FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dezamãgirea mea: Marius Lãcãtuș

«13456»
Bundy31.05.2008 02:14

Eu cred ca e greu sa-l judeci pe Lacatus cand il are patron pe Gigi. Are si el o parte din vina pentru ca nu s-a opus poate plecarii celor 2 dar eu cred ca Mendoza avea un salariu prea mare pt cat vrea Gigi sa dea(plus ca nu mai putea sal vanda niciunde pe o suma buna, la varsta lui) iar milionul pt Rada a fost cred prea tentant ca sa nu-l accepte, in conditiile in care pe postul lui mai joaca Radoi, Ghionea si Goian ( de care nu sunt asa sigur ca va pleca). Gigi nu pare dispus sa investeasca intr-atat incat sa avem 22 de jucatori de valori sensibil egale.

endorama31.05.2008 03:07

@ CaTaLiNsm StElIsTu

foarte bine sintetizata problema... din pacate sunt multi pe aici care ar accepta si sa retrogradam cu Lacatus la timona atata vreme cat el el e gata sa il injure pe translatorul lui Ulhrin in apararea suporterilor Stelei...

apropos, penibila si faza aia: adica galeria injura echipa adversa meci de meci ca orice alta galerie, iar cand cineva reuseste sa incurce Steaua si isi manifesta poate putin cam exagerat bucuria, Lacatus sare la gatul lui... dar in fine, nu asta e problema cu Lacatus

olfgob31.05.2008 04:12

Axl...nota 10,si asta doar pentru ca nu este una mai mare.In alta ordine de idei,Gica s-a reprodus in mai multe exemplare nefaste,iar eu in locul lui Lacatus as pleca de prea multa greata la vederea opiniilor exprimate de userii acestui site care se presupune a fi al suporterilor Stelei...dar ce sa te mai miri cind javra de Lucescu ar fi acceptata cu bratele deschise..nu stiu cum mama dracului,dar nici cel mai nefast personaj din istorie(ma refer la huolaroiu) parca nu era asa criticat...ma intreb ce ati face,antrenori de tastatura CARE ESTE daca s-ar pierde o semifinala precum cea de la Boro..probabil ati merge incolonati frumos sa-i linsati familia lui Lacatus..nu uitati returul in care am fost atit de aproape-si nu ma luati cu "doar faze fixe",butoane si alte porcarii de astea.In momentul in care contesti 10 victorii la rind pentru ca ti se par suspecte,inseamnaca nu esti suporter Stelist,inseamna ca nu crezi ca echipa ta chiar poate bate pe oricine..pina la urma,Steaua chiar nu poate,nu-i asa, sa invinga pe al'de Gloria Bistrita,Otelul,Ceahlaul,Craiova,etc fara sa faca mismasuri,nu?vai de capul nostru !!!!!Ia mergeti voi si mai jucati un Manager,eventual pe cel mai usor nivel,cistigati acolo,si apoi veniti sa dati sfaturi,ca saracul Lacatus e vai de mama lui si habar nu are de nimic...pleaca,antrenor de doi lei,pentru ca NU TE MERITAM...daca m-as intilni cu Lacatus pe undeva,as spune ca sunt suporter de baseball,pentru ca nu as putea suporta sa ma uit la el fara a-mi fi rusine ca fac parte din o gloata care are nesimtirea sa il injure.RUSINE RUSINE RUSINE

c.ronaldo1731.05.2008 04:54

Si ce daca au plecat Rada si Mendoza? Asta inseamna ca trebuie sa il dam in cap pe Lacatus?

Daca pleaca Ronaldo de la Manchester inseamna ca Fergusson e cel mai idiot antrenor din lume?

Au plecat jucatori mai mari decat cei Mendoza si Ionut de la Steaua si nimeni nu a murit.

Lacatus este antrenorul de care Steaua are nevoie in acest moment!

Si ce daca a jucat cu Banel titular si Dayro Moreno rezerva? In mare parte ia iesit, Steaua a castigat. Ce`ati fi vrut sa faca precum bufonul ala de la Dinamo care a jucat cu Torje sau Miranda doar pentru ca asa vroiau suporterii? Ati vazut ce bascalie de echipa are si Dinamo acum, sunt vai de mama lor.

