Del Piero asta e gandire pozitiva ce ai aratat tu acum...nu stiam ca emoizii gandesc si pozitiv...
Sunt eu emoid cum esti tu hultras,fratica! ![]()
Del Piero asta e gandire pozitiva ce ai aratat tu acum...nu stiam ca emoizii gandesc si pozitiv...
Sunt eu emoid cum esti tu hultras,fratica! ![]()
Ti-a mai crescut parul?
![]()
amandoi sunteti emo... ![]()
Azzido, iti dau 3 capace dc stergi threadul asta. Are you interested?
Bai, terminati cu prostiile!
La toti astia de-aici care faceti misto d-asta ieftin (adica mai toti care au postat in threadul asta, din cate observ), va doresc doar atat, copilul vostru sa fie EMO. Si sa va vad apoi cu bancurile de rahat despre sinucideri/emo=gay etc.
Atat timp cat e stelist, restu nu-mi pasa.
Da' daca nenorocitu' e caine...il omor cu mana mea...
Ho durule...stii cum e cu ultrasii astia de tastatura!
Pãi ce dacã arunc pe gazon cu tastatura nu se oprește meciul ???
amandoi sunteti emo...
Azzido, iti dau 3 capace dc stergi threadul asta. Are you interested?
jet ma ![]()
Mie mi se par chiar simpatice fetele emo. Aseara am servit o bere cu o astfel de tipa. Amandoi eram deprimati, dar aveam un gand comun: sex.
macar fac si emo astia ceva cand sunt unii deprimati ![]()
Astazi dupa foarte mult timp,am mai deschis si eu radio-ul si-am nimerit direct in mijlocul unui concurs EMO la radio 21 .....din curiozitate am intrat pe site si ce sa vad ? regulile concursului sunt : incarci o poza emo,o trimiti la radio21.ro si castigi un e(mo)-mobil ( o plange si mobilul odata cu tine? ) WTF ? chiar atat de rau am ajuns incat ne invadeaza acest "curent" ? Eu personal,chiar am un sentiment ciudat fata de tot ce se-ntampla...pai cum sa nu ia amploare idiotenia asta daca noi,sau ei,sau oricine se considera o persoana normala amplifica si mai mult "acest trend"
Concluzia : nu mai dati vina pe cei emo,pt ca ei exista pt ca voi iti faceti sa existe,ii luati in seama mai mult decat ar trebui ceea ce le da aripi,si nu,nu e de vina Red Bull,poate Red Prostie
Astazi dupa foarte mult timp,am mai deschis si eu radio-ul si-am nimerit direct in mijlocul unui concurs EMO la radio 21 .....din curiozitate am intrat pe site si ce sa vad ? regulile concursului sunt : incarci o poza emo,o trimiti la radio21.ro si castigi un e(mo)-mobil ( o plange si mobilul odata cu tine? ) WTF ? chiar atat de rau am ajuns incat ne invadeaza acest "curent" ? Eu personal,chiar am un sentiment ciudat fata de tot ce se-ntampla...pai cum sa nu ia amploare idiotenia asta daca noi,sau ei,sau oricine se considera o persoana normala amplifica si mai mult "acest trend"
Concluzia : nu mai dati vina pe cei emo,pt ca ei exista pt ca voi iti faceti sa existe,ii luati in seama mai mult decat ar trebui ceea ce le da aripi,si nu,nu e de vina Red Bull,poate Red Prostie
Trebuie sa-l inscriem urgent si pe AdrianUltras25.
Trebuie sa-l inscriem urgent si pe AdrianUltras25.
Nu o sa ma poti converti niciodata la religia voastra dubioasa prietene.
The Force is strong with me.
Aia care sunt cei mai inversunati de fapt se tem sa nu devina si ei emo...
ce l`ai piscat =)) ![]()
cum se aduna toti sa incerce sa ma converteasca....
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
imi place viata prea mult baaaaaaaaaaaa!!!
animale emo ce sunteti!
v-am mai zis...
I am too strong with the force!
![]()
nici dupa meciul facut cu salzburgul nu am devenit emo!!!!!!!!
ahahahahah
Sau esti in perioada de negare. ![]()
nici dupa meciul facut cu salzburgul nu am devenit emo!!!!!!!!
ahahahahah
Esti emo!
NICIODATA!!!
Cum sa fiu emo cand eu ma bucur asa de mult de viata!?
Abia astept sa merg la Bucuresti la meciurile Stelei... sa o vad pe Korynna... ![]()
Cica se incearca aducerea lui Scooter pt meciul cu Roma...
Am primit o invitatie :biggrin:
Vei fi EMOtionat cand ai sa te intalnesti cu(,) korryna,atunci...deci tot emo ramai!Daca te refuza,iti tai venele cu brisca... ![]()
nimic ma:D
nu ma puteti face emo
nu intelegeti?!
sunt imun!
marti la 10 am licenta.
scap de aia si sunt om liber ma...
liber!!!
ahahahahahahhha
Si apoi iti tai vena!
marti la 10 am licenta.
Isi ia AdrianUltras25 EMO-LICENTA!
Muahahaha
Niemahls!!!
Nici daca imi pic licenta.
Daca nu imi iau licenta, ma inrolez!
![]()
In ce?Legiunea EMOtiva?
Ma duc la aviatie ma.
Ca numa acolo accepta din astia asa de aroganti ca mine.
Sau la lunetisti.Sa impusc iemoizi de la distanta!!!
Muahahahhah
Ma duc la aviatie ma.
Detalii te rog.Poate prostesc pe careva sa-ti gaureasca parasuta... ![]()