se termina tot interesul pt aspectul fizic...
nu stau in fata oglinzii mai multe de 10 minute niciodata...
un barbat adevarat e un barbat adevarat si nu se macheaza si nu isi piaptana paru de 10000 de ori si nu se penseaza etc
azi iti faci paru' cu placa
maine iti colorezi unghiile
poimaine te arzi in fund
n-ajungi in Rai...
bine spus
nu mai sunt singur...
na mai emoizilor...
in your emo faces...
We will bring you down!!!
bey nene adrianultras asta e calculatorist forumist care s-a gasit el sa tot comenteze despre emo ca a vazut si el la otv!
ai nick de ultras:s-a luat cineva de tine pana acum sa te intrebe de ce te dai ultras cand nici nu stii cu ce se mananca?iar minimalistii sunt emo exact cum esti tu ultras!daca aveai treaba cu fenomenul sigur stiai ce e aia minimal,tehno,etc pentru ca sunt pline peluzele de persoane care sunt adepte ale stilurilor astea muzicale!
iar baiatu acela Marius care il ai pe Dayro moreno la poza de la avatar si se lua de cei care se fac cu placa si care se epileaza etc-frate vezi ca il ai ca idol pe un metrosexual care se epileaza,isi face unghiile cu lac etc!asta e una dintre problemele pentru care nu-l agreaza Gigi!
nici mie nu-mi plac emoizii si eu i-as bate pe strada,deja moda clubbing si moda funcky au fost distruse de multe personaje care au adaptat stilul acesta doar pentru ca este la moda,acum toti taranii se vad funcky,club Martin a fost stricat de acele personaje care exagereaza prin a fi funcky si a se scalambaia ca sa iasa in evidenta!
si in concluzie:daca ti-ar muri cam toata familia,nevasta copilul...ce-ai face?o iei razna!astia sunt emo(tional)adevarati care au avut tragedi in viata peste care nu se trece atat de usor,asa ca nu-i mai condamnati pe toti ca nu stiti prin ce trec unii dintre ei...
ai nick de ultras:s-a luat cineva de tine pana acum sa te intrebe de ce te dai ultras cand nici nu stii cu ce se mananca?
o daaaaaa!!!
ahahahahhaha...
nu sunt Ultras...are dreptate...nu sunt!
ahahahhahahahahhah
si mai are dreptate si ca toti ultrasii sunt emo ![]()
de aia ne tot taiem cand sarim pe garduri...ca suntem emo ![]()
probabil asta micu e un minimanelist din asta dar care nu e emo...si e frustrat ca a fost lasat pe din afara si se ia de ei...saracii!!!
dar are dreptate...sunt calculatorist forumist non ultras...ahhahah
sa imi bag io picioarele in toate deplasarile facute...
pai nu conteaza ca strabati europa de la Bucuresti la madrid...
nu asta te face ultras...
nu bannerele facute sau bataia incasata de la garda...
esti ultras doar daca esti emoid ![]()
cine imi da si mie niste minimanele din alea?
ca sa pot si eu sa fiu ultras adevarat ![]()
Nu prea ai inteles ce a scris,Adriane...
bey nene adrianultras
bineinteles ca beau...normal ca beau...ce e nou aici?
calculatorist forumist care s-a gasit el sa tot comenteze despre emo ca a vazut si el la otv!
sunt ma, sunt!
ucig-o toaca de licenta...ca distruge viata...
p.s. nu prind otv ![]()
ai nick de ultras:s-a luat cineva de tine pana acum sa te intrebe de ce te dai ultras cand nici nu stii cu ce se mananca?
s-a luat ma, s-a luat...
si i-am aratat poze...
iar minimalistii sunt emo exact cum esti tu ultras!
aici are baiatu' dreptate...
eu sunt ultras...deci si minimalistii sunt emo...
daca aveai treaba cu fenomenul sigur stiai ce e aia minimal,tehno,etc pentru ca sunt pline peluzele de persoane care sunt adepte ale stilurilor astea muzicale!
si aici e corect tot.
pt ca daca 10 oameni mananca rahat in china...neaparat si eu trebuie sa mananc rahat de aceeasi calitate, aici.
restu' e pt Marius ![]()
Mah, eu n-am idoli... poate doar Doru Davidovici, dar asta e alta poveste... ![]()
Pe Dayro il am la avatar pentru ca, spre deosebire de tine/aia, imi place cum joaca fotbal, nu ca e metrosexual (wtf?)
