FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dezamãgirea mea: Marius Lãcãtuș

«123456»
MoWeed30.05.2008 09:16

@Virgil

De acord cu tine ca s-au adus inlocuitori, dar asta nu inseamna ca este un lucru bun ca l-am lasat sa plece dupa parerea mea. In rest doar timpul va spune care din noi 2 am nimerit-o :thumbsup:

vic8830.05.2008 09:29

n-am avut timp sa citesc toate comentariile, dar din cate am citit toti au spus cam aceeasi chestie... ca Fiara e Fiara si ca nu trebuie sa uitam... sau cat de usor e sa critici... Eu va spun doar atat: TREZIREA!!!... Treziti-va dracu. Uitati-va putin in jur, pe la alte echipe, chiar si din campionatul nostru. Mendoza merita pastrat, Rada e mai bun ca Ghionea si a fost trimis la plimbare... Dayro e foarte tehnic si tocmai din cauza prezentelor sale numeroase pe banca de rezerve se poate spune ca nu a confirmat... Cum bine spune si altii, Surdu, Badea, Lovin, Petre sunt inca tinuti in lot... mi se pare mana lui Becali, Lacatus fiind probabil deja cumparat cu banii voevodului... sper sa nu fie asa si sa Lacatus sa fie la fel de demn si sa respecte suporteriica pe vremea cand juca...

Joint30.05.2008 09:32
@ Marius

ai mare curaj maestre! pt adevarurile enumerate risti sa fi linsat de ''adevaratii'' suporteri ai Stelei.

probabil tu esti cel mai adevarat stelist in viata...

te intreb si eu de curiozitate...l`ai vazut pe Lacatus pe viu cum juca ?! cu cate pasiune ?! cu cat devotament pentru club ?!

l`ai vazut pe Lacatus ca antrenor cand s-a luat de trica la meciul cu cefere ca ne`a injurat pe NOI ..suporterii ?! l`ai vazut pe Lacatus cand s-a luat de translatorul lui uhrin pentru ca zevzeticul ala jignise Steaua ?! zi`mi un antrenor care a pus atata pasiune pentru Steaua..zi`mi unu singur..

auzi, eu iti propun sa te impusti. traiesti intr-o lume mult prea nedreapta si rea iar tu esti prea bun, corect si destept. sau macar gindeste-te la noi si fa-ne un pustiu de bine.

micutZu' Deni30.05.2008 10:42

Ba tu asta de ai scris articolu ... stii de ce nu intelegi tu multe lucruri care le face Marius Lacatus ?? La toata intrebarile tale e un singur raspuns : tu esti un simplu om care mai stii ceva fotbal , si Marius E ANTRENOR IN *** !!! Nu trebuie tu sa ii ceri socoteala lu Marius Lacatus pentru ce face , deci in primu rand MENDOZA ARE 30 DE ANI , e batran !!! Avem 4 fundasi : Radoi , Ghionea , Goian , Baciu rezerva perfecta:D) , l-a dat pe Rada pt ca erau O GRAMADA , si dintro toti astia io il alegeam pe Rada , pt ca oricum facea prea multe nazuri !!!

Deci domnu Marius cand o sa antrenezi o echipa , chiar si in B , atunci sa te iei tu de Lacatus !!! Asta e parerea ta , da nu ai deloc dreptate .

kosm1n30.05.2008 11:01

Slab! Nu-mi place deloc! Lacatus stie foarte bine ce face si eu am incredere in el! As vrea sa stiu daca in cazul in care am fi castigat meciul din Groapa dar cu un fotbal slab atunci ce ai fi scris despre Lacatus? Ca e cel mai indicat ca antrenor poate? Deci rezultatul nu e cel mai important pt ca daca ne luam dupa rezultate ne coboram la nivelul Ciobanului! Noi vrem ca Steaua sa joace bine rezultatul pare a fi pozitiv in cele mai multe cazuri cand se joaca bine! Traiasca Lacatus si mama care l-a facut stelist!

n-am avut timp sa citesc toate comentariile, dar din cate am citit toti au spus cam aceeasi chestie... ca Fiara e Fiara si ca nu trebuie sa uitam... sau cat de usor e sa critici... Eu va spun doar atat: TREZIREA!!!... Treziti-va dracu. Uitati-va putin in jur, pe la alte echipe, chiar si din campionatul nostru. Mendoza merita pastrat, Rada e mai bun ca Ghionea si a fost trimis la plimbare... Dayro e foarte tehnic si tocmai din cauza prezentelor sale numeroase pe banca de rezerve se poate spune ca nu a confirmat... Cum bine spune si altii, Surdu, Badea, Lovin, Petre sunt inca tinuti in lot... mi se pare mana lui Becali, Lacatus fiind probabil deja cumparat cu banii voevodului... sper sa nu fie asa si sa Lacatus sa fie la fel de demn si sa respecte suporteriica pe vremea cand juca...