MoWeed31.05.2008 06:14

@CaTaLiNsm StElIsTu

Doar pentru ca niste oameni nu sunt de acord cu tine asta nu inseamna ca sunt operati pe creier. Esti un antrenor tare priceput daca zici ca Mendoza a jucat pe dreapta in returul asta. Nici nu stii pe ce lume traiesti si te apuci tu pe aici sa zici ca vezi-Doamne noi suntem prosti ca nu injuram antrenorul oricare ar fi.

De unde stii tu ca Lacatus nu e antrenor de Steaua? Bai campion de football manager, in realitate amprenta unui antrenor se vede dupa 6 luni-un an, dar noi de ce sa avem rabdare? Hai sa schimbam fiecare antrenor dupa 2-3 meciuri mai proaste si o sa ajungem penibil ca si cainii(vreo 6 antrenori intr-un sezon). O echipa de fotbal are nevoie de STABILITATE pe banca tehnica cu atat mai mult cu cat avem un patron imbecil. E adevarat ca a facut si multe greseli, unele chiar foarte mari, dar fara rabdare nu rezolvam nimic. Dupa ce ne-a eliminat Rosemborg acum 3 ani, probabil ziceai ca Protasov nu e antrenor de Steaua nu-i asa?

Stati linistiti ca nu vom vedea un antrenor consacrat la Steaua. Nu vedeti ca si Dan Petrescu sau Sabau ne-au refuzat pentru a nu-si alatura numele cu cel al oierului?

carnat31.05.2008 06:44

16 victorii - 2 egaluri-3 infrangeri , fara meciul cu rapid, astea sunt cifrele lui Marius Lacatus.Eu zic ca e bine spre foarte bine,nu vreau sa fac comparatii cu alti antrenori. A luat echipa dintr-un total haos, pierdeam toate meciurile, nu jucam nimic.

Unde sa joace Rada? Avem pe postul lui 3 jucatori de nationala, foarte buni : Goian, Ghionea si Radoi ; se joaca doar cu 2 dintre ei, stimabilii mei domni! De ce sa isi bata joc de el(sa nu prinda nici banca de rezerve) si sa nu ii dea drumul, sa il lase sa joace. Rada e un fundas bun,imi place si ca om, dar din pacate pentru el, din fericire pentru noi, are concurenti foarte puternici pe postul lui.

Mendoza, da! un jucator bun , DAR din cauza perioadei de transferuri in care s-au luat la nimereala jucatori, nu pe posturile deficitare, Mendoza a trebuit sa joace un fel de mijlocas, trebuia sa faca si faza defensiva, el nu este jucator de acest profil!El are si o varsta inaintata,nu ar fi fost o afacere buna pentru creditor, cerea o prima de instalare + salariu... sunt sigur ca asta a contat cel mai mult.

Acum vad ca vor sa ia intradevar jucatori de care avem nevoie, sa trecem la un 4-4-2(1+1), nu un 4-2-3-1 fortat, cum am jucat in acest retur.

Eu sunt multumit de Lacatus, il inteleg! El stie cel mai bine cum se prezinta jucatorii, nu noi, comentatorii, el ii vede in fiecare zi noi doar la meciuri , cand joaca si ,ce mai citim intr-o presa vanduta, mincinoasa, dornica de senzational si de strambe. Ne dam cu parerea doar sa avem sens in viata.

Fotbalul nu mai e al nostru ,Steaua nu mai e a noastra , Lacatus mai aduce din spiritul Stelei, in curand o sa vedeti in jurul vostru pe stadion din ce in ce mai multi oameni care se aseamana creditorului.

Virgil31.05.2008 07:12

@ CaTaLiNsm StElIs...

Exagerezi fiind in necunostinta de cauza, jignesti si judeci un om, fara a aduce argumente palpabile. Esti prea patimas.

Daca Lacatus ar fi castigat campionatul, si ar fi trebuit sa-l castige daca nu i-ar fi fost destinat inca din prima etapa altei echipe, comentariul tau ar fi fost desigur unul decent. Ei bine, Steaua si Lacatus au fost la 1 singur punct de a castiga titlul si daca ar fi terminat pe locul 1, ar fi intervenit comisiile cu depunctarea. Asa ca incetati de a-l mai musca de partile dorsale.

