Posibile transferuri in intersezon :
Pascovici(Farul)
Prepelita(FC Arges)
Lazar si T.Balan(Sportul Studentesc)
Posibile transferuri in intersezon :
Pascovici(Farul)
Prepelita(FC Arges)
Lazar si T.Balan(Sportul Studentesc)
Dupa GSP se pare ca ar fi vorba de un pusti de 18 ani de la Arges: Tanase. Antrenorul de copii de la Arges ar fi spus ca e mai bun decat Mutu la aceeasi varsta. Pe Tanase e o adevarata batalie.
Sursa GSP:
Balan, Litu si Simion la Pandurii
Marius Margarit, Dan Udrea, Razvan Rotaru
Cei 3 jucatori vor fi imprumutati in iarnă la gruparea din Tirgu Jiu in schimbul ajutorului pe care patronul oltenilor, Marin Condescu, i l-a dat lui Ciobanul la construirea caselor pentru sinistrati
La finalul turului de campionat, Steaua se va desparti de 3 dintre jucatorii pe care ii are acum in lot. Este vorba despre fundasul Daniel Balan si despre atacantii Valentin Simion si Alin Litu. Cei 3 vor fi imprumutati la Pandurii Tirgu Jiu, echipă clasată pe ultimul loc in clasament in acest moment.
Pe lingă faptul că cei din conducerea Stelei iși doresc să le gasească celor 3 jucatori echipe unde ei să aibă meciuri in picioare, această tranzactie s-ar fi facut si in baza relatiilor de afaceri intre patronii celor două echipe. Marin Condescu i-a oferit lui Ciobanul oameni de la firmele lui care să-l ajute să ridice cele 200 de case pentru sinistrati in zona Moldovei. În schimbul acestui serviciu, stelistul i-a promis că il va ajuta cu jucatori.
"Condescu e prietenul meu si e normal să-l sprijin cum pot. Litu, Balan si Simion se vor duce din iarnă la Pandurii", a declarat ieri Ciobanul. "Îi astept pe cei 3 aici, dar pină la iarna cind or să vină ei, trebuie să ne ajutam singuri, că altfel sintem morti", a spus si Condescu.
Se pare ca Litu si Simion daca nu vor mai prinde echipa se vor duce la Pandurii, viitoarea noastra adversara... Eu consider ca daca tot nu joaca pentru noi mai bine sa o faca in alta parte, sa aiba meciuri in picioare si apoi sa se reintoarca de la anul asa cum a facut jucatori precum Ghionea sau Ogararu... Asa capata si ei experienta.
Ce parere aveti?
:?: :?: :?:
Acesti jucatori merita sa aiba jocuri in picioare . E bine ca vor fi imprumutati 1 an la Pandurii , poate cand se intorc arata si la Steaua ceva .
Eu nu inteleg cum acest Simion nu poate prinde echipa,dupa ce cu numai cativa ani in urma,Piturca si Becali erau foarte incantati de el spunand ca va fi mai tare decat Hagi.
Hagi la 17 ani cand a debutat in Divizia A la Farul a facut furori,iar Simion are 19 si e trimis la ultima clasata.
Un pic paradoxal tot este: Cristea care nu mai misca nimic tot intra pe final, cei doi chiar nici la nivelul lui Cristea nu sunt? Ma refer aici la Litu si Simion... Eu unul ii vad peste Cristea pe amandoi dar poate ca Protasov vede mai bine... sau GG?!?!? :lol:
Nici nu stiu ce sa mai spun.
Probabil ca Gigi i-a cerut parerea lui Oleg.
Daca stau sa ma gandesc, pana la iarna pot devenii amandoi piese de baza, poate ca acest lucru ii stimuleaza si trag mai tare la antrenamente...
E clar ca daca nu vor fi folositi la Steaua,dar intentia lui Gigi e sa-i pastreze,trebuie sa joace undeva.
Pacat ca nu joaca la o echipa mai buna.
Poate sa fie totusi un avantaj,pentru ca vor avea ocazia sa se remarce.
Acesti jucatori este bine ca se duc la Pandurii! Decat sa stea la Steaua si sa nu joace deloc mai bine sa aiba meciuri in picioare si sa prinda ceva experienta! Si dupa aia sa se intoarca in Ghencea!
Exista totusi si un aspect negativ. Ce antrenor are "Pandurii"? Nici ei nu stiu. Se pare ca Ionut CAtelus a fost dat afara dar nimeni nu se inghesuie sa preia echipa. Cine-i va antrena pe baietii nostri? Daca in loc sa progreseze in joc ei vor involua :?:
Ionut Chirila antreneaza Jiul.
La panduri e Emil Sandoi.
E-mil San-doi.
Aduce cu Mi-rel Ra-doi. ![]()
Ionut Chirila antreneaza Jiul.La panduri e Emil Sandoi.
E-mil San-doi.
Aduce cu Mi-rel Ra-doi.
A fost Emil San-doi
Acum e "Dulaul" Viorel Hizo antrenor
Deja au schimbat antrenorul ?
Nu cred ca Dulaul va face mai mult.O sa latre cat o sa-l tina falcile si in cele din urma o sa taca.
Sigur ca Hizo este un antrenor cu mai multa experienta,sa nu uitam ca a antrenat Dinamo si Rapid.
Categoric are alta viziune asupra fotbalului din prima divizie.
Il vom vedea sambata viitoare la lucru impotriva echipei noastre.
Banuiesc ca va fi primul lui esec.
Apoi gandul ma va duce la Murphy : "un lucru inceput rau,se termina si mai rau".
Deja au schimbat antrenorul ?Nu cred ca Dulaul va face mai mult.O sa latre cat o sa-l tina falcile si in cele din urma o sa taca.
Sigur ca Hizo este un antrenor cu mai multa experienta,sa nu uitam ca a antrenat Dinamo si Rapid.
Categoric are alta viziune asupra fotbalului din prima divizie.
Il vom vedea sambata viitoare la lucru impotriva echipei noastre.
Banuiesc ca va fi primul lui esec.
Apoi gandul ma va duce la Murphy : "un lucru inceput rau,se termina si mai rau".
eu as zice sa stea linistit si sa sara etapa viitoare ca daca incepe cu nervii nu rezolva nimic acolo.... :lol: :lol: :lol:
Dar sa nu deviem... E totusi un lucru important ca Hizo le-ar putea fi antrenor acestor tineri de la Steaua...
Cred ca e mai bine pentru el sa inceapa cu noi.
Nu are multe sanse si nu o sa-l traga nimeni la raspundere pentru un eventual esec.
Apoi o sa joace in deplasare cu Rapid si iar nu o sa-i poata spune cineva ceva.
De abia din etapa a 7-a va fi raspunderea cat casa de mare pe umerii lui.
Daca va pierde si atunci cu Gloria 1922 Bistrita,Pandurii vor putea sa-si prezinte un nou antrenor.
Dar e posibil sa-l scape un joc strategic facut de Jean Padureanu.
Ionut Chirila antreneaza Jiul.La panduri e Emil Sandoi.
E-mil San-doi.
Aduce cu Mi-rel Ra-doi.
Scuze, am luat-o putin inainte. Dupa Sandoi urmeaza Chirila pe lista datilor afara.
Oricum in contractul de imprumut ar trebui sa se impuna un minim de minute pe teren pentru cei trei stelisti.
Nu e nici-o problema.Fiecare din noi mai greseste.
Unii,saracii,o iau chiar razna. ![]()
Surprize, Surprize... Vin italienii la meciul echipei de tineret sa il urmareasca pe zicu, numai ca cei de la inter au fost impresionati de cine altul decat... Baneeeeeell Nicolitaaaaaaa!!!!
pai ce sa vada la zicu? cum se risipesc banii?
La Banel insa nu au acces se pare... GG stie si el de ce...
Pay Banel alearga intruna..iar zicu...alearga si el...in cerc :wink: si rateaza cu poarta goala...
parerea mea este ca Gigi ar trebui sa bage mana in sac si sa faca o investitie in Cocis, de la Serif Tiraspol. Asta daca deja nu e prea tarziu. Moldovenii cer doar 1 milion de euro pe el, dar ar fi o investitie buna pe termen lung cu sanse mari de profit: si pentru Gigi, dar, in special pentru echipa.
Pe Cocis il vrea neaparat Poli..conform gsp
Acum o saptamana se vorbea ca ar putea veni Tibi Balan si Prepelita.
Ce parere aveti ? Intre Tibi Balan si Cocis, care credeti ca ar fi mai bun ( presupunand ca Jiji nu are bani decat pentru unul dintre ei ) ?
Eu parca as inclina spre Tibi Balan. Baiatul ala nu numai ca paseaza bine si alearga dar si trage foarte bine ( mai tineti minte ce gol ne-a dat ?).
Eu zic ca in acest moment, la cum stam cu compartimentul median, oricare din ei ar fi binevenit. Evident, dupa meciul cu Cehia toata lumea e cu ochii pe Cocis, dar cred ca Tibi Balan ar fi o solutie mai buna decat ce avem noi acum in centru. Cu conditia sa nu-l loveasca si pe el "complexul Sportul" :roll:
Oricum, pe mine m-a surprins foarte placut declaratia lui Costin Lazar, care a spus ca Steaua trebuie sa se inteleaga si cu el la contract, pentru ca stie cat de greu se pleaca de la Steaua. In sfarsit, un jucator aparent cerebral, care stie sa puna punctul pe I si nu este cuprins brusc de "isteria" venirii la Steaua. Nu prea auzi in Romania jucatori care sa nu uzeze de cliseele "sunt onorat ca Steaua se intereseaza de mine...cine nu si-ar dori sa joace la un club asa de galonat... as fi mai aproape de echipa nationala...suporterii Stelei sunt magnifici...ramane sa se inteleaga cluburile..."
De mult aud de Lazar cum ca ar fi unul din cei mai buni inchizatori din campionat. Sa vina la Steaua sa-i vedem valoarea. Sa vina si Balan sa vedem ce stie cu adevarat.
Declaratia lui Mazilu m-a pus pe ganduri: "Steaua s-a interesat de mine. Daca jucam la Steaua poate ca nu mai ajungeam la nationala." Adica cum?