FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«18910111283»
sorin_77712.09.2005 09:11

GG a declarat ca in functie de cat va juca Steaua in Cupa UEFA va putea lua pe Radoi intre 6 si 10 mil euro!!!... Ar fi cel mai mare tranfer de la noi... :wink:

reddog12.09.2005 12:42

Cam aberanta declaratia. Cine va da atat pe Mirel?

onlySteaua12.09.2005 14:38

milanul,reddog,milanul. :wink:

reddog12.09.2005 14:41

Vai!!!!!!!!!!!!!!! NU!!!!!!!!!!!!!!! Nu Milanul. Il apreciez pe Mirel, insa nici chiar asa. Daca rateaza sau da un autogol celebru in defavoarea Milanului se vor cobora multe injuraturi din partea-mi pe capul lui. :evil:

George Stan12.09.2005 15:01

Dintre doua rele aleg raul cel mai mic. Sper ca, Chivu sa se transfere la Milan, nu Radoi. Aceasta echipa/corporatie/mafie a mai distrus doi fotbalisti romani tocmai cand ei se aflau in forma maxima, Raducioiu si Contra.

reddog12.09.2005 15:03

Nu prea vad cum i-a distrus Milanul pe cei doi...Poate vrei sa mai detaliezi putin.

PS: Si eu il vreau mai degraba pe Chivu...la Milan.

Tu tineai cumva cu Interul? Ce a facut in ultima etapa? :wink:

George Stan12.09.2005 15:09

Mai detaliat? I-a distrus, adica de cand au ajuns la Milan s-a ales praful si pulberea de valoarea lor. Saptamani, luni pe banca de rezerve i-au terminat ca fotbalisti. Si cel putin Raducioiu a fost un mare fotbalist.

Milanul, actioneaza ca un gigant, ca o uzina, isi permite orice jucator, isi permite sa isi bata joc de orice jucator.

Radoi, daca e baiat destept, ar trebui sa se fereasca de orice club mare din Italia, mai ales de Milan. Altfel... adio. Pa si pu...la revedere.

reddog12.09.2005 15:12

Din cate imi amintesc eu George, Raducioiu era cam accidentat cand se afla pe banca de rezerve, iar Contra si-a facut-o cu mana lui dupa scandalul cu Davids. El nu prea a pupat banca de rezerve, doar ca nu si-a putut infrana hormonii de mare jucator.

Nu cred ca nu i-ar fi bine lui Radoi la Milan, ar fi ceva ce nici nu visa poate, dar eu sincer acum, nu-l vreau acolo. Nu e jucator de talia Milanului. Fara suparare.

George Stan12.09.2005 15:17

Corect. E prea bun pentru Milan!

reddog12.09.2005 15:19

Merci ca ma faci sa si rad. Chiar aveam nevoie de o portie buna pe ziua de azi. :twisted: Prea bun pentru AC Milan??? Pai atunci sa il ia Interul. Eu nu ma voi supara...

Allen12.09.2005 15:21

Lasa George ca si Vieira a facut tusa la Milan si pe urma s-a transferat la Arsenal unde a devenit cel ami iubit jucator de pe acolo deci nu e chiar asa cum zici tu.

Allen12.09.2005 15:25

pt reddog: Mirel e de talia oricarei echipe din serie A pt ca poate juca si aparator si mijlocas.

Oricum era timpul sa se retraga si Maldini sa se mai ocupe si de familie. (si ce nevasta are! :twisted: )

George Stan12.09.2005 15:26
Pai atunci sa il ia Interul. Eu nu ma voi supara...

E prea bun si pt Inter!

ieira a facut tusa la Milan si pe urma s-a transferat la Arsenal unde a devenit cel ami iubit jucator de pe acolo deci nu e chiar asa cum zici tu.

Din contra, imi dai dreptate. Vieira a fost baiat destept si a plecat la timp. Se poate scapa de carac dar e greu asa ca mai bine sa nu te bagi...

sorin_77712.09.2005 16:42

Reddog,cand a plecat Mutu sau Zicu la Inter ce ai spus? Ce ai gandit atunci? Ca au valoare nu de Inter! Asa ai gandit nu? De ce nu ar avea si Radoi valoare de Milan? Cred ca un transfer Radoi la Milan la 23 de ani si experienta pe care o are este mai plauzibil decat unul ca Zicu sau Mutu la Inter la 19-20 ani la vremea aceea... Nu vreau sa fiu rau cu tine Reddog, dar ai fost ipocrit. Sper sa nu te superi dar asa ai dat de inteles prin declaratiile tale.

noname12.09.2005 17:36

cantiamo tutti insieme diavolo :) Radoi @ Milan ar fi super :)

Bodanel12.09.2005 18:25

Pentru noi a facut destule. E timpul sa se gandeasca si la el. Eu cred ca Goian si Ghionea vor juca bine daca vor avea ceva meciuri impreuna. Eu l-am mai vazut pe Goian jucand si cu toate ca nu iese in evidenta isi face foarte bine treaba. Sa speram ca Ghionea nu va mai fi in continuare asa visator.

ulivius13.09.2005 06:09

Nu cred ca Radoi va ajunge la Milan. Ar fi prea frumos. Are valoare de Milan dar giovanni va baga niste strambe , si va pune la dispozitia italienilor casete cu greselile lui Radoi.

strezahuzum13.09.2005 09:48

Cred ca ar fi foarte bine pentru Radoi sa plece la Milan. Pe langa faptul ca este mutarea logica in cariera unui jucator valoros, asa cum capitanul Stelei este ( indiferent ce aiureli debiteaza pe-aici sau prin alte parti diverse personaje ), un transfer la Milan ar mai aduce campionatul romanesc in atentia antrenorilor si scoutilor din vest.

Nu stiu ce ganditi voi, dar eu unul m-am saturat sa aud de transferuri in China, Coreea, si alte colturi uitate de lume ( la capitolul asta stiti cine a excelat, dar din pacate moda a inceput sa se extinda si pe la noi - Neaga, Pompiliu Stoica ).

Plus ca ( desi aproape sigur nu va lua Jiji 6 milioane de euro pe Radoi ), suma va fi desigur binevenita. Poate asa mai aducem si noi vreo 2-3 mijlocasi si un atacant adevarat la Steaua.

FortuneTeller13.09.2005 14:28

De ce sa plece? In 2 ani avem echipa de LC si luam de acolo 4-5 mil. de euro.

strezahuzum14.09.2005 06:15

Este foarte bine sa plece pentru ca Radoi si-a cam atins maximul de potential pe care il poate atinge in Romania. Simplu.

Stand aici, nu cred ca poate sa mai creasca, si de altfel se stie ca pe masura ce un jucator avanseaza in varsta devine tot mai putin interesant pentru cluburile straine ( de exemplu Florentin Petre, care daca ar fi plecat in strainatate acum 4-5 ani putea sa devina un jucator important pe plan international. Acum nu mai are practic nici o sansa. )

Virgil14.09.2005 06:25
Nu cred ca Radoi va ajunge la Milan. Ar fi prea frumos

Cred ca nu esti foarte atent la ceea ce spui.

Ioan Becali nu are absolut nici-o legatura cu Radoi.Iar astfel de lucruri nu se fac la acest nivel.

Eu sunt sigur ca cei interesati de Radoi,il stiu cu bunele si cu mai putin bunele lui,cu tot.

E preferabil ca Radoi sa ajunga la Milan.Atat pentru el cat si pentru mandria noastra.

Transferul sau,ar face o buna propaganda FC Steaua.

Si cum spunea si acea persoana din capul clubului,Radoi si-a facut,cu prisosinta zic eu,datoria fata de Steaua.

Dupa Marius Baciu,fost capitan si jucator exponential al echipei,plecat la Lille,a urmat Radoi.

Cineva va urma dupa el?

sorin_77714.09.2005 06:29

gata cu plecarile Vrigil... Radoi si atat in acest an. Mai bine intreaba cine vine... :D

ulivius14.09.2005 12:00

V-a placut Valencia ala de la Otelul?

Credeti ca ar face fata la Steaua?

George Stan14.09.2005 12:08
V-a placut Valencia ala de la Otelul?

Credeti ca ar face fata la Steaua?

Mie ala mi s-a parut cam varza.

In schimb Sidney, de la Pandurii mi-a lasat o impresie buna.

ulivius14.09.2005 12:20

Si Lazar de la Sportul mi s-a parut cam varza. A pierdut mai toate duelurile de la mijloc si n-a pus o pasa buna tot meciul. Cica e mijlocas defensiv, dar nu de asta avem noi nevoie la Steaua.

Cred ca T.Balan are potential, dar mi se pare cam infumurat, cred ca i-au ajuns pe la nas aerele de vedeta.

«18910111283»