Benel va reveni. Cat sa arda si baiatul asta. Cred ca pauza asta ii va prinde foarte bine, sa-si recapete puterile.
Dumitru reprezinta trecutul, Nicolita viitorul.
Benel va reveni. Cat sa arda si baiatul asta. Cred ca pauza asta ii va prinde foarte bine, sa-si recapete puterile.
Dumitru reprezinta trecutul, Nicolita viitorul.
Sa ne luam adio de la Pascovici. E primul pe lista lui Hagi, iar BKP-ul va scoate bani furati fara numar pt a-i face pe plac regelui.
De ce nu-l aduce MM pe finul Cernat? Nici macar rezerva nu este la Kiev. La noi ar face furori.[/b]
Pascovici nu e chiar asa mare pierdere. Sincer, l-am urmarit in vreo 2 meciuri si nu mi s-a parut superior fundasilor care sunt deja la Steaua.
In schimb avem nevoie de Tibi Balan de la Sportul ca de aer. Ati vazut ce goluri a data baiatul asta in meciul cu Bacaul ? Sper ca Steaua sa castige cu 3-2 meciul cu Sportul iar Balan sa inscrie ambele goluri ale studentilor. Poate asa Protasov si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] se vor hotari sa insiste cu incapatanare pe langa "Razboinicul luminii" pana cand Balan va ajunge in Ghencea.
Daca nu vine totusi, macar Prepelita de la Arges sa fie transferat din iarna, asa cum sustinea Gazeta Sporturilor intr-o vreme ca jucatorul si MM ar avea deja o intelegere verbala. Nu de alta dar la capitolul mijlocasi stam prost de tot : practic nu exista concurenta !
Nu de alta dar la capitolul mijlocasi stam prost de tot : practic nu exista concurenta !
Mai bine zis nici macar titulari nu avem. Dar rezerve...
Nu de alta dar la capitolul mijlocasi stam prost de tot : practic nu exista concurenta !
Mai bine zis nici macar titulari nu avem. Dar rezerve...
Imaginati-va cum ar arata primul 11 dc Radoi si Para ar fi accidentati Nicolita si Bostina suspendati?
Dc Jiji nu aduce in iarna cativa jucatori de valoare si aduce iar jucatori ca sa fie la numar nu prea vad bine returul...
Ceea ce nu inteleg este de ce nu le da o sansa si lui Enescu sau Litu...cu Dinita si Dumitru cred ca s-a convins....
tu chiar crezi ca Enescu si Litu ar fi niste solutii viabile pt jocul Stelei...?
sincer eu ma indoiesc...
tu chiar crezi ca Enescu si Litu ar fi niste solutii viabile pt jocul Stelei...?sincer eu ma indoiesc...
Momentan nu zic nimic...insa trebuie sa le dam o sansa...uite exemplu lui Mitu de la anderlecht sau a lui Alin Stoica..crescuti de Steaua,nu au jucat pentru noi...insa pe plan european s-au realizat.
Eu cred ca pt inceput ar trebui imprumutati la o echipa mai mica gen Jiul sau Pandurii...
dc nu ma insel chiar era vorba de un imprumut.
Ma toate ca toate cu Steaua! Da pe Radoi nu il mai lasa ma sa plece (la Real Madrid
ca nu au aia fundasi acolo
)Ar fii vremea sa plece si Radoi !!
Radoi o sa plece..stai fara grija.Mirel este un jucator complet care joaca pe orice post...ce club European nu isi doreste asemenea Jucator??
oare MM va aduce ceva in iarna :roll: ..nu de alta dar cu rezervele stam prost rau...poate asteapta sa-i fac eu lista :lol: :roll:
AM si eu o INTREBARE ... dc nu se incearca aducearea inapoi a lui LAURENTIU ROSU ??? in ultimul timp si-a dat drumul la joc si a fost chemat si la nationala ... cred ca in conditiile actuale am avea mare nevoi de un jucator ca el
AM si eu o INTREBARE ... dc nu se incearca aducearea inapoi a lui LAURENTIU ROSU ??? in ultimul timp si-a dat drumul la joc si a fost chemat si la nationala ... cred ca in conditiile actuale am avea mare nevoi de un jucator ca el
Daca nu ma insel Rosu e jucator de banda stanga..si momentan acolo Bostina isi face treaba foarte bine....
Cred ca e o idee buna aducerea fostilor stelisti nu numai a lui Rosu care e un jucator destul de bun si care a facut treaba in Spania.
Pana la Rosu eu il vreau pe Neaga inapoi...
Lista mea ar arata in felul urmator(in ordinea prioritatilor).
1. Neaga
2. Cernat
3. Prepelita
4. Rosu
5. Pascovici
6. Lazar
Cernat ?! Iar luam pitici de circ?! Nu ne-a adus Piti suficienti ?
Restul sunt Ok. Chiar avem nevoie de ei...
Lista mea ar arata in felul urmator(in ordinea prioritatilor).
1. Neaga
2. Cernat
3. Prepelita
4. Rosu
5. Pascovici
6. Lazar
fara Cernat se poate?
Pune un strain in locul lui, mijlocas la constructie adevarat...
Ai dreptate in privinta inaltimii insa avem nevoie de un jucator ca si Cernat. Este genul de jucator care ii lipseste Stelei la mijlocul terenului.
Ai dreptate in privinta inaltimii insa avem nevoie de un jucator ca si Cernat. Este genul de jucator care ii lipseste Stelei la mijlocul terenului.
poate pentru asta s-ar face abstractie... dar totusi Cernat nu e Hagi... ceva mai mult talent daca avea chiar merita aducerea lui... Cred ca MM il are in vizor... doar sunt rude...
Cernat este un jucator talentat care risca sa treaca in anonimat la Dinamo Kiev deoarece nu este titular. La Steaua si-ar putea relansa cariera; ar fi bine atat pentru noi cat si pentru el. Eu unul i-as acorda o sansa.
Si din toti astia pariu ca nu aduce pe nici unu Jiji?? :lol: ce Croitoru sau Tanasa de la Bacau nu va place??
Si din toti astia pariu ca nu aduce pe nici unu Jiji?? :lol: ce Croitoru sau Tanasa de la Bacau nu va place??
Poa sa aduca Jiji toti moldovenii din divizia A da sa-si faca o alta echipa cu care sa joace miuta prin Pipera pe la el...si sigur va lua campionatul.
Din ce am observat pana acum:
1. Jucatorii care pleaca de la Sportul nu se ridica la nivelul asteptarilor.
Cazuri:
a. Gigel Bucur(in opinia mea un esec pe piata transferurilor alaturi de Plesan - conducatorii de la Poli il vor vinde chiar in iarna daca sunt baieti destepti)
b. Dinita(momentan jucatorul nostru, nu poate fi considerat un transfer prea reusit - aici a intervenit si problema accidentarii jucatorului)
2. Jucatorii care vin de la Bacau sunt mediocri.
Cazuri:
a. Cristea - a inceput bine dar s-a stins repede
b. Baciu - nu se ridica la nivelul pretentiilor unei echipe campioane
c. Lovin - inconstant, exista jucatori mai buni decat el in Divizia A care evolueaza pe acelasi post
Exceptie face Goian, un transfer reusit din punctul meu de vedere.
3. De la Arges vin mai mereu jucatori de valoare.
Cazuri:
a. Neaga - nu mai are rost sa comentam acest aspect - Neaga a reusit sa se faca iubit in Ghencea datorita evolutiilor sale
b. Dica - de asemenea un jucator bun, se discuta mult pe marginea acestui subiect si nu mai are rost sa insist
Prin urmare, avand in vedere ca transferurile de la rivali sunt excluse, eu sunt de parere ca ar fi mai bine sa nu ne mai orientam spre Bacau sau Sportul ci mai degraba spre FC Arges. Mai exact, spre Prepelita.