Apoi CaTaLiNsm StElIs... , nu acesta e subiectul articolului. Era vorba de o dezamagire produsa din motive de renuntare la Mendoza si Rada, nu de cine bate campii mai tare. Esti in eroare.

zoloz200531.05.2008 07:35

In locul lui Mendoza au fost adusi alti mijlocasi de valoare...cred..

Szekely a fost ofertat de toate echipele bune din campionat si a ajuns la Steaua..e tanar,talentat..sa il vedem in echipa..

Rada ..tot respectul meu pentru el..imi pare rau ca a plecat..dar decat rezerva si neinclus in lot..mai bine la alta echipa (banuiesc ca a fost si dorinta lui sa plece..)

enjoy31.05.2008 09:05

@CaTaLiNsm ...: daca folosesti DEX-ul e bine, dar fii atent sa vezi corect sau scrie mai ingrijit! lectiile se dau la scoala, aici ne exprimam, liber, parerile noastre mai bune sau mai rele.s-auzim de bine!

fedora31.05.2008 12:37

1. Cei care spun ca nu avem dreptul sa ne declaram nemultumiti fata de Laca bat campii. Felicitari lui Marius pentru curajul de a scrie acest articol, desi mi se pare unul atipic pentru el (adica este scris cu inima, nu cu mintea - argumentele sale sunt slabe si neconcludente).

2. Puteti sa va mintiti in continuare ca Laca e antrenorul potrivit pentru Steaua, speranta nu v-o poate lua nimeni. Dar ganditi-va cum ati fi reactionat la ceea ce s-a intamplat in acest retur pe banca tehnica daca antrenorul s-ar fi numit Olaroiu spre exemplu (pe care eu nu-l inghit apropo). O sa spuneti Laca e Laca si Oli e Oli. Este adevarat, 2 jucatori diferiti, un simbol versus un fotbalist mediocru. DAR cand ne apucam si noi sa-l comparam pe Lacatus cu un antrenor?

Joga Bonito31.05.2008 13:38

Culmea... Il adulati pe Protasov, acuma la cativa ani distanta, iar la vreo 3 luni dupa ce a plecat nu l-ati regretat deloc! Am urmarit atent in iarna aceea reactiile voastre. Toti s-au intors la Protasov doar dupa ce Oli a pierdut semifinala cu Boro si stilul sau nu satisfacea ochiul vigilent al suporterului de rand. Sa vedeti cat de ipocrit e romanul.

Mai mult, pe vechiul forum, multi dintre suporteri il regretau chiar pe Zenga (inclusiv SSK, acum cu reactii acide la adresa lui Laca) dupa un meci cu Rapid, fiind antrenati de Oleg atunci. Exemplele pot continua...

Asa ca nu-mi explic de ce doriti debarcarea lui Lacatus. Sa ajungeti sa-l regretati ca si pe Protasov? Pacat ca nu ne-am calificat in Cupa UEFA macar, dar "mostenirea" lui Hagi: infrangerea cu descultii de la Slavia; a fost prea greu de gestionat. Sa nu mai pomenesc de ghinionul incredibil de la Bucuresti. Altfel statea situatia daca parcurgeam cateva tururi si practicam un joc frumos.

La fel ca in perioada lui Oleg, jucatorii de acum au mancat pamantul in aceste 20 de etape si s-a incercat practicarea unui joc frumos, nimeni nu poate nega acest lucru. Lucru surprinzator cand presiunea era imensa si punctele erau necesare ca aerul. Nu mai pomenesc ca orice pas gresit era taxat de suporteri cu o "sapa" in cap!

Eu o sa-l sustin in continuare pe Lacatus, chiar daca am ajuns singurul care mai crede in el. :thumbup: Momentan nu am gasit ce sa-i reprosez. Si-a indeplinit obiectivul cu brio. Ca nu are "fata" de antrenor? Sau in opinia unora nu are pegatirea necesara? De Oleg stia cineva cand a ajuns? Dar de Zenga, pescuit direct de pe plaja? Nimeni nu se naste antrenorul perfect, dar cu timpul o sa devina!