Deaia Ghionea e la euro si Rada la Euro-Poli!

ThereauRistul30.05.2008 11:03

prin articolul asta ai spus exact ce gandesc si eu ..cel putin din punctul meu de vedere este un articol dureros dar foarte bun..felicitari...si eu sunt unul dintre dezamagiti

enjoy30.05.2008 11:12

articolul contine cateva adevaruri dar si erori, din punctul meu de vedere. s-ar putea sa nu am dreptate dar ar fi fost mai bine fara el. daca totusi s-a produs, e un priliej de reflectie. si eu am afirmat ca am asteptat mai multa crestere din partea lui Laca, dar ii acord mai departe votul meu. in privinta lui mendoza si a lui rada lucrurile sunt undeva la mijloc, asa ca nu putem fi categorici. la Steaua, insa, e greu sa rezisti mai mult timp; si aici e marele merit a lui Laca, nicidecum greseala pe care o pun unii in spatele lui. inchipuiti-va ce ar fi la echipa daca la fiecare 2 luni s-ar schimba antrenorul. Lacatus are marele merit de a incerca sa faca o echipa competitiva si de a fi cel care absoarbe raul ce s-ar abate altfel asupra jucatorilor. poate timpul il va consacra si ca un mare antrenor. s-avem rabdare cu el, sa-l lasam sa-si faca meseria pentru ca sigur e mai bun decat noi si daca putem sa-l sustinem neconditionat, cel putin o perioada rezonabila. lui Lacatus nu se poate si nu trebuie sa i se spuna sa plece din Ghencea; aici ai gresit cel mai grav Marius dar sunt convins ca a fost doar un impuls de moment! uneori ne dezamagesc si cei pe care ii iubim cel mai mult, dar nu-i putem renega pentru o simpla dezamagire. Laca- mult succes!

SebahSTEAUA30.05.2008 11:59

Marius, nu o sa-ti spun despre ce a facut Laca pentru Steaua, pentru ca mai mult ca sigur stii. In schimb pentru cel care ne atentiona ca Laca a tinut cu javrele in tinerete. Baiete..omul asta a facut ISTORIE in Ghencea. De ce nu ai prezentat totul si ai scris doar asta. Dupa spusele lui Marius, un act de curaj in opinia mea, el a tinut cu zdrentele alea cand era copil, tinut la modul de simpatizat, pentru ca NU STIA CU CE SE MANANCA FOTBALUL PE VREMEA AIA si TOT CARTIERUL ERA DE CAINI. Ulterior, cred ca palmaresul omului asta spune totul.

Din punct de vedere tehnic, nu am competenta sa ii critic deciziile lui Lacatus. DAR! DAR! Prefer un antrenor discret in declaratii, care sa rezolve treburile echipei in vestiar, sa rezolve problemele cu oier, in birou si sa stabileasca politica de transferuri si celelalte lucruri, in cadrul clubului, iar nu in presa.

In plus, de ce nu v-ati pus niciodata problema ca Gigi VREA MEREU SA IASA IN FATA! Cand aduce un jucator spune ca el l-a luat. Cand joaca bine spune ca el l-a vrut in teren (avem aici declaratia lui Hagi de la plecare). Cand joaca prost spune ca el il va motiva, cand da afara jucatori isi aroga meritele despartirii invocand fel de fel de motive. De ce? Pentru simplul fapt ca e avid de publicitate. E disperat sa fie pe prima pagina, este un om care isi doreste sa fie in centrul atentiei cu orice pret. Eu, in naivitatea mea, cred ca, totusi, deciziile tehnice ii apartin lui Laca. Si atunci, repet, nu am calitatea sa i le comentez, dar Mendoza mi se pare un jucator cu niste calitati extraordinare, dar puturos, dezinteresat, indiferent de postul pe care ar evolua. Nu suport scuza conform careia nu-si da interesul pentru ca nu e folosit pe postul lui. Sa fie clar, ANTRENORUL decide unde joaca un fotbalist. Daca Barcauan a jucat fundas dupa ce a fost varf toata viata, eu cred ca si Mendoza putea juca extrema stanga. Cred ca se pot gasi solutii mai bune decat Andres, deci nu consider o tragedie ca a fost lasat sa plece. Sper totusi, sa avem o strategie conform carora plecarile sa fie compensate de venirile unor jucatori mai valorosi. In ceea ce priveste Rada, il consider un jucator valoros, dar genul de jucator care nu poate fi rezerva. Ghionea mi se pare mult peste el, trebuie doar sa avem rabdare sa reatinga forma maxima. Nu uitati ca revine dupa un an de pauza!

