Îmi este foarte greu sã scriu aceste rânduri. Îmi este greu pentru cã speram eram unul din cei mulți. Cu toate cã l-am susținut pe Marius încã de la început, cu toate cã întotdeauna am îndemnat la calm și întelegere pentru "Fiarã", sunt câteva lucruri pe care nu pot sã nu le observ.
În primul rand, ușurința incredibilã cu care s-a renunțat la Mendoza și Rada. ªi vreau sã fiu bine ințeles, Lãcã a declarat cã a renunțat la Mendoza, imediat dupã plecarea acestuia, iar la Rada, Becali a declarat cã decizia i-a aparținut antrenorului. Cum acesta nu a spus nimic care sã conteste acest lucru, bãnuiesc ca tot el a renunțat si la fundaș.
Pot sã mint, sã sãun cã am ințeles forțarea lui Nicolițã pânã în pânzele albe, la fel de bine, pot sã mã declar neștiutor și sã accept folosirea lui Mendoza sau Neaga pe posturi necompatibile cu capacitãțile lor sã spunem. De asemenea pot chiar sã cred cã Dayro a fost indolent la antrenamente și merita banca de rezerve.
Dar ce nu pot sã cred, nu pot sã accept domnule Marius Lãcãtuș este ușurința cu care v-ați debarasat de doi jucãtori importanți. Nu pot sã accept domnule Lãcãtuș cum tolerați în lot jucãtori ca Romeo Surdu sau Valentin Badea. Nu pot sã ințeleg domnule antrenor cum tinerii noștri nu au nici o șansã de a evolua pentru prima echipã. Nu reușesc sã înteleg domnule Lãcãtuș cum nu ne-ați explicat înfrângerea din Groapã.
Sunt multe lucruri pe care nu le înțeleg. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am spus. Aș putea rezuma totul într-o proziție: M-ați dezamãgit teribil domnule Lãcãtuș.
În încheiere, îmi permit sã vã cer un singur lucru, din postura de suporter dezinteresat al FC Steaua București: renunțați la Steaua domnule Lãcãtuș. Îmi este foarte greu sã scriu aceste rânduri (îmi va fi infinit mai greu sã le public) dar, din pãcate, TREBUIE!
Marius