Rabdare sa avem cu el si sa il sustinem!

Mandru ca sunt stelist! Alaturi de Laca!

sile-jardel31.05.2008 13:39

acum cind este perioada transferurilor,antrenorul nostru drag e plecat in concediu cu Danciulescu,in timp ce Adi pleaca singur dupa jucatori.e clar ca el nu are nici un cuvint de spus in privinta transferurilor.el e pus acolo sa mentina linistea din tribune.sa nu-l mai injuram pe cioban,sa-i scandam lui numele.trebuie delimitat clar ce-a fost pentru noi ca jucator si ce realizari are ca antrenor.

MoWeed31.05.2008 13:47

@Joga Bonito

Nu esti singurul care mai crede in Lacatus....

@DanStan

Probabil ar vrea sa nu isi ia concediu niciodata Lacatus...

DanStan31.05.2008 13:51

'Perioada transferurilor' incepe la 9 iunie si se incheie la 1 septembrie 2008. Astea inseamna ca nici un transfer nu va fi inregistrat la federatie inainte de 9 iunie, deci nici un transfer nu e definitiv momentan. Cand vrea domnul sile-jardel sa-si ia Lacatus concediu ? Inainte sau IN TIMPUL perioadei oficiale de transfer ?

LARI31.05.2008 14:51
Unde sa joace Rada? Avem pe postul lui 3 jucatori de nationala, foarte buni : Goian, Ghionea si Radoi ; se joaca doar cu 2 dintre ei, stimabilii mei domni! De ce sa isi bata joc de el(sa nu prinda nici banca de rezerve) si sa nu ii dea drumul, sa il lase sa joace. Rada e un fundas bun,imi place si ca om, dar din pacate pentru el, din fericire pentru noi, are concurenti foarte puternici pe postul lui.

Esti tu atat de sigur ca si Goian si Ghionea vor ramane la noi dupa Euro? Eu nu! Tocmai de aia sustin ca lepadarea de Rada a fost o greseala. Parca vad ca dupa Euro o sa fugarim niste fundasi centrali.

Mai vad acum ca si Golanski (dupa declaratiile proprii) e aproape de FC Porto. Daca se intoarce Ogararu, e ok. Daca nu, sa vezi chitzaiala!

Toate astea sunt greseli manageriale, dupa parerea mea, si la datele pe care le avem acum. Daca cei din conducere vor sa intareasca si alte posturi, precum cele de mai sus, e ok. Desi ma gandesc la faptul ca iar o sa avem niste probleme de omogenitate...

Si eu sunt de parere ca Lacatus trebuie sustinut. Lacatus ne-a daruit prea multe pentru a nu fi alaturi de el. Nu e inca un mare antrenor. Dar daca nici noi nu-l ajutam sa devina, cine, atunci?

predatorpulse731.05.2008 15:51

Ce ma amuza ca unii inca il apara pe Oli,si mai nou pe Lacatus,e incredibil cum gasim scuze pentru orice. Fiecare are dreptul la o opinie si respect parerile tuturor asa ca hai sa va spun parerea mea despre Lacatus. Cand a venit Lacatus m-am mirat cat de repede s-au potolit tribunele(dupa umilirea lui Hagi) si apoi m-am gandit ca daca tot a venit sa-i dau acest retur si sa vad daca va crea un sistem de joc,in care echipa sa poata juca,indiferent ce jucatori se schimba in acest sistem.

A trecut returul si m-am convins ca Marius Lacatus a ramas doar un mare jucator pentru ca mai are mult de invatat pana sa devina un antrenor de Steaua. A preluat acel sistem de 2 parale de pe vremea lui Olaroiu,a lasat aceiasi 2 inchizatori de atunci(ov Petre si Lovin) cand puteam sa jucam si noi mai ofensiv(cu un inchizator clasic si unul cu ceva mai multa tehnica,unul pe care il puteam transfera in pauza de iarna),Nicolita a prins mereu primul 11 ca pe vremea lui Oli,si atacul a ramas mereu cu un singur atacant adevarat in loc sa jucam cu doi.