Lasati omul in pace! Spre deosebire de noi, soarecii de calculator, ragcol ar ceva nou de spus mai ales ca e la primul sau post. Sa vedem si daca e de bine.
ce topic inutil... ![]()
Ghicitoare!
"Eu sunt emo. Imi intind parul cu placa, ma epilez la 48 de ore, ma dau cu oja si imi curat limba in fiecare dimineata. Suna`ma la 0755******"
Intrebare: Anuntul este facut de o fata sau de un baiat?
Ragcol ala are dreptate prin ceea ce spune. Peluzele sunt pline de adepti al acestui gen muzical "minimal". De-aia ne-au "ironizat" si rrapizii prin mesajul ala "Ultrasi in club/ Dar pe stadion cand?.
Dar cand spune ca Marius are un idol metrosexual, greseste. Majoritatea fotbalistilor se epileaza, deoarece parul poate cauza infectii la ranile cu sange.
Mi se pare o idiotenie sa te epilezi pe picioare. Pai barbatia unde dracu mai e ?? ![]()
Mi se pare o idiotenie sa te epilezi pe picioare. Pai barbatia unde dracu mai e ??![]()
Frate, dar poate multi nu suporta sa aibe par pe picioare.(ma refer vara, cand sunt peste 30 de grade)
Barbatia voastra sta in par...Firav,ce altceva pot zice? :laugh:
Frate, dar poate multi nu suporta sa aibe par pe picioare.(ma refer vara, cand sunt peste 30 de grade)
si cum imi dau eu seama daca e barbat sau femeie ?? ![]()
si cum imi dau eu seama daca e barbat sau femeie ??
Hai c-ai zis-o p-asta. :smile:
Iti place sa ai padure pe picioare?
Problema ta atunci. :smile:
Poate iti place sa ai par si la subrat :laugh: .
si cum imi dau eu seama daca e barbat sau femeie ??![]()
Vezi la momentul potrivit:))))))
Mi se pare o idiotenie sa te epilezi pe picioare. Pai barbatia unde dracu mai e ??![]()
Intre picioare!
Adriane, esti total paralel
Una e sa fi metrosexual - in caz ca nu stii, a fi metrosexual nu inseamna a fi homosexual sau bisexual sau a fi emo, multi barbati printre care si personalitati merg la salonul de infrumusetare pentru a se epila, poate nu toti prefera sa stea cu padurea pe picioare, sunt unii care au par in exces si doresc sa se epileze, pentru a`si face manichiura, pedichiura, etc. pentru simplul fapt pentru ca doresc sa arate cat mai bine. Si eu nu cred ca daca faci toate acestea esti gay,minimal,emo sau ce stiu eu .. gandeste si tu logic .. sau daca isi indreapta parul uneori. Vrei sa spui ca toti gay sunt metrosexuali ? Mai gandeste si tu putin, pentru ca nu degeaba presupun ca ai creier.. sau vrei sai ii sacai pe restu'.
Eu unul nu sunt metrosexual, nici nu as fi, doar ca mi`am indreptat si eu de cateva ori parul si voi ati inceput cu "gay, emo". O sa-ti arat o poza in care mi`am intins parul si o poza in care nu am facut sa vezi si tu o diferenta .. mie mi se pare ca parul face diferenta .. daca parul nu imi sta bine, mi se pare ca .. in fine. Acum ca e vara fi sigur ca nu stau 20 de minute cu placa in mana, m-am tuns si eu scurt, pun putin gel cateodata si gata freza, a la Mutu sa spun asa:))
Incearcati sa nu`i mai acuzati pe restul ca sunt "gay, emo" sau ce mai spuneti .... daca nu ii cunoasteti sau pentru unele lucruri. Nu poti fi gay cu par pe picioare si paru scurt ? Mai gandeste ![]()
![]()
![]()
Ce e mah aici? Dating service pentru emo? Auzi la ei, poze
)))))