FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dezamãgirea mea: Marius Lãcãtuș

«12346»
Joga Bonito30.05.2008 00:10

Stati asa, multi nu ati inteles cum sta treaba... Marius - redactorul, isi exprima dezamagirea in legatura cu niste decizii ale lui Marius - antrenorul. Punct.

Nicidecum nu arunca cu noroi sau il bascaleste pe antrenorul nostru. Chiar daca indraznesc sa spun ca articolul asta exprima mai mult o stare de spirit decat o parere lucida.

endorama30.05.2008 01:28

mda... si eu sunt dezamagit de Lacatus, dar pentru alte motive decat cele enumerate in articol. in principal fiindca se tine cu dintii de un post pentru care stie si el foarte bine ca nu are valoare. si cand l-am mai si auzit ca era nemultumit ca presa discuta prea mult despre Dan Petrescu si Ulhrin si nu suficient de mult despre "antrenorul de pe locul 1, care tocmai castigase 10 meciuri la rand"... imi venea sa rad.... sau declaratia de dupa meciul cu Rapidul cand a zis ca el e un luptator si ca niciodata nu ar refuza competitia - asta dupa ce l-a vazut toata lumea la TV cum ii indemna pe jucatori sa iasa cat mai repede de pe teren....

Joint30.05.2008 04:42

Subscriu 100% la articolul tau.

NU AVEM ANTRENOR !!! AVEM O CIRPA !

SteauaToronto30.05.2008 04:42

Verificati ISTORIA si veti afla ca Lacatus a tinut cu Dinamo in tinerete. Eu mai bine mor decat sa fiu cu cineva cu istoria asta. DEZAMAGIRE dOMNULE Lacatus !

84ava30.05.2008 05:09

Eu nush si nici nu am cum sa imi dau seama daca Lacatus este sau nu antrenor,am mai zis-o.De ce?Pentru ca nu i-a dat Jiji ocazia.

Tot ce stiu e ca nu are coloana vertebrala,e un sclav acolo.Punct.Din primul moment in care i s-a sugerat ceva in presa sau direct in sec 2 trebuia sa vina cu demisia.Diferenta intre el si Hagi e ca Hagi are onoare,demnitate pe cand Laca nu.

Living_Dead_Stripper30.05.2008 05:29
Subscriu la articolul tau Marius.

Cum spunea si LDS in articolul "Acești mãrunți trepãduși ghiduși":

Așadar DOMNILOR Marius Lãcãtuș și Adrian Ilie fiți vigilenți! Fãcând compromisuri, plecând coloana în fața rudimentarului stãpân riscați sã deveniți din SIMBOLURI doar niște ,,unii?? dintre acești mãrunți trepãduși ghiduși...

forzateaua

Daca ar fi cum vrea LDS nu am mai avea pe nimeni la Steaua. Ei incerca sa impace si capra si varza. Nimeni nu poate spune ca Laca nu iubeste Steaua, de-aia inghite tot ce spune el ciobano si Adi Ilie la fel.

Pentru cine s-a ,,obosit'' sa-mi citeasca articolul cred ca e destul de clar ca opinia exprimata in acele randuri nu solicita plecarea lui Marius Lacatus, fie si numai pentru faptul ca acest lucru nu ar schimba absolut nimic. Becali ar aduce imediat un ,,altul'' care sa-i manuiasca jucaria sa fotbalistica numita si Echipa-Simbol al Romaniei, Steaua Bucuresti. Eu doar ceream ca domnii Marius Lacatus si Adrian Ilie sa ramana NUMAI daca vor reusi sa-si impuna punctele de vedere in fata marelui ,,Guru'', alternativa fiind o demisie onorabila.

Domnul Marius puncteaza foarte bine in acest articol motivele pentru care Lacatus ar trebui sa faca acest lucru. Pentru ca numai un naiv ar putea sa creada ca Lacatus a renuntat la Rada si Mendoza, pastrandu-i in schimb pe alde Nicolita si Surdu (ce coincidenta, tocmai jucatorii in care Guru de la Muntele Athos nu si-a pierdut increderea).