In rest pot sa iti critic articolul ca fiind unul slab din toate punctele de vedere. Si cel al redactarii si cel al continutului si cel al argumentarii. Cand un articol ca acesta este pe prima pagina, ceva e in neregula. Nu se poate numi site-ul suporterilor cu un asemenea articol in prima pagina. Si nu imi spune de vrajeala cu opinia personala. Opiniile personale sunt exprimate pe forum. In articol astept putina obiectivitate. Repet, un articol foarte slab, apa de ploaie, in care ataci un idol pentru niste presupuneri.

Si in incheiere, observ ca articolele de pe site sunt intr-o evidenta scadere calitativa. Citesc de ceva ani fcsteaua.ro si observ ca cei mai buni scriu tot mai rar sau deloc. In locul lor, tinere sperante, fara prea mult talent.

Forza Steaua!

SSK30.05.2008 12:25

Cam dur articolul si cam impertinent la adresa lui Lacatus. Despre calitatile lui de antrenor cu totii putem avea dubii (le am si eu pe ale mele), dar cred ca Lacatus merita un respect si un atasament aproape neconditionat. E unul dintre FOARTE putinii care merita acest lucru.

@Axl

Jos palaria, omule! Nimeni n-ar fi zis-o mai bine.

@Toronto

Si Lucescu a tinut cu Steaua in tinerete. Ce zici, nu merita o statuie in fata stadionului? Aberezi rau.

MavericKk30.05.2008 12:36

Subscriu

si chiar daca a castigat 10 titluri in Ghencea... Lacatus nu este marele stelist despre care se vorbeste... nu uitati, in copilarie a tinut cu Dinamo, iar cand a vrut sa plece de la Oviedo, a negociat cu aceasi echipa rivala

cred ca oameni ca Tudorel Stoica, Ilie Dumitrescu, Gica Hagi, George Ogararu, Mirel Radoi, asta ca sa amintesc personaje doar din istoria moderna a Stelei, sunt mai apropiati sufleteste de acest club decat Lacatus. Nu am nimic personal cu el. Il respect si il admir, dar basta! Nu se mai poate!

maye30.05.2008 13:41

Rabdare.....

Alaturi de Laca...

I.N.Money30.05.2008 13:53

Cred ca am folosit vreo 5 inceputuri de post pentru acest articol , insa nu vad cum as putea gasi o introducere in aceasta problema . Probabil o sa fie unul dintre cele mai dezbatute articole de aici all time , insa e o problema pe care merita sa o dezbatem.

Si mie Laca mi-a produs multe dezamagiri in acest sezon si aici nu ma refer numai la capacitatea sa de antrenor , ci ma refer la relatia pe care o are cu Becali . Ne-a fost bagata pe gat ideea ca Gee Gee face echipa , iar Laca al nostru nu e decat un executat si din pacate de fiecare data cand psihopatul anunta ceva prin presa legat de un jucator acesta aparea brusc in meciul urmator in teren .

Ma asteptam ca Laca sa puna piciorul in prag ( poate pana la urma face asta , dar noi nu vedem acest lucru ) si sa nu se lase influentat de "capacitatea manageriala" a lui Becali .

Oricum Laca este Laca , orice ar face , oricum ar gestiona situatia clubului nostru el o sa fie adulat si iubit mereu . Multi am crescut batand mingea pe maidane cu numarul sau scris cu acuarele pe spate si la orice ora eram sculati in noapte si daca eram intrebati "Ce inseamna Marius Lacatus pentru Steaua? " , oricat de chiauni am fi fost raspundeam : Este o legenda !

Sa nu uitam : "50 de trofee castigate, cu Laca aproape jumatate."

dr.adrian930.05.2008 13:54
Rabdare.....

