FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TRANSFERURI 2005-2006

«1121314151683»
ulivius28.10.2005 13:04

Eu cred ca prima achizitie si cea mai importanta este aducerea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Omul asta chiar are stofa si autoritate de presedinte. Tot ceea ce zice el e lege si nu se discuta.

La mijloc stam mai slabut, iar Nesu, cu regret, il admir si-l iubesc. Dar Badoi l-a facut cum a vrut el. Pascovici cred ca e foarte aproape de Steaua (si bine face).

strezahuzum28.10.2005 18:01

La mijloc avem nevoie de Tibi Balan de la Sportul ca de aer. Pentru ca majoritatea meciurilor sunt castigate sau pierdute acolo, la centru, unde Steaua are nevoie de un mijlocas de constructie. Tot respectul pentru Radoi si Paraschiv ( nici Lovin nu e rau ) dar ei nu sunt astfel de jucatori. Si parca n-ar strica nici un Pascovici ( poate si un Mansour acolo as mai indrazni eu sa visez ... )

FanSteaua4Life28.10.2005 18:43

Niste jucatori din afara nu ar fi mai buni???Cu siguranta mai profesionisti sunt, sa vedem insa daca Jiji va duce mana la buzunar sa cumpere jucatori straini...

zarboss29.10.2005 11:46

din pacate nu cred ca Jiji va scoate bani din bunuzar sa cumpere ceva .... mai ales ca ii are pe cei de la anaf pe cap

jaap29.10.2005 13:10

1. Andrei Prepelitza

2. Cristian Tanase

3.Marius Croitoru

sanatate:)

I.N.Money29.10.2005 13:37
1. Andrei Prepelitza

2. Cristian Tanase

3.Marius Croitoru

I-ai nimerit aici...cei trei sunt jucatorii cei mai probabili care o sa ajunga in Templu...

zarboss29.10.2005 15:31

in locul lui Croitoru l-as prefera sincer pe Balan

I.N.Money29.10.2005 15:35

Din pacate Balan e la Sportu...stii si tu ce preturi pune Siman jucatorilor...

UltraSS29.10.2005 16:10

eu asi vrea:

-Tanasa de la Arges

-Pascovici Farul

-Croitoru

-Balan

-Mazilu

-Cocis-ma intreb de ce nimeni nu se gandeste la el..ar sta perfect langa para

-robinho :P

misha29.10.2005 16:28

ar trebui adusi niste fotbalisti care sa nu fie din Romania. :roll:

Virgil29.10.2005 16:34

Ar fi ideal.Poate ar costa si mai putin si ar fi si mai valorosi.

armanovici29.10.2005 17:02

Cocis nu vrea sa joace la nici o echipa din capitala...si nici nu o sa il vedeti,nici la noi nici la echipa MI si nici echipa ceferishtilor!!

I.N.Money29.10.2005 17:46

E baiat destept Cocis asta...daca se tine poate ajunge mare...

steff27730.10.2005 09:27
ar trebui adusi niste fotbalisti care sa nu fie din Romania. :roll:

Cu totii stim ca asa este, mai trebuie sa aruncam cate un ochi si peste gard, dar... ce sa te faci cu nationalistul de Becali... cam greu scoate el bani din buzunar pentru straini :!:

armanovici30.10.2005 09:55

Eterna poveste...sa aducem jucatori din America de Sud...talentati etc...dar cum ii gasesti daca nu ai un scouter profi??care trebuie platit etc...??

strezahuzum31.10.2005 06:52

Trebuie sa o spun din nou ...

Players in : 1) Tiberiu Balan si / sau Andrei Prepelita ( poate pentru viitor Andrei Ionescu, de la Universitatea Craiova, pare a fi foarte talentat ) 2) Mansour 3) Pascovici. 4) Un portar de valoare, imi pare rau sa o spun dar Hamu e mult prea nesigur.

Players out : 1) Fara discutie, Oprita. E VARZAAA !! Nu-mi amintesc ultima oara cand a dat un gol sau vreo pasa de gol macar. 2) Florentin Dumitru. Expirat, nu mai e de nici un folos echipei.

Iar Lovin si Nesu mai ales ar face bine sa demonstreze pe teren, nu din gura, ca au valoare de Steaua ...

Bogdan4Steaua31.10.2005 08:11

Decat sa aduca vreo 4-5 jucatori mediocri, mai bine aduce vreo doi de valoare(cu contracte bune). Unul din ei sa fie Cocis, iar celalalt ar putea fi Pascovici sau Prepelita.

zarboss31.10.2005 09:20

asa e unu-doi jucatori.. de valoare decat multi si prosti

Bogdan4Steaua31.10.2005 09:52

Eu unul m-am cam saturat de "filiera Bacau". In opinia mea am luat plasa cu Lovin, Baciu si Cristea. Nu spun ca sunt jucatori slabi, dar nu au valoare pentru a juca titulari la Steaua. Goian pare cel mai rasarit dintre ei si drept urmare joaca titular in defensiva. In rest, Lovin joaca pe un post ce solicita multa inspiratie si mult talent(nu prea a confirmat), Cristea a ramas doar "omul-Valencia", iar Baciu nu a impresionat prin evolutiile sale.

AdiM31.10.2005 10:48

Vad p-aici ca multi vor sa fie adusi cel putin 4-5 jucatori de prin campionatu nostru. De ce? V-ati saturat sa-i faceti "mercenari care nu pun suflet" pe cei ce joaca acum la Steaua si vreti si altii? La primul meci in care ar juca mai slab juma de stadion ar incepe sa-i injure de mama si tata si ca ce cauta taranii astia la Steaua, ca nu au nume de pretentiile noastre.

zarboss31.10.2005 11:57
Eu unul m-am cam saturat de "filiera Bacau". In opinia mea am luat plasa cu Lovin, Baciu si Cristea. Nu spun ca sunt jucatori slabi, dar nu au valoare pentru a juca titulari la Steaua. Goian pare cel mai rasarit dintre ei si drept urmare joaca titular in defensiva. In rest, Lovin joaca pe un post ce solicita multa inspiratie si mult talent(nu prea a confirmat), Cristea a ramas doar "omul-Valencia", iar Baciu nu a impresionat prin evolutiile sale.

de la bacau sincer nici nu prea ai ce sa aduci in acest moment

Ene31.10.2005 15:01

il avem pe Iacob si nu avem nevoie de alt varf cu atat mai putin de Claudiu Raducanu.......cat despre Alin Stoica.....nu am mai auzit de mult de el....Paraschiv se descurca bine

I.N.Money31.10.2005 16:04
il avem pe Iacob si nu avem nevoie de alt varf cu atat mai putin de Claudiu Raducanu.......cat despre Alin Stoica.....nu am mai auzit de mult de el....Paraschiv se descurca bine

Pai Alin Stoica nu joaca pe acelasi post cu Para..si din cate stiam eu acum o luna era in probe la Southampton.

ulivius02.11.2005 13:49

Andrei Ionescu de la Craiova. Dar nu-l da Mititelu. Chiar si Croitoru merge si cred ca 99% va fi in Ghencea din iarna. Oricum e mult mai bun decat Lovin.

Motanu D02.11.2005 14:51
Andrei Ionescu de la Craiova. Dar nu-l da Mititelu. Chiar si Croitoru merge si cred ca 99% va fi in Ghencea din iarna. Oricum e mult mai bun decat Lovin.

Croitoru ? Ionescu ? Gasesti pe la C vreo 20 de mijlocasi mai buni ca astia. Pai Lovin sau Dinita ar fi rezerve si acolo...

«1121314151683»