FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1101112131483»
zarboss26.09.2005 05:47
Echipa a doua nu a trimis mai nimic la prima echipa nici macar in doi ani de zile... Sunt parca inconstienti acesti jucatori tineri... Sa ai 18-20 de ani si sa iti dea cineva sansa sa joci pentru Steaua... Pai mancam terenu...

da dar e pacat ca ei nu isi dau seama de asta ... si cand o sa se trezeasca o sa fie cam tarziu....

pacat ca nu au ambitie .. dar cred ca ne-ar trebui si noua o echipa in div B ca sa se mai rodeze pe acolo cu cateva meciuri grele si pe urma sa ii aduca la echipa mare

Nero26.09.2005 11:23
Echipa a doua nu a trimis mai nimic la prima echipa nici macar in doi ani de zile... Sunt parca inconstienti acesti jucatori tineri... Sa ai 18-20 de ani si sa iti dea cineva sansa sa joci pentru Steaua... Pai mancam terenu...

Din cauza unora ca tine arata gazonul naspa :twisted: Nu mai mancati bai nene atata teren :P

FanSteaua4Life26.09.2005 11:43

Eu visez mai mereu ca joc la Steaua...dar cand ma trezesc imi revin...ce naspa e realitatea...daca ma lasa mama sa continui fotbalul cine stie, poate eram si eu acum injurat pe forum... 8)

zarboss26.09.2005 11:52

dar nu trebuie sa ajungi la Steaua sa fi injurat pe forum ... :twisted: :twisted: :twisted:

am glumit....fara suparare

FanSteaua4Life26.09.2005 12:08
dar nu trebuie sa ajungi la Steaua sa fi injurat pe forum ... :twisted:  :twisted:  :twisted:  

am glumit....fara suparare

Stai linistit ca nu pun la suflet........pentru ca nu am :wink: ...

zarboss26.09.2005 12:45

atunci e bine

I.N.Money26.09.2005 13:18

Doua transferuri zic eu bune si ieftine:Danciu si Izovoreanu

steaua_forewer26.09.2005 21:48

in iarna ar trebui adusi : Curca ,pascovici , tibi Balan , lazar......apropo a fost un topic mai devreme despre 11 -le Stelei , eu zic ca in retur cam asa ar trebui sa arate primul 11 : Curca - Ogararu, Radoi ,Ghionea, Pascovici - Nicolita,Lazar,Tibi Balan,Bostina,Dica,Iacob ...(ce buna ar fi o reintoarcere a lui rica ...dar este greu de crezut)

SteauaToronto26.09.2005 21:58
in iarna ar trebui adusi : Curca ,pascovici , tibi Balan , lazar......apropo a fost un topic mai devreme despre 11 -le Stelei , eu zic ca in retur cam asa ar trebui sa arate primul 11 : Curca - Ogararu, Radoi ,Ghionea, Pascovici - Nicolita,Lazar,Tibi Balan,Bostina,Dica,Iacob ...(ce buna ar fi o reintoarcere a lui rica ...dar este greu de crezut)

Si Paraschiv unde este? Dupa parerea mea baiatul acela este muncitor si isi merita locul de titular!

victor27.09.2005 04:49

tibi Balan + lazar + pascovici = (approx.)USD 2,5mlln

enorm, pentru. niste jucatori care nu sunt cu mult peste ce avem acum si nu au demonstrat nimic pe plan international!

despre Curca nu cred ca e peste Hamu. nu prea il ajuta fizicul, iar portarii care nu domina careul pe centrari sunt limitati.

singura solutie ramane sa aduci jucatori de afara!

sigur ai nevoie imediat de un mijlocas central si de doi jucatori de banda stanga.

zarboss27.09.2005 05:06

ati facut 11 inclusiv cu Radoi.. eu cred ca daca vine ceva concret Radoi pleaca la foc automat...