Becali TREBUIE lasat SINGUR in mediocritatea lui, pana in clipa in care VA INTELEGE ca un antrenor e mult mai cunoscator ca el intr-ale fotbalului !

SuperSteaua30.05.2008 06:58

D-le Marius, articolul ãsta ce se vrea?

Dacã e o criticã, atunci poate ar trebui sã critici mai la obiect și sã propui o soluție concretã.

Dacã e o frustrare personalã (îți stã în gât Badea), nu înțeleg de ce nu vorbești cu prietenii din cartier; nu mã obosi cu preferințele tale.

Dacã Lãcãtuș e un antrenor slab, aratã-ne licența PRO. Returul vorbește pentru Lãcãtuș.

Dacã ai vrut sã scrii un articol, de ce nu ți-ai revizuit cunoștințele de gramatica limbii române mai întâi?

Dezamãgitor.

Marius30.05.2008 06:59
un articol care il bascaleste pe Laca. bravo, acuma chiar sa o sa ma abtin sa intru pe site-ul asta. domnule Marius, probabil ca esti unul dintre cei care il injurau pe Nicolita de la prima pasa gresita. daca tot postati in calitate de cunoscator de fotbal, dati-mi voie sa va atrag atentia ca un ciclu fotbalistic la o echipa dureaza 3-5 ani. antrenorul care vi s-ar parea retard in primul an, s-ar putea sa vina cu solutii care sa va uimeasca in al doilea.

articol de dragul de a scrie ceva si probabil pt a mai lua un vot sau un ban in plus. site-ul asta incepe sa se degradeze constant.

P.S. cu aceasta ocazie, scuzele mele domnului cu care m-am contrat acum ceva timp. dee a fost destul de draguta sa imi atraga atentia ca postul meu nu lasa sa se inteleaga tocmai ce as fi dorit. iar raspunsul ironic al mod-ului a fost intampinat cu unul acid din partea mea, dupa care dansul a avut superioritatea sa se retraga din discutie. in mod normal nu postam asa ceva, dar se pare ca este singurul om din fcs.ro care mai stie sa piarda o discutie fara sa aiba de pierdut. repet, articol aiurea. la fel ca si cel cu ML.

Domnule grizzly, unde vedeti dumneavoastra bascalia in articol? Daca asa reiese, imi pare rau, intentia mea era cu totul alta. Apoi, am sa incerc sa va raspund punctual, la toate "problemele" ridicate de dumneavoastra:

1. Ati fi uimit, dar pe Banel l-am alaudat si incurajat. Ultima data s-a intamplat la meciul Steaua-Poli Timisoara, cand Nicolita gresea flagrant.

2. Vreau sa intelegeti bine, eu postez in calitate de suporter al Stelei. Ii las pe altii sa fie cunoscatori.

3. Antrenorul nu mi se pare "retard" (a fost o intreaga discutie despre acest cuvant, no offense, dar corect este "retardat"), pur si simplu mi se pare depasit de situatie...

4. Parerea dumneavoastra despre articol nu am cum sa o schimb, nici nu vreau. Dat fiind ca Dumnezeu ne-a dat capul sa gandim, fiecare este liber sa inteleaga ce vrea... sau ce poate. Pot insa sa va asigur ca bani nu iau decat de la servici (care nu are absolut nicio legatura cu munca mea la FCSTEAUA.RO) iar de voturi... nu stiu, nu sunt inregimentat politic asa ca mi-ar fi cumva inutile.

@SuperSteaua

Pot sa incerc o propunere: mi-as dori ca Lacatus sa renunte la pregatirea Stelei. Nu ma intereseaza cine ar fi numit in locul lui. Vreau doar ca Lacatus sa ramana un nume legendar in istoria clubului, sa-si pastreze imaginea de "simbol ros-albastru".

zoloz200530.05.2008 07:24
AVEM O CIRPA !

vorbeste ma frumos..

se scrie "CARPA" in primul rand..si din alea poate ai tu in familie..

pot sa imi iau warn ..ban si ce vreti voi...dar deja tu nu esti suporter stelist..

poate sa retrogradeze Lacatus Steaua...dar nu are voie sa fie jignit de pseudosuporteri asa ca tine..