Alaturi de Laca...

m-am saturat de toti stelisti antrenori la Steaua. vreau un antrenor profesionist care sa nu aiba nimic de a face cu trecutul Stelei. dar sa vad performanta

Danrth30.05.2008 13:59

Ma scuzati, am vrut sa intru pe fcsteaua.ro am ajuns cumva pe antiLacatus.com????

laur_2330.05.2008 14:32

Laca a fost o dezamagire imensa, pe finalul sezonului, prin modul in care a alcatuit echipa, prin unele schimbari(vezi Mendoza vs Lovin cu timis etc.), dar si prin felul in care a raspuns acuzelor venite de pretutindeni(mai degraba nu a raspuns...);

Iar...la meciul cu mizerabilii de la d...''a dat cu bata-n balta'', acel meci care reprezenta practic tot sezonul NOSTRU, nu mai spun ca reprezinta intotdeauna meciul anului.Acel joc a fost abordat gresit de la un capat la altul, am jucat penibil, execrabil, intr-o disputa ce trebuia sa ne asigure titlul!

A m spus de cate ori am avut ocazia...Laca nu este un mare antrenor, imi doresc enorm de mult sa devina!, insa...pana atunci, mai are...iar Stelei ii trebuie un om la timona care sa stie sa o struneasca, s-o faca sa redescopere acel stil placut ochiului, care pe mine unul m-a incantat de cand am pus piciorul prima data in Ghencea(adica, in perioada in care Marius era la inceputul carierei lui pline de stralucire!!!)

Totusi, eu unul niciodata, dar-repet-NICIODATA nu-i voi cere lui Laca sa plece de la Steaua, pentru ca el este Steaua, iar Steaua=Lacatus !!!

MoWeed30.05.2008 14:34
m-am saturat de toti stelisti antrenori la Steaua. vreau un antrenor profesionist care sa nu aiba nimic de a face cu trecutul Stelei. dar sa vad performanta

Si ce antrenor cu adevarat profesionist si consacrat si-ar asocia numele cu oierul de Becali? Cat timp acest gunoi ne va conduce nu vom avea performanta decat sporadic in cel mai bun caz.

Un antrenor cu nume care sa garanteze performanta nu l-ar lasa sa se implice, ar reactiona la unele declaratii cretine ale oierului si ar sfarsi exact ca Hagi...

andy_eu30.05.2008 14:49

Adevarul e ca si eu am inceput sa ma indoiesc de calitatile lei Laca' de antrenor, dar cred ca cea mai mare problema nu e el. Sa nu uitam de ce a plecat de la Steaua acum cativa ani; sa nu uitam ce se intampla in Ghencea..........cine face transferuri si asa mai departe.........daca Nicolita de exemplu nu era preferat de Piturca la nationala, nu prindea nici echipa. Sa nu uitam cine e prieten cu piti........

Joga Bonito30.05.2008 14:51
Rabdare.....

Alaturi de Laca...

Culmea, tu esti stelistul-antrenor .. Sper ca esti veterinar, ca mi se face de pe acum mila de pacientii tai. :laugh:

Sa zicem ca vine un spaniol sau un olandez, antrenor profesionist, dupa o saptamana pleaca cand vede ce fenomene paranormale se intampla in Romania si ce patron imbecil are. Si daca vine un antrenor din Romania, va fi acuzat ca e mercenar si la primul moment greu e desfiintat. Gasiti voi o cale.

Din milioanele de stelisti cu care ne laudam, majoritatea sunt de o ipocrizie incredibila.

LARI30.05.2008 15:20

Eu nu inteleg urmatorul lucru la clubul asta in momentul actual: Rada este lasat sa plece in conditiile in care Goian si Ghionea au mari sanse sa fie pe baricade la Euro, deci sa fie aproape de transferuri "afara". Ma intreb pe cine am avea in aparare daca pleaca unul din cei doi. Cu atat mai mult cu cat si Radoi e cu un pas transferat...

Oricat de mult mi-ati spune ca nu e si vina lui Lacatus...

Pe de alta parte, eu am un singur tricou cu Steaua, de la sfarsitul anilor '90. Pe spate are numarul 7, iar deasupra scrie Lacatus. Nu pot cumpara alt tricou, gandindu-ma ca ar fi o tradare fata de ce inseamna EL pentru Steaua.

Ma rog din toata inima ca la inceputul sezonului sa avem o echipa competitiva pentru cel putin un sezon...

joseph30.05.2008 15:56
Subscriu 100% la articolul tau.

NU AVEM ANTRENOR !!! AVEM O CIRPA !

te rog sa te fumezi. poate asa te mai calmezi si ne faci si noua un serviciu si dispari.

