da,e greseala lui Lacatus si a lui Ilie ca au tacut si s-au transformat in sclavii creditorului.Ca nu au cuvant si ca sunt vasaii lui Jiji,ca ii calca in picioare si ca sunt la echipa doar de fatada.Nu isi impun punctul de vedere si nu iau destinul Stelei in propriile maini. Hagi a plecat la prima iesire sau criza de dictator a ciobanului.Felicitarile mele.
Dar Lacatus antrenorul nu poate fi acuzat de asta,el raspunde de rezultatele echipei atunci cand conduce el echipa....
Eu ii acird toata increderea mea si nu vreau sa plece.E ANTRENOR DE Steaua,altfel nu s`ar fi batut la titlu de la 11 puncte distanta. Ca ii accepta pe Lovin Surdu si restul loazelor,ca i`a lasat sa plece pe Rada si Andres da,e numai vina lui,ca tace si se lasa calcat in picioare....
Eu ii acord lui Laca tot sprijinul meu.Il doresc pe banca Stelei desi nu`mi place sa`l vad calcat in picioare de idiotul din loja.Lafel si cu Ilie,daca oamenii astia n`ar fi condusi de un dictator eu cred ca ar avea puterea sa creeze o echipa asa cum ne`o dorim cu totii.Astept ziua cand o sa avem un patron competent,un om integru,care sa stea linistit in banca lui,sa nu iasa in media sa fie discret,sa impuna un etalon,sa nu se bage in ciorba celorlalti,in sensul de a lasa restul patronilor sa se faca de ras,iar el sa`si rada`n barba!Visez...