du`te frate si tine cu echipa lui turcu..lasa`ne pe noi pe locul 2 si in CL..

ce conteaza ca Lacatus a luat echipa de pe locul 5 , a fost la 11 puncte de chefere...voi credeti ca echipa e facuta de Jiji..ca doar voi inainte de meciuri stati in vestiar cu jucatorii ...sau in loja cu ciobanul..

mai are pana sa dezamageasca Lacatus ca antrenor la Steaua.,..pana atunci,lasa`ti`l sa isi faca treaba !

steaua-no130.05.2008 07:28

Lacatus nu este un lingau asa cum a fost Olaroiu, dar nici autoritatea, de exemplu, a lui Hagi nu o are in fata creditorului. este clat ca transferuri ca cele ale lui neagoe, ionescu sau Stancu s-au facut peste capul lui Lacatus. daca Lacatus este antrenor de nivelul Stelei, asta nu o poate spune nimeni acum ci doar timpul ne poate demonstra asta.

uneori stau si ma intreb daca in acel blestemat minut 84 din meciul cu Dinamo habib nu-i strica mingea lui Dayro si columbianul egala si noi luam campionatul mai era contestat Lacatus?

Garrincha30.05.2008 07:34

In articol spui: "Lacatus pleaca din Ghencea", dar te intreb care antrenor crezi ca ar rezista la ora actuala la Steaua fara sa faca compromisurile pe care le-a facut el? Spui ca Lacatus te-a dezamagit, mie personal mi-a intrecut asteptarile, sa nu uitam ca a venit de la o echipa care era pe locul 10 ,daca nu ma insel ,cand a preluat Steaua. Eu personal nu stiu foarte multi antrenori care s-ar potrivi in aceasta perioada mai bine Stelei decat Lacatus, nu stiu multi oameni care ar putea sa dribleze flegmele creditorului si sa iasa curati. Oricum nu va mai mintiti cu solutii cum ar fi Boloni, Loti nu ar rezista nici macar la 1 luna de presiune din partea creditorului.

axl30.05.2008 07:34

N-am argumente si nici nu ma intereseaza, dar asta e cel mai mizerabil articol pe care l-am citit in ultimul an. Daca l-as fi scris eu mi-ar fi fost rusine.

MoWeed30.05.2008 07:50
Verificati ISTORIA si veti afla ca Lacatus a tinut cu Dinamo in tinerete. Eu mai bine mor decat sa fiu cu cineva cu istoria asta. DEZAMAGIRE dOMNULE Lacatus !

Si Mircea Lucescu a tinut cu CCA.....Iar acum este cel mai mare anti-stelist din Romania....

Daca nici macar unui simbol al Stelei nu-i acordati rabdare, atunci unui necunoscut cata rabdare o sa ii acordati?

O echipa se construieste in timp. Echipa care a luat 2 campionate cu Zenga si Olaroiu, care a atins performante europene unice dupa 1989 a fost construita pe scheletul jucatorilor adusi de Piturca. In acea perioada in care nu prea am avut rezultate s-a format un nucleu de jucatori care cu cateva adaosuri a format acea echipa care facea spectacol si elimina nume sonore ca Valencia.

Acum trebuie sa facem un schimb de generatii si in acest rastimp este clar ca nu vom avea aceleasi rezultate cu care ne-am obisnuit ca stelisti(vezi cum au patit Real acum cativa ani sau Barcelona anul acesta).

Rabdare! Lasati omul sa isi faca treaba, desi ne-a mai dezamagit. Insa ce antrenor nu te dezamageste la un moment dat?

Verssace30.05.2008 08:00

Nu mai tot veniti voi cu pareri la adresa lui Lacatus , in primul rand voi nu aveti valoare de Lacatus ca sa comentati urat despre el si in al doilea rand lasati-l sa isi faca treaba , va lua echipa de la zer0 si o sa vedeti ca acele victorii consecutive nu au fost din greseala ! la Steaua trebuie liniste , inca o data o spun lasati-l sa isi faca treaba.

si daca pleaca ce rezolvam ??? credeti ca Gigi il va aduce pe Ferguson sau juande Ramos pe banca ??