Piece of Mind30.05.2008 16:46
Cam dur articolul si cam impertinent la adresa lui Lacatus.

Din contra, mi se pare pertinent, cu intrebari de bun simt, la care din pacate maestrul Lacatus nu a catadicsit sa raspunda pana acum.

Despre calitatile lui de antrenor cu totii putem avea dubii (le am si eu pe ale mele), dar cred ca Lacatus merita un respect si un atasament aproape neconditionat.

Ca sa parafrazez un personaj care nu imi este foarte simpatic, "una-i una si alta-i alta". Daca il criticam pe Lacatus nu inseamna ca nu il respectam sau ca nu ii ramanem atasati pentru ce a reprezentat ca FOTBALIST pentru acest club. La fel cum nu ne putem obliga la a nu-l critica atunci cand acest lucru se impune, pe considerentul nostalgic ca a fost un mare jucator al Stelei si un simbol ros-albastru.

Din pacate pentru el, Lacatus pare, cel putin deocamdata, la fel ca si Hagi, incapabil sa-si depaseasca statura de mare fotbalist si sa inteleaga ca fara scoala in meseria asta e foarte greu sa performezi. Cand ai in palmares doua retrogradari si o demitere intempestiva din postura de antrenor la Inter Gaz, e greu de crezut ca poti realiza ceva notabil la Steaua.

LARI30.05.2008 16:53

@Piece of Mind

Eee... mai are Lacatus si un loc 4 (parca) pe cand era la FC Brasov, a facut treaba si la Otelul Galati...

Intrebari: ce a facut Ceahlaul in Liga I si ce antrenori a avut de-a lungul timpului, dupa ce a plecat Lacatus de acolo? Ce a facut si unde e InterGaz de cand a plecat Lacatus?

Chiar daca avem dubii referitoate la capacitatea de a antrena a lui Laca, cred ca e bine sa pastram si adevarul istoric referitor la echipele pe care le-a antrenat si sa ne punem intrebarea daca prestatia antrenorului e singura care conteaza la un club...

Random7times30.05.2008 17:29

Haideti sa fim seriosii Lacatus sau Hagi au cumva fata de antrenor profesionist de fotbal???Hai sa fim seriosii ii respect pt munca depusa la echipa si tot ce au facut pt ea dar este nevoie de un antrenor cu carte s pricepe experimentat care stie fotbalul de pe teren si nu din el ca jucator ai o alta viziune asupra jocului fata de cel care stie tactici si stie ce trebe sa faca si sa promoveze si sa-i incurajeze pe jucatorii!!!Protasov este si va fi un antrenor mare daca-l tinea Steaua pana acum sigur Steaua bifa cel putin primavara Champions League!!!!!

endorama30.05.2008 18:18
@ Marius

ai mare curaj maestre! pt adevarurile enumerate risti sa fi linsat de ''adevaratii'' suporteri ai Stelei.

probabil tu esti cel mai adevarat stelist in viata...

te intreb si eu de curiozitate...l`ai vazut pe Lacatus pe viu cum juca ?! cu cate pasiune ?! cu cat devotament pentru club ?!

l`ai vazut pe Lacatus ca antrenor cand s-a luat de trica la meciul cu cefere ca ne`a injurat pe NOI ..suporterii ?! l`ai vazut pe Lacatus cand s-a luat de translatorul lui uhrin pentru ca zevzeticul ala jignise Steaua ?! zi`mi un antrenor care a pus atata pasiune pentru Steaua..zi`mi unu singur..

si ce-i cu asta? Lacatus e un simbol pentru Steaua si poate merita si o statuie in fata stadionului, dar n-are valoare de Steaua. e mai bine sa distrugem imaginea Stelei asa cum s-a intamplat in returul asta sau sa avem un antrenor adevarat si sa castigam ce castigam pe bune?

eu pana nu demult in respectam pe Lacatus ca persoana, dar in ultima vreme, cand il vad ce disperat e sa ocupe un loc pe care stie ca nu-l merita, mi-am schimbat opinia.

bodanelu30.05.2008 18:53
sa avem un antrenor adevarat

numeste-mi un antrenor adevarat cu urmatoarele conditii:

1) daca e strain sa accepte salariul mic si implicarea patronului

2) daca e roman, sa vina cu un cv bogat, performante etc.

sau vrei experimente ca pe vremea lui Zenga? cand toata lumea il injura dupa 3 etape ca ce mare antrenor e el.

Protasov a fost o raritate. Nu mai pupam noi asa ceva cat avem berbecul la echipa.

«123456»