Asa ca ma intreb,ce schimbari in bine a adus Marius Lacatus antrenorul? Poate ca a adus un plus la atitudine desi sunt rezervat si in aceasta privinta vazand indolenta majoritatii jucatorilor din meciul cu dinamu. Eu stiu atat: de la Lacatus nu m-am asteptat sa castige titlul(cine se mai gandea la titlu in iarna?) ci sa creeze o echipa mai ofensiva,care sa puna mai mult accentul pe atac decat pe defensiva cum se face acum. Dovada ca Steaua practica un fotbal urat(hai sa-i zicem defensiv) se vede in jucatorii selectionati la nationala. De cati ani de zile nu a mai dat Steaua nationalei un mijlocas ofensiv sau un varf de rasa? Nu,noi am dat jucatori din defensiva(care este cea mai buna din tara) cum ar fi Radoi,Goian,Ghionea,ov Petre cu exceptia Dica(cel ce a tinut in spate ofensiva in ultimele 3 sezoane).

Stiti de ce putini il plac pe Oli? pentru ca desi a fost cel mai de succes antrenor de dupa 89', victoriile cu el au venit chinuit,chinuit de tot. El a luat titlul 23 si totusi,credeti ca isi aduce aminte cineva cu bucurie de "titlul lui Oli? Acolo a primit meritele cuvenite pentru ca a mers pana la capat,desi am asteptat pana in ultima etapa sa luam titlul. In Europa,omul a dat chix chiar in meciul cel mai important din semifinale cand n-a putut sa faca fata miscatilor "geniale" ale lui mclaren(englezul baga atacanti iar noi bgam numai fundasi).

Insa principalul motiv pentru care Olaroiu nu va fi privit niciodata cu simpatie in Ghencea este ca in ambele mandate ale sale meciurile Stelei au fost tortura pentru suporterii care au prins marile echipe ale Stelei(cum ar fi cea din 86 sau din anii 90') si vorbesc aici mai ales de meciurile din deplasare. Si omul mai are un dezavantaj: nu e un fost mare jucator al Stelei,daca intelegeti ce vreau sa spun,plus ca e un apropiat al lui Jiji,ceea ce nu-l face prea popular.

Marius Lacatus,daca vei ramane inca un sezon,sper sa readuci Steaua in zodia atacului ca sa ne mai aducem aminte de vremurile bune cu Protasov. Si vreau sa mai zic ceva pentru criticii ucraineanului: Protasov a fost iubit pentru ca a creat o echipa frumoasa,care incerca sa-si domine adversarul(cateodata iesea,altadata nu) si sa mai faca si spectacol,nu echipe "echilibrate" care castiga greoi si care se screm din greu sa dea un gol din actiune.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

MoRRiS31.05.2008 16:08
Eu o sa-l sustin in continuare pe Lacatus, chiar daca am ajuns singurul care mai crede in el. :thumbup: Momentan nu am gasit ce sa-i reprosez. Si-a indeplinit obiectivul cu brio. Ca nu are "fata" de antrenor? Sau in opinia unora nu are pegatirea necesara? De Oleg stia cineva cand a ajuns? Dar de Zenga, pescuit direct de pe plaja? Nimeni nu se naste antrenorul perfect, dar cu timpul o sa devina!

Rabdare sa avem cu el si sa il sustinem!

Mandru ca sunt stelist! Alaturi de Laca!

Joga, nu eshti singurul care inca il mai sustzine pe Lacatus. Suntem destui. :)

Esti tu atat de sigur ca si Goian si Ghionea vor ramane la noi dupa Euro? Eu nu! Tocmai de aia sustin ca lepadarea de Rada a fost o greseala. Parca vad ca dupa Euro o sa fugarim niste fundasi centrali.

Mai vad acum ca si Golanski (dupa declaratiile proprii) e aproape de FC Porto. Daca se intoarce Ogararu, e ok. Daca nu, sa vezi chitzaiala!

Toate astea sunt greseli manageriale, dupa parerea mea, si la datele pe care le avem acum. Daca cei din conducere vor sa intareasca si alte posturi, precum cele de mai sus, e ok. Desi ma gandesc la faptul ca iar o sa avem niste probleme de omogenitate...