Respect Domnule Lacatus !

Marius30.05.2008 08:05

Poate parea paradoxal, dar tot eu am scris si articolul Marius Lacatus - Antrenorul imediat dupa infrangerea de la Iasi...

Eram constient cand am scris ca multi utilizatori nu vor fi de acord cu mine... Ma asteptam chiar la reactii mai violente. Se presupune ca atunci cand iubesti pe cineva, ii spui cand greseste, il atentionezi cand nu esti de acord cu o actiune de-a lui.

Sa fim sinceri, Lacatus nu poate antrena in Ghencea ACUM, si asta s-a vazut in tot acest retur magnific. Nu poate antrena pentru ca exista un jijinho care hotaraste tot, iar prin ceea ce face acum Laca, mie imi lasa impresia ca este mai mult decat un angajat al ciobanului... Iar o glorie, un idol, NU ARE VOIE sa coboare atat de jos... NU ARE VOIE!

micodo30.05.2008 08:15

@ Marius

ai mare curaj maestre! pt adevarurile enumerate risti sa fi linsat de ''adevaratii'' suporteri ai Stelei.

ps ar trebui sa inteleaga toti oamenii cu pasiuni din lume: Nu va faceti idoli in viata! Exista toate sansele ca pana la trecerea lor la cele vesnice, respectivii idoli nu numai sa va dezamageasca ci chiar sa tradeze, sa treaca in tabara dusmanului. Aveti mare grija cu statuile si alte bazaconii.

Luati aminte de la biserica care nu acorda titlul de sfant unui om inca in viata, chiar daca respectivul ar invia si mortii.

zoloz200530.05.2008 08:30
@ Marius

ai mare curaj maestre! pt adevarurile enumerate risti sa fi linsat de ''adevaratii'' suporteri ai Stelei.

probabil tu esti cel mai adevarat stelist in viata...

te intreb si eu de curiozitate...l`ai vazut pe Lacatus pe viu cum juca ?! cu cate pasiune ?! cu cat devotament pentru club ?!

l`ai vazut pe Lacatus ca antrenor cand s-a luat de trica la meciul cu cefere ca ne`a injurat pe NOI ..suporterii ?! l`ai vazut pe Lacatus cand s-a luat de translatorul lui uhrin pentru ca zevzeticul ala jignise Steaua ?! zi`mi un antrenor care a pus atata pasiune pentru Steaua..zi`mi unu singur..

axl30.05.2008 08:31

Oameni buni, fotbalistii are not the quickest of cats at the best of times, pentru ca daca erau deveneau rocket scientists, or Nobel Peace Prize winners or something. Deci sa fim sobri, fotbalul este un joc de gentlemen practicat de badarani. Putini fotbalisti (sau ex-fotbalisti) au o tinuta morala decenta. Asta e, asa au fost crescuti, pe teren, printre faulturi, flegme, glume grosolane (amintiti-va de Gravesen), manechine, care nici ele nu-s the quickest of cats at the best of times, fara bazele unei educatii solide, fara exemple morale de urmat. Cui ii place fotbalul pentru ca Materazzi a facut misto de sora lui Zidane iar asta l-a lovit in finala Cupei Mondiale, sau pentru ca Terry l-a scuipat pe Tevez in finala CL? Ne place nenorocitul asta de joc pentru ca 22 de oameni fugaresc o basica si, uneori, fac cu ea lucruri uimitoare. Si astia 22 de oameni, daca n-ar avea talentul asta unic, luati de-o parte, ca OAMENI, nu ca FOTBALISTI, ar fi probabil una dintre cele mai colorate si diverse adunaturi de natarai. Si-astia sunt si cu astia defilam, cu ei ne mandrim, si ne place fotbalul pentru ca Dobrin rupea spinari prin dribling, nu prin forta, pentru ca C. Ronaldo ne lasa masca, pentru ca Gatusso munceste ca un rob, pentru ca Ronaldinho rade si cand da gol si cand rateaza.

Nu putem avea pretentia unei tinute morale impecabile, sunt FOTBALISTI, nu majordomi englezi. Mint, fura, lovesc, merg la curve, scuipa, injura, se milogesc, se prefac, trag de timp, beau, fumeaza, trag pe nas. Si altii n-avem, si nici n-o sa avem vreodata.

