Cel mai bine ar fi sa se omoare intre ei nu?
))
Cel mai bine ar fi sa se omoare intre ei nu?
))
Daca n-ar exista alta optiune, nici macar cea a sinuciderii, ati prefera sa fiti emo sau cocalar?
@axl
Daca n-ar exista varianta sinuciderii nu ai avea cum sa fii un emo tru....
Del Piero ii critiCA Ca le vrea binele.
Eu rad de ei ca is un porc.
tu razi de ei ca esti putin ratat
btw , esti flamer , mori.
tu razi de ei ca esti putin ratatbtw , esti flamer , mori.
cum sar emoizii sa se apere intre ei!
ti-e mai mare dragu.
ce inseamna btw?
dar flamer?
p.s.
cumva flamer inseamna focos?
pt ca daca e, imi pare rau nordistule dar nu sunt gay.
Imi plac fetele, asa ca nu are rost sa te mai bagi in seama ca nu ai nici o sansa.
a naibii iemoizi!
Bah eu spun ca emo astia sunt penali, adik ei cred ca au "personalitate" si ca societatea are ceva cu ei, dar sa fim seriosi, mi-am luat bataie de la manelari si am batut si eu manelari, lumea se uita ciudat la mine cand imi suna telefonul sau cand port pantaloni 3 sferturi si bocanci in mijlocul verii, se da la o parte din fata mea cand sunt mort de beat pe strada , dar plm n-am ajuns sa ma omor pentru ca nu ma inghite o parte a societatii, asa este omul creat sa urasca ce nu-i place, insa faza penala ca aici si Roakery si manelisti toti urasc "Emo" iar asta este bine, ca pe manelisti mai ma bazez in caz de razboi, dar decat sa plec cu-n emo la raboi mai bine ma duc singur ca oricum isi taie venele in primele 3 secunde ![]()
Razboi... ? ? ? La Germanos...?
Razboi... ? ? ? La Germanos...?
Era doar o gluma vizavi de razboi , dar n-as pleca cu-n emo dupa mine prin oras pt ca sigur imi i-au bataie si el fuge sau se omoara
CatalinBerceni
Ce e cu zeul Tiki ala de acolo?
Sau e ceva demon?
![]()
Ala e zeul iemoizilor?
CatalinBerceni
Ce e cu zeul Tiki ala de acolo?
Sau e ceva demon?
Ala e zeul iemoizilor?
Este zeul Thor, zeul Ciocan al vikingilor din cate imi amintesc, oricum nu ca as crede in asa ceva dar ma pasioneaza chestiile vechi si ala este un medalion pe care mi-l doresc.
Iemoistii daca vad asa ceva probabil se omoara ....
Vestea buna e ca emo sunt o specie pe cale de disparitie
Pey daca se omoara singuri la varsta de 12-18 ani e normal, nu apuca nici sa treaca de pubertate, cine o sa scoata alte specimene ca ei daca nu sunt in stare sa se reproduca? Sper sa nu apeleze la adoptii
Este zeul Thor, zeul Ciocan al vikingilor din cate imi amintesc, oricum nu ca as crede in asa ceva dar ma pasioneaza chestiile vechi si ala este un medalion pe care mi-l doresc.Iemoistii daca vad asa ceva probabil se omoara ....
Thor e zeul tunetului si al razboiului la Vikingi!
Este zeul Thor, zeul Ciocan al vikingilor din cate imi amintesc, oricum nu ca as crede in asa ceva dar ma pasioneaza chestiile vechi si ala este un medalion pe care mi-l doresc.Iemoistii daca vad asa ceva probabil se omoara ....
Thor e zeul tunetului si al razboiului la Vikingi!
Eram in graba spre munca si confudasem insemnul cu simbolul, ete ca am gresit ![]()
Intrebare: Ma da voi stiti de ce vedeti tot mai putini iemo pe strada?
Raspuns: Pt ca la majoritatea le iasa din prima!
Intrebare: Ma da voi stiti de ce vedeti tot mai putini iemo pe strada?
Raspuns: Pt ca la majoritatea le iasa din prima!
De obicei nu ies pe strada ca este lumina impotriva lor si sunt preocupati ,sa asculte muzica de kkt in timpul asta
azi e luna plina.
iemo ies afara.
asa ca...
be wewy wewy quiet...I'm hunting iemos....ha ha ha ha!
azi e luna plina.
iemo ies afara.
asa ca...
be wewy wewy quiet...I'm hunting iemos....ha ha ha ha!
Warriors,the Harpoon please
Arghhhh...
Thar she blows!!!
The white emo....I been serachin' all me life for the white emo...
Fetch me the harpoon!
Arghhhh...
Thar she blows!!!
Fetch me the harpoon!
Faza asta o faceam cu-n prieten cand prindeam grase prin metrou.....la emo nush dak m-ar bucura asa mult ![]()
Faza asta o faceam cu-n prieten cand prindeam grase prin metrou.....la emo nush dak m-ar bucura asa mult![]()
La fel facea si un amic al unui coleg de-al meu; de fiecare data cand vedea cate o grasa pe strada se facea ca trage inspre ea si striga in gura mare: "trage-o la maaaal"
)
PS: pentru emo nu va trebuie harpoane sau alte chestii. Nu mai bine le dati cate o lama si termina ei treaba?
Cred ca daca bag burzum la Mobil ....se rezolva de la sine si se dizolva.....
Burzum= (liderul satanistilor din norvegia , se afla la parnaie pt ca i-a infipt la un roaker un cutit in cap)
Nu, nu, vei reusi numai sa-i faci sa planga
Arghhhh...
Thar she blows!!!
Fetch me the harpoon!
Faza asta o faceam cu-n prieten cand prindeam grase prin metrou.....la emo nush dak m-ar bucura asa mult
Asa faceam si eu ![]()
De acolo vine ![]()
Nu, nu, vei reusi numai sa-i faci sa planga
Eu spun ca da...ascultam melodiile lui ziua si dak te uiti la videocliurile lui si ziua o sa te sperie mai mult decat Blair witch cu toate ca nu e nimik infricosator in clipuri doar camp si boscheti darm uzica te face sa-ti imaginezi multe