16 victorii - 2 egaluri-3 infrangeri , fara meciul cu rapid, astea sunt cifrele lui Marius Lacatus.Eu zic ca e bine spre foarte bine,nu vreau sa fac comparatii cu alti antrenori. A luat echipa dintr-un total haos, pierdeam toate meciurile, nu jucam nimic.
Unde sa joace Rada? Avem pe postul lui 3 jucatori de nationala, foarte buni : Goian, Ghionea si Radoi ; se joaca doar cu 2 dintre ei, stimabilii mei domni! De ce sa isi bata joc de el(sa nu prinda nici banca de rezerve) si sa nu ii dea drumul, sa il lase sa joace. Rada e un fundas bun,imi place si ca om, dar din pacate pentru el, din fericire pentru noi, are concurenti foarte puternici pe postul lui.
Mendoza, da! un jucator bun , DAR din cauza perioadei de transferuri in care s-au luat la nimereala jucatori, nu pe posturile deficitare, Mendoza a trebuit sa joace un fel de mijlocas, trebuia sa faca si faza defensiva, el nu este jucator de acest profil!El are si o varsta inaintata,nu ar fi fost o afacere buna pentru creditor, cerea o prima de instalare + salariu... sunt sigur ca asta a contat cel mai mult.
Acum vad ca vor sa ia intradevar jucatori de care avem nevoie, sa trecem la un 4-4-2(1+1), nu un 4-2-3-1 fortat, cum am jucat in acest retur.
Eu sunt multumit de Lacatus, il inteleg! El stie cel mai bine cum se prezinta jucatorii, nu noi, comentatorii, el ii vede in fiecare zi noi doar la meciuri , cand joaca si ,ce mai citim intr-o presa vanduta, mincinoasa, dornica de senzational si de strambe. Ne dam cu parerea doar sa avem sens in viata.
Fotbalul nu mai e al nostru ,Steaua nu mai e a noastra , Lacatus mai aduce din spiritul Stelei, in curand o sa vedeti in jurul vostru pe stadion din ce in ce mai multi oameni care se aseamana creditorului.