I.N.Money27.09.2005 06:05

Se vorbea asta vara de Delgado ala....l-am vazut pe ala si pot sa zic ca trage de unu singur Ecuadorul dupa el.

zarboss27.09.2005 15:39
Se vorbea asta vara de Delgado ala....l-am vazut pe ala si pot sa zic ca trage de unu singur Ecuadorul dupa el.

ce cota are ? :?: sti cam cat ar costa sa-l aduca ????

sorin_77727.09.2005 16:59

Delgado a declarat ca se va retrage din competitiile internationale dupa campionatul mondial din germania... unde Ecuador este ca si calificata... Printre altele a spus ca vrea sa isi incheie cariera la Barcelona (campionatul Ecuadorian) si va juca cat va putea si peste varsta de 30 de ani... Actualmente are 27 de ani. Aceasta decizie vine dupa ce Augustin Delgado a suferit acum doi ani o operatie destul de complicata care l-a scos o perioada buna din viata sportiva.

020516af_ecuador_3.jpg

020516af_ecuador_3.jpg

I.N.Money30.09.2005 10:09

Daca nu ma insel ..si sper.. :lol: Delgado a fost in lotul lui Southampton cand a jucat cu Steaua...dar a stat putin acolo findca erau titulari Beattie si Phillips si nu prea juca....

alex_lef02.10.2005 12:41

singurul jucator care ar avea loc in primul 11 este tibi Balan in rest avem nevoie de rezerve mai bune

PS: "euro" Poli anuntata deja campioana a luat tot ce e mai bun din Romania si se chinuie in campionat

zarboss03.10.2005 05:43
singurul jucator care ar avea loc in primul 11 este tibi Balan in rest avem nevoie de rezerve mai bune

PS: "euro" Poli anuntata deja campioana a luat tot ce e mai bun din Romania si se chinuie in campionat

se chinuie si e normal .. ca a luat numai jucatori "fabricati".. ati azut si cu plesan.. care il anuntau toti viitorul Hagi.. eu unu ma bucur ca nu a ajuns la Steaua

strezahuzum06.10.2005 08:30

Nu se mai aude nimic de transferuri... :? :?

La un moment dat GSP-ul (bine, nu stiu cat de multa baza se poate pune pe o astfel de "sursa") anuntase ca Steaua se intelesese cu Prepelita de la FC Arges sa vina la noi din iarna. Nu era chiar cea mai buna mutare posibila, dar era mai bine decat nimic, ne mai intaream si noi mijlocul unde nu stam deloc pe roze..

SteauaToronto06.10.2005 19:23

Cred ca ramanerea lui Radoi la Steaua se poate spune ca a fost un fel de ,,transfer" reusit!

ulivius07.10.2005 04:31
Cred ca ramanerea lui Radoi la Steaua se poate spune ca a fost un fel de ,,transfer" reusit!

Sper din tot sufletul sa plece. Va fi mai bine atat pentru el cat si pentru echipa. Jiji i-a marit salariul pt a negocia mai bine la iarna. Speram ca in locul lui Mirel sa vina un jucator valoros la constructie.

zarboss07.10.2005 07:38

Sper din tot sufletul sa plece. Va fi mai bine atat pentru el cat si pentru echipa. Jiji i-a marit salariul pt a negocia mai bine la iarna. .

asta cam asa e .. pregatesc ternul ca sa primda finul un contract mare in afara.... e gandita treaba

reddog07.10.2005 08:31

Euro ce??? Singurul lucru de valoare la Poli Timisoara e acel public frumos, lihnit dupa spectacolul care le lipseste cu desavarsire.

Si la ce jucatori foarte buni va referiti nu stiu. O fi fot Bucur golgeterul campionatului trecut dar nu a marcat impotriva nici uneia dintre echipele de valoare. Singurii de la Poli de care imi place sunt Caramarin si Petre.

S-a vazut ce rezerve bune aveti in meciul din Cupa Romaniei. Apropo, Dinita tot pe la Steaua 2 e?

I.N.Money07.10.2005 10:27

Care public frumos?? ca toata lumea ii lauda...si am vazut cu totii cum l-au "aclamat" pe Banel... :evil:

reddog07.10.2005 10:30

Era de asteptat. Nu cred ca exista un public care sa nu procedeze asa cu un jucator care a plecat de la echipa lor la una adversara. Asa se intampla peste tot. Nicolita nu mai tine de Poli si pentru ei e frustrant sa il vada la Steaua. E de inteles. Eu ma refeream la modul de a-si incuraja echipa. In ultimul timp nu prea o mai face cum ne obisnuia, dar nici nu e de mirare...la cum joaca Euro Poli...

I.N.Money07.10.2005 10:32

Mai pe scurt s-au imbatat cu apa rece :lol:

«1101112131483»