Si eu sunt de parere ca Lacatus trebuie sustinut. Lacatus ne-a daruit prea multe pentru a nu fi alaturi de el. Nu e inca un mare antrenor. Dar daca nici noi nu-l ajutam sa devina, cine, atunci?

Lari, pai daca ne pleaca fundashii, ii avem pe alde Tudose, de la Steaua 2 ;))

bodanelu31.05.2008 16:53
Stiti de ce putini il plac pe Oli? pentru ca desi a fost cel mai de succes antrenor de dupa 89', victoriile cu el au venit chinuit,chinuit de tot.

Poate dupa 2000.

@Joga, iti asigur spatele :)

puyol31.05.2008 21:27

wow,ce opinii aveti unii... cei care il sustinem pe Lacatus. As putea eu sa vbesc in numele lor si sa spun sincer ca nu Laca e cel mai mare antrenor din lume care ar fi putut veni la echipa acum,nu e cel mai potrivit din lume si tot asa.

dar oameni buni,in afara de faptul ca el e Marius Lacatus,a si obtinut rezultate bune cu echipa. Ce vreti mai mult ? Daca luam campionatul (si cat de aproape am fost) cred ca 80 la suta din cei care il criticati pe Laca acum nu ati mai fi avut parerile pe care le aveti acum

lupi31.05.2008 22:21
Pe mine ma dezamagesc astfel de articole si suporterii care improasca cu noroi LEGENDE alti le fac statuie noi ii scuipam ...

SINGURA OAIE negra din Ghencea e Il Ciombadante ..... daca ar sta el linistiti cred ca ar fi paradis dar nu sta si atunci avem circu asta de 2 lei si achizitii de foaie verde ...

si pe mn ma dezamagesc suporterii ca tine care nu fac diferenta dintre fost mare jucator si actual antrenor...mi personal imi este mila de voi

Nu te inteleg maruse... Daca Lacatus considera ca nu a avut nevoie de ei caz inchis! A luat cea mai buna decizie posibila, pe motiv ca va aduce alti jucatori pe posturile lor; asa ar trebui sa gandim noi, nu ca el ar fi vreo dezamagire.

Va implor sa-l lasati pe Lacatus sa-si duca munca pana la capat. Unii antrenori au unele decizii bizare, neintelese de nimeni (exemple sunt multe) dar daca respectivul are rezultate nu ai ce sa-i reprosezi.

Rada a plecat fortat de cioban, pt nu cred ca vreun antrenor intreg la cap nu l-ar fi pastrat in lot. Cat despre Mendosa, prezenta sa inexistenta din meciurile cu Timisoara si Dinamo i-au fost fatale, ca aici se presupune ca am pierdut titlul. Nu neg ca nu e un jucator valoros, dar Steaua nu a stat niciodata intr-un jucator in intreaga ei existenta, a depins de forta grupului.

P.S.: Pe alocuri imi dai impresia ca te-ai pripit cu articolul asta, aduci a Somanescu in zilele lui de glorie. :))

nu e vorba de munca si alea alea...e vorba ca Banel e titular si mendoza dat afara...sunt decizii bizare...ori nu a vrut ciobanu sa-i platesca salariu ori Laca e pe dinafara

D-le Marius, articolul ãsta ce se vrea?

Dacã e o criticã, atunci poate ar trebui sã critici mai la obiect și sã propui o soluție concretã.

Dacã e o frustrare personalã (îți stã în gât Badea), nu înțeleg de ce nu vorbești cu prietenii din cartier; nu mã obosi cu preferințele tale.

Dacã Lãcãtuș e un antrenor slab, aratã-ne licența PRO. Returul vorbește pentru Lãcãtuș.

Dacã ai vrut sã scrii un articol, de ce nu ți-ai revizuit cunoștințele de gramatica limbii române mai întâi?