Virgil30.05.2008 08:36

Eu il stiu pe Marius ca pe unul dintre marii sustinatori ai lui Lacatus.

Probabil ca l-au deranjat foarte tare renuntarea la Mendoza si la Rada, renuntari la baza carora se afirma ca ar fi fost vointa antrenorului.

Parerea mea sincera e ca Mendoza nu a prestat in acest retur de campionat corespunzator salariului negociat si obtinut. Pentru mine Mendoza ultimelor etape a fost o mare si neplacuta surpriza. Nu am vazut la el vointa, nu am vazut eficacitate si nici macar dorinta de a continua cu titratul club din Ghencea.

In ceea ce il priveste pe Rada, consider ca nu avea sanse mari sa joace atata timp cat Ghionea si-a revenit si e in plenitudinea fortelor. A bloca un jucator ca Rada pe banca de rezerve, cand el poate juca la orice echipa din campionat cu brio, miroase a razbunare pentru nenumaratele scandari "**** Steaua" la initiativa corului caprelor negre din peluza noua. A imobiliza 1 milion de euro, valoarea transferului sau la Poli Timisoara, ar fi fost o mare prostie atata timp cat la aceasta suma Becali ar fi putut adauga inca 700.000 euro si i-ar fi putut da in pastrare DNA-ului. :)

Si a mai fost ceva care l-a deranjat pe Marius si nu mai retin. Sau nu mai vreau sa retin. Nu fi suparat Marius. Iti va trece totul in proxima editie de campionat, cand Steaua intr-un elevat 4-3-3 (conform previziunilor Lui Adrian de Cluj/Alba Iulia) va presta un joc englezesc si il va scoate pe Lacatus.

De cate ori nu ai fost suparat pe viata si ti-a trecut? Probabil ca acum, dupa atatea comentarii contrare, constituite in dusuri reci, iti pare deja rau ca te-ai lasat dezamagit de un Lacatus care nu merita sagetile noastre.

micodo30.05.2008 08:42
te intreb si eu de curiozitate...l`ai vazut pe Lacatus pe viu cum juca ?! cu cate pasiune ?! cu cat devotament pentru club ?!

l`ai vazut pe Lacatus ca antrenor cand s-a luat de trica la meciul cu cefere ca ne`a injurat pe NOI ..suporterii ?! l`ai vazut pe Lacatus cand s-a luat de translatorul lui uhrin pentru ca zevzeticul ala jignise Steaua ?! zi`mi un antrenor care a pus atata pasiune pentru Steaua..zi`mi unu singur..

prietene n-am vazut cele de mai sus, dar am avzut pe cineva (singurul) care nu a ezitat sa se urce in avion pt a veni si a apara Steaua (nu a juca sau antrena, adica a castiga bani daca ma intelegi). Si nici macar pe el nu-l consider simbol cat timp mai traieste. Viata e o curva care ne face pe multi ca in timp sa ne dezicem de tot ce am iubit odata.

bodanelu30.05.2008 08:45

Marius felicitari pentru articol! NOT!!!!

E cel mai mizerabil articol al tau. Te-ai lasat influentat de ce scrie presa.

Te-a mahnit ca s-a renuntat la 2 jucatori? Mendoza era foarte indolent, un mercenat care il interesau doar bani. Nu`l interesa nimic altceva.

Rada, un fundas central bun, limitat doar la piciorul stang. Il prefer de 20 de ori pe Baciu, un jucator care poate juca si pe stanga si pe dreapta in centrul apararii. Plus, Rada era jucatorul lu` Popescu.

xDaJACKALx30.05.2008 08:46
@ Marius

probabil tu esti cel mai adevarat stelist in viata...

Deci pentru tine un antrenor al Stelei trebuie sa stie sa dea cu pumnu si sa injure ca tiganii? :thumbsup:

MoWeed30.05.2008 08:52
Parerea mea sincera e ca Mendoza nu a prestat in acest retur de campionat corespunzator salariului negociat si obtinut. Pentru mine Mendoza ultimelor etape a fost o mare si neplacuta surpriza. Nu am vazut la el vointa, nu am vazut eficacitate si nici macar dorinta de a continua cu titratul club din Ghencea.

Atata timp cat el este atacant de meserie si a jucat mijlocas stanga era cam normal sa nu aiba multa eficacitate. Ia gandeste-te cata eficacitate ar avea ca mijlocas stanga un Inzaghi de exemplu.

Cred ca cedarea lui este o mare greseala in contextul in care inca ii mai avem pe Surdu si Badea in lot pe pozitia lui(atacant!!).

Cat despre Lacatus este atacat cam de toata lumea ca nu e antrenor de Steaua. In loc sa ne aparam un idol(indiferent ce ar zice unii, pentru marea majoritate Lacatus este idolul din Ghencea) il atacam si noi. Unii de aici sunt exact ca patronii din fotbalul romanesc, vor rezultate imediate fara sa se gandeasca un moment ca trebuie sa-i lase timp omului sa-si faca treaba.

Cati dintre voi care-l atacati pe Lacatus si il numiti in fel si chip(am vazut mai sus apelativul de "carpa" rusine sa-i fie celui care l-a folosit) mai sperati la locul 2 dupa sfarsitul turului? Ca a pierdut titulul in meciurile cu Fulgerul si dinam0 nu Neaga nimeni(nu numai el l-a pierdut ci si nesimtirea sau neputiinta unor jucatori), dar oare mai eram in aceasta situatie fara el?

Marius30.05.2008 08:52

Virgil,

Nu sunt suparat, doar dezamagit.

Hai sa iti spun cum se vad lucrurile din ochii mei de profan: ai un jucator, venit la echipa liber de contract. Il joci titular TOT RETURUL. Omul acesta iti vreo 12 pase decisive si 2 goluri, asta in 15 partide. La finalul sezonului, patronul tau vine si spune ca salariul fotbalistului este cam mare, ca mai negociaza etc. Apoi, acelasi patron declara in presa ca jucatorul nu va mai continua cu Steaua si ca, mai mult, antrenorul a renuntat la el.

Intr-un final, apare si tehnicianul si declara ca jucatorul cu 12 pase decisive, jucatorul cu 2 goluri, jucatorul folosit TITULAR un intreg retur, NU INTRA IN PLANURILE SALE!

Asemenea in cazul lui Rada. Ai aproape sigure plecarile lui Goian si Radoi si tu iti vinzi cea mai buna rezerva...

Dar stii ce e cel mai deranjant? Ca acum jucatorii n-au plecat din cauza lui Becali, au plecat din cauza ANTRENORULUI! Si noi toti stim ca nu este asa... Asta e cel mai tampit lucru pe care putea sa-l faca Lacatus, sa-i scuze actiunile ciobanului, sa fie, intr-un fel, mantaua lui Becali in fata suporterilor...

Nu, comentariile contrare nu ma fac sa regret nimic. Cum cred ca stii Virgil, eu intotdeauna ma pun pe mine in articole, nu sunt fals niciodata (sau cel putin asta incerc, sa fiu cat mai putin)

Iar daca esti tu adevarat in fiecare actiune, nu ai cum sa fii ridicol! (Doru Davidovici - pilot de vanatoare si unul din cei mai buni scriitori dati de tara asta)

Virgil30.05.2008 09:00

@ Marius

Poate ca ar fi trebuit sa faci aceste precizari in articolul tau. Poate ca aici a fost eroarea si de aceea a fost perceput oarecum negativ articolul tau. Dar nu e tarziu nici acum. Oricum e bine, pentru ca din greseli (omisiune in cazul de fata) se invata. Tu esti si vei ramane fan Lacatus, sunt sigur, pentru ca il ai pe Lacatus in sange.

@ MoWeed

E parerea ta si recunosc ca exista suficient adevar in ea. Opiniile tale sunt de altfel pertinente. Te sfatuiesc sa nu-ti faci probleme prea mari pentru pierderea lui Andres. Nimeni nu e de neinlocuit si Steaua a adus cativa jucatori suficient de cunoscuti si de buni pentru a-l substitui. :)

«12346»