Dezamãgitor.

returul?in care mendoza a facut ce a facut si apoi renunti la el?du-te ma si bate-ti coasa

AVEM O CIRPA !

vorbeste ma frumos..

se scrie "CARPA" in primul rand..si din alea poate ai tu in familie..

pot sa imi iau warn ..ban si ce vreti voi...dar deja tu nu esti suporter stelist..

poate sa retrogradeze Lacatus Steaua...dar nu are voie sa fie jignit de pseudosuporteri asa ca tine..

du`te frate si tine cu echipa lui turcu..lasa`ne pe noi pe locul 2 si in CL..

ce conteaza ca Lacatus a luat echipa de pe locul 5 , a fost la 11 puncte de chefere...voi credeti ca echipa e facuta de Jiji..ca doar voi inainte de meciuri stati in vestiar cu jucatorii ...sau in loja cu ciobanul..

mai are pana sa dezamageasca Lacatus ca antrenor la Steaua.,..pana atunci,lasa`ti`l sa isi faca treaba !

cate clase ai prietene?cate are si trenu?

@ Marius

ai mare curaj maestre! pt adevarurile enumerate risti sa fi linsat de ''adevaratii'' suporteri ai Stelei.

probabil tu esti cel mai adevarat stelist in viata...

te intreb si eu de curiozitate...l`ai vazut pe Lacatus pe viu cum juca ?! cu cate pasiune ?! cu cat devotament pentru club ?!

l`ai vazut pe Lacatus ca antrenor cand s-a luat de trica la meciul cu cefere ca ne`a injurat pe NOI ..suporterii ?! l`ai vazut pe Lacatus cand s-a luat de translatorul lui uhrin pentru ca zevzeticul ala jignise Steaua ?! zi`mi un antrenor care a pus atata pasiune pentru Steaua..zi`mi unu singur..

hello,Lacatus juca acum 10 ani.Lasati jucatorul Lacatus in pace.e vorba de antrenorul Lacatus

Marius felicitari pentru articol! NOT!!!!

E cel mai mizerabil articol al tau. Te-ai lasat influentat de ce scrie presa.

Te-a mahnit ca s-a renuntat la 2 jucatori? Mendoza era foarte indolent, un mercenat care il interesau doar bani. Nu`l interesa nimic altceva.

Rada, un fundas central bun, limitat doar la piciorul stang. Il prefer de 20 de ori pe Baciu, un jucator care poate juca si pe stanga si pe dreapta in centrul apararii. Plus, Rada era jucatorul lu` Popescu.

prietene cred ca u esti limitat...din pacate nu la vreun picior si la etaju superior

Ba tu asta de ai scris articolu ... stii de ce nu intelegi tu multe lucruri care le face Marius Lacatus ?? La toata intrebarile tale e un singur raspuns : tu esti un simplu om care mai stii ceva fotbal , si Marius E ANTRENOR IN *** !!! Nu trebuie tu sa ii ceri socoteala lu Marius Lacatus pentru ce face , deci in primu rand MENDOZA ARE 30 DE ANI , e batran !!! Avem 4 fundasi : Radoi , Ghionea , Goian , Baciu rezerva perfecta:D) , l-a dat pe Rada pt ca erau O GRAMADA , si dintro toti astia io il alegeam pe Rada , pt ca oricum facea prea multe nazuri !!!

Deci domnu Marius cand o sa antrenezi o echipa , chiar si in B , atunci sa te iei tu de Lacatus !!! Asta e parerea ta , da nu ai deloc dreptate .

ia asculta u melodia "nu esti tu umpic cam prost"...si gandeste-te bine

Ma scuzati, am vrut sa intru pe fcsteaua.ro am ajuns cumva pe antiLacatus.com????

ce glumita ai zis ma!!!

bodanelu31.05.2008 22:22

poate tu esti limitat.

danimarcu31.05.2008 22:23

@Lupi

Ti-a scapat vreunul?... :rolleyes:

lupi31.05.2008 22:33
Jucatorul Marius Lacatus este un simbol al echipei Steaua, merita sa ii fie ridicata o statuie etc., dar antrenorul Lacatus e zero barat.Nu va inteleg atitudinea tineti cu el pana in panzele albe chiar credeti ca asta inseamna a fi stelist adevarat ? daca da atunci sunteti jalnici

putini is destepti pe site.ma bucur ca am gasit unu ca tine dupa multi inapti

Va rog sa ma iertati dar eu imi mentin afirmatiile....pai cum [...] sa nu numesti "operati pe creier" niste oameni care se uita ca [....] 90 de minute ori cate meciuri sunt si nu vad ca antrenorul e praf pulbere fina.Nu-si face simtita prezenta in jocul echipei nici cat negru sub unghie si inafara de a da sprinturi de pe fotolii pana in tusa nu sesisezi nimic...la noi daca incepem jocul ca si in curtea scolii asa il si incheiem,ca n-avem cine sa intervina sa schimbe 2marionete sau un sistem de joc din mers(adica ba stim...din defensiv in ultra defensiv...mai nou)....sincer imi place cum ganditi...pai iertati-ma da eu de cand ma uit la meciuri inca n-am mai vazut ca un antrenor sa acoata un atacant si sa bage un fundas in conditiile in care esti condus,iar tu esti echipa care domina......scuza-ma...ori sunt eu nebun ori e altcineva.....si chiar nu pot accepta ca antrenorul celei mai titrate echipe si iubite din Romania sa treaca pe la biroul patronului sa intrebe :deci ramane cum am stabilit,nu?...Dica tot meciul chiar daca tot mrciul va sprijinii iarba,ca tre sa prinda euro sa scoatem bani;Nicolita 83de minute chiar daca cu el pe teren jucam in 10....Dayro face tusa in continuare,Rada la fel iar pe Mendoza il punem pe dreapta ca n-a mai jucat acolo si mai vede si invata si el ceva nou....

Asta e antrenor.......[... ......].....

Domnule...n-ai valoare tre sa-ti vezi limitele si din bun simt tre sa pleci fara sa-ti ceara nimeni.

Sud Americanii zburau pe teren la inceput cand au foat adusi...da maestrul Lacatul i-a integrat perfect in lotul romanilor si de aici pana la plafonarea lor n-a fost decat un pas.....

Puteti sa ma injurati cat vreti si va rog nu mai fiti copii amintind de ceea ce a fost odata...sa luam lucrurile la concret...

Eu am spus ce am avut de spus asa ca ma retrag definitiv din acest topic

Forza Steaua

p.s. vis-a-vis de rabdarea care ar trebui sa o avem fata de Laca....e ca si cum ai cere unui afon sa cante simfonia a9-a.......daca nu ti-e dat poti sa stai in cap ca tot asa ramai....iar asta in principiu se vede ....de cand iti deschizi gura;ma rog...primul retur.

p.s.2 @enjoy... prietene crede-ma ca stiu ce vorbesc si cunosc si termenii pe care ii folosesc,asa ca n-am nevoie de DEX pt a "deslusi"ceea ce deja stiu...iar cand e cazul folosesc si DEX-ul...dar asta inainte sa pronunt sau sa scriu acel cuvant.

Editat de moderatori pentru indecenta.

bravoo prietene..in sfarsit un stelist luminat....e plin de limitati pe site...

poate tu esti limitat.

deci m-am convins...cand eram in fata blocului si aveam vreo 7-8 ani cand imi zicea cineva ca is prost ii raspundeam"da prost esti tu"...asa mi-ai replicat si tu acuma...e clar...cu tine nu am ce vorbi

@Lupi

Ti-a scapat vreunul?... :rolleyes:

ma,eu nu prea postez pe site...da la un asemenea articol nu am rezistat...is satul de stelistii care cred ca daca ei zic hai Lacatus si daca o retrogradeaza pe Steaua is stelisti adevarati...pur si simplu acesti oameni sunt limitati...si in viatza sunt directori de firme si sapatori de santuri..acestia cred ca se incadreaza in a 2 categorie

c.ronaldo1701.06.2008 07:10
deci m-am convins...cand eram in fata blocului si aveam vreo 7-8 ani cand imi zicea cineva ca is prost ii raspundeam"da prost esti tu"...asa mi-ai replicat si tu acuma...e clar...cu tine nu am ce vorbi

Si cel ce iti zicea mare dreptate avea :)

Bundy01.06.2008 18:09

Poate nu mai pleaca Rada...